-
-
Αν σκίσει το λάστιχο όμως, δεν σε σωνουν αυτά.
Το εχω πάθει,σε 5 λεπτα άλλαξα λαστιχο και τελος. Απλα πράγματα.
Γι αυτό είμαι καθετος σε αυτο.
Οσο για τους φορτιστες κινητών, ατυχές παράδειγμα γιατί με 20 ευρώ παίρνεις τον κατάλληλο για το μοντέλο του κινητού σου και τελος. Τόσο απλά. Θέλω τη ζωή μου απλή και εύκολη. -
Αν σκιστεί έχεις δίκιο δεν γίνεται τίποτα.
Και εγώ περιμένω τα νέα ελαστικά χωρίς αέρα. Ξενοιαζεις
-
Εντωμεταξύ τι τυχερός που είσαι. Μένεις σε ένα εκπληκτικό μέρος. Έχετε και πολλά swift. Παντού ομορφιά
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Εντωμεταξύ τι τυχερός που είσαι. Μένεις σε ένα εκπληκτικό μέρος. Έχετε και πολλά swift. Παντού ομορφιά
Χαχαχα.... Το ίδιο γίνεται με τα ignis και τα vitara.... Χαμος γίνεται.
Έχουμε πήξει εδώ... -
Απόλυτα λογικό. Σου λένε παραλίες άρα θες ψηλο, και αξιοπιστία ώστε να μην αγχώνεσαι για ανταλλακτικά μιας και είναι νησί.
-
Εγώ έχω πάρει ένα σετ που κλείνεις την τρύπα και μια ηλεκτρική τρόμπα. Θεωρητικά είναι πιο εύκολο από το να βγάλεις τον τροχό στη μέση του πουθενά.
Εεε Ναι, η ρεζέρβα σε περίπτωση που δεν κλείνει η τρύπα.... ξέρεις από τρύπες;
-
Πάντα έπιανε αυτή η ατάκα μετά τα τρία ποτά.
Πετάς και το...δουλεύω σε βουλκανιζατέρ
-
@ad276 said in Suzuki Swift (2024):
Οσο για τους φορτιστες κινητών, ατυχές παράδειγμα γιατί με 20 ευρώ παίρνεις τον κατάλληλο για το μοντέλο του κινητού σου και τελος. Τόσο απλά. Θέλω τη ζωή μου απλή και εύκολη.Ο δικός μου έχει 38 ευρώ μιας και είναι ταχυφορτιστης 80w. Πριν δεν πλήρωνα τίποτα. Ο λόγος που αφαιρείτε η ρεζέρβα είναι για τους ρύπους. Το θεωρώ κοροϊδία και υποκρισία να μην τους νοιάζουν μετά οι ρύποι και να σε χρεώνουν τρέλα λεφτά να την βάλεις. Όλα καλά δηλαδή αρκεί να πληρώσεις.
-
@i-hasu said in Suzuki Swift (2024):
@ad276 said in Suzuki Swift (2024):
Οσο για τους φορτιστες κινητών, ατυχές παράδειγμα γιατί με 20 ευρώ παίρνεις τον κατάλληλο για το μοντέλο του κινητού σου και τελος. Τόσο απλά. Θέλω τη ζωή μου απλή και εύκολη.Ο δικός μου έχει 38 ευρώ μιας και είναι ταχυφορτιστης 80w. Πριν δεν πλήρωνα τίποτα. Ο λόγος που αφαιρείτε η ρεζέρβα είναι για τους ρύπους. Το θεωρώ κοροϊδία και υποκρισία να μην τους νοιάζουν μετά οι ρύποι και να σε χρεώνουν τρέλα λεφτά να την βάλεις. Όλα καλά δηλαδή αρκεί να πληρώσεις.
Σωστός
-
Πρέπει να ήρθε νέα παρτίδα! Δύο στην γειτονιά μου!
Ομόρφυνε ο τόπος!
-
Ωραίο βίντεο!
Αμαξάκι από τα λίγα!
Τώρα που το είδα από κοντά ξανά στη γειτονιά είναι και γ@@@ω τα αυτοκίνητα πόλης!
-
-
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ swift, ούτε έχω μπει μέσα αλλά μου αρέσουν όλα.
Αυτό που έχει ο @lap το θεωρώ το καλύτερο swift αφού είναι το πιο όμορφο εξωτερικά (το προηγούμενο νομίζω έχει) και εσωτερικά.
Επίσης έχει τον 1.2 90 (είναι 90 και στον mild ή τα ειχαν κατεβάσει λίγο;) άλογα τετρακυλινδρο ατμόσφαιρα και με το mild hybrid.
Το νέο από φωτογραφίες δεν μου άρεσε καθόλου (με χαλάει ειδικά πίσω στις γωνίες που φαίνεται σαν ferryboat) . Κυρίως όμως με χαλάει ο νέος 3κιλυνδρος 1.2 λ.
Σήμερα όμως είδα στατικά σε μια μάντρα leasing τα 2 μοντέλα.
Από κοντά είναι πολύ ωραίο, και πίσω δεν είναι τελικά άσχημο. Μέσα αν και βασική έκδοση (λογικά) και στα 2 ήταν ωραίο το εσωτερικό όπως τα είδα. Του @lap μέσα που έχω δει φωτογραφία φαίνεται πολύ ωραίο, στη μάντρα που ήταν και τα 2 βασική έκδοση ήταν καλύτερο το νέο.
Φαίνονται πάντως και τα 2 πολύ πιο άνετα για το κεφάλι ακόμα και για τα γόνατα σε σύγκριση με το c3 (το προηγούμενο). Δείχνουν αρχοντικά για το μέγεθος τους. Ξανά λέω, τα είδα από έξω. Δείχνουν μέσα μεγαλύτερα και από άλλης κατηγορίας μοντέλα.
Λογικά ήταν και είναι το καλύτερα μικρά.
Το 1.2 τετρακυλινδρο με ή χωρίς mild hybrid ήταν ένα από τα ατού του αφού για αυτοκίνητο πόλης θέλεις γραμμικοτητα και όχι μεγάλη πολυπλοκοτητα αφού συνήθως εκτελούν χρέη scooter.
Μακάρι και το νέο 1.2 τριλυνδρο με τα 83 να είναι το ίδιο καλό και σε βάθος χρόνου αξιόπιστο.
-
Ναι με τα 90hp.
Το γρήγορο
Δεν έχω οδηγήσει το νέο οπότε δεν έχω άποψη. Το έχω δει στατικά.
Στο παλιό με 5η σχέση και 30χλμ/ώρα ανά ώρα πατάς και δεν ρεταρει. Η αίσθηση είναι λες και οδηγείς αυτοκίνητο με δίλιτρο μοτέρ. Παίζει ρόλο η ηλεκτρική ροπή των 5,5 κιλών στις 1000 Σαλ συν την γραμμικότητα του ατμοσφαιρικού θερμικού μοτέρ μαζί με τα 920 περίπου κιλά του αυτοκίνητο. Το νέο ζυγίζει 25 κιλά παραπάνω στις ίδιες εκδόσεις
Στο νέο δεν ξέρω πως είναι αλλά ακούω για ακόμα καλύτερα νέα. Δηλαδή 10-15% περισσότερη ροπή χαμηλά και 6 κιλά ηλεκτρικής ροπής.
Στο εσωτερικό το νέο είναι καλύτερο. Ξεκάθαρα. Όχι πολύ καλύτερο, αλλά γενικά καλύτερο.το μοναδικό αρνητικό είναι η οθόνη που κόβει ορατότητα σε συνδιασμό με τον κεντρικό καθρέφτη. Στο παλιό δεν ήταν έτσι.
Σε όλα τα άλλα είναι καλύτερο το νέο.
Στα περί κατανάλωσης έχω γράψει πως πήγα για καφέ με φιλαράκι. Αυτός σε σκούτερ και εγώ με το υπέρτατο, μηδενησαμε υπολογιστή κατανάλωσης και έγραψα λιγότερο από το scooter. Ούτε αυτός δεν το πίστευε.
Στο νέο, τα πράγματα δείχνουν καομ καλύτερα. Υποπτεύομαι με αυτά που βλέπω από δοκιμές πως θα είναι σχεδόν 1 λίτρο πιο οικονομικό ανά 100 χλμ.
Είχα ποσταρει ένα βιντεάκι με μια διαδρομή και έγραψε ο δοκιμαστής 3,3 λίτρα /100χκμ. Μετρημένο σε αντλία. Σε εμένα όπως το έβλεπα θα ήταν 4,2.
-
Εδώ αναφέρει την κατανάλωση της δομικής τους.
Σε ταχύτητες ταξιδιού.
Στα 135χλμ/ώρα 4,8λ/100 χλμ
Στα 110χλμ/ώρα 3,7λ/100 χλμΜέση (μάλλον ελάχιστη εαν καταλαβαίνω σωστα) κατανάλωση 3,4λ/100χλμ
Μέσα στη πόλη με φανάρια 4,7λ/100χλμΓια όποιον δεν βιάζεται, βάζει το acc με 110-115χλμ/ώρα και πάει πιο φθηνά και από ντίζελ.
6,5 ευρώ /100χλμ απόστασης -
@bouzou said in Suzuki Swift (2024):
Συμφωνώ.
Εγω θα πρότεινα και ένα άλλο χρώμα αλλά δεν αρέσει σε πολλούς.
Αυτό το απαλό κίτρινο lime. Χωρίς μαύρη οροφή το είδα από κοντά και μου έκανε εντύπωση το πόσο χαριτωμένο ήταν.
Σου έφτιαχνε την διάθεση που το κοιτούσες.
Αυτό το lime το ερωτεύτηκε η κόρη μου .
Κι εμένα θα μου άρεσε στα 16 μου ίσως.
Τώρα στα πενήντα μάλλον έγινα συντηρητικός️
Και η δική μου ήθελε το Desert Red για το Scross, αλλά επειδή δεν πολύ εμπιστεύομαι τα κόκκινα χρώματα σε αυτοκίνητο (όσα έχω δει, είναι ξεφλουδισμενα), έκανα ότι δεν την άκουγα
Suzuki Swift (2024)