-
-
-
Μια χαρά είναι..... Βλέποντας την άμεση σύγκριση του εσωτερικού με το τωρινό, υπάρχει αισθητή διαφορά προς το καλύτερο.
Οπότε εαν βελτιωθεί στους nvh και όπως λένε θα ρίξει περαιτέρω κατά 0,5λ/100 χλμ τη μέση κατανάλωση τότε θα είναι μια χαρά πρόταση.
Η τιμή του είναι το θέμα.
Εντωμεταξυ το ξέρω θα φάω κράξιμο αλλά μου άρεσε σαν σχεδίαση το εσωτερικού του Mk2 (swift I)
-
Προσωπικά θέλω να δω τη μετάβαση σε τρικύλινδρο.
Για μένα θα ήταν αποτρεπτικό η κακή διαχείριση της ισορροπίας του μοτέρ. -
Πολύ καλές λήψεις το συγκεκριμένο βίντεο όπου εμφανίζεται η διαφορά στην αίσθηση του ταμπλό. Κακά τα ψέματα είναι εμφανώς αναβαθμισμένο από το προηγούμενο.
Επίσης, η κοπέλα έχει ύψος περίπου 1,65 οπότε μπορεί να γίνει μια οπτική αξιολόγηση των χωρών για επιβάτες όπως παιδιά, γυναίκες κτλ.
Το λέω αυτό διότι όσοι το δοκιμάζουν έχουν ύψος από 1,92 και πάνω...
Υ.γ ο συνδιασμός του ταμπλό με τον βαθύ γδούπο της πόρτας που κλείνει,.... Δείχνει πόσο εξελίχθηκαν ακόμα και τα suzuki!!
-
-
το προβλημα είναι οτι είναι πλέον ασχημο ενώ το προηγούμενο μου αρεσε πολύ εξωτερικά
-
Το άσχημο είναι επιεικής χαρακτηρισμός.
-
Το ασχημο Σουιφτ εγινε ακομη ασχημοτερο.Κριμα.
-
Μου θυμίζει έντονα αυτοκίνητο από animation movie. Μάλλον ο σχεδιαστής έχει επηρεαστεί από την Pixar και την Disney. Γενικά η Suzuki τα τελευταία χρόνια δεν τα πάει καλά στις σχεδιάσεις.
-
Βγήκαν οι τιμές???
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340752742-suzuki-swift
-
Νομίζω δεχόντουσαν προπαραγγελιες κιόλας.
Επίσημη τιμή εκτός αντιπροσωπείας δεν έχω δει ακόμα.Επίσης αν η τιμή της αγγελίας είναι χωρίς μεταλλικό/μεταφορικά, μιλάμε για +2k πάνω για το GL... (Αν τα περιλαμβάνει +1k).
-
@antonakis said in Suzuki Swift (2024):
Επίσημη τιμή εκτός αντιπροσωπείας δεν έχω δει ακόμα.Επίσης αν η τιμή της αγγελίας είναι χωρίς μεταλλικό/μεταφορικά, μιλάμε για +2k πάνω για το GL... (Αν τα περιλαμβάνει +1k).
Χρώμα πορτοκαλί γράφει...οπότε να υποθέσουμε ότι είναι μέσα?
-
@georgekn said in Suzuki Swift (2024):
Από άλλη αγγελία αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340747414-suzuki-swift -
@georgekn said in Suzuki Swift (2024):
Από άλλη αγγελία αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340747414-suzuki-swiftΤο πετρικαλί είναι "δώρο"...
-
Η χρώμα λανσαρίσματος πες το.
Από λευκό παστέλ καλύτερα. -
Επίσης η gl φαίνεται αρκετά πλούσια σε εξοπλισμό, οπότε ίσως δικαιολογεί την αύξηση.
Εν αναμονή του επίσημου τιμοκαταλόγου από βδομάδα φαντάζομαι. -
Όλα τα έχει εκτός από ζάντες αλουμινίου!!!!
Άρα πάμε σε τιμές του σημερινού όπου η glx κοστίζει 20Κ
Ακριβουτσικο.
Να θυμίσω πως πριν λίγα έτη για την glx 16Κ έδινες και η τιμή αυτή τα είχε όλα μαζί και 10% δασμό!!!
Τώρα ο δασμός νομίζω έχει πέσει κάτω από το 5%
-
Κι όλα αυτά με ένα κύλινδρο λιγότερο.
-
Magyar Suzuki ή από άλλη χώρα θα έρχεται;
Suzuki Swift (2024)