-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
Πέρα από την πλάκα η ουσία είναι ότι στα 24400 και στα 26900 με την τρέχουσα προσφορά έχουμε ένα αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους, υβριδικό όχι φουλ, αλλά όχι και μούφα, πολύ γρήγορο, όμορφο με καλό εξοπλισμό.
Το μεταξόνιο του είναι επιπέδου C suv μεγαλύτερο από του Κορόλα Κρος και αντικειμενικά είναι καλύτερο από αυτό και από το Ντάστερ, όπως και από το Τ ροκ.
Πάντα βέβαια στο τι προσφέρει και πόσο κοστίζει.
Συμφωνώ σε όλα εκτός του "έχουμε"
Ακόμα δεν το έχουμε δει ούτε σε έκθεση αντιπροσωπείας, ενώ το c4 που ανακοινώθηκε αργότερα, ήδη έφτασε Ελλάδα.
Μας έχετε ζαλίσει με το c3 aircross από πέρυσι και ακόμα δεν το φέρατε, το c4 ήρθε σχεδόν μαζί με το δελτίο τύπου -
@a-d-p said in Citroen C3 Aircross 2024:
@panormus772 said in Citroen C3 Aircross 2024:
@chrisk6 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Δυστυχως η Citroen εχει μαλωσει με τον σχεδιασμο εδω και ποολλα χρονια.
Αν και η εμφανιση ειναι υποκειμενικη...Εντάξει, το προηγ. C3 και το C4 δεν τα λες κι άσχημα.
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν και τώρα το C4 fl με τη νέα μάσκα έγινε πιο ωραίο.Και μένα μου άρεσε
Ανέβασαν και στο car αγγελία
Αυτή είναι η μεσαία έκδοση;
Τάσια έχει;
https://www.car.gr/s/vxx1z4pu/@criuser αυτό να συγκρίνεις με το T-ROC για να έχει νόημα η σύγκριση
Συμφωνώ απόλυτα!
Το C4 είναι εξαιρετικό , είναι σίγουρα πιο ποιοτικό απο το Aircross όπως το είδα στην έκθεση και έχω πει και εγώ πως μπορεί να μπει σε σύγκριση με το Troc και πλέον με τον υβριδικό κινητήρα μπορεί ίσως και να κερδίζει στα σημεία λόγω κατανάλωσης και λόγω άνεσης αναρτήσεων και καλύτερης τιμής από το VW.Επίσης επιμένω πως είναι και καλύτερο σε χώρους εκτός του πορτμπαγκάζ από το Aircross, ο Criuser λέει πως το Aircross έχει μεγαλύτερους χώρους, αλλά εγώ βλέπω πως έχουν το ίδιο μεταξόνιο 2.67 μέτρα και σαν αίσθηση και στη θέση οδήγησης και για τα γόνατα πίσω το C4 μου έβγαζε πιο ευρύχωρη αίσθηση.
Τώρα αν εννοεί τον χώρο για το κεφάλι που το C4 είναι 10 πόντους χαμηλότερο δεν ξέρω , 182 εγώ δεν με προβλημάτισε ούτε μπροστά ούτε πίσω.
Ειδικά μπροστά το C4 ήταν πιο άνετο με καλύτερη θέση οδήγησης και πίσω δεν είδα διαφορά στην απόσταση των γονάτων από το μπροστινό κάθισμα, γενικά το C4 μου έδωσε άλλη αίσθηση ευρυχωρίας ανώτερης κατηγορίας.Και αφού είμαστε σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, η πλατφόρμα που πατάει το C3 Aircross ποια είναι;
Είναι η ίδια με το C4;
H πλατφόρμα του C4 δεν είναι ξεκάθαρα C κατηγορία;
Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες.Επίσης αμορτισέρ και καθίσματα του νέου C3 Aircross είναι ίδια με τα πολύ καλά του C4 ;
Τέλος βρε @piliourits λύσε μας την απορία, έχει καμία σχέση σε επιδόσεις το CC σου με τον ντιζελοματρακα HDI με τα 110 άλογα;
Το έχεις ανοίξει το CC ή δεν έχεις προλάβει ακόμη;
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
Ξεκίνησαν τα πρώτα τέστ του νέου Αιρκρος μετά την παρουσίαση του την περασμένη εβδομάδα στην Βαρκελώνη.
Ξένα, γιατί εδώ έχουμε εμπάργκο για λίγο καιρό, μέχρι να ξεκαθαρίσει πότε έρχονται τα εκθεσιακά.
Διαβάστε και το πρώτο σχόλιο που γράφει ο ιταλός γάτος..
Αλλά διαβάστε και την απάντηση...
Κοιτάζοντας το βίντεο φίλε μου cruise για να δω και τα υπόλοιπα σχόλια εσκασα στα γέλια...οι ίδιοι περνάνε τον όμιλο Stellantis πριόνοκορδελα ....
-
Ενα χορταστικό βίντεο διάρκειας μιας ώρας.
Ως προς το 4 σε σχέση με το αιρκρός.
Το 4 είναι άλλη πλατφόρμα, έχει καλύτερη ηχομόνωση, τώρα έχει και καλή τιμή, ενώ έφτιαξε και η εμφάνιση του, οπότε όλα είναι θέμα επιλογών.
Για το δικό μου μέγεθος του 1,94 από την στιγμή που υπάρχει το αιρκρος, δεν θα έπαιρνα το 4, έστω και αν είναι πιο άνετο από το 308 για να μπεις και να βγείς.
Συχνά πάμε βόλτα 2 ζευγάρια και είναι και ο φίλος μου ευρύστερνος, έστω και αν είναι 10 πόντους πιο κοντός, ενώ με άλλο ζευγάρι που πάμε εκδρομές, είναι στο 1,88.
Τα σιτροέν είναι εστιασμένα στην άνεση και με βολεύει πολύ αυτό, αφού και ο τρόπος που οδηγώ είναι να προβλέπω, όχι να κάνω απότομο οδήγημα. Αποτέλεσμα να πέφτει ύπνος από τους άλλους, αλλά δεν με πειράζει.
Ως προς τα σχόλια, δεν τα διάβασα πέραν των πρώτων 4-5, αλλά υπάρχουν και θέματα και απόψεις για όλα.
Ως προς τον κινητήρα και το πρόβλημα που είχε, έρχεται η εταιρεία και δίνει πλέον στο εξωτερικό, περιμένω και εδώ κάτι ανάλογο, 8 χρόνια εγγύηση.
Από την άλλη, το γεγονός ότι πλέον υπάρχουν αυτοκίνητα σε καλές τιμές, είναι λογικό να θυμώνει πολλούς που έχουν αγοράσει ακριβά και τώρα θα έχουν θέμα στην μεταπώληση.
Θα υπάρχουν και αρκετοί τέτοιοι στα σχόλια.
Τέλος να ξαναπώ ότι το αιρκρος στα 26900 δίνει την έκδοση ΜΑΧ με το υβριδικό 136 με διχρωμία Ασπρο με μαύρη οροφή, με πλήρη εξοπλισμό, για ένα αμάξι που έχει μεγάλους χώρους και υποδειγματική άνεση στο ταξίδι, ενώ υπάρχει και σημαντικό όφελος από το υβριδικό μέσα στην πόλη, χωρίς αυτό να δημιουργεί πρόβλημα στο ταξίδι, όπως σε άλλα φουλ υβριδικά.
Citroen C3 Aircross 2024