-
Στα πλαίσια της αγοράς νέου αυτοκινήτου, έχω καταλήξει ανάμεσα στο Toyota corolla sedan 1500cc και Suzuki Vitara 1.4. Για οικονομικούς λόγους στις βασικές εκδόσεις και τα δύο. Ξέρω ότι δεν είναι ίδιας κατηγορίας αλλά σε έμενα έπαιξε ρόλο το οικονομικό.Δε θέλω supermini και θα πάρω δάνειο 5000 περίπου για την αγορά. Το αμάξι θα εξυπηρετεί προς το παρόν ένα ζευγάρι και ένα παιδί. Αν έχετε χρόνο, καλοδεχούμενες οι προτάσεις σας
-
Αχρείαστα μακρύ το corolla, το vitara θα καλύψει άνετα τις ανάγκες τριμελούς οικογένειας.
Έχει και καλύτερο κινητήρα και πιο σύγχρονο λόγω υβριδισμού. -
@georgemit said in Corolla sedan vs Vitara:
Αχρείαστα μακρύ το corolla, το vitara θα καλύψει άνετα τις ανάγκες τριμελούς οικογένειας.
Έχει και καλύτερο κινητήρα και πιο σύγχρονο λόγω υβριδισμού.Το 1400 είπε, άρα το τούρμπο, που έχει ελάχιστο υβριδισμό.
Η Corolla είναι καλύτερο αυτοκίνητο. Το Vitara όμως έχει πολύ καλύτερο κινητήρα.
-
Με το Βιτ μπαινοβγαίνεις πιο άνετα, πας και λίγο εκτός δρόμου (φαντάζομαι θα ψωνίσεις το δικίνητο, έτσι;)
Η Corolla θα είναι καλύτερη στον δρόμο. -
Να προσθέσω ότι το Corolla έχει 470 χώρο αποσκευών, το βιταρα 370.
-
@dimsabas said in Corolla sedan vs Vitara:
Με το Βιτ μπαινοβγαίνεις πιο άνετα, πας και λίγο εκτός δρόμου (φαντάζομαι θα ψωνίσεις το δικίνητο, έτσι;)
Η Corolla θα είναι καλύτερη στον δρόμο.Α ρε ψηλέα, όλο για το μπες-βγες μιλάτε εσείς τα ντερέκια. Σε άρμα ήθελα να δω πως θα έμπαινες, που εγώ με το 1.80 και στριμωχνόμουν. Χαχα! Τα σέβη μου, Δημήτρη!
-
@dimsabas said in Corolla sedan vs Vitara:
Η Corolla θα είναι καλύτερη στον δρόμο.Ναι. Για το απλό δικίνητο Vitara μιλάω, με τα 20000€
-
Να σημειωθεί πως το vitara στη βασική έκδοση GL έχει σημαντικές ελλείψεις στον εξοπλισμο. Οπότε πήγαινε σε GL+ που από ότι βλέπω έχει ίδια τιμή με τη βασική έκδοση του corolla sedan ~ 22000€ και θα είσαι άρχοντας.
-
Ουσιαστικά του λείπουν ζάντες και φώτα ομίχλης.
Έχει άλλα όμως led, κλίμα και acc. -
Έχει άλλα όμως led, κλίμα και acc.Δεν έχει οθόνη πολυμέσων και επίσης δεν έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.
-
@zaxosm said in Corolla sedan vs Vitara:
Έχει άλλα όμως led, κλίμα και acc.Δεν έχει οθόνη πολυμέσων και επίσης δεν έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.
Έχει αυτόματο κλιματισμό, ενώ το corolla έχει απλό air-condition.
-
Δεν το χέι πει κανείς αλλά #μόνο_Vitara
Αλλά όχι στη βασική έκδοση. Πολλές ελλείψεις. -
@nikosgrev said in Corolla sedan vs Vitara:
Τι τιμές έχεισ πάρει για τα δύο; Γιατί στα σάιτ η βασική βιταρα έχει 19990 ενώ corolla sedan στα 21700 που νομίζω ότι έχει και το βιταρα GL+.
-
Τι τιμές έχεισ πάρει για τα δύο; Γιατί στα σάιτ η βασική βιταρα έχει 19990 ενώ corolla sedan στα 21700 που νομίζω ότι έχει και το βιταρα GL+.
Σωστά, αλλά gl βρίσκω ετοιμοπαραδοτο!
-
Σωστά, αλλά gl βρίσκω ετοιμοπαραδοτο!
Αν δε μπορείς να περιμένεις το 6μηνο για το gl+ και δε σε ενοχλούν οι ελλείψεις go for gl.
Για μένα το corolla sedan δε μου αρέσει καθόλου και θεωρώ γενικά τα Σεντάν μη πρακτικά αυτοκίνητα συγκριτικά με τα suv.
-
Καλησπέρα και από εμένα! Κοίτα και το άρθρο που υπάρχει στην σελίδα με τα αυτοκίνητα κάτω των 20.000 €. Νομίζω πως το C3 aircross και το juke είναι πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις!
-
Αυτό το άρθρο έχει πολύ πλάκα. Βασίζεται στην έλευση του MG ZS που υποτίθεται ότι είναι σε τόσο καλή τιμή, που υποχρέωσε σε μείωση τιμών ανταγωνιστικών μοντέλων...
Ποιος δουλεύει ποιον σε αυτή τη χώρα;
Το συγκεκριμένο άρθρο με βοήθησε να διαπιστώσω ότι δεν θα αγόραζα κανένα. Πανάκριβα όλα τους και λόγω ελλείψεων σε εξοπλισμό σπρώχνουν τον πελάτη στις ακόμη ποιο ακριβές εκδόσεις.
Για μένα τα 25 χιλιάρικα στην κατηγορία αυτή είναι μονόδρομος, εκτός αν κάποιος βολεύεται με τα 84 άλογα του Bayon στην έκδοση Premium που κρατά την τιμή κάτω από τα 20 χιλιάρικα. Αλλά με 84 άλογα για αστικές μετακινήσεις και ταξίδι σε ρυθμούς χασμουρητού...
-
Για μένα το corolla sedan δε μου αρέσει καθόλου και θεωρώ γενικά τα Σεντάν μη πρακτικά αυτοκίνητα συγκριτικά με τα suv.
Ειδικά αν μιλάμε για παιδικά καροτσάκια/πατίνια ποδήλατα.
Όχι ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο κατά τα άλλα. Αλλά εγώ αν έπαιρνα Toyota, θα προτιμούσα hybrid. -
Να σημειώσω ότι έχω ήδη οδηγήσει το corolla - το έχει leasing ένας γνωστός, οποιος το εκθειάζει για την χαμηλή κατανάλωση, αλλά για μένα δεν είναι αυτοσκοπός η κατανάλωση ζώντας στην περιφέρεια και σπάνια μπλέκω σε κινηση.Είναι βαρύ και ή μηχανή οριακή. Ξέρω ότι με τα χρήματα που δίνω πρέπει να κάνω παραχωρήσεις. Αυτή τη βδομάδα θα οδηγήσω και το vitara.
-
Φίλε το βιταρα θα το δεις είναι πολύ πιο ζωντανό. Είναι τουρμπο έχει και έχει και τη μπαταριουλα για τα χαμηλά ώστε να μη νιώθεις το lag.
Παρότι κουβαλά αρκετά χρόνια στη πλάτη του, στα 20000 το θεωρώ απόλυτο vfm!
Θα μας πεις τη γνώμη σου όταν το οδηγήσεις!
Corolla sedan vs Vitara