-
Έχει γίνει η αναβάθμιση λογισμικού που λένε στην αντιπροσωπεία;
ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ
@LAKIS-KARALAKIS Θα σας παρακαλέσουμε να γράφετε με πεζά (μικρά) γράμματα, όπως ορίζει ο Κανονισμός. {Admin}
-
-
@lakis-karalakis said in MG ZS:
ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ
Είναι διαθέσιμη για το αμάξι αλλά δεν έχει βολέψει να την περάσεις ή δεν σε έχουν ειδοποιήσει ακόμα;
-
Με 130 σταθερά εθνική το έχει πάει κάποιος; κατανάλωση και στροφές έχουμε εκεί;
-
-
@lakis-karalakis said in MG ZS:
ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ
Είναι διαθέσιμη για το αμάξι αλλά δεν έχει βολέψει να την περάσεις ή δεν σε έχουν ειδοποιήσει ακόμα;
Αλλα δεν εχω προβλημα ωστε να τους πιεσω..και να σου πω και μια αληθεια..φοβαμαι μην χειροτερεψει μετα την ενημερωση ..συνεβη σε καποιον ,που το διαβασα σε ενα φορουμ..εκει δηλ.που δεν εχω προβλημα ουσιαστικο να το δημιουργησει η ενημερωση..
-
χθες ανεβηκα ΛΙΜΝΗ ΛΟΓΓΑ 1150 μετρα υψομετρο..δεν ανεβασε καμμια φορα στροφες..ηπια ομωσ οδηγηση..normal k και rege 2..καταναλωση στην ανοδο 6,3..και στην καθοδο 3,7 με sport kai rege 3..μ.ο.5λιτρα/100 χλμ.
-
-
Άρα σε πορεία καίει σαν ένα συμβατικό βενζίνης και αρκετά περισσότερο από ένα ντίζελ. Το κορολα Κρος νομίζω πρέπει να καίει λιγότερο σε αυτά τα χλμ κάνα 0.7λτ κάτω
-
Άρα σε πορεία καίει σαν ένα συμβατικό βενζίνης και αρκετά περισσότερο από ένα ντίζελ. Το κορολα Κρος νομίζω πρέπει να καίει λιγότερο σε αυτά τα χλμ κάνα 0.7λτ κάτω
Μέχρι τα 110Km/h, καίει 4,8lt/100Km - 5lt/100Km καθώς προλαβαίνει να φορτίσει έστω λίγο την μπαταρία και να κινηθεί μερικές εκατοντάδες μέτρα, αμιγώς ηλεκτρικά. Όσο η τελική ανεβαίνει, τόσο μηδενίζεται η αμιγώς ηλεκτροκίνηση. Ο ηλεκτροκινητήρας συνεπικουρεί τον αναιμικό (102PS) θερμικό, φορτίζει την μπαταρία του ηλεκτροκινητήρα και επιτυγχάνονται οι επιδόσεις καθώς (λογικά) με 102PS πιάνει τα 130Km/h άλλα σαφώς πιο αργά….
Το αυτιοκίνητο είναι ακόμα καινούργιο, έχει μόλις 5.000χλμ και τώρα τελευταία έχω αρχίσει να βλέπω μικρότερη κατανάλωση. Έχει πέσει στα 5.8 (η συνολική) από 6.0 πόυ ήταν 500χλμ πριν - μεγάλη διαφορά νομίζω. Σε ένα από τα επόμενα ταξίδια, θα το ξαναδώ και θα αναφέρω. -
Το οδήγησα με συνοδηγό τον πωλητή στα κλασικά 5-6 χλμ που είναι από την αντιπροσωπεία ως το ύψος του αεροδρομίου και πίσω.
Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και πολλά.
Εννοείται δεν δίνει την αίσθηση για 195 άλογα θα έλεγα λίγο πάνω από 150.
Οταν πατάς το γκάζι τέρμα αρχίζει να σκούζει και έχει μια αισθητη υστέρηση μέχρι να πάρει.
Πιο αδύναμο από το διλιτρο κκ μου φάνηκε.
Το τιμονακι του ωραίο μικρό ηχομόνωση ίσως καλύτερη από το κκ.
Ανάρτηση καλή τόσο όσο χειρότερη όμως από του κκ του 2.0.
Συνολικά δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε φυσικά η δοκιμή ήταν της πλάκας.
Κατανάλωση το πήρα με 6.4 μηδενισω το πήγα 6.9 -
Το οδήγησα με συνοδηγό τον πωλητή στα κλασικά 5-6 χλμ που είναι από την αντιπροσωπεία ως το ύψος του αεροδρομίου και πίσω.
Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και πολλά.
Εννοείται δεν δίνει την αίσθηση για 195 άλογα θα έλεγα λίγο πάνω από 150.
Οταν πατάς το γκάζι τέρμα αρχίζει να σκούζει και έχει μια αισθητη υστέρηση μέχρι να πάρει.
Πιο αδύναμο από το διλιτρο κκ μου φάνηκε.
Το τιμονακι του ωραίο μικρό ηχομόνωση ίσως καλύτερη από το κκ.
Ανάρτηση καλή τόσο όσο χειρότερη όμως από του κκ του 2.0.
Συνολικά δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε φυσικά η δοκιμή ήταν της πλάκας.και γω που πήρα για "δοκιμη" το mg3 που είναι το ιδιο κινητηριο συνολο συμπέρασματα πολλα δεν εβγαλα αφου η δοκιμη ηταν της πλάκας οπως λες
εμενα μου φανηκε πολύ γρηγορο στην ευθεια (ειναι και πιο ελαφρυ το mg3)
αλλα συμπερασματα ελαχιστα εβγαλα
παντως από το yaris μου αρεσε πολύ περισσότερο σε 2-3 πραγματα που είδα. Αλλα δεν σαφηνουν να κάνεις σοβαρη δοκιμη να βγαλεις πολλα συμπερασματα
MG ZS