-
@monman2 said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Το GORE-TEX είναι πολύ υπερτιμημένο και ανεβάζει την τιμή του προϊόντος .
Μπορεί να έχεις δίκιο. Μόνη εμπειρία ότι έχω ακούσει από φίλους κυνηγούς.
Εγώ κακή εμπειρία είχα από ένα μοντέλο αδιάβροχο για τρέξιμο της Nike (Pegasus). Χωρίς να τα έχω δοκιμάσει σε νερό, βγήκα για τρέξιμο, με έπιασε καταιγίδα, όχι μόνο μπήκε νερό μέσα... δεν έβγαινε κιόλας.
Βέβαια μετά άνοιξαν οι ουρανοί και έτρεχα μέσα σε ποταμάκια στο δρόμο, οπότε γιόλο πνευμονία ας πεθάνω πιο νωρίς δε γαμιέται καρβέλας. -
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τέτοιου είδους ακουστικά?
Δεν μπαίνει μέσα στο αυτί αλλά ο ήχος μεταδίδεται μέσω του ζυγωματικού!
-
Λίγο σε ένα σετ γυαλιών με τέτοια ενσωματωμένα. Γενικά έχει πλάκα. Και μένει ανοιχτό το αυτί.
Αλλά η ποιότητα του ήχου, περίπατο. Και αν χοροπηδάς στο τρέξιμο φαντάζομαι χάνει την επαφή περισσότερο.
-
Έχει κάποιος εμπειρία από τα asics gel pulse 15;
Πώς τα βρίσκετε για τρεξιματακι σχεδόν καθημερινό γύρω στα 6 χιλιόμετρα;
Είμαι 78 - 80 κιλά.
Η φόρμα τους είναι μεγαλύτερη από τα nike; -
@georgemit said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
https://runrepeat.com/asics-gel-pulse-14
φαντάζομαι λίγο καλύτερα θα είναι τα 15 (για τα οποία έχω ακούσει καλά λόγια για τις αποστάσεις που λες)
-
Πώς τα βρίσκετε για τρεξιματακι σχεδόν καθημερινό γύρω στα 6 χιλιόμετρα;
Είμαι 78 - 80 κιλά.
Η φόρμα τους είναι μεγαλύτερη από τα nike;Μια χαρά είναι. Νούμερο αν πας με τις διαστάσεις που προτείνει η επίσημη σελίδα, θα είσαι οκ. Για περπάτημα που τα έχω λιώσει είναι πολύ καλά. Για τρέξιμο έχω λίγα χιλιόμετρα χωρίς να έχω κάποιο παράπονο.
-
Αθλητικά για τρέξιμο θέλει πολύ προσεκτική δοκιμή δια ζώσης πριν την αγορά.
Μετά τα πολύ άνετα σφιχτά αλλά με αισχρή ποιότητα ADIZERO BOSTON 11, τα νεα BOSTON 12 είναι πιο ανθεκτικά αλλά σαφέστατα υποδεέστερα ως υπόδημα μεγάλων αποστάσεων, κρίμα
-
Έχει αγοράσει κανείς από τον αλή;
Βλέπω κάτι τέτοιες τιμές, λέτε να είναι μαϊμουδιάρικα;
-
Ξέρεις το νούμερο σου ακριβώς?
Υπάρχουν διαφορές στη φόρμα ακόμα και σε διαφορετικά μοντέλα της ίδιας μάρκας...
Για να μην μπλέκεις με επιστροφές το λέω...
-
Έχω παραγγείλει ήδη από Ελλάδα. πρώτη φορά asics.
Με ενδιαφέρει βασικά αν κάποιος γνωρίζει σχετικά με την ποιότητά τους για μελλοντικές αγορές. -
Έχω παραγγείλει ήδη από Ελλάδα. πρώτη φορά asics.
Με ενδιαφέρει βασικά αν κάποιος γνωρίζει σχετικά με την ποιότητά τους για μελλοντικές αγορές.Εξαιρετικα χαμηλή τιμή,βάλε αν θες το λινκ με την περιγραφή θα βοηθούσε.50 ευρώ για Nimbus σε νορμαλ μάλιστα νούμερο δεν έπαιζε ακόμα και τον καιρό τον μεγάλων εκπτώσεων στα αγγλικά μεγαλοκαταστήματα προ brexit.Στα ελληνικά ποτέ και πουθενά.
-
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€52.03 57%OFF | Original 2024 Classic Asics Nimbus 25 Men Sneake Running Shoes Tenis Cushion Nimbus 25 Breathable Sport Shoes
https://a.aliexpress.com/_EQLqytH -
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€52.03 57%OFF | Original 2024 Classic Asics Nimbus 25 Men Sneake Running Shoes Tenis Cushion Nimbus 25 Breathable Sport Shoes
https://a.aliexpress.com/_EQLqytHΠροσωπικά δεν θα αγόραζα από εκεί εκτός αν χαλαγα απλά ενα 50ρικο για ένα παπούτσι που στην στραβή θα το είχα απλά για περπάτημα!Μονο για πειραματισμό αν δεν υπάρχει και τελωνείο φυσικά.Θα πρόσεξες ότι τα παπούτσια έρχονται χωρίς το κουτί τους!
-
Ναι το είδα αυτό, έτσι το σκέφτηκα, να ρισκάρω ένα 50αρι.
-
Έλα ρε ωραία φαίνονται,
Αλλά δεν βλέπω αρκετά reviews-αγορές από κάτω για να δούμε πραγματικές φωτό και σχόλια αγοραστών , μάλλον μπήκαν πρόσφατα τα μαγαζιά αυτά στο Ali.Να είναι τόσο χάλια όσο αυτές οι εντελώς σαβουρες απομιμήσεις σε πάγκους λαϊκών και πανηγυριών που δεν αξίζουν ούτε το 20αρικο ;
Ψήνομαι πολύ να βάλω και εγώ παραγγελία όπως τα βλέπω.
Είχα πάρει παλιότερα κανα δυο φορές παπούτσια της Xiaomi , δεν ήταν άσχημα για την τιμή τους , στο ίδιο επίπεδο με τα αντίστοιχα των 100 € από γνωστές μάρκες ήταν η ποιότητα και η φόρμα τους στο πόδι.
-
Δοκιμάστε και τα mizuno,τίμια παπούτσια
Αν τα acics είναι τα honda στα παπούτσια τα mizuno είναι suzuki -
Μετά από πολλά χρόνια με τρεξιμεικα adidas, βλέπε ultra boost παλαιότερα και Boston 11 & 12 είπα να δοκιμάσω τα New Balance FuelCell SuperComp Trainer v3 που τα βρήκα σε καλή -αναλογικά- τιμή. Πρώτη φορά σε παπούτσι με πλάκα ανθρακουφασματων και πρώτη φορά σε γρήγορο NB. Γνώμες μετά από μερικές καλές γυροβολιές. Τα έχει δοκιμάσει κανένας σύντροφος ;
-
@red_monster said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Μετά από πολλά χρόνια με τρεξιμεικα adidas, βλέπε ultra boost παλαιότερα και Boston 11 & 12 είπα να δοκιμάσω τα New Balance FuelCell SuperComp Trainer v3 που τα βρήκα σε καλή -αναλογικά- τιμή. Πρώτη φορά σε παπούτσι με πλάκα ανθρακουφασματων και πρώτη φορά σε γρήγορο NB. Γνώμες μετά από μερικές καλές γυροβολιές. Τα έχει δοκιμάσει κανένας σύντροφος ;
Από τα specs φαίνονται πολύ καλά,απέχω από το άθλημα εδω και 2 χρόνια από τη γέννηση του μικρού.
Εχω όμως χρησιμοποιήσει παπούτσια με ανθρακόνημα και σε τρέξιμο με ένθετη πλάκα και σε ποδήλατο που είναι φουλ καρμπόν.
Εκπληκτικό υλικό με διαφορετικές εφαρμογές στα δύο αθλήματα αλλά ότι καλύτερο σε εξοπλισμό μπορεί να πάρει κάποιος που προπονείται κάπως πιο σοβαρά.
Το παπούτσι είναι πολύ περίπλοκη υπόθεση γιατί έχει τεράστια σημασία η μίξη των αφρών και η τοποθέτηση τους ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θέλει να δώσει η εταιρεία στο κάθε μοντέλο.
Σε κάθε περίπτωση το ανθρακόνημα αποδιδει τα μέγιστα σε σχετικά υψηλά pace.
Πολύ καλή επιλογή πάντως και ακόμα καλύτερα που βρίσκεις τον χρόνο και τη διάθεση για προπόνηση.
Δώσε πόνο και μετά feedback. -
Είναι εκπληκτικό που έχει φτάσει η τεχνολογία των υποδημάτων γενικά όχι μόνο των αθλητικών !
Καθημερινά κάνω πάνω από 5-6 km σε 10-12 ώρες (κατά μήκος και καθ ύψος) με νέας γενιάς άρβυλα και νιώθω σαν να φοράω παλαιότερης γενιάς μπασκετικό, σίγουρα όμως όχι εργοταξιακό !
Πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες, νιώθω ότι είναι πολύ ψηλό, όχι τόσο γρήγορο και σταθερό (απόρροια του ύψους θαρρώ) αλλά αρκετά άνετο και απορροφητικό. Δεν θέλω να βιαστώ όμως να βγάλω συμπεράσματα, αναμείνατε.
Τα boston έχουν ένα σασί από υαλουφάσματα έναντι πλάκας που δίνουν μια αναπήδηση (ή είναι πλασίμπο και έχω τσιμπήσει από το μαρκετινγ
)
-
@red_monster said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Πρώτη φορά σε παπούτσι με πλάκα ανθρακουφασματων και πρώτη φορά σε γρήγορο NB. Γνώμες μετά από μερικές καλές γυροβολιές. Τα έχει δοκιμάσει κανένας σύντροφος ;
Γενικά βοηθούν "κοινό" κόσμο να τρέχει γρηγορότερα.
Κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω όταν επανέλθω στα προ εγκυμοσύνης κιλά.
Τρέξιμο, παπούτσια κτλ