-
Το τιγκουαν με τα 150 άλογα πλέον τι έχει υγρού τύπου ή ξηρού;
Ο ψαγμένος αγοραστής μεταχειρισμενου θα σου κόψει ένα 5Κ στην τιμή για να σου αγοράσει το dsg που εσύ θα του λες δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα, ως κάβα για την αλλαγή που θα χρειαστεί κάνει... -
@tkin73 said in VW Tiguan 2024:
Αν το κρατήσεις όσο η κανονική εγγύηση 2 χρόνια όσο έχει μια σκούπα και το δώσεις καηκες... έχεις καλή χασούρα..
4 ή 5 χρόνια έχουν πλέον εγγύηση.
-
@criuser said in VW Tiguan 2024:
Αν το κρατήσεις όσο η κανονική εγγύηση 2 χρόνια όσο έχει μια σκούπα και το δώσεις καηκες... έχεις καλή χασούρα..
Στάνταρ ή ως πληρωμένη επέκταση;
Θα μου πεις και αυτό σχετικό είναι όταν από 26 που είχε έχει πάει 35 μπορεί να σου δώσει και 5ετη...δωρεάν.. προπληρωμένη.... φυσικά όπως κάνουν και οι κορεατες... -
Ο ψαγμένος αγοραστής, συνήθως μένει χωρίς αμάξι από το πολύ ψάξιμο και καταλήγει να αγοράσει χρέπια από τους γνωστούς εμπόρους...
Βάζω λοιπόν Τιγκουάν του 2021, δηλαδή της 4ετίας της εγγύησης, μέχρι 100000 χλμ και το καρ μου βγάζει μόλις 8 αμάξια, με μέση τιμή 31737
Βάζω 3008 του 2020, γιατί έχουμε 5 χρόνια εγγύηση, αυτόματα και μου βγάζει 18 αυτοκίνητα με 26127 μέση τιμή, ελληνικής αντιπροσωπείας...
Τα χειροκίνητα ελληνικής αντιπροσωπείας πάντα είναι 24 με μέση τιμή 21664
Τα Τουσόν του 2020, είναι 1 και τα Σπόρτατζ 3 και μέση τιμή 25675, γιατί προφανώς έχουν λίγη πώληση. Αν βάλω μόνο χειροκίνητα έχουμε 17 με 21671 μέση τιμή.
Δηλαδή αν και τα κορεάτικα είναι ελάχιστα, δεν έχουν καλύτερη τιμή και προφανώς ελάχιστοι θα τα ψάξουν και ακόμα πιο λίγοι θα τα πληρώσουν, γιατί δεν έχουν ούτε το όνομα, ούτε την χάρη.
-
Θα μου πεις και αυτό σχετικό είναι όταν από 26 που είχε έχει πάει 35 μπορεί να σου δώσει και 5ετη...δωρεάν.. προπληρωμένη.... φυσικά όπως κάνουν και οι κορεατες...Για τα γαλλικά που ξέρω, είναι στάνταρ 5 χρόνια ή 60000 χλμ.
Μπορούν να αυξηθούν τα χλμ όχι τα χρόνια, έως 100000, με 200-300 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο.
-
Η λίστα του λινκ που έβαλες έχει 45 αμάξια τα μισά καινούργια οπότε δεν βγαίνει άκρη.
Αν βάλεις από το 2021 μτχ αυτόματα βενζίνη θα δεις ότι ξεκινούν από 25.5 (πάντα τις 1-2 πρώτες τιμές παίρνουν υπόψη τους οι έμποροι και μη) για να ξεκινήσει το παζάρι.
25.5Κ με κάτω από 40Κ χλμ μοντέλο 3ετιας!Ακόμα και rline dsg του 22 με μόλις 42Κ το έχουν 30Κ (πόσο τλκ θα το δώσει θα το μάθει μόνο ένας!)
Αυτό πόσο είχε αρχική;
Δεν είχε τουλάχιστον 37-38Κ; -
Είναι εύκολα πιο αξιόπιστο από τα γαλλο/γερμανικά...
Όσο για μεταπώληση πήγαινε δώσε dsg με 100Κ χλμ για πώληση και να δουμε αν δεν ρωτήσουν τι γίνεται με το κιβώτιο, και που θα πάει η τιμή τελικά...
Αφήστε τι γράφουν στο καρ μτχ dsg μόνο σε άσχετο μπορείς να πουλήσεις σε καλή τιμή...Ξέρεις πόσοι άσχετοι υπάρχουν; Πολλοί περισσότεροι από σχετικούς
Εγώ εδώ μέσα διάβασα πρώτη φορά για τα προβληματικά dsg.
Τον έμπορο τον ενδιαφέρει, να είναι εμπορικό το όχημα κ να μην του μείνει στο χέρι μέχρι να το πουλήσει. Ο ιδιώτης που γνωρίζει, δεν θα ενδιαφερθεί για dsg κ γενικά για vw μεταχειρισμένο κ εκτός εγγύησης.
-
Ο ψαγμένος αγοραστής μεταχειρισμενου θα σου κόψει ένα 5Κ στην τιμή για να σου αγοράσει το dsg που εσύ θα του λες δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα, ως κάβα για την αλλαγή που θα χρειαστεί κάνει...Δεν νομίζω να αγοράσει μτχ dsg ο "ψαγμενος" ....
-
4 χρόνια εγγύηση, από 2-1-2024, ΔΩΡΕΑΝ (λέμε τώρα υπολόγισε κάνα χιλιάρικο τα υποχρεωτικά σερβίς)
-
4
-
Θα μου πεις και αυτό σχετικό είναι όταν από 26 που είχε έχει πάει 35 μπορεί να σου δώσει και 5ετη...δωρεάν.. προπληρωμένη.... φυσικά όπως κάνουν και οι κορεατες...4 χωρίς χρέωση, μέχρι 31/12/23 χρέωναν 450€.
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Ο ψαγμένος αγοραστής μεταχειρισμενου θα σου κόψει ένα 5Κ στην τιμή για να σου αγοράσει το dsg που εσύ θα του λες δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα, ως κάβα για την αλλαγή που θα χρειαστεί κάνει...Δεν νομίζω να αγοράσει μτχ dsg ο "ψαγμενος" ....
Αν το πάρει κοψοχρονια θα το πάρει. Όταν δουλεύει σωστά δεν είναι άσχημο. Και όταν έχεις μπάτζετ στην άκρη για βλάβες όλα καλά
-
Η λίστα του λινκ που έβαλες έχει 45 αμάξια τα μισά καινούργια οπότε δεν βγαίνει άκρη.
Αν βάλεις από το 2021 μτχ αυτόματα βενζίνη θα δεις ότι ξεκινούν από 25.5 (πάντα τις 1-2 πρώτες τιμές παίρνουν υπόψη τους οι έμποροι και μη) για να ξεκινήσει το παζάρι.
25.5Κ με κάτω από 40Κ χλμ μοντέλο 3ετιας!Ακόμα και rline dsg του 22 με μόλις 42Κ το έχουν 30Κ (πόσο τλκ θα το δώσει θα το μάθει μόνο ένας!)
Αυτό πόσο είχε αρχική;
Δεν είχε τουλάχιστον 37-38Κ;Αποφάσισε 26 έχει, που αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ ή 40;
Το φθινόπωρο του 2023 είχε 37500 το λευκό R-line, δεν γνωρίζω πόσο το αγόρασε το 2022.
Λάβε υπόψη σου ότι έχει βγει νέο μοντέλο.
Επειδή τα παρακολουθώ μήνες στο car, γύρω στα 33-35.000€ διαγράφονται οι αγγελίες, αλλά πόσο πραγματικά πωλούνται δεν γνωρίζω.
Πιο εύκολα φεύγουν αυτά της Καρέντα, για ευνόητους λόγους -
Παντως καλή η θεωρία για τα dsg και την απώλεια αξίας μεταπώλησης αλλά μια χαρά φαίνονται να κρατάνε αξια ακόμα και τα golf με το dq200. Αντίθετα κάτι Citroen c3 aircross με άσπαστα aisin κρατούν πολύ λιγότερη αξια, όποτε σχετικά είναι όλα αυτά.
-
Αν το πάρει κοψοχρονια θα το πάρει. Όταν δουλεύει σωστά δεν είναι άσχημο. Και όταν έχεις μπάτζετ στην άκρη για βλάβες όλα καλά
Α...να γεια σου.....όλα πωλούνται στη σωστή τιμή .
Προσωπικά, αν κ κάτοχος, δεν θα αγόραζα μτχ VW, πολύ περισσότερο εκτός εγγύησης. -
@jamesd said in VW Tiguan 2024:
Παντως καλή η θεωρία για τα dsg και την απώλεια αξίας μεταπώλησης αλλά μια χαρά φαίνονται να κρατάνε αξια ακόμα και τα golf με το dq200. Αντίθετα κάτι Citroen c3 aircross με άσπαστα aisin κρατούν πολύ λιγότερη αξια, όποτε σχετικά είναι όλα αυτά.
Εξαρτάται ποιος τα πουλάει.
Εγώ το αγόρασα το ασπαστο αισιν βενζίνης το καλοκαίρι του 2020 16200 με 12000 χλμ το πούλησα 1 χρόνο μετά με 49000 χλμ στα 17800.
Το αυτόματο πετρέλαιο το πουλάω αύριο κοντά στα 20000 που το αγόρασα και έχει κάνει 70000 χλμ γιατί δεν υπάρχουν ελληνικά αυτόματα πετρέλαια και φουλ έκδοση.
-
Αυτό πόσο είχε αρχική;
Δεν είχε τουλάχιστον 37-38Κ;Αποφάσισε 26 έχει, που αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ ή 40;
Το φθινόπωρο του 2023 είχε 37500 το λευκό R-line, δεν γνωρίζω πόσο το αγόρασε το 2022.
Λάβε υπόψη σου ότι έχει βγει νέο μοντέλο.
Επειδή τα παρακολουθώ μήνες στο car, γύρω στα 33-35.000€ διαγράφονται οι αγγελίες, αλλά πόσο πραγματικά πωλούνται δεν γνωρίζω.
Πιο εύκολα φεύγουν αυτά της Καρέντα, για ευνόητους λόγουςΑπό 26 είχε το μοντέλο ως το 2020 και 37-38 είχε η nline της αγγελίας το 2022...
-
@jamesd said in VW Tiguan 2024:
Εξαρτάται ποιος τα πουλάει.
Εγώ το αγόρασα το ασπαστο αισιν βενζίνης το καλοκαίρι του 2020 16200 με 12000 χλμ το πούλησα 1 χρόνο μετά με 49000 χλμ στα 17800.
Το αυτόματο πετρέλαιο το πουλάω αύριο κοντά στα 20000 που το αγόρασα και έχει κάνει 70000 χλμ γιατί δεν υπάρχουν ελληνικά αυτόματα πετρέλαια και φουλ έκδοση.
Αυτά γίνονται άμα είσαι αρκετά τυχερός να αγοράσεις όταν η αγορά είναι τέρμα κάτω. Αν το είχες αγοράσει μεταγενεστερα στα 32-33Κ και 18 να το έδινες θα είχες χασούρα. Πέρα όμως τις εξαιρέσεις, γενικά αν δεις τιμές που ζητάνε οι πωλητές (όσο αντιπροσωπευτικές είναι της αξίας των αυτοκινήτων) φαίνεται ότι τα VW χάνουν με πιο αργό ρυθμό αξία από αλλά π.χ. citroen, ανεξαρτήτως κιβωτίου.
Πάντως το αναγνωρίζω, εσύ δεν αγοράσεις αμάξι, σκάκι παίζεις! -
Εμένα είναι η δουλειά μου οι πωλήσεις ακριβών πραγμάτων.
Οπότε στα 32-33 δεν θα το αγόραζα ποτέ, αλλά και δεν έφτασε ποτέ εκεί μέχρι τα 29000 πήγε για λίγο και πριν τις εκπτώσεις και μετά το κατάργησαν και άφησαν μόνο το χειροκίνητο.
Τα φολκς δεν είναι τα πουλάνε πιο ακριβά από τα γαλλικά αναλογικά σαν μάρκες.
Απλά παλιά ήταν αρκετά πιο ακριβά στην αγορά οπότε ένα γκολφ ήταν 4-5000 πιο ακριβό από ένα c4, με τον ίδιο εξοπλισμό, οπότε και στην μεταπώληση υπήρχε διαφορά στην τιμή αναλογική με την διαφορά της αρχικής τιμής.
-
Εμένα είναι η δουλειά μου οι πωλήσεις ακριβών πραγμάτων.
Οπότε στα 32-33 δεν θα το αγόραζα ποτέ, αλλά και δεν έφτασε ποτέ εκεί μέχρι τα 29000 πήγε για λίγο και πριν τις εκπτώσεις και μετά το κατάργησαν και άφησαν μόνο το χειροκίνητο.
Τα φολκς δεν είναι τα πουλάνε πιο ακριβά από τα γαλλικά αναλογικά σαν μάρκες.
Απλά παλιά ήταν αρκετά πιο ακριβά στην αγορά οπότε ένα γκολφ ήταν 4-5000 πιο ακριβό από ένα c4, με τον ίδιο εξοπλισμό, οπότε και στην μεταπώληση υπήρχε διαφορά στην τιμή αναλογική με την διαφορά της αρχικής τιμής.
Όταν πήρα το c4 18150 το αντίστοιχο golf είχε 24500…
VW Tiguan 2024