-
@ilias-a said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Αφής είναι το σκέφτηκα και εγώ δεν παίζει αυτό. Ίσως προσπάθησε το βλήμα να βγάλει τη στεφάνη και έκανε τη ζημιά.
Το κατάστημα είναι το κάτωθι:
Τοτε ριξε μια ακομη ματια συμμετρικα αριτερα και δεξια τη στεφανη στην πανω αριστερη μερια του κουμπιου και αντιστοιχα στην δεκια πλευρα, απο οτι μπορω να δω απο τη φωτο νομιζω οτι η στεφανη εχει υποχωτησει εκει, ισως επηρεαζει τη λειτουργια του κουμπιου.
αν εχει μετακινηθει το πλαστικο τοτε ας το βγαλουν και να το τοποθετησουν σωστα.
-
Δεν ακουμπάω τίποτα μέχρι την 11/02, ότι είναι να γίνει θα γίνει σωστά στη Karenta. Αυτή τη στιγμή αν δεν πειράξω το on/off λειτουργούν όλα άψογα. Αρκετά με έφαγε ο κ@λος μου νομίζω! Ήρθε η ώρα να απολαύσω το όχημα.
Παρεπιπτόντως οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Σε σχέση με αυτό που είχα παραγγείλει έχω να πω επιγραμματικά ότι το ηχοσύστημα είναι ντίσεντ ινάφ οπότε το HK θα ήταν περιττό, η ανάρτηση του για τον ρόλο του παρά τις 18" είναι επάνω από τις προσδοκίες μου (το πήρα td ως R-line το οποίο στην καθημερινότητα θα μου έκανε σκληρό ενώ τα περισσότερα της κατηγορίας του είχαν συγκριτικά πλεύσεις) και τέλος το winter pack θα ήταν χρήσιμο για 5 μέρες τον χρόνο.
Θα πρέπει να κάνω ειδική μνεία για την προσφερόμενη άνεσή του. Τα απλά καθίσματα είναι ότι καλύτερο έχω νιώσει μετά τους καναπέδες για ύπνο του C5 aircross. Θέλω να κοιμάμαι τα βράδια στο Tig και όχι στο κρεβάτι μου! Είναι ακριβώς το αντίθετο από την τιμωρία που αποτελεί για το σώμα μου η θέση οδήγησης του 308 της γυναίκας...
-
Αφής είναι το σκέφτηκα και εγώ δεν παίζει αυτό. Ίσως προσπάθησε το βλήμα να βγάλει τη στεφάνη και έκανε τη ζημιά.
Είχα βάλει μεμβράνες στο φόκους εκεί κ δεν είχα πρόβλημα.
-
Και εγώ γι'αυτό πήγα γτ είχα κάνει καλές δουλειές πριν χρόνια στο Octavia αλλά άλλαξε το προσωπικό.
-
Και εγώ γι'αυτό πήγα γτ είχα κάνει καλές δουλειές πριν χρόνια στο Octavia αλλά άλλαξε το προσωπικό.
μου εχει τυχει και μενα, αν πας μετα καποια χρονια σε καποια συνεργεια (τουλαχιστον 2) καμμια σχεση με αυτο που θυμομουν. στην δικη μου περιπτωση εχασαν την εξουσιοδοτηση και κανει τεραστια διαφορα στο ποιοτητα των υπηρεσιων
-
Διαβαζοντας την περιπετεια σου θυμηθηκα και εγω τα δικα μου οταν πηρα το t roc απο τον Καψιωχα ,μετα την παραδοση εφυγα και πηγα κατευθειαν σε μαγαζι για Φυμε!
Ειχα παρει συσταση απο φίλο οτι κανει καλη δουλεια (απλα καλή) μη ξεροντας καποιον αλλο πηγα.
Αποτελεσμα , σημαδι απο κοπιδι σε ενα πλαστικο σημειο στη βαση ενος καθισμα , και ξυραφια στο πισω παρμπριζ εξωτερικα περιπου 3-4 εκατοστα .
Τον πηρα τηλ του τα χωσα , το παραδεχτηκε τελικα ζητησε συγνωμη και το καταπια!
Συμπερασμα οποιος βαζει χερι στ αμαξι ειναι κινδυνος θανατος , ελαχιστοι ειναι αυτοι που πραγματικα σεβονται την περιουσια μας!
Παντως ο συγκεκριμενος επαγγελματιας ονομα και πραμα ρε φιλε...
-
@ilias-a said in VW Tiguan 2024:
Τοτε ριξε μια ακομη ματια συμμετρικα αριτερα και δεξια τη στεφανη στην πανω αριστερη μερια του κουμπιου και αντιστοιχα στην δεκια πλευρα, απο οτι μπορω να δω απο τη φωτο νομιζω οτι η στεφανη εχει υποχωτησει εκει, ισως επηρεαζει τη λειτουργια του κουμπιου.
Αυτό είπα και εγώ. Μήπως το έχουν βάλει 180 μοίρες πάνω κάτω; αξίζει να το δει
-
@anergos13 said in VW Tiguan 2024:
Διαβαζοντας την περιπετεια σου θυμηθηκα και εγω τα δικα μου οταν πηρα το t roc απο τον Καψιωχα ,μετα την παραδοση εφυγα και πηγα κατευθειαν σε μαγαζι για Φυμε!
Ειχα παρει συσταση απο φίλο οτι κανει καλη δουλεια (απλα καλή) μη ξεροντας καποιον αλλο πηγα.
Αποτελεσμα , σημαδι απο κοπιδι σε ενα πλαστικο σημειο στη βαση ενος καθισμα , και ξυραφια στο πισω παρμπριζ εξωτερικα περιπου 3-4 εκατοστα .
Τον πηρα τηλ του τα χωσα , το παραδεχτηκε τελικα ζητησε συγνωμη και το καταπια!
Συμπερασμα οποιος βαζει χερι στ αμαξι ειναι κινδυνος θανατος , ελαχιστοι ειναι αυτοι που πραγματικα σεβονται την περιουσια μας!
Παντως ο συγκεκριμενος επαγγελματιας ονομα και πραμα ρε φιλε...
Πολύ σωστά! Εγώ και στο πλυντήριο όταν το πάω, το πλένω μόνο εξωτερικά (εσωτερικά το καθαρίζω μόνος μου) γιατί τα παιδιά, ένα λάθος αν κάνουν, μπορεί να γίνει της καραπ******ρας!!!
Επίσης, στο αυτοκίνητο δεν μπήκε τπτ εξωτερικό, πλην μιας Εικονίτσας.
-
Το έχω μετανιώσει ήδη, δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Σε 1,5 εβδομάδα ελπίζω να τελειώσω και να είναι όλα καλά
-
@sabas_thess Τουλάχιστον, βρήκες τι φταίει. Το 70% του αγχούς σου θεωρώ πως ήταν αυτό.
Πλέον το μπαλάκι στην αντιπροσωπεία να το φτιάξει σωστά.
Τώρα, πως θα πείσεις τον ''μάστορα'' να σου πληρώσει τη ζημιά, είναι και θέμα δικής του ηθικής. Στις μέρες μας εκλείπει, αλλά ποτέ δε ξέρεις.
VW Tiguan 2024