-
Ναι αλλά εξαρτάται το μέγεθος και το σημείο. Αν είναι μεγάλο θα φαίνεται η διχρωμία ενώ αν είναι σε σημείο που υπάρχει τριβή με το σώμα σιγά σιγά θα ξεβάψει και θα θέλει επανάληψη.
Ρώτα σε ταπετσέρη αν έχει μπογιά για τέτοιες δουλειές, σίγουρα θα έχει κάτι πολύ καλύτερο από αυτά του εμπορίου. -
@panos2171 said in Δερματίνη στα καθίσματα:
Ναι αλλά εξαρτάται το μέγεθος και το σημείο. Αν είναι μεγάλο θα φαίνεται η διχρωμία ενώ αν είναι σε σημείο που υπάρχει τριβή με το σώμα σιγά σιγά θα ξεβάψει και θα θέλει επανάληψη.
Ρώτα σε ταπετσέρη αν έχει μπογιά για τέτοιες δουλειές, σίγουρα θα έχει κάτι πολύ καλύτερο από αυτά του εμπορίου.Αν βαφει ολο; και δεν θα εχει διχρωμια;
-
@yem said in Δερματίνη στα καθίσματα:
@bassstarlet said in Δερματίνη στα καθίσματα:
Στο υποσυνείδητο του οδηγού, το δέρμα είναι συνυφασμένο με ακριβά πολυτελή αυτοκίνητα,
Στο δικό μου υποσυνείδητο είναι συνυφασμένο με ζέστη και ιδρώτα.
Πότε ξανά δέρμα σε αμάξι αν δεν έχει τουλάχιστον ψύξη και αερισμό στα καθίσματαΠολυ σημαντικο αυτο που λες. Θα το σκεφτω σοβαρα. Thanks
-
Στο υποσυνείδητο του οδηγού, το δέρμα είναι συνυφασμένο με ακριβά πολυτελή αυτοκίνητα, γκόμενες με γούνες και ψηλά τακούνια που συνοδεύονται σε ακριβά εστιατόρια κλπ κλπ.
Βάλε κανά δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, και άσε τα καθίσματα που μπορεί εν καιρώ να βγάλουν προβλήματα από 'κει που δεν το περιμένεις.Χαχαχα εχεις ωραια προσεγγιση αλλα καθολου τη χλιδη δεν εχω στο μυαλο μου εχοντας τετοιο αμαξι. Πιο πολυ για οπτικους λογους θα το εκανα για να ειναι ολα μαυρα και ομοιομορφα μεσα.
-
Δες επίσης το Βαρδίκο και Auto Cover στη Ζέρβα.
Μόλις γύρισα από εκεί. Άφησα το αυτοκίνητο για καλύματα το πρωί και το παρέλαβα τώρα. Ενώ είχα συμφωνήσει για περφορέ δερματίνη σε πλάτη και κάθισμα η κοπελίτσα με το σκουλαρίκι στη μύτη, η οποία ανέλαβε και μέρος της τοποθέτησης μου πρότεινε καλύτερα να μπει εκεί ύφασμα, αρκετά ανθεκτικό για να γλιτώσουμε τη ζέστη. Βγήκε και πιο φθηνό με αυτό το τρόπο. Αρκετά κοντά στο εργοστασιακό μοτίβο το σχέδιο.
Μας είχε πει βέβαια κι ο ΜΟΝΜΑΝ πόσο ευχαριστημένος είχε μείνει με το χρέπι που πήγαν για σαλόνι. -
This post is deleted! -
Τελικως γινεται να βαφτει ολο με βαφη υποδηματων;
-
@famas said in Δερματίνη στα καθίσματα:
Μόλις γύρισα από εκεί. Άφησα το αυτοκίνητο για καλύματα το πρωί και το παρέλαβα τώρα. Ενώ είχα συμφωνήσει για περφορέ δερματίνη σε πλάτη και κάθισμα η κοπελίτσα με το σκουλαρίκι στη μύτη, η οποία ανέλαβε και μέρος της τοποθέτησης μου πρότεινε καλύτερα να μπει εκεί ύφασμα, αρκετά ανθεκτικό για να γλιτώσουμε τη ζέστη. Βγήκε και πιο φθηνό με αυτό το τρόπο. Αρκετά κοντά στο εργοστασιακό μοτίβο το σχέδιο.
Μας είχε πει βέβαια κι ο ΜΟΝΜΑΝ πόσο ευχαριστημένος είχε μείνει με το χρέπι που πήγαν για σαλόνι.Όχι ρε συ, φθηνιάρικα καλύμματα για όλο το χρόνο! Να μην απολαύσεις τις ωραίες εργοστασιακές ταπετσαρίες για να τις χαρεί ο επόμενος... Και εσύ να "απολαμβάνεις" φθηνιάρικο ύφασμα και δερματίνη με εφαρμογή που θα χειροτερεύει κάθε μέρα.
Θα τα προσέξω και θα τα χαρώ τα εργοστασιακά μου καθίσματα. Καναδυό μήνες το χρόνο που μπορεί να κάνω μπάνια, θα βάλω ένα ουδέτερο πετσετοκάλυμμα και αυτό είναι η μόνη μου παραχώρηση. -
@harisma23 said in Δερματίνη στα καθίσματα:
@famas said in Δερματίνη στα καθίσματα:
Μας είχε πει βέβαια κι ο ΜΟΝΜΑΝ πόσο ευχαριστημένος είχε μείνει με το χρέπι που πήγαν για σαλόνι.Όχι ρε συ, φθηνιάρικα καλύμματα για όλο το χρόνο! Να μην απολαύσεις τις ωραίες εργοστασιακές ταπετσαρίες για να τις χαρεί ο επόμενος... Και εσύ να "απολαμβάνεις" φθηνιάρικο ύφασμα και δερματίνη με εφαρμογή που θα χειροτερεύει κάθε μέρα.
Θα τα προσέξω και θα τα χαρώ τα εργοστασιακά μου καθίσματα. Καναδυό μήνες το χρόνο που μπορεί να κάνω μπάνια, θα βάλω ένα ουδέτερο πετσετοκάλυμμα και αυτό είναι η μόνη μου παραχώρηση.Δεν είναι έτσι δυστυχώς. Τα όμορφα μαυρα υφάσματα είχαν αρχίσει στα πλαινά μέρη να αποκτούν μια σκιά, απόρροια της χρήσης. Προσπαθούσα να μην το βλέπω απλά και κάθε βδομάδα που καθάριζα το αυτοκίνητο να τα περιποιούμαι με πανάκι και ήπιο καθαριστικό. Το πίσω σαλόνι για κάποιους είναι αχρησιμοποιητο, αλλά για μένα καταλήγει να μεταφέρει απρόσεκτα άτομα (ηλικιωμένους, εφήβους) όπου στο μπες -βγες άφηναν σημάδια στο μάυρο ύφασμα. Μακάρι να άλλαζα και τα υφάσματα στα πλαινά της πόρτας, όπου σε κάθε διαδρομή εμφανίζουν λεκέδες από ιδρώτα χεριών.
-
Εμένα στο μιατα είναι μαύρα δερμάτινα.ετσι ήταν.σκεφτομαι πλάτη και πάτο να τα κάνω μπλε στο χρώμα του αυτοκινήτου δερματινη.τι λέτε ;αύριο θα πάω από τον Γιάννη
-
Αν επιχειρησω με βαφη υποδηματων ολα τα καθισματα θα πληροφορησω για το αποτελεσμα.
-
@miata_4ever said in Δερματίνη στα καθίσματα:
Εμένα στο μιατα είναι μαύρα δερμάτινα.ετσι ήταν.σκεφτομαι πλάτη και πάτο να τα κάνω μπλε στο χρώμα του αυτοκινήτου δερματινη.τι λέτε ;αύριο θα πάω από τον Γιάννη
Έτσι ήταν του 1999 NB anniversary. Προσωπικά δε μου αρέσει να έχουν τα καθίσματα χρώμα του αμαξώματος, θέλω να υπάρχει αντίθεση άλλα γούστα είναι αυτά.
-
Έτσι ήταν του 1999 NB anniversary. Προσωπικά δε μου αρέσει να έχουν τα καθίσματα χρώμα του αμαξώματος, θέλω να υπάρχει αντίθεση άλλα γούστα είναι αυτά.
Το είδε ο Γιάννης είπε οκ γίνεται και Μ έδωσε πολύ καλή τιμή για πλάτη πάτο.θα το κάνω λίγο αργότερα.ξεκιναω δεσίματα sporty σιγά σιγά
-
@gol said in Δερματίνη στα καθίσματα:
Ρώτα σε ταπετσέρη αν έχει μπογιά για τέτοιες δουλειές, σίγουρα θα έχει κάτι πολύ καλύτερο από αυτά του εμπορίου.Αν βαφει ολο; και δεν θα εχει διχρωμια;
Θα αντεξει αν βαπτει ολο το καθισμα με κοινη βαφη δερματινης η οποια πωλειται σε παντοπωλεια-σουπερ μαρκετ; το εχει δοκιμασει καποιος;
-
Άντε και βάφεται.
Είναι σίγουρο πως δεν θα ξεβάφει πάνω στα ρούχα; -
Άντε και βάφεται.
Είναι σίγουρο πως δεν θα ξεβάφει πάνω στα ρούχα;Αν στεγνωσει αρκετη ωρα και απορροφηθει ειναι πιθανον να ξεβαψει παραταυτα;
-
@gol said in Δερματίνη στα καθίσματα:
κοινη βαφη δερματινης
Εννοείς τύπου camel για τα παπούτσια?
Εννοείται ξεβαφει.
Κάπου είχα δει Επιδιόρθωση δερμάτινου τοπικά με βαφή ειδική αλλά μου φάνηκε η διαδικασία αρκετά εξειδικευμένη άρα και ακριβή. -
τα εφτιαξα λοιπον και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.με γεμισε και το καθισμα του οδηγου στο πλαινο του καθως ειχε γινει ισιο επειδη ο ex ετρωγε ολο το φαι του και ετσι ειναι σουπερ τωρα.εντυσα και το καλυμμα του πινακα οργανων με μπλε ραφη.τα καθισματα εγιναν τα μπλε ,δερματίνη .μενει το τιμονι τωρα με το νεο ετος !!
Δερματίνη στα καθίσματα