-
Καλησπέρα σε όλους.
Γύρω στο Μάρτιο σχεδιάζω εκδρομή με το αμάξι στα Ζαγοροχώρια. Επειδή θα χρειαστώ ανεφοδιασμό , γνωρίζετε κάποιο βενζινάδικο που είναι έμπιστο;
Το όχημα μου παίρνει βενζίνη, όχι diesel.
Δεν θέλω να ρισκάρω να βάλω από οποίο βρω καθώς ο πατέρας μου πριν μια βδομάδα έβαλε από τυχαίο βενζινάδικο και του άναψε αμέσως το λαμπάκι check engine.
Επειδή σκοπεύω να κάνω κοντινές διαδρομές, δεν χρειάζεται να βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια αλλά μπορεί να είναι και κάπου κοντά σε αυτά.
Κατανοώ ότι τα Ζαγοροχώρια είναι πολλά οπότε, αν βοηθάει, θα πάω στο Δίλοφο.
-
Εκτός αν έχεις καμία Ferrari, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς...
-
Στα Γιαννενα υπαρχουν πολλά. Αν θες σου λεω. Σε φτανει αν γεμισεις στα Γιαννενα , να κανεις οσες βολτες θες στα Ζαγοροχωρια
-
@alexandros-k said in Έμπιστο βενζινάδικο στα Ζαγοροχώρια:
Στα Γιαννενα υπαρχουν πολλά. Αν θες σου λεω. Σε φτανει αν γεμισεις στα Γιαννενα , να κανεις οσες βολτες θες στα Ζαγοροχωρια
Θα το εκτιμούσα αν μου έλεγες.
-
@harisnikolop said in Έμπιστο βενζινάδικο στα Ζαγοροχώρια:
@alexandros-k said in Έμπιστο βενζινάδικο στα Ζαγοροχώρια:
Θα το εκτιμούσα αν μου έλεγες.
Εγω στο AVIN βαζω συνηθως, πολλη καλη ποιοτητα . Και στα άλλα εχω βαλει , δεν ειχα θεμα . Αν θες σου λεω κι άλλα
-
Οτιδήποτε εταιρικό shell, avin, ελιν κλπ δε θα χεις θέμα. Τα ιδιωτικά απέφευγε.
-
@panos2171 said in Έμπιστο βενζινάδικο στα Ζαγοροχώρια:
Τι εννοείς εταιρικό;
-
αναφέρεσαι ίσως σε ποιότητα, γιατί ποσότητα μια χαρά κλέβουν και τα εταιρικά
-
Αυτά που είναι των ίδιων των εταιριών. Όπου βλέπεις ΜΥΡΤΕΑ, ΕΡΜΗΣ τα διαχειρίζεται η ίδια η Shell και όχι κάποιος ανεξάρτητος ιδιώτης. ΜΑΚΡΑΙΩΝ είναι της avin, αυτά μπορείς να τα δεις στην εφαρμογή fuelgr, εκεί γράφει ποιανού είναι το πρατήριο.
@gv2000 said in Έμπιστο βενζινάδικο στα Ζαγοροχώρια:
αναφέρεσαι ίσως σε ποιότητα, γιατί ποσότητα μια χαρά κλέβουν και τα εταιρικά
Καλά σαφώς με κανέναν δε μπορείς να είσαι σίγουρος αλλά ναι σαν ποιότητα έχεις περισσότερες πιθανότητες να είναι καλύτερη.
Έμπιστο βενζινάδικο στα Ζαγοροχώρια