-
Και σήμερα έτσι είναι τα αυτοκίνητα στην Ασία.
Απλά εμείς ακόμα εδώ στην Ευρώπη δεν τα έχουμε δει.
-
-
@monman2 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
ami microcars το μέλλον της Ευρώπης
Γιατί λες αυτά τα απαισιόδοξα θα πεί ο φίλος ο Ντιέγκο ;
Για διαβάστε και ο φίλος @andya3 ειδικευμένος στα γερμανικά να μας πει αν η παρακάτω ανάλυση της Γερμανικής βιομηχανίας και νοοτροπίας είναι αλήθεια , στο περίπου ή λάθος ;Ο Τσίπρας που άρχισε την στροφή προς τους Αμερικάνους καλλιεργώντας τον αντί-γερμανισμό και
O Μητσοτάκης που έκανε την μεγαλειώδη ομιλία στο κογκρέσο και μας έκανε τον καλλίτερο σύμμαχο τους ever
είναι τελικά καλά ενημερωμένοιΑν εχει τέτοιο πρόβλημα η γερμανική βιομηχανία απο το 26-27 θα αρχίσουν οι εθνικοποιήσεις/ κρατικοποιήσεις των VW ,Stellantis , η Ford Ευρώπης έκλεισε στην ουσία . Λαικό αυτοκίνητα caput ,ούτε απο την Toyota που δεν θα γλυτώσει την διάσωση απο το κράτος.
Με /μας βλέπω να σκάμε 30-40 για καλό αμερικάνικο παραδοτέο στο μήνα ή να παραγγέλνουμε ενα χρόνο νωρίτερα για να παραλάβουμε ενα υποδεέστερο κινέζικο στα 20-25Κ€.
Μακάρι βέβαια να μην γίνει το δυσοίωνο που λέει στο τέλος , οι Γερμανοί ξανάρχονται...
αν όλη η Ευρώπη γίνει στρατόπεδο άντε γειά!
Ντίζελ ,σκόνη και ιδρώτας στα πεδία ασκήσεων !Η Ευρώπη είναι πίσω από ΗΠΑ και Κίνα σε οικονομική ισχύ και τεχνολογική εξέλιξη. Ούτε οι Γερμανοί μπορούν να γλυτώσουν απ' αυτή τη μοίρα. Πιθανότατα θα ανταγωνιστούν με τους Γιαπωνέζους για την 3η και 4η θέση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Είναι νωρίς όμως για τελικά συμπεράσματα. Πάντα οι Γερμανοί υποστήριζαν ότι η ανάπτυξη της Άπω Ανατολής, Κίνας και Κορέας είναι κρατικά ελεγχόμενη και χρηματοδοτούμενη για μείωση του κόστους. Και ότι αν εκτεθούν στο διεθνή ανταγωνισμό δεν θα είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα γι' αυτούς όσο φαίνεται.
Θα δείξει το μέλλον, καλά να 'μαστε να το προλάβουμε και να το ζήσουμε. -
Γιατί οι επιδοτήσεις που προσφέρουν τα κράτη της Δύσης στις βιομηχανίες της είτε μέσω επιδοτήσεων πολλών εκατοντάδων δισεκατομμυρίων στο κόστος ενέργειας είτε μέσω κρατικών εγγυήσεων σε διάφορες αγορές και κρίσεις;
Απορώ ποιος σας έχει πει ότι υπάρχει ελεύθερη αγορά και ελεύθερος ανταγωνισμός;
Να ξέρατε πόσες φορές μέσα σε μια δεκαετία τα κράτη της Δύσης στηρίζουν τις βιομηχανίες ωσάν να ήταν κρατικές. Απλώς δεν αλλάζει συχνά η μετοχική σύνθεση αυτών.
Κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά τεσπά....
Αυτό που κατηγορεί η Δύση την Ασία είναι στο ότι επιδοτείται η παραγωγή προϊόντων με συνολικό κόστος κατασκευής κάτω από το κόστος των ευρωπαϊκών κατασκευαστών. Και για αυτό εργαλειοποιει πολιτικές εμπορικού και οικονομικού προστατευτισμού με ειδικούς δασμούς.
-
Λάθος κάνεις Γύρε, σταμάτα να κάνεις τον ξερόλα, είναι κουραστικό και εκτίθεσαι και διαρκώς.
Ας πάρουμε για παράδειγμα τη ναυπηγική βιομηχανία. Οι Γερμανοί κατηγορούσαν τους Κορεάτες ότι έφτιαχναν τα πλοία κάτω του κόστους, με ζημία, για να είναι ανταγωνιστικοί και να τραβήξουν δουλειές. Και μετά πτώχευαν τα νσυπηγεία τους, κάλυπτε τις ζημίες το κράτος και ξεκινούσαν απ' την αρχή.
Μη μπερδεύεις τις επιδοτήσεις με τέτοιου είδους κρατικές πολιτικές που εφαρμόζουν στην Άπω Ανατολή.
Όταν θα έρθουν οι Κινέζοι να φτιάξουν εργοστάσια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ για να πουλήσουν ηλεκτρικά (γιατί αλλιώς δεν θα τους αφήσουν), θα δούμε τα κόστη τους και σε τι τιμές θα τα δίνουν. -
Εσύ Λαπ περιμένεις να αντιληφθούν οι φανάτικς, ότι υπάρχουν μόνο ιδιωτικές τσέπες...
-
Οι επιδοτήσεις είναι λεφτά φορολογουμένων, οι εγγυήσεις εγγράφονται στο δημόσιο χρέος των χωρών.
Είναι μια άμεση χρηματοδότηση των βιομηχανιών με δημόσιο χρήμα. Το ότι δεν μεταφέρονται μερίσματα μετοχών στο δημόσιο κάθε φορά που συμβαίνει αυτό δεν σημαίνει πως το κράτος δεν βάζει λεφτά με διάφορους τρόπους στις βιομηχανίες.
Εσύ τρελαίνεσαι όταν μεταφέρονται μετοχές στο δημόσιο. Όταν όμως αυτό πληρώνει και δεν παίρνει μετοχές για την συνδρομή του τότε θεωρείς ότι υπάρχει ελεύθερη οικονομία. Κούνια που σε κουναγε.
Ακόμα και η φοροαπαλλαγές είναι έμμεση χρηματοδότηση.
Ακόμα και οι συμβάσεις για αγορά από το δημόσιο προιόντων από συγκεκριμένες εταιρίες είναι μια έμμεση στήριξη των βιομηχανιών
Οι δυτικές οικονομίες κάνουν κύκλους και αναλόγως τη φάση των κύκλων είναι λιγότερο η περισσότερο μικτές οικονομίες.
Ελεύθερη οικονομία με την έννοια που συχνά αναφέρεις χωρίς καμία παρέμβαση, ρύθμιση, προστατευτισμό είναι πολύ άγριο πράγμα και πολύ δύσκολο με απίστευτα υψηλό ρίσκο Όντως σε θεωρητικό επίπεδο και σε κάποιες φάσεις του οικονομικού κύκλου μπορεί να συμβεί και να δείξει κάποια αποτελέσματα αλλά η πράξη μας δείχνει πως η συνέχιση της σε όλες τις φάσεις του οικονομικού κύκλου είναι μια ουτοπία, μια θεωρητική προσέγγιση που στην πράξη δεν έχει εφαρμοστεί χωρίς εν τέλη την παρέμβαση του κράτους για να την σώσει.
Αυτό που περιγράφεις λέγεται νταμπινγκ. Είναι μια στρατηγική πωλήσεων στο διεθνές εμπόριο και έχει σκοπό την ανάπτυξη μεριδίου αγοράς. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε όπως λες μέσω κρατικών παρεμβάσεων με το κράτος να καλύπτει μέρος του κόστους της εξαγωγικής βιομηχανίας, είτε λόγω ικανότητας της εξαγωγικής βιομηχανίας να παράγει με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής ή χαμηλού κόστους συντελεστές. Έτσι φτάνει να πουλά χαμηλότερα από το ευρωπαϊκό κόστος.
Δεν σημαίνει ότι πουλάνε πάντα με ζημία αλλά όντως πολλές φορές έχει συμβεί να πωλούν με ζημία.
-
Εγκληματική αλλαγή υπάρχει, όχι κλιματική, και σίγουρα δεν φταίει ο άνθρωπος ή οι κλανιές των αγελάδων!
Και μόνο που την τρέλα αυτή, την άρχισε ένας αμερικανός αντιπρόεδρος (Al Gore) είναι ομολογία δολοφονίας.
-
Υπάρχει κλιματική αλλαγή. Μη γράφεις ανυπόστατα πραγματα. Όλοι οι παγκόσμιοι επιστημονικοί οργανισμοί το επιβεβαιώνουν με διάφορες μετρησεις. Είμαστε στην αρχή του φαινομένου. Απλώς δεν μας βολεύει και σύμφωνα με τον τρόπο που ζούμε να τη μειώσουμε. Έχει κόστος η αλλαγή σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε ποια αλλαγή και σε ποιον τομέα δεν είχε ένα κόστος;
Οι νέες τεχνολογίες προσπαθούν να γεφυρώσουν αυτά τα δύο.
-
@andya3 Δεν με έχεις μάθει ακόμα.Δεν προσπαθώ να το παίζω ξερολας αν και φαίνομαι. Τρελαίνομαι για την λεπτομέρεια. Ότι και αν δω και ακούσω θέλω να το ψάξω να το μάθω. Η διασκέδαση μου από παιδί ήταν να διαβάζω νέα πράγματα.
Οπότε όταν λέω κάτι, το έχω ψάξει σε ένα πρώιμο στάδιο και όταν επιμένω πολύ το έχω σπουδάσει.
Σχεδόν ποτέ δεν λέω κάτι αν δεν έχω τεκμήρια και πηγές για αυτά.
-
@lap said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Υπάρχει κλιματική αλλαγή. Μη γράφεις ανυπόστατα πραγματα. Όλοι οι παγκόσμιοι επιστημονικοί οργανισμοί το επιβεβαιώνουν με διάφορες μετρησεις. Είμαστε στην αρχή του φαινομένου. Απλώς δεν μας βολεύει και σύμφωνα με τον τρόπο που ζούμε να τη μειώσουμε. Έχει κόστος η αλλαγή σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε ποια αλλαγή και σε ποιον τομέα δεν είχε ένα κόστος;
Οι νέες τεχνολογίες προσπαθούν να γεφυρώσουν αυτά τα δύο.
κάποτε έλεγαν για τρύπα του όζοντος......τοχεις ψάξει?
τώρα λένε περί κλιματικής αλλαγήςΠΡΩΤΑ θα δεις τι αποτύπωμα ενεργειακό αφήνουν οι διάσημοι οι πλουσιοι & οι πολιτικοί & μετά θα κατηγορήσεις τον καθένα από μας που πάνε να μας πείσουν ότι φταίει που ΖΟΥΜΕ
δες ΣαββατοΚυριαΚΟΥΛΗ & πορδογαν με ποσα θωρακισμένα πάνε υπάρχει βίντεο στο youtube
με πόσα δεν θυμάμαι βρες δες πηγε ο κωλόγερος ο μπαϊντενόπουλος στο Καναδά για το............ΚΛΙΜΑ και τη κληματαριάας ξεκινήσουν αυτοί πρώτα & να δεις πώς επανέρχεται το κλίμα
βέβαια ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι να μειωθεί ο πληθυσμός (βλέπε πανδημία είτε η γη εκδικείται είτε το έφεραν για μείωση πληθυσμού ΔΕΝ ΞΕΡΩ) να μην κάνουν κάποιοι 4 & 5 παιδιά ας πούμε......δεν ξέρω ας βρουν ενα νούμερο.....για το εμβόλιο & μάσκα ξέρανε να το περάσουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ! για μη υπαρξει πυρηνικών & μη εκμετάλλευση παιδιών κακομεταχείριση γυναικών κλπ δικαιωμάτων ΔΕΝ υπάρχει παγκόσμια ΣΥΓΚΛΗΣΗ & σε πολλά άλλα θέματα μην αρχίσω ως γνώστης των γεωπολιτικών.
ενώ ταυτόχρονα δεν θα πρεπει να επιδιώκουν να πηγαίνουν τα κράτη για ανάπτυξη μεγάλη έτσι μόνο με τη μείωση δραστηριοτήτων θα μπορούσε να σωθεί η ΓΗ κι όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα για να μας κοροϊδεύουνΟΙΚΟΛΟΓΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ πάνε μαζί νομίζετε?
όταν απαιτείς ή σου δημιουργούν μη απαραίτητες επιπλέον ανάγκες συνεχώς & όταν αλλάζεις συνεχώς πχ συσκευές όπως κινητό ή λαπτοπ επειδή διαθέτεις χρήμα τότε ποια οικολογία;
ενώ αυτοί θέλουν να υπάρχει παραγωγή => ανάπτυξη
έρχεται σε ρήξη αυτό από μόνο του με την οικολογίαδεν λέω να ζουμε σαν ιθαγενείς ή ινδιάνους αλλά να έμπαινε ένα ΜΕΤΡΟ
ένα παραδειγματάκι απλό
καθώς πολλοί αγοράζουν ηλεκτροκίνητο για οικολογία & μόδα συνάμα
& προτιμούν το καλαμάκι που συνήθως λιώνει
πάω σε ένα βιβλιοπωλείο για να βρω ανταλλακτικό του απλού στυλό που όμως ξεβιδώνει & αλλάζει το μελανάκι με το πλαστικό ξέρετε....η κοπέλα μου λέει αυτά δεν υπάρχουν (uni - MITSUBISHI)
αλλά αν θες καινούριο ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ
συνεπώς πετάνε το πλαστικό (μακάρι ναναι στην ανακύκλωση....που ΑΚΟΜΑ κι έτσι όμως τα νέα στυλό με το σκελετό που φτιάχνονται θέλουν εκ νέου επεξεργασία κι άρα επιπλέον ΕΝΕΡΓΕΙΑ)
κι ο κοσμάκης παίρνει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ εξ αρχης αφού είναι φτηνόποια ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ μας τσαμπουνάνε μετά
πειτε με άπιστο αλλά εχω δει πολλά
τα ίδια γνωστά θα τα γνωρίζετε & με τα μελάνια με τους εκτυπωτές μην το πιάσω κι αυτό....... -
Χαχαχα ναι τα έχω ψάξει. Οι ερωτήσεις που μου θέτεις έχουν απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Ψάξε και δες.
Γενικώς ο λαϊκισμός δεν είναι η λύση στο πρόβλημα του περιβάλλοντος. Η απλούστευση και η απλοϊκότητα δεν είναι σοφία.
Γενικώς, η γραφή σου είναι συγκεχυμένη. Σε καταλαβαίνω, εν μέρη, διότι και εγώ πάσχω από δυσλεξία κάποιου είδους και τα κείμενά μου είναι σαν να βρίσκομαι σε κρίση πανικού, προσπάθησε όμως να τα γράφεις πιο οργανωμένα.
-
Χαχαχα ναι τα έχω ψάξει. Οι ερωτήσεις που μου θέτεις έχουν απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Ψάξε και δες.
Γενικώς ο λαϊκισμός δεν είναι η λύση στο πρόβλημα του περιβάλλοντος. Η απλούστευση και η απλοϊκότητα δεν είναι σοφία.
Γενικώς, η γραφή σου είναι συγκεχυμένη. Σε καταλαβαίνω, εν μέρη, διότι και εγώ πάσχω από δυσλεξία κάποιου είδους και τα κείμενά μου είναι σαν να βρίσκομαι σε κρίση πανικού.
ρε εισαι βλαμένο?
(Mod) WARNING για Υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Να εκφράζεσαι καλύτερα και κοσμιότερα, γιατί τις τελευταίες ημέρες το έχεις παρακάνει σε χαρακτηρισμούς. Επόμενη ειδοποίηση δεn θα υπάρξει.
συγκεχυμένες απόψεις αυτά που γράφω? τράβα να δεις αν έρχομαι
ΠΕΤΑΜΕ πχ όλο το σκελετο του στυλο όπως έγραψα επειδή είναι φτηνο το ολοκληρο!
εχει γραφτει πουθενα από κανέναν?το ίδιο με τα μελάνια που για να κονομάνε οι εταιρείες εκτυπωτών δεν άφηναν να τα ξαναγεμίσεις & ήθελε κόλπα & reset πατέντες ρε άσχετε ανίδεε!
πραγματικά με βγάζεις απτα ρούχα μου τώρα γιατί πάνω σε αυτό λόγω της εργασίας μου γνωρίζω & δεν ξέρεις τη τύφλα σου ΕΝΩ σε έχουν πεισει ότι μπορείς εσύ κι εγώ να σώσουμε τον ΠΛΑΝΗΤΗ που πάει απτο κακό στο χειρότερο γιατί ΔΕΝ εχουμε ΗΓΕΤΕΣ
πάσχουμε από ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ
ποιος θα αποφασίσει πχ στη δουλειά μιας δημόσιας ή ιδιωτικής εταιρείας μπορεί ο απλός υπάλληλος ή ο προϊστάμενος?ΔΙΟΙΚΗΣΗ αυτοί φταίνε
αν τους ένοιαζε ΑΛΗΘΙΝΑ το καλό μας θα ξεκινούσαν να μην κάνουν ΑΣΚΟΠΑ όπως έγραψα ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ
μικρός είχα πάρει 1 βιβλιαράκι θυμάμαι
50 πράγματα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά για να σώσουν το κόσμο
εμένα θα μου πεις?δυστυχώς όμως η ζωή είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΣ
ούτε αισιοδοξα ούτε απαισιοδοξα είναι τα πράγματαευελπιστώ όταν μεγαλώσεις & συνηδειτοποιήσεις από τη σοφία έως τότε που θα αποκτήσεις να ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ το κεφάλι σου
αν και ελάχιστοι αποδέχονται ότι τους ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ
θεμα εγωϊσμού -
άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα που δεν μου έχει αντιπαραθέσει κανείς έως τώρα ικανοποιητικό επιχείρημα
παράγεται κάτι πχ στην Ελλάδα
πάει έξω & επανέρχεται ως εισαγόμενοδεν θα ασχοληθώ με τα γνωστά ό,τι έρχεται ακριβότερα τα ξέρουμε.....
ΑΛΛΑ αυτό το ΠΗΓΑΙΝΕ - ΕΛΑ ειναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ?;
παράγεται πχ το HILUX άλλα κομμάτια στη Νότια Αφρική νομίζω κι άλλα στην Ευρώπη και μετά στέλνουν τα κομμάτια Αφρική για να ξαναέρθει εδώ περα ολόκληρο έτοιμο άλλα πηγαίνε έλα δηλαδή.....
πολύ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ μου ακούγεται
ρε lap τράβα να ψηφίσεις στις 21/5 τους ψεύτες 2πρόσωπους κωλοτούμπες για να στανιάρεις!
αυτούς ξέρεις που σε μεγάλωσαν με μπαρούφες & σου πετάνε στάχτη στα μάτια & μην το κουράζεις άντε
μια απτα γίδια όσο ευκολόπιστα τους χάβετε & αυτοί τρίβουν τα χεράκια τους & πινουν στην υγειά των κορόιδωντώρα ΔΕΝ περιμένω να καταλάβεις πάσχουμε από ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
για όταν μεγαλώσεις & καταλάβεις τι παίχτηκε στο έργο της ζωής... -
-
είπαμε είσαι ΑΛΛΟΥ
αλλά δεν θα μας κάνεις εμάς τους λογικούς να αισθανθούμε ότι είμαστε εξωγήινοι
ούτε αυτοί που σε ψευτο-έπεισαν είναι από παρθενογέννηση κι αμόλυντοι -
@civil357 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Πέτυχα και εγώ σήμερα το πρωί κινούμενος περιαστικά της επαρχιακής μου πόλης ένα από αυτά τα κινέζικα microcars ηλεκτροκίνησης.
Να το καταλάβω στα κέντρα πόλεων , αλλά το σημερινό θέαμα, αυτού του κουβά ( με όλη τη σημασία της λέξης) να πηγαίνει με 30χλμ/ώρα, σε "πλημμυρισμένο" τυπικό επαρχιακό δρόμο , με ένα μονό υαλοκαθαρηστήρα να παλεύει νωχελικά να καθαρίσει ένα τζάμι γεμάτο υδρατμούς ήταν αποκαρδιωτικό ( αν δεν ήταν γελοίο ή επικίνδυνο ) . Το όλο σκηνικό το απόλαυσα καλά, καθώς ήμουν ακριβώς πίσω του , για ώρα ( καλά μην φανταστείτε μποτιλιάρισμα , είπαμε επαρχία).
Οδηγούσε μία γυναίκα , οπότε λογικά είχε δίπλωμα , οπότε μην ακούσω τίποτα περί 16χρονου που καλλίτερα αυτό παρά ένα παπί. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η αγορά μάλλον έγινε από το σύζυγο , έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει ανθρωποκτονία , καθώς αν αυτό το πράγμα ( ο κουβάς....) συνεχίσει να κόβει βόλτες και το χειμώνα , οι πιθανότητες είναι εναντίον του.....
καλά τα λες όλα εκτός από ένα που συνεχώς το ακούω από όταν είμαστε μικροί να το λενε οι δικοί μας χωρίς να έχουμε κάτσει να σκεφτούμε ποτέ.....
μήπως το λέμε ως παράδοση (όπως μας το παρέδωσαν το μεταφέρουμε έτσι Ά-κριτα χωρίς επεξεργασία)έγραψες καλύτερα αυτό (μικρο ηλεκτροκίνητο αργό) παρά ένα παπί
χμμ
το παπί είναι στις 2 τροχούς χωρίς μεγάλη ευστάθεια λογικό μπορεί να πέσει όπως & το ποδήλατο αλλά το παπί αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα συνεπώς επικίνδυνο για το ίδιο το παιδί ίσως & 1 συνεπιβάτη ή τυχόν και κάποιον πεζό να προξενήσει ατύχημα
θα ήθελα να σε ρωτήσω όμως το ηλεκτροκίνητο που επιτρέπεται να οδηγούν οι έφηβοι νομίζω έως 45km/h αντε 50 σε καμιά κατηφόρα.....ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο το παιδί και συνεπιβάτες......δεν μπορεί ως αυτοκίνητο όχημα τόσου όγκου/κιλών να προξενήσει ατύχημα σε ΠΕΖΟΥΣ?;
νομίζω κοιτάμε γενικώς ΟΛΟΙ μονο τη πάρτη μας και του παιδιού μας σε κάτι τέτοια αλλά αν είναι για το ΚΛΙΜΑ τότε μας νοιάζει για όλους μαζί & τι θα γίνει όταν δεν θα ζουμε εμείς ούτε τα παιδιά μας αλλά μόνο οι απόγονοί μας που δεν θα προλάβουμε γνωρίσουμε...........
ΜΑΛΙΣΤΑ ό,τι πείτε.......είμαι κυνικός μετά. δεν πειράζει
-
@piliourits said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Τουλάχιστον να στραφούμε μαζικά στα χάρτινα καλαμάκια, να μην υπάρξει πισωγύρισμα κι εκεί και δεν σωθεί ο πλανήτης εξαιτίας των φρέντων των ελληναράδων.
ωραίος
πλέον επειδή τα "διαθέτουμε" κι είμεθα large πληρώνουμε για τις σακούλες κάθε φορα στις αγορές
πλήρωνουμε & την εισφορά για το περιβάλλον & το περιβαλλοντικό τέλος στα πλαστικά της κατ' οίκον παράδοσης (τέλος & εισφορά 2 σε 1 γιατί είμαστε συνειδητοποιημένα εξαπατημένα ΚΟΡΟΪΔΑ) & νιώθουμε πραγματικά ευσυνείδητα ότι σώσαμε άλλη μια φορά το περιβάλλον
εχει βγει ανέκδοτοτο να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο με χαρά θεού καιρό & χωρίς να σοβαρό λόγο να πηγαίνεις παντού με το όχημά σου δεν είναι πρόβλημα αρκεί να είναι ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!
που θα μπορούσες δηλαδή να πήγαινες πεζός αυτό εννοώ
(((για να μην τα λέω συγκεχυμένα για να τα πιάνει & ο @lap)))δεν περιγράφω άλλο καλή συνέχεια
-
ΟΚ υπάρχει και μια άλλη θεωρία συνομωσίας
κάποιοι βλέπουν τα παραπάνω και επικρίνουν τους "μετριοπαθείς" που θέλαν μείωση του πληθυσμού στα 500Μ ... μόνο!"Σου τα έλεγα Βλαδίμηρε είπε ο Τζό ,έπρεπε να ρίξεις μερικές νετρονίου στο Λονδίνο στο Παρίσι στην πόλη του ΣΚΑΙ , αλλα ανθρωπιστής και μεγαλόψυχος επιμένεις σε ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις τι να πω είσαι καλός άνθρωπος αλλά δεν διδάχτηκες τίποτα απο τον Ιωσήφ, το μόνο που σε νοιάζει είναι να διατηρηθεί η συμφωνηθείσα αναλογία Ανδρών Γυναικών 1 προς 10"
εχω και το βίντεο που διέρρευσε απο την κοινή συνάντηση
-
@andya3 Δεν με έχεις μάθει ακόμα.Δεν προσπαθώ να το παίζω ξερολας αν και φαίνομαι. Τρελαίνομαι για την λεπτομέρεια. Ότι και αν δω και ακούσω θέλω να το ψάξω να το μάθω. Η διασκέδαση μου από παιδί ήταν να διαβάζω νέα πράγματα.
Οπότε όταν λέω κάτι, το έχω ψάξει σε ένα πρώιμο στάδιο και όταν επιμένω πολύ το έχω σπουδάσει.
Σχεδόν ποτέ δεν λέω κάτι αν δεν έχω τεκμήρια και πηγές για αυτά.
Θα μεταφέρω την απάντηση στην πολιτική, εδώ δεν είναι το κατάλληλο νήμα.
Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση