-
@andya3 said in Akinsi forum:
Αν είναι όπως τα λες και βγάζει 5ετία θα πάρω δύο. Το 2ο κέρασμα στο Γύρο...
Ωπ, μη δίνετε υποσχέσεις στον γύρο.... Θα τον κάνετε να αγοράσει σπίτι με πάρκινγκ για ev και μετά αν δεν του κάνετε το δώρο θα του μείνει το σπίτι και θα κλαίει
-
Αλλά εντάξει η ονομασία που βρήκαν είναι επική. Αν μείνει από ρεύμα ή χαλάσει θα μπει σε Akinsi(a).
-
@lap said in Akinsi forum:
Αλλά εντάξει η ονομασία που βρήκαν είναι επική. Αν μείνει από ρεύμα ή χαλάσει θα μπει σε Akinsi(a).
Δεν την παλεύεις με τίποτα!!!
-
Λοιπόν το βρήκα ποιο είναι, βγαίνει και με άλλα ονόματα. Πάντως καλό είναι λένε.
Κουίζ, βρείτε ποιο είναι....
-
Γουι χεβ ε γουίνερ!!!!
Κέρδισες με το σπαθί σου ένα......LikeΥ.γ: Και σε άλλες αγορές βγαίνει με διάφορες ονομασίες.
Πάντως δεν είναι κακό λένε για τετρακυκλο ev
-
https://www.gocar.gr/news/feed/41437,Akinsi_Alpha.html
21.000 κανονική τιμή, λένε θα φτάνει στα 14.000 με ότι μπορεί να βγει.
-
Και πάλι είναι δέκα φορές καλύτερο του αμι χωράει 4 άτομα άνετα, έχει πορτπαγκαζ, αερόσακους, abs, aircodition, στερεοφωνικό, οθόνη, κανονικό αμάξωμα, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, 5πλασια αυτονομία, 5πλασια ιπποδύναμη και τελική 100+χλμ/ώρα.
Το ami αν του βάλεις τα αυτοκόλλητα και την αεροτομή φτάνει τα 9000 ευρώ με επιδότηση.Πάντως η τιμή του σε άλλες αγορές έγραφαν πως ξεκίνησε τόσο ακριβά αλλά έκαναν μόνιμη προσφορά και έπεσε πολύ πιο κάτω.
-
Πάρα πολύ ακριβό πάντως, για την περιορισμένη χρήση. Δεν κάνει για 2ο αμάξι, μόνο για 3ο και είναι πολλά τα χρήματα.
-
Σε άλλες αγορές το ίδιο αυτοκίνητο αν δεν κάνω λάθος το δίνουν χωρίς επιδότηση στα 17.000 δολλάρια. Με επιδότηση φτάνει τα 9.000 δολλάρια
-
@fanis75 said in Akinsi forum:
Πάρα πολύ ακριβό πάντως, για την περιορισμένη χρήση. Δεν κάνει για 2ο αμάξι, μόνο για 3ο και είναι πολλά τα χρήματα.
Και για δεύτερο κάνει αλλά για αστική χρήση. Δεν χρειάζεται το δεύτερο να κάνει ταξίδια. Το έχεις για ψώνια, και εργασία.
Αν βάλεις φωτοβολταϊκά θα κινείσαι τζάμπα. -
Και για δεύτερο κάνει αλλά για αστική χρήση. Δεν χρειάζεται το δεύτερο να κάνει ταξίδια.
Αν βάλεις φωτοβολταϊκά θα κινείσαι τζάμπα.Δεν κάνει εαν μια οικογένεια (όπως η δικιά μου) θέλει 2 αυτοκίνητα για όλες τις χρήσεις, δλδ να μπορεί να πάει και εκτός Αττικής κλπ. Επίσης πολλά λεφτά για αυτά που προσφέρει. Εαν το θες μόνο εντός πόλης παίρνεις με €5.000 ένα μτχ και τα υπόλοιπα 9.000 τα κάνεις βενζίνες, σουβλάκια και διακοπές!!
-
Εάν κάνετε ταξίδια με τα αυτοκίνητα όχι δεν κάνει. Είναι κυρίως για αστική χρήση.
Αυτό με το μεταχειρισμένο είναι σοβαρό επιχείρημα. Μετα καθεσε και τα βάζεις κάτω να υπολογίσεις.
Πρέπει να βρεις ένα μικρό αυτόματο χωρίς να βγάλει καμία βλάβη. Το κόστος βενζίνης μέσα στην πόλη θα είναι 8 λίτρα. Με σημερινές τιμές χοντρικά συμψηφιζοντας το κόστος ρεύματος του ηλεκτρικου με τα πάγια έξοδα του κλασικού αυτοκινήτου, σέρβις λάδια, τέλη ασφάλεια κτλ και προβάλλοντας μόνο ως αντιδιαστολή το κόστος βενιζνης στα 10.000 χλμ/έτος θα φτάσεις την τιμή του στα 3,5 έτη. Μετά από εκεί θα χάνεις με το μεταχειρισμένο.
Εάν κανείς και μια γενικη επένδυση για το σπίτι σου και βάλεις φωτοβολταϊκά που θα τα χρησιμοποιείς είτε στο σπίτι είτε στο αυτοκίνητο τοτε με το μεταχειρισμένο φτάνεις το ηλεκτρικό στα 1,5-2 έτη!!! Μετά κερδίζεις με το ηλεκτρικό. Δεν υπολογίζω το έξτρα κόστος των φωτοβολταϊκών διότι κανείς αποσβέση και στο σπίτι, όπως θέρμανση ψύξη, θερμοσίφωνες, μαγείρεμα κτλ Για αυτό λέω πως τα μικρά ηλεκτρικά είναι έως και επένδυση
-
Για αυτό λέω πως τα μικρά ηλεκτρικά είναι έως και επένδυση
Ναι αλλά τότε πας σε άλλες συγκρίσεις, γιατί εαν επεδύσεις αυτά τα €25.000 αλλού, τότε το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο από το ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Οπότε αρχίζουμε μια αέναη συζήτηση περί επενδύσεων!
-
Σωστά, αλλά το ρεύμα το χρησιμοποιείς 24/24 Ώρο. Πες μου ένα αγαθό ή προϊόν πέρα από το ρεύμα που το χρησιμοποιείς 24/7/365. Κανένα.
Αν έχεις ηλεκτρικό ακόμα και όταν βγαίνεις έξω πάλι ρεύμα χρησιμοποιείςΟποιαδήποτε άλλη επένδυση πρέπει να εξετάσεις πολλες παραμέτρους
-
Σωστά, αλλά το ρεύμα το χρησιμοποιείς 24/24 Ώρο. Πες μου ένα αγαθό ή προϊόν πέρα από το ρεύμα που το χρησιμοποιείς 24/7/365. Κανένα.
Αν έχεις ηλεκτρικό ακόμα και όταν βγαίνεις έξω πάλι ρεύμα χρησιμοποιείςΟποιαδήποτε άλλη επένδυση πρέπει να εξετάσεις πολλες παραμέτρους
Δεν διαφωνώ. Απλά λέω ότι εαν είναι να επενδύσεις τόσα χρήματα (άρα τα έχεις) ίσως συμφέρει άλλη επένδυση περισσότερο και πιο ευέλικτη. Γιατί με τα ΦΒ είναι πάντα έρμαιο του κράτους και πόσο θα αγοράζει το ρεύμα. Ενώ αλλού μπορεις να αλλάζεις επενδύσεις, να απλώνεις το πορτοφόλι σου κλπ.
Τα γράφω, γιατί και εγώ σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να μείνω με 1 κανονικό αμάξι και να πάρω και έναν τέτοιο κουβά για κάθε μέρα. Αλλά 14-15.000 τα βρίσκω πολλά για να κυκλοφορώ με αυτό το αμάξι κάθε μέρα και με τόσους περιορισμούς.
-
Μεταξύ όλων εγώ Φάνη θα έβαζα φωτοβολταϊκά σε net metering. Την θεωρώ την καλύτερη επένδυση για ένα νοικοκυριό αυτήν την εποχή. Αν σας περισσεύουν από 6-9.000 ευρώ κάντο σήμερα
-
14000€.........
Πάει και αυτό.
Πάμε παρακάτω. -
14k? @lap τα λεφτά μου πίσω για το δώρο που θα σου 'κανα...
-
Α μόνο σε κέρματα μπορώ. Δεν έχω χοντρά εύκαιρα
Akinsi forum