-
οκ, χρησιμοποιειτε ενα ειδικης αγορας μοντελο για την ινδια για να κραξετε.
οι χέιτερς. ειτε μπραντ, ειτε μελων.
δεν πειραζει, δεν εχουμε ολοι μεγαλο γκιωνη. -
Μόνο εγώ το βλέπω μια χαρά;
-
Τρικιλινδρο μοτέρ βλέπω, μεγάλη απόσταση από το έδαφος, και αεριζομενα καθίσματα....αεριζόμενα καθίσματα σε suzuki!!!
-
@lap said in New grand vitara:
....αεριζόμενα καθίσματα σε suzuki!!!
Από τα πιο χρήσιμα έξτρα στην Ελλάδα....εύγε στην Σουζούκι!! Μακάρι να έρθουν και στην Ελλάδα με αυτά τα καθίσματα.
-
Ελπίζω να βελτιώσουν την ιπποδύναμη/ επιδόσεις του υβριδικού κινητήρα, αν και αυτό έχει άνω των 12,5" σε 0-100km δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς
-
Τον βελτίωσαν πολύ. Έβαλαν το σύνολο της Toyota.
-
Δεν νομίζω να είναι τογιοτα.
Έχει πάρα πολλές λεπτομέρειες που είναι βγαλμένες από τα suzuki. Όποιος τις ξέρει θα τις εντοπίσει αμέσως.Πιο πολυ μου κάνει η τογιοτα να του έβαλε τα σηματα της, όπως και στην περίπτωση του μπαλενο.
Το αυτοκίνητο φωναζει από μακρυά σουζουκι. Θα ήταν έκπληξη να ήταν της τογιοτα. Τι να πω;
-
-
Δεν νομίζω να είναι τογιοτα.
Έχει πάρα πολλές λεπτομέρειες που είναι βγαλμένες από τα suzuki. Όποιος τις ξέρει θα τις εντοπίσει αμέσως.Πιο πολυ μου κάνει η τογιοτα να του έβαλε τα σηματα της, όπως και στην περίπτωση του μπαλενο.
Το αυτοκίνητο φωναζει από μακρυά σουζουκι. Θα ήταν έκπληξη να ήταν της τογιοτα. Τι να πω;
Τα έχω γράψει παραπάνω, δεν με διαβάζεις...
-
Τι είχε γραψει, δεν καταλαβα.
Για την μπαταρία;
Θα έχει το υβριδικό της toyota; -
Τι είχε γραψει, δεν καταλαβα.
Για την μπαταρία;
Θα έχει το υβριδικό της toyota; -
Ε σου λεω πως δεν μοιάζει με τογιοτα. Όποιος ξέρει από Σουζούκι μόνο οσυζουκι βλέπει. Στα πάντα. Τώρα από ποια μονάδα παραγωγής θα βγαίνει μετά την σύμπραξη των δύο εταιριών είναι άλλο θέμα.
Το αυτοκίνητο πιθανότατα χρησιμοποιεί την εξέλιξη της suzuki.
Θα ψάξω και θα δω που κατασκευάζεται και τι και πώς.
-
Εδώ λέει για κινητήρες, πλατφόρμα,τετρακίνηση της suzuki.
Αλλά.....και ecvt!, Στο υβριδικό!!! Εδώ δηλαδή ίσως εμφανίζεται η toyota.
Το εσωτερικό που λέει είναι από το toyota, έχω ενστασεις. Όλα μέσα είναι suzuki. Από διακόπτες μέχρι τα πεντάλ
-
Είπαμε. 2 κινητήρες.
Mild hybrid Suzuki 1.5 (το γνωστό) με προαιρετική τετρακίνηση.
Full hybrid Toyota 1.5 (το άλλο γνωστό) χωρίς δυνατότητα τετρακίνησης. -
Στο πιο πάνω βίντεο βλέπουμε δηλαδή το e cvt της toyota. Κάτι λείπει νομίζω.
Εδώ το εσωτερικό. Δείτε κάτω από το πίσω κάθισμα έχει πλαστικό που εκεί κανονικά έχουν τον ανεμιστήρα τα υβριδικά toyota.
Γιατί; Αφού η μπαταρία είναι πίσω στο πορτπαγκαζ.
-
@fanis75 said in New grand vitara:
....αεριζόμενα καθίσματα σε suzuki!!!
Από τα πιο χρήσιμα έξτρα στην Ελλάδα....εύγε στην Σουζούκι!! Μακάρι να έρθουν και στην Ελλάδα με αυτά τα καθίσματα.
Το πιθανότερο είναι τα αεριζομενα κάθισμα των Ασιατικών αγορών να αντικατασταθουν με θερμαινόμενα για τους Ευρωπαίους.
-
@piliourits said in New grand vitara:
Το πιθανότερο είναι τα αεριζομενα κάθισμα των Ασιατικών αγορών να αντικατασταθουν με θερμαινόμενα για τους Ευρωπαίους.
Άχρηστα στν Ελλάδα, τα αεριζόμενα είναι πολύ πιο χρήσιμα!!
-
Εγώ τον χειμώνα χρησιμοποιώ τα θερμαινόμενα. Πολύ ωραία είναι.
Αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε αεριζόμενα
New grand vitara