-
Τα έχω γράψει στο σχετικό νήμα.
Για τη γυναίκα το πήραμε -
-
-
-
-
Smaaaart
-
Αν το βρίσκεις ενδιαφέρουσα ιδέα, όταν και νιώσεις έτοιμος να γράψεις κάτι τέτοιο λόγω του χρόνου που θα έχεις περάσει με το αμάξι, θα ήθελα να διαβάσω την ένα συγκριτικό tesla vs αλλά ηλεκτρικά.
Εσυ έχεις οδηγήσει πολλά μοντέλα όλων των εταιρειών και λόγω επαγγέλματος είσαι ικανός να εκφέρεις μια εμπεριστατωμένη άποψη. Να είμαι ειλικρινής, θα με ενδιέφερε περισσότερο η συνολική εμπειρία χρήσης (οικοσύστημα, app κτλπ) παρά επιταχύνσεις και επιδόσεις (αν και σίγουρα κάποιους θα τους ενδιαφέρουν και αυτά).
Προφανώς, για να επιλέξουμε αυτήν την μάρκα, θεωρούμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή και στα χρήματα που ζητούσε, ήταν η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υστερεί σε κάποια σημεία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. -
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Renault Clio, το έδωσες στον πιτσιρικά; Κλείδωσέ του την τελική στα 110!
Πρέπει να πουλάει καλά, βλέπω συνέχεια facelift
-
-
-
-
Είχα ξεχάσει τι τιμή είχε το Jazz..
-
Έμφυτη λειτουργία του εγκεφάλου να διαγράφει ό,τι σε φοβίζει
-
Στα 25500 με μεταλλικό χρώμα δεν το λες και ακριβό. Είναι 3500€ ακριβότερο από το φθηνότερο Yaris hybrid με 116 ίππους και 1500€ φθηνότερο απο το Yaris chic με τα 130. Και μόλις 500€ ακριβότερο από ένα style με 116 ίππους.
Αλλά είναι περισσότερο ευρύχωρο αυτοκίνητο και με καλύτερη απτή ποιότητα (προσωπική γνώμη) -
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Γιατί οι μετακινήσεις της Αστυνομίας να μην είναι αμόλυντες και γλυκούλικες;
Άντε και με LFP μπαταρίες εύχομαι, πάντα εκτός κρατιδίου Εξαρχείων και πέριξ - για προφανείς λόγους.
-
Τα συγκεκριμένα με LFP; Χμ, δύσκολο. Προφανώς η ΔΕΗ τα πήρε κοψοχρονιά.
-
Αχ, Μητσομ, έπεσα σε φίλο που πήρε το hybrid plus το Ζs. Μητσομ, δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία από υβριδικά, αλλά είναι ίσως το καλύτερο υβριδικό που έχω οδηγήσει.
Κάνε κάτι να το δοκιμάσεις να μας πεις.
Στο sport τραβάει ΔΥΝΑΤΆ και απολαυστικα. Το mg3 πως θα ναι με λιγότερα 200+ κιλά και καλύτερη αεροδυναμική;;;; Ζούμε εποχές 2000s με φθηνό γκάζι.
Δεν ξέρω αν βγει αξιόπιστο αυτό το σύστημα με τους τρεις συμπλέκτες αλλά είναι ίσως το καλύτερο στην αγορά όσον αφορά την αίσθησης οδήγησης. Η δύναμη του είναι εθιστική ενώ στο eco mode είναι πραγματικά οικονομικό και απαλό σαν μετάξι. Έκανα σε χαλαρή οδήγηση 2,5-3 χλμ με ηλεκτρισμό μπήκε ο θερμικός κάνα 2 λεπτό στις 2600 Σαλ και φουλαρε την μπαταρία (όντως γέμισε με μπλε χρώμα όλες τις στάθμες της) και ξανά μετά αλλά 2-3 χλμ με ηλεκτρισμό!!!!
Δεν νιώθεις καμία αλλαγή όταν μπαίνει το θερμικό μοτέρ παρά μοναχα ένα ελαφρύ τρέμουλο στο πεντάλ του γκαζιού. Αλλά αυτό που πηγαίνεις χαλαρά με 65-75χλμ/ώρα πατάς και απογειώνεται φτάνοντας τα 110-120 πάρα πολύ εύκολα για τη φύση του αυτοκινήτου, ειναι όλη η ουσία του αυτοκινήτου
Μακάρι Μητσομ και όλες οι υπόλοιπες εταιρίες να βγάλουν τόσο δυνατά υβριδικά, να αυξηθεί ο ανταγωνισμός.
-
Με τη λαχτάρα θα μείνω. Η MG δε μου ξαναδίνει αυτοκίνητο, μου το είπαν όσο πιο ευγενικά μπορούσαν. Ευτυχώς έχουμε τους κατόχους και θα μας ενημερώνουν.
CarTalk.gr