-
Στην ΒMW τρως καλα να του πει καποιος. Να δωσει το Τεσλα για ιΧ1.
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Δε με κάλεσαν. Τo Drive δεν ξέρω τι έκανε. Λογικά, κάποιος θα πήγε. Τι θες να μάθεις; Το μενού;
Θα προτιμούσα να μάθω για το αυτοκίνητο να είμαι ειλικρινής
Φαΐ αν δεν οδηγήσω τουλάχιστον 150 χλμ δεν το χαίρομαι. Μου κάθεται στο λαιμό -
Ε καλά, στη βραδινή παρουσίαση, υπάρχει η επίσημη προβολή. Δεν παίζει οδήγηση. Τα μεγάλα μέσα θα πάρουν τα αυτοκίνητα αυτές τις μέρες, δοκιμή οσονούπω.
-
Είδα ότι έχουν ξεκινήσει τα δημοσιογραφικά Test drive του mg zs max hybrid+, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γράφεις όταν με το καλό το πάρεις.
-
Κι εγώ είμαι πολύ περίεργος πώς μου το έδωσαν τόσο νωρίς. Το παραλαμβάνω την επόμενη Τρίτη. Σοκαριστικά γρήγορα. Είναι μια νέα κοπέλα στο PR, μάλλον με μπέρδεψε με κάναν άλλο.
-
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Κι εγώ είμαι πολύ περίεργος πώς μου το έδωσαν τόσο νωρίς. Το παραλαμβάνω την επόμενη Τρίτη. Σοκαριστικά γρήγορα. Είναι μια νέα κοπέλα στο PR, μάλλον με μπέρδεψε με κάναν άλλο.
΄Αν το θάψεις πίστεψε με, δεν θα σε ξανά μπερδέψει
-
ΔΟΚΙΜΗ
Το BYD Atto 3 είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος για την καθημερινότητα. Καλοεξοπλισμένο, ευκολοδήγητο και με άνετη ανάρτηση. Μόνο μην του ζητήσεις να πάει μακρινό ταξίδι. -
Αρχικά να σου δώσω συγχαρητήρια για την αναλυτική δοκιμή σου.
Από την άλλη να σε ρωτήσω με ποιο κριτήριο βάζεις 4 αστέρια σε αυτό το πράμα και 3,5 στο σουίφτ ?
Εδώ λοιπόν ερχόμαστε και βλέπουμε ότι έχουμε ένα αμάξι με αποδεκτό εξωτερικό που το λες και όμορφο, πάντως άσχημο δεν είναι, αλλά το εσωτερικό του είναι παιχνιδάκι από το τζάμπο του 1990.
Επίσης ξαναγυρνάμε στην μούφα των ίππων στα ηλεκτρικά.
Οπως και στο τέστ που είχε ανεβάσει ο πανόρμους αυτή η ιστορία με ίππους που ενώ τους έχεις δεν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις, γιατί δεν θα πας μακρύτερα από το Κάστρο, ή το Ξυλόκαστρο, μας δείχνει ότι είναι παραπλάνηση και όχι ουσία.
Επίσης τα συνεχή προβλήματα που διαβάζουμε για τα ACC σε πολλές μάρκες είναι σημαντικό πρόβλημα γιατί δεν είναι όλοι οι αγοραστές καυλοτίμονοι ούτε έχουν εμπειρίες με αυτά.
Ο εξοπλισμός του είναι καλός, αλλά στα 26000 μπορώ να πάρω το υβριδικό Φροντέρα με τα θερμαινόμενα καθίσματα, τιμόνι και παρμπρίζ, με 2 10,25 οθόνες και καλύτερη αισθητική σαν υβριδικό με 0-100 κάτω από 9 δ. τελική 190 και δεν σταματάς πουθενά. 31000 -33500 πριν την επιδότηση και πριν κάθε έκπτωση ή 23500 και 25400 μετά την επιδότηση, όπου ναι με δεν έχεις τα άλογα του άττο, αλλά έχεις μικρότερο βάρος και καλύτερη κατανάλωση και μια ευρωπαϊκή εταιρεία 100 χρόνων πίσω σου που θα σε γλυτώσει από πιθανούς δασμούς, αλλά και τον φόβο της μεταπώλησης αν η μπιντ γίνει σανγιόνγκ, μάζντα, σουμπαρού ή νταεγού.
-
@criuser said in CarTalk.gr:
Ο εξοπλισμός του είναι καλός, αλλά στα 26000 μπορώ να πάρω το υβριδικό Φροντέρα με τα θερμαινόμενα καθίσματα, τιμόνι και παρμπρίζ, με 2 10,25 οθόνες και καλύτερη αισθητική σαν υβριδικό με 0-100 κάτω από 9 δ. τελική 190 και δεν σταματάς πουθενά. 31000 -33500 πριν την επιδότηση και πριν κάθε έκπτωση ή 23500 και 25400 μετά την επιδότηση, όπου ναι με δεν έχεις τα άλογα του άττο, αλλά έχεις μικρότερο βάρος και καλύτερη κατανάλωση και μια ευρωπαϊκή εταιρεία 100 χρόνων πίσω σου που θα σε γλυτώσει από πιθανούς δασμούς, αλλά και τον φόβο της μεταπώλησης αν η μπιντ γίνει σανγιόνγκ, μάζντα, σουμπαρού ή νταεγού.
ε και εσυ κανε κατι. Ξηγησου με τα φιλαρακια σου στον ομιλο, να του δωσουν για review το φροντερα!
-
@dettol said in CarTalk.gr:
@criuser said in CarTalk.gr:
ε και εσυ κανε κατι. Ξηγησου με τα φιλαρακια σου στον ομιλο, να του δωσουν για review το φροντερα!
Εχει γεμίσει το γιουτιούμπ κυρίως από Γερμανούς που το έκαναν τέστ στην Μαγιόρκα. Μεγάλα βίντεο 20-30-40 λεπτά.
Για το Αιρκρος θα γίνει τις επόμενες μέρες το αντίστοιχο εβέντ.
-
This post is deleted!
CarTalk.gr