-
@monman2 said in CarTalk.gr:
@antonmone said in CarTalk.gr:
Περιμένοντας τις εντυπώσεις σου από τη δοκιμή θα κάνω ένα μικρό σχόλιο με αφορμή την πρόταση σου.Το performance μπορεί να χαρακτηριστεί με παρα πολλους τρόπους αλλά λιμουζιναρα είναι υπερβολή.
Απέχει αρκετα από αυτό,λιγότερο βέβαια από τους χαρακτηρισμούς της άλλης πλευράς όπως τοστιέρες,σκούπες κλπ.Εν μέρη εχεις δίκιο δεν έχει πχ χώρους Ε-class ουτε την αίσθηση χλιδας αλλα απο πλευράς ποιότητας κύλισης και ησυχίας είναι ανώτερο απο κάτι amg εκδόσεις που κοπανάνε σαν γιαπωνέζικο των ΄90ς με koni κίτρινα.
Συμφωνω σε αυτό που λες,όντως η ποιότητα κύλισης είναι απίστευτη και μάλλον η χρυσή τομή μεταξύ κρατήματος και άνεσης.Στο αντίστοιχο της BYD υπερισχύει το δεύτερο ειδικά μέσα στην πόλη και σε χαμηλές ταχύτητες.Το m3 έχει δεν είναι μαλακό σε καμμία περίπτωση και δεν θα έπρεπε να είναι αλλά έχει ποιοτικότατη απόσβεση .
-
Ναι, αλλά αν δεν υπάρχει περισσότερη λιμουζίνα σε αυτά τα χρήματα, αυτό δεν την κάνει λιμουζινάρα; Με αυτό το σκεπτικό γράφτηκε. Προφανώς δεν είναι S-Class.
-
Καταλαβαίνω πως το λες αλλα προσωπικα θα απαντήσω όχι.Με λιγότερα χρήματα παίρνεις το αντίστοιχο Seal που είναι σαφως πιο φλύαρο εσωτερικά αλλά σαφέστερα πιο κοντά στον όρο λιμουζίνα όπως τον εννοείς τουλάχιστον.
-
Χμ, αυτό μου το χρωστάνε. Δεν το έχω οδηγήσει ακόμα. Για να στείλω ένα email.
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Χμ, αυτό μου το χρωστάνε. Δεν το έχω οδηγήσει ακόμα. Για να στείλω ένα email.
Στειλε να είναι κοντά πι δοκιμές που θα κανείς να δεις τις διάφορες στο στήσιμο τους,πέρα από τις αισθητικές.
-
Η Nissan κάνει χρηματοδότηση μπόμπα! Με συνολικό όφελος έως 5.000 €.
https://cartalk.gr/neo-idiaitera-elkystiko-chrimatodotiko-programma-29-apo-tin-nissan/
-
-
Αχ! τον άτιμο και δεν λέει τίποτα.
......_ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ........
Υ.γ Αυτό το να παίρνει τα swift και να κάνει αναβάσεις, είναι ένα θεματάκι
-
Άσχετο, πως το κόλλησε έτσι το αυτοκόλλητο;;;; Δεν μπορούσε λίγο πιο κατω;;;;
Το έχει βάλει μέσα στην άψογη σχεδιαστική λεπτομέρεια της πόρτας
-
@lap said in CarTalk.gr:
Μικρούτσικο φαίνεται @lap
-
Μεγάλο όμως στα αισθήματα......
-
ΔΟΚΙΜΗ
Το νέο Model 3 Performance είναι σαφώς καλύτερο από το παλιό. Κι όταν το οδηγείς με το πόδι στο πάτωμα, αλλά και στην καθημερινή χρήση. Το πιο σκανδαλιστικό είναι ότι μπορεί να γίνει δικό σου με λιγότερα από 50 χιλιάρικα... -
Όταν λες κάτω από 50Κ, μήπως εννοείς 15Κ;
-
Δώσε κάποιο hint. Φορούσες ωτοασπίδες;;;
-
@lap said in CarTalk.gr:
Δώσε κάποιο hint. Φορούσες ωτοασπίδες;;;
Χαχαχα, θα πρέπει να περιμένεις το επόμενο Σαββατόβραδο.
-
Λιγουλααααακι ...... υπήρχε βελτίωση;;;;
-
-
@lap said in CarTalk.gr:
Εντάξει ο @dimsabas είχε παρκάρει σχετικά χαμηλά που ήταν βατός ο δρόμος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι κάποιοι ανέβηκαν με χαμηλά αυτοκίνητα και όποιοι είχαν δήθεν suv το έβαζαν μέσα στα κατσάβραχα. 2 -3 άφησαν κάτι ποδιές εκεί για αναμνηστικό.
-
Ερασιτέχνες που νομίζουν ότι ξέρουν και από off roading...
-
Είσαι για κουβεντούλα στο Ελληνικό με τον Τεντόγλου, για τα αγαπημένα του Škoda;
https://cartalk.gr/skoda-lets-explore-together-sto-the-ellinikon-experience-park/
CarTalk.gr