-
Χίλιες φορές ένα space star κι ας έχει άθλιο τιμόνι.
-
@lap said in TOYOTA AYGO X:
Τώρα μένει η τιμή.... Πόσο βγαίνει αυτό με το cvt και την οροφή;
Πανάκριβο...κάπου €19-20.000, γιατί νομίζω οροφή δεν παίρνουν όλες οι εκδόσεις. Με κάνα χιλιάρικο ακόμα παίρνεις Γιάρις υβρίδιο και με 2.000 Γιάρις Κρος. Είναι πάρα πολύ ακριβό το αυτοκίνητο.
-
Ότι να ναι....
Όντως παίρνεις ένα yaris
-
Εμ κράζετε το ΑΜΙ αλλά 20 χιλιαρικάκια για Α κατηγορία που έκανε 8-10 πριν λίγα χρόνια, σας ζορίζει...
Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ΄ αλεύρι που λένε...
-
@megane98hp said in TOYOTA AYGO X:
Χίλιες φορές ένα space star κι ας έχει άθλιο τιμόνι.
Εργαλείο για μια ζωή...
-
@criuser said in TOYOTA AYGO X:
Εμ κράζετε το ΑΜΙ αλλά 20 χιλιαρικάκια για Α κατηγορία που έκανε 8-10 πριν λίγα χρόνια, σας ζορίζει...
Το οποίο έχει 240 λίτρα χώρο αποσκευών, acc, όλα τα σύγχρονα adas συστήματα,esp, 7 αερόσακους, νέα πλατφόρμα με υπερυψηλής αντοχής χάλυβα και σύγχρονη συνδεσμολογία, κλιματισμό, ηχοσύστημα, υδραυλικό τιμόνι, abs, esp, νέο αυτόματο κιβώτιο,160χλμ τελική, άμεσο ανεφοδιασμό, κίνηση χωρίς περιορισμό ταχύτητας σε καθε δρόμο, led φώτα, ανοιγομενη οροφή και χώρο για 4 επιβάτες.
Μπροστά στο ami είναι τζάμπα
-
Δεν είναι το ίδιο. Ακόμα και αυτό το μικρό (όπως και το C1) κάνουν για πολλά πράγματα και προσφέρουν προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και ασφάλεια. Το ΑΜΙ δεν κάνει για τίποτα, τόσο απλό!
-
Καλά το ένα είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο και το άλλο είναι σχεδόν αμάξι με αστεία τιμή, στον κουβά θα πάνε και τα δύο σίγουρα απλά το Αυγό το σώζει ότι είναι toyota και θα πουλήσει 100-200 κομμάτια επειδή made in Japan ειναι den spaei den Halaei.
Πραγματικά εκτός λογικής η τιμολόγηση...17" και 18" ζάντες??? Σοβαρά???
-
Στην Σλοβακία νομίζω φτιάχνεται.
Σιγά μην είναι Σουζούκι made in japan
-
Γελάω που συγκρίνετε αμάξι των 20000 με γκάτζετ των 5000.
Γιατί δεν συγκρίνετε το Αιγκο με μία Εσ κλάσε ?
4 φορές πάνω κάνει και αυτή...
-
Υπάρχει ένα όριο. Δεν είναι όλα αναλογικά.
Και τα δύο είναι αυτοκίνητα πόλης. Το ένα είναι μάπα και ακριβό για αυτά που προσφέρει και το άλλο ειναι πολύ καλό αλλά και αυτό ακριβό για αυτά που να προσφέρει.
Μεταξύ των δύο λοιπόν ακριβών το aygo δικαιολογεί τα χρήματα του. Μη ξεχνάμε μιλάμε για την τοπ έκδοση στα 20χιλ. Πόσο έχει η τοπ εκδοση του ami με όλα τα έξτρα;;;;
Συγκριτικά με όλη την αγορά, όχι το aygo δεν δικαιολογεί τα χρήματα του.
-
Πάντως και το Aygo γκάτζετ είναι. Κάτι κοριτσάκια / κοπελίτσες το αγοράζουν. Είναι και τογιότα, οπότε περνά και την έγκριση τύπου του μπαμπά ή του αμόρε.
-
Καλά @lap δεν δικαιολογεί ούτε 15.000 το αυγό, οκ έχει ασφάλεια , χωράει 4 , έχει πορτ μπαγκαζ , έχει σωστό μοτέ κτλ κτλ αλλά πάνω απο 12-14 δεν έπρεπε να είχε
-
Για εμένα το προηγούμενο στα 12.000 με το amt ήταν καταπληκτικό. Όποιος δεν έχει οδηγήσει αυτά τα τρία (citroen, peugeot ,toyota) μέσα στην πόλη δεν μπορεί να φανταστεί πόσο εύκολα αυτοκίνητα είναι.
Αν είχα δικό μου και ένα πολύ ακριβό χατς σίγουρα όλη μέρα με ένα από αυτά θα ήμουν.
Βέβαια το νέο είναι 30εκ μεγαλύτερο!!!!! Αυτό ίσως αλλάζει πολλά. -
@storm said in TOYOTA AYGO X:
Πάντως και το Aygo γκάτζετ είναι. Κάτι κοριτσάκια / κοπελίτσες το αγοράζουν. Είναι και τογιότα, οπότε περνά και την έγκριση τύπου του μπαμπά ή του αμόρε.
Και για δύο άτομα μια χαρά είναι, είναι εργαλείο. Απίστευτο εργαλείο. Τώρα το προηγούμενο ήταν μικρότερο όπως λέω. Το σημερινό άλλαξε αρκετά οπότε ίσως να έχασε αυτήν την αίσθηση σαν smart με πίσω θέσεις.
-
Σκέφτομαι να μου χάριζαν αυτό το "εργαλείο".
Μπρρρρρρρ! Κρύος ιδρώτας με πιάνει. Έχω τόσα προβλήματα να αποκτήσω και άλλο ένα; Ευχαριστώ δεν θα πάρω. -
Καμία σχέση storm. Σου λέω αλλάζει η ζωή του οδηγού με τέτοιο όχημα. Άνετα ταξίδευα με 120 χλμ/ώρα και εντυπωσιακα σταθερά για το βάρος του και τις ρόδες του σε σημείο που να το θαυμάζεις, μέσα στην πόλη ήταν σαν σκούτερ. Έμπαινες με φορά στα στενά διότι έκοβε επιστευτα και έχει μηδέν πρόβολο. Όπου τελειώνει το ταμπλό στο οπτικό πεδίο του οδηγού είναι και το τέρμα του προφυλακτήρα απ' έξω. Κανείς πράγματα που με κανένα άλλο μικρό δεν έκανες. Παρκάρει σε στενά που δεν χώρα να περάσει αυτοκίνητο, και έκανες άνετα όπισθεν με προβολή του μπροστινού μέρους. Το έβαζες δίπλα στους κάδους ή ανάμεσα από ράμπες για πυλωτες. Για δύο άτομα μπροστά είναι τον ίδιο ευρύχωρο με ένα vw polo. Άπλετος χωρος για τα γόνατα.
Και το καλύτερο ήταν οι ταχύτητες που άλλαζες χωρίς συμπλέκτη, με κουμπάκια στο τιμόνι
-
Γελάω που συγκρίνετε αμάξι των 20000 με γκάτζετ των 5000.
€10.000 έχει το ΑΜΙ, άσχετα με την επιδότηση. Κοιτάμε τα χρήματα που ζητάει ο κατασκευαστής. 10Κ για πατίνι με τζάμια ή 14Κ για αυτοκίνητο κανονικό....no brainer...!
-
@lap said in TOYOTA AYGO X:
Καμία σχέση storm.
Για μένα γράφω. Υποκειμενικά.
Αντικειμενικά, σίγουρα για πολλούς θα είναι εργαλείο.
Εγώ την λέξη "εργαλείο" την ερμηνεύω διαφορετικά. -
Ώπα ρε παιδιά. Κοντά 17k έχει με την επιδότηση το ηλεκτρικό vw up και λέμε ακριβό είναι, να βγουν φτηνά ηλεκτρικά για την πόλη.
Το δε up με ΦΑ έχει περίπου 15k, δεν καίει τίποτα, χωράει άνετα 4 άτομα και κινείται και για πλάκα Εθνική με πάνω από 100. Το έχει φίλος, πηγαινοέρχεται κάθε μέρα Αθήνα-Χαλκίδα για τη δουλειά του και έχει φτάσει αγγόγυστα τα 300Κ χιλ.
Να μη μιλήσω για το i-10 που το θεωρώ κορυφαίο και πάει πόσο, 13k?Δηλαδή αν πουλήσει το αυγό η Toyota με 18-19k τι να πω, έχει γίνει απίστευτη πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες, τους βάζει η Toyota κασσέτα το βράδυ που κοιμούνται "αγόρασέ με ανεξάρτητα τιμής, είμαι το καλύτερο"...
TOYOTA AYGO X