-
To s cross μέσα στο 22 θα έρθει με το full hybrid σύστημα και σοβαρή τετρακίνηση.
Από τιμή να έχετε κοντά σας καρέκλα και ένα ποτήρι παγωμένο νερό.
Υ.γ Βρε καλώς το παιντι....
-
@netgeo said in Μάταιη προσπάθεια αγοράς τετρακίνητου SUV:
Το HEV συνολακι της ΚΙΑ/HUYNDAI φαίνεται καλό σύμφωνα με τα τεστ, και οικονομία αν θες και γκάζι.
τετρακουνητο χάι ούν ντάι ομως δεν.
οι μπαγασηδες οι κορεατες ενω εχουν μηχανολογια εξαιρετη, σε τετρα ειναι κατω του μετριου -
Το scross αν έρθει με τον full hybrid του Vit. (άτμο 116hp,24kw ηλεκτροκινητήρα),με το βάρος του αυτόματου και της τετρα, φοβάμαι πως θα'χει επιδόσεις χώμα.. (κανένα 0-100 σε 12-13"...)
-
Σίγουρα θα ναι πιο αργό από το turbo. Το ρομποτικό κιβώτιο είναι πολύ ελαφρύ.
-
@dublin said in Μάταιη προσπάθεια αγοράς τετρακίνητου SUV:
Παιδιά δεν μπαίνω όπως παλιά, αλλά παρακολουθώ, ειδικά τώρα που ψάχνει ο φίλος.
Ανέφερα τα άκρα των δικών του δεδομένων, θέλει 4Χ4 αλλά επειδή θα είναι και το κύριο οικογενειακό παίζουν πολλοί παράγοντες.
Το Grip Control είναι καλύτερο από το τίποτα. Μου το έχουν επιβεβαιώσει δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου που γνωρίζω. Καμία σχέση με 4κινηση, αλλά καλύτερο από το τίποτα, αυτό λέω, για κάποιους μπορεί να είναι και αρκετό, που δεν μπαίνουν πολύ off.
Τώρα, όλες οι άλλες επιλογές εξετάζονται, του αρέσουν Honda/Mazda και Rav4 αλλά θέλει να είναι σχετικά μανιτζεβελο C (όχι πάνω από 4.5μ), βαριέται Toyotιλα, φοβάται τους 2λιτρους (αν και θα τους ήθελε), και θέλει αποσκευές γιατί έχουν πολλά χόμπι, σκυλιά/γατιά, και τα λοιπά!
Δεν είναι τόσο ξεκάθαρες οι επιλογές. όπως τα βλέπουμε, SX4 καινούργιο/QQ. φοβάται για diesel (δεν είχε και ποτέ, οπότε δεν ξέρει τι χάνει!) αλλά δεν θέλει και κανονικές καταναλώσεις C suv βενζινοκίνητων, προτιμάει να δώσει παραπάνω και να πάρει κάποια υβριδική τεχνολογία. Επίσης ιδανικά θέλει manual (από μόνος του, δεν του είπα εγώ τίποτα!), Αλλά οι επιλογές στενεύουν, οπότε ίσως πάει σε auto τελικά.
Επίσης θα κρατήσει το 1ο SX4 4X4 για μουλάρι, οπότε ίσως καλύπτει και από εκεί κάποιες ανάγκες.
Όπως είπαμε δεν είναι όλα τόσο ξεκάθαρα, ειδικά αν θες ένα πιο σκληρό προφίλ για off road,. Αλλά ταυτόχρονα και Γαλλική φινέτσα με Ιαπωνική αξιοπιστία (κάτι τέτοιο θέλει αυτός!), Οπότε σαν μέση λύση, το QQ βλέπω, και ίσως το Soortage αλλά που δεν έχουμε δει ακόμη, και δεν ξέρουμε τιμές.
Νομίζω πως περιγραφεις το Focus Active S/W...
-
Θέλει κίνηση σε 16 όχι 8 αρια
-
Το έγραψα γιατί ψευτογκριπ έχει κι αυτό.
-
@dublin , μάλλον ο φίλος σου ψάχνει το cx30, εντάξει χάνει στο δίλιτρο του θέματος και στο ύψος , αλλά κλικαρει όλα τα άλλα κουτάκια .
Αλλιώς υπομονή και αυτός σαν και εμένα. Δε μπορώ πάντως να φανταστώ πόσο καλύτερο θα είναι το καινούργιο Sportage από το αδερφάκι του για να άξιζει η αναμονή. -
@civil357 said in Μάταιη προσπάθεια αγοράς τετρακίνητου SUV:
@dublin , μάλλον ο φίλος σου ψάχνει το cx30, εντάξει χάνει στο δίλιτρο του θέματος και στο ύψος , αλλά κλικαρει όλα τα άλλα κουτάκια .
Αλλιώς υπομονή και αυτός σαν και εμένα. Δε μπορώ πάντως να φανταστώ πόσο καλύτερο θα είναι το καινούργιο Sportage από το αδερφάκι του για να άξιζει η αναμονή.Θα πάρω αύριο Βελμαρ να ρωτήξω αν έχουμε καμία εξέλιξη για το χοντρούλι της ΚΙΑ.
-
Για το Sportage, από 20/12 θα έχουν λεπτομέρειες, περιμένουν τα πρώτα οχήματα (εκθεσιακά;) αρχές του έτους.
Μάταιη προσπάθεια αγοράς τετρακίνητου SUV