-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βάλε αυτοκόλλητο στο πίσω παρμπρίζ που να γράφει 'Αν έχεις BMW 316 τούμπανο με καρδιά μυλωνά, βάφ'την μπλε και πέτα τη στη θάλασσα'Xa xa xa xa xa xa xa xa
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δυστυχώς περνάμε μία επιπλέον καρακρισάρα, αυτήν των SUV (πολύ χειρότερη κατηγορία από τους 'έχω BMW δε με περνάει κανείς'). Επιπλέον είναι και πανύψηλα και δυσκολεύεσαι να τα προσπεράσεις γιατί σου κόβουν τη θέα.
Υπομονή...Φίλε Πέτρο και λοιποί φίλοι,
Συμφωνώ πολύ μ'αυτό που ειπώθηκε για τους κατόχους SUVs. Παρόλο που είμαι και εγώ κάτοχος ενός τέτοιου οχήματος - τουλάχιστον προς το παρόν - βρίσκω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την συμπεριφορά πολλών οδηγών τέτοιων οχημάτων. Οι πιο πολλοί από αυτούς οδηγούν σαν τους παλιούς καλούς νταλικέρηδες (δεν έχω ρατσιστικές τάσεις, απλά δίνω το στίγμα του οδηγικού στυλ). Ως επί το πλείστον κάνουν μαγκιές (κλεισίματα σε άλλους, αλλαζονικό στυλ, παρκάρισμα όπου γουστάρουν, κ.λ.π.), πιάνουν πολλές φορές την αριστερή με 120-130 (γιατί πόσο πιο πολύ να πάει με ασφάλεια όχημα με αεροδυναμικό συντελεστή 0,40) και γενικά συμπεριφέρονται σαν masters of the universe) και αναρωτιόνται τι ρόλο ύπαρξης μπορεί να έχει ο μοχλός που ενεργοποιεί τα φλας στο αυτοκίνητό τους.
Όμως αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι το εξής.
- Δυστυχώς, πολλοί άλλοι συνοδηγοί χωρίς SUV συμπεριφέρονται ακριβώς το ίδιο.
- Οι ίδιοι αυτοί οδηγοί έχουν πιθανότατα διαπιστώσει πολλές φορές ότι και φερόμενοι ευγενικά και σωστά δεν κερδίζουν τίποτα οπότε what the heck, ας πατήσουμε και μερικούς. ΔΙΑΦΩΝΩ παρόλο που κατανοώ το σκεπτικό.
- Έχει - δυστυχώς - χαθεί η λέξη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα χείλη των πιο πολλών. Σε μερικές περιπτώσεις, αν κάνεις μια βλακεία (εκτός από δολοφονία βέβαια) εάν είναι από άγνοια ή όχι κακοπροαίρετα, τότε με μια ανθρώπινη συμπεριφορά τα πράγματα ΙΣΩΣ μπορούν να διορθωθούν (έστω και μερικώς). Ούτε λόγος βέβαια αυτό να συμβαίνει στην καθημερινότητά μας. Είτε δίκιο έχεις είτε άδικο, το βρισίδι σου θα τ'ακούσεις.
Το συμπέρασμα λοιπόν για μένα είναι το εξής:
Είτε έχεις SUV είτε BMW-σαύρα, είτε mini μετράει τι ανατροφή έχεις από το σπίτι σου. Η μόνη διαφορά αναφορικά με το όχημα είναι ο βαθμός της μ******ς που θα καταφέρεις στον συνάνθρωπό σου.
Αυτά από εμένα.
Φιλικά,
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
[snip]
Όμως αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι το εξής.
- Δυστυχώς, πολλοί άλλοι συνοδηγοί χωρίς SUV συμπεριφέρονται ακριβώς το ίδιο.
- Οι ίδιοι αυτοί οδηγοί έχουν πιθανότατα διαπιστώσει πολλές φορές ότι και φερόμενοι ευγενικά και σωστά δεν κερδίζουν τίποτα οπότε what the heck, ας πατήσουμε και μερικούς. ΔΙΑΦΩΝΩ παρόλο που κατανοώ το σκεπτικό.
- Έχει - δυστυχώς - χαθεί η λέξη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα χείλη των πιο πολλών. Σε μερικές περιπτώσεις, αν κάνεις μια βλακεία (εκτός από δολοφονία βέβαια) εάν είναι από άγνοια ή όχι κακοπροαίρετα, τότε με μια ανθρώπινη συμπεριφορά τα πράγματα ΙΣΩΣ μπορούν να διορθωθούν (έστω και μερικώς). Ούτε λόγος βέβαια αυτό να συμβαίνει στην καθημερινότητά μας. Είτε δίκιο έχεις είτε άδικο, το βρισίδι σου θα τ'ακούσεις.
Το συμπέρασμα λοιπόν για μένα είναι το εξής:
Είτε έχεις SUV είτε BMW-σαύρα, είτε mini μετράει τι ανατροφή έχεις από το σπίτι σου. Η μόνη διαφορά αναφορικά με το όχημα είναι ο βαθμός της μ******ς που θα καταφέρεις στον συνάνθρωπό σου.
Αυτά από εμένα.
Φιλικά,
Βασίλη, ωραίος!
Έχω και μια πρόταση, γιατί αν και πρόσφατος στο συγκεκριμένο φόρουμ διαπιστώνω ότι έχουν πολλή πέραση τα threads που 'θάβουν' τους... άλλους. Τι θα λέγατε λοιπόν για thread που να περιγράφει τις... δικές μας μαλακίες. Ή αν προτιμάτε, 'μαλακίες δικές μας για τις οποίες έχουμε μετανιώσει' (πιο.. σικ )
-
Συμφωνω σε αυτα που λες αλλα ρε παιδια αυτον τον νεοπλουτισμο και την επιδειξη με τα αυτοκινητα δεν την αντεχω!Κι εγω εχω φραγκα δηλ ο πατερας μου(να ναι καλα) αλλα εωα ταπεινο Σαξακι εχω για την προσωπικη κα**λα!Δεν αγορασα ουτε προς το παρον θα το κανω car επιδειξης!Ο χαρακτηρας μου ειναι τετοιος και δεν αντεχω με τιποτα αυτους τους λαλακες!
Οσον αφορα τους SUVαδες ε αυτοι κι να ειναι!Νταλικιερηδες και καντε στην μπαντα!Στην εθνικη (παλι) εχω πετυχει αρκετους με κατι BLAZER,CRV,FREELANDER κλπ που δεν πανε και παρολα αυτα τα πανε τσιτα σε στροφες σε ευθειες και βεβαια δεν κανουν ποτε στην ακρη!Γιατι βλεπεις δωσαμε 10 κ μυρια θα μας περασει το γαλλικο κουβαδακι??Ρε ΟΥΣΤ απο δω νεοπλουτοι κομπλεξικοι!
Σορι για το υφος αλλα τους εχω βαρεθει με τη συμπεριφορα τους!
Οσο θα πηγαινει το Σαξο μου θα τους χαιρεταω και θα τους κερναω τσαγακι!Τα ειπα (τα εγραψα για την ακριβεια) και ξαλαφρωσα!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έχω και μια πρόταση, γιατί αν και πρόσφατος στο συγκεκριμένο φόρουμ διαπιστώνω ότι έχουν πολλή πέραση τα threads που 'θάβουν' τους... άλλους. Τι θα λέγατε λοιπόν για thread που να περιγράφει τις... δικές μας μαλακίες. Ή αν προτιμάτε, 'μαλακίες δικές μας για τις οποίες έχουμε μετανιώσει' (πιο.. σικ )
Φίλε migf1,
συμφωνώ απόλυτα. Είναι πολύ ανατρεπτική η ιδέα σου και νομίζω πως θα πιάσει τόπο. Υπάρχει βέβαια ένα προβληματάκι εδώ - όχι όμως αξεπέραστο! Για να διηγηθείς την βλακεία που έχεις κάνει θα πρέπει πρώτα να την έχεις παραδεχθεί. Αρκεί βέβαια να είναι κανείς ειλικρινής με τον εαυτό του και αυτό μπορεί να γίνει.
Ας ονομάσουμε το συγκεκριμένο thread 'Ομαδική Ψυχοθεραπεία' και νομίζω ότι θα βοηθηθούμε όλοι. ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Μπορούμε όντως να βοηθηθούμε.
Φιλικά,
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έχει ανοιχτεί παλιότερα τέτοιο θέμα μπορείτε να το επαναφέρετε γράφοντας εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=3941
-
Έγραψα ήδη τις δυο... τοπ μου, στο thread που πρότεινε το γατόνι.
-
Αγαπητοί φίλοι,οδηγώ ένα από τα μικρότερα αυτοκίνητα της αγοράς (Cinquecento sporting),και παράλληλα τα τελευταία χρόνια έχω κάνει πολλά χλμ. στις εθνικές οδούς.
Δυστυχώς,και οι δικές μου παρατηρήσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τα προρηθέντα!Εμένα λοιπόν,με το αμαξάκι δεν μου 'επιτρέπεται' να προσπεράσω γερμανικό 'γόητρο' ή τετρακίνητο 'θηρίο'.Είναι αρκετές οι φορές που συναντήθηκα με τέτοιες 'κουρσάρες',με 170+ εγώ,με λιγότερα από 120 στην αριστερή αυτοί.Κι όμως!Δεν περνάς!Που πας ρε κουνούπι καραμήτρο?
Μπορούν να σε πηγαίνουν σέρνοντας χιλιόμετρα,αδιαφορώντας για την ύπαρξή σου.
Και να σας πω και ένα χειρότερο?
Το Φιατάκι τις υψηλές ταχύτητες τις κρατάει με τη φόρα του και όχι με τη δύναμή του.Φανταστείτε λοιπόν,να πλησιάζω με υψηλή ταχύτητα τον προπορευόμενο 'γερμαναρά',ο οποίος,αφού με φρενάρει κάνει στην άκρη,όχι για να τον περάσω,όπως αφελώς νόμιζω,αλλά για να επιταχύνει και να τιμωρήσει το μυγάκι που τόλμησε να ζητήσει χώρο!Αποτέλεσμα?Εγώ να ιδρώνω στο αντίθετο ρεύμα,και οι μάγκες να νομίζουν ότι με 'τιμωρούν'!Και δεν έχει γίνει μόνο μια φορά!
Όλα αυτά βέβαια,επ'ευθείας,γιατί μόλις αρχίζουν οι στροφές φεύγει ως δια μαγείας και η 'μαγκιά',ότι χρώματος και αν είναι (λίγο δυσκολότερα αν είναι μαύρη )! -
Πες τα Νίκο, τα έχω τραβήξει κι εγώ αυτά, αφού για πολλά χρόνια οδηγούσα Starlet 1000άρι.
-
Παιδια καλα και αγια αυτα που λετε και συμφωνω μαζι σας.
Μη τα βαζετε ομως συνεχεια με τους κατοχους BMW.
Εγω εχω μια 320 κουπε Ε46 που την εχω κανει 328 και βγαζει 200+ αλογα με κατι ψιλομετατροπες που εχω κανει στο φιλτρο και την εξατμηση.
Μου αρεσει να οδηγαω γρηγορα οποτε με παιρνει στην παραλιακη και βεβαια στην Εθνικη.Ομως γιατι οποτε προσπερναω κανε σαξο-ραλλυ σκοντα ΑΒΤ η τουρμπο απλο κλπ με παιρνουν ολοι απο πισω και ερχονται και μου κολανε ητε στην παραλιακη ητε στην Εθνικη?Και καλα στην παραλιακη μπορει τα σαξοραλλα (τα οποια μου αρεσουν παρα πολυ )να μου φευγουν λογω μεγεθους στην εθνικη ομως γιατι μου κολλανε ?Μηπως επειδη το αυτοκινητο ειναι BMW?Μπορουν να πανε 230+ και μαλιστα να τα πιασουν γρηγορα και συνεχεια?
Γιατι μολις βλεπουμε καποιον που πηγαινει γρηγορα παμε και του κολαμε?
(Μεταξυ μας για να ειμαι ειληκρινης το παθενα και εγω πιο παλια αλλα τωρα προσπαθω να κρατιεμαι.) Ασε τον αλλο να πηγαινει οπως θελει και κοιτα την παρτη σου. Παντοτε θα υπαρχουν πιο γρηγοροι απο σενα.
Οσον αφορα τα ρανταρ και τις κρυφες καμερες να ειδοποιουμε παντοτε τους απο απεναντι ερχομενους με τα φωτα μας οπως ειδη εχουν αρχισει και κανουν πολλοι.Θα γλυτωσουμε αρκετες κλισεις.Bimmer
-
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
....σκοντα ΑΒΤ ....
.......Μπορουν να πανε 230+ και μαλιστα να τα πιασουν γρηγορα και συνεχεια?................μπορούνε και παραπάνω
-
Κι εγώ πιστέυω ότι περισσότερο 'κολλημένοι' είναι αυτοί με τα saxopuntoralla παρά οποιοσδήποτε άλλος. Πήρα προχθές το Type-R κολλητού να πάρω μια γεύση και κουράστηκα να προσέχω τον καθρέφτη γιατί κολούσαν στο μισό μέτρο. Μέχρι και μέσα σε κίνηση και από το αντίθετο ρεύμα ένας με GT με το που ήρθαμε δίπλα δίπλα (αντίθετα ρεύματα) μάρσαρε όπως δε μαρσάρουν ούτε στην εκκίνηση της F1. Το θέμα όμως δεν είναι στο αυτοκίνητο αυτό καθε αυτό, αλλά σε αυτό (υπερόπλο) που πιστεύει ο καθένας πως έχει (με το μυαλό που έχει). Εγώ ως οδηγός SUV (ΗRV) έχω το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που κάνω προσπέραση έρχεται ο πίσω μου, με κολλάει, παίζει τα φώτα και με το που τελειώνω την προσπέραση αν έχει χώρο με προσπερνά βρίζοντας ή περιμένει και μετά προσπερνά βρίζοντας πάλι φυσικά!!!.Τί να κάνω δηλ; Να κάτσω τέρμα δεξιά και να μην κανω ούτε μια προσπέραση; Τόσο πάει, τόσο γρήγορα προσπαθώ να προσπεράσω.Μάλιστα μετά αφήνω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ χώρο να με προσπεράσουν επειδή κάποτε ήμουν από την πλευρά των 'γρήγορων' και τους καταλαβαίνω και αυτούς.
Αλλά όχι κι έτσι!
Υ.Γ.:Το Τype-R φυσάει...τί φυσάει: ΚΥΚΛΩΝΑΣ σκέτος είναι. Καμία σχέση ακόμη και στις ευθείς σε σχέση με το Vti του 92 που είχα.Και στις στροφές είναι σαν μεγάλο Rallye 1.3. Στρίβει και το κυριώτερο ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ με τη...σκέψη: Γλυστρά, νιώθεις,σκέφτεσαι ακαριαία και...ΤΕΡΜΑ γκάζι πάλι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. -
Οι καιροί αλλάζουν,κάποτε ώς κάτοχος Punto GT 287ps πήγαινα γρήγορα και αριστερά τώρα όμως πηγαίνω αργά και δεξιά σαφώς χωρίς να παρεμποδίζω τους πιο 'γρήγορους'
Θα ήθελα να κάνω μια (ρητορική) ερώτηση.Χωρίς ν'αναφέρομαι στην πλειοψηφία των οδηγών BMW και Μercedes, τι έχουν πάθει ρε παιδιά οι 3άρες και οι Compressors κάθε τύπου και σχήματος...οδηγούν σαν λυσασμένοι και καταδιώκουν ανελέητα μέχρι και Impreza WRX STi ή EVO 6 !!! Αφού περάσουν όλα τα 'ταπεινά' σε μια πρωτοφανή επίδειξη αλλαζονίας στρέφονται στα υπερόπλα που ακόμα και ο έχων τις στοιχειώδεις γνώσεις περί αυτοκίνησης καταλαβαίνει τις δυνατότητες ενός EVO!!
Σε πρόσφατη βόλτα μου στο λουτράκι SLK καταδίωκε μανιωδώς ένα EVO 6!! στην κίνηση εννοείται!! (σηνήθως εκεί κάνουν 'μαγκιές').Οταν άνοιξε ο δρόμος το EVO του έριξε 1532 καρότσες...όμως ο τύπος...δεν το έβαζε κάτω και παραλίγο να βγάλει τα πιστόνια απ'την εξάτμηση
Συμπαθάτε με αλλά αλλά αυτή η μ....α στον εγκέφαλο έχει γίνει άκρως επικίνδυνη στις εθνικές για όλους εμάς τους 'ταπεινούς' οδηγούς! -
Είναι επειδή νομίζουν οι καημένοι ότι αναδείχθηκαν επειδή αγόρασαν κάτι και όχι επειδή είναι οι ίδιοι κάτι.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
.Είναι αρκετές οι φορές που συναντήθηκα με τέτοιες 'κουρσάρες',με 170+ εγώ,με λιγότερα από 120 στην αριστερή αυτοί.Κι όμως!Δεν περνάς!Που πας ρε κουνούπι καραμήτρο?
Το Φιατάκι τις υψηλές ταχύτητες τις κρατάει με τη φόρα του και όχι με τη δύναμή του.Τι τα θες τα όρια ταχύτητας ε;
Δεν τα καταργούμε τα ρημάδια.
Μου αρέσει που πριν από καιρό σκεφτόμουνα ότι εφόσον όλοι στο φόρουμ οδηγούν τόσο καταπληκτικά, γιατί οι δρόμοι είναι γεμάτοι ... μην πω καλύτερα.
Τελικά μάλλον μερικοί τουλάχιστον ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι οδηγούν καταπληκτικά.
Θα σου πρότεινα να παίρνεις πολύ - πολύ φόρα και στην κατηφόρα να βάζεις νεκρά να μηδενίζεις και τις αντιστάσεις από τον κινητήρα. Έτσι μπορείς να φτάσεις και τα 180 ίσως και παραπάνω. Τώρα αν προσγειωθείς και στο απέναντι ρεύμα αυτοκινήτων και σκοτώσεις κανένα δύστυχο δεν βαριέσαι...
Αρκεί που έπιασες 180
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
.Είναι αρκετές οι φορές που συναντήθηκα με τέτοιες 'κουρσάρες',με 170+ εγώ,με λιγότερα από 120 στην αριστερή αυτοί.Κι όμως!Δεν περνάς!Που πας ρε κουνούπι καραμήτρο?
Το Φιατάκι τις υψηλές ταχύτητες τις κρατάει με τη φόρα του και όχι με τη δύναμή του.Τι τα θες τα όρια ταχύτητας ε;
Μου αρέσει που πριν από καιρό σκεφτόμουνα ότι εφόσον όλοι στο φόρουμ οδηγούν τόσο καταπληκτικά, γιατί οι δρόμοι είναι γεμάτοι ... μην πω καλύτερα.
Θα σου πρότεινα να παίρνεις πολύ - πολύ φόρα και στην κατηφόρα να βάζεις νεκρά να μηδενίζεις και τις αντιστάσεις από τον κινητήρα. Έτσι μπορείς να φτάσεις και τα 180 ίσως και παραπάνω. Τώρα αν προσγειωθείς και στο απέναντι ρεύμα αυτοκινήτων και σκοτώσεις κανένα δύστυχο δεν βαριέσαι...
Αρκεί που έπιασες 180
Ωπα! Αψιμαχία μυρίζομαι!
Αντε μπράβο ρε παιδιά, κάντε κανα παιχνίδι και μου έχουν λείψει οι μάχες με τον Γαβριήλ! -
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Αρκεί που έπιασες 180
χωρίς να θέλω να ανοίξω διαμάχη .... το να πηγαίνεις στην ευθεία της Θήβας αριστερά με 120 , το βρίσκεις σωστό ?
-
Η κατάργηση των ορίων υπέρ-βολικής ταχύτητας θα ήταν μια καλή ιδέα. Και, για να λέμε αλήθειες, τις ανοιχτές καμπές στις εθνικές, πλέον ακόμα κι ένα 1200αράκι Πούντο, 106, 206, Clio κλπ τις περνάει ΑΝΕΤΑ με 170.
Να υπενθυμίσω επίσης ότι ο ΚΟΚ ορίζει πως, όταν από πίσω σας έρχεται αυτοκίνητο που προτίθεται να σας προσπεράσει ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΕ (άρθρο 17, παρ. 7). Δε σας έχει αναθέσει κανείς το ρόλο του υπερασπιστή των ορίων ταχύτητας και της καταστολής των 'γκαζοφονιάδων'. Εκτός αν την έχουμε δει Ντε Νίρο στον 'Ταξιτζή' ή Τσαρλς Μπρόνσον στις ελεεινές ταινίες 'Death Wish'.
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
χωρίς να θέλω να ανοίξω διαμάχη .... το να πηγαίνεις στην ευθεία της Θήβας αριστερά με 120 , το βρίσκεις σωστό ?Απολύτως ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΑ, είναι σωστό, γιατί το όριο είναι 120 χ.α.ω. Για να μιλάμε όμως σοβαρά και να μη λέμε βλακείες, είναι καθαρά εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με το άρθρο 16, παρ. 1 και 2 του Κ.Ο.Κ., υποχρεούται ο οδηγός να κινείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις καθορισμένες για την κατηγορία του οχήματός του ειδικές οδούς, οδοστρώματα και λωρίδες όπου αυτές υφίστανται. Βραδυπορούντα οχήματα, αν δεν υπάρχει ειδική λωρίδα κυκλοφορίας, οφείλουν, τηρουμένων των διατάξεων του άρθρου 17, παρ. 6 ('ο οδηγός υποχρεούται μετά το προσπέρασμα να επαναφέρει το όχημά του πλησίον του δεξιού άκρου του οδοστρώματος, χωρίς κίνδυνο γι'αυτούς που προσπερνά. Αν όμως κινείται σε οδόστρωμα με δύο τουλάχιστον λωρίδες κυκλοφορίας κατά κατεύθυνση και προτίθεται να προσπεράσει περισσότερα από ένα οχήματα, μπορεί να παραμείνει στη λωρίδα που χρησιμοποιεί για το προσπέρασμα, ΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΧΥΤΕΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ'), να οδηγούν αυτά στη ΔΕΞΙΑ λωρίδα κυκλοφορίας στις οδούς οι οποίες έχουν δύο τουλάχιστον λωρίδες κατά κατεύθυνση.
-
*Ο χρήστης *yandr
** έγραψε:Μου αρέσει που πριν από καιρό σκεφτόμουνα ότι εφόσον όλοι στο φόρουμ οδηγούν τόσο καταπληκτικά, γιατί οι δρόμοι είναι γεμάτοι ... μην πω καλύτερα. .
αν είχαμε 6εκατομύρια μέλη, καλά θα έκανες να αναρωτιέσαι. Την επόμενη φορά που θα δεις καποιον ...ρώτα τον αν είναι στο φόρουμ, να σου λυθεί η απορία τέλος πάντων
Τελικά μάλλον μερικοί τουλάχιστον ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι οδηγούν καταπληκτικά
Θα σου πρότεινα να παίρνεις πολύ - πολύ φόρα και στην κατηφόρα να βάζεις νεκρά να μηδενίζεις και τις αντιστάσεις από τον κινητήρα. Έτσι μπορείς να φτάσεις και τα 180 ίσως και παραπάνω. Τώρα αν προσγειωθείς και στο απέναντι ρεύμα αυτοκινήτων και σκοτώσεις κανένα δύστυχο δεν βαριέσαι...Αρκεί που έπιασες 180
εγώ θα σου πρότεινα να μην γενικευεις επισημαίνοντας καποια αυτονότητα πράγματα προσβάλλοντας κάποιον που δεν ξέρεις Επίσης, καλό θαήταν όταν κάποιον έρχεται και με 280 να κανεις στην άκρη και να περναει. Ξέρεις, καποιοι άνθρωποι, δεν φοβούνται μήπως απογειωθούν μετά τα 180(μεταξύ μας, τα έχω πιάσει και με μηχανή, και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος) και θέτουν αυτοί τα όρια τους. Μάλιστα, συνήθως τα θέτουν σωστά, γιατί δεν ακούγονται συχνά τέτοιου είδους ατυχήματα. Τα πιο πολλά μάλιστα γίνονται με 90 στην κακιά σκάλα, από τους κοιμησμένους που κολλάνε στο μπροστά τους ή από κάποιους άλλους που απογειώνονται όντως, γιατί πολύ απλά, θεωρούν πως δεν χρειάζεται να ξέρουν πολλά γιατί τα 180 τα βλέπουν μόνο στις ταινες του χόλυγουντ. Ε καπου εκεί, μια επικίνδυνη καμπή, ένας ξαφνικός ελιγμός είναι αρκετός..για να αρχίσουν μετα να λένε'μα δεν έτρεχα' και να κλαίγονται
ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ (BMW)