-
μπα...ειχε καλυτερη εξηγηση...το οδηγουσε ενας αεροσυνοδος!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα, το αεροπλανο της Ηλιος ειναι σιγουρο οτι επεσε οπως το ειπαν...Το αεροπλανο της Ηλιος μπηκε αρχικα στα προβληματα απο λαθη επι λαθων των 2 χειριστων.Η συνεχεια ειναι γνωστη διοτι προσπαθησε καποιος σχετικος...ασχετος να κανει κατι ...αλλα ηταν πολυ αργα.Και χρονο να ειχε τα αποτελεσματα παλι φτωχα θα ηταν διοτι μονο στις ταινιες προσγειωνουν τα αεροπλανα οι αεροσυνοδοι με την βοηθεια του Αλλαιν Ντελον.
Τωρα αν επεσε τυχαιως εκει που επεσε η το βοηθησαν δεν θα το μαθουμε ποτε. -
'Επεσε πυροσβεστικό, χωρίς θύματα, ευτυχώς
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
μαλλον βυθιστηκε...παλι καλα που δεν ειχαμε νεα θυματα απο την αεροπορια...
-
Δεν είναι το πρώτο δυστυχώς που βουλιάζει! Ευτυχώς κατά κανόνα δεν έχουμε σε τέτοιες περιπτώσεις θύματα. Αν δεν είναι απαγορευτικό το βάθος και δεν έχει εκτεταμένες ζημιές, θα ανακληθεί θα επισκευαστεί και θα ξανά πετάξει.
-
Επειδή δεν βρήκα πουθενά,τι μοντέλο ήταν 415 ή 215?
-
Πρόσφατα ήμουν στη γραμμή συναρμολόγησης του Rafale και του Falcon της Ντασώ. Είδα επίσης από κοντά τι σημαίνει πύραυλος MICA... Φοβερή εμπειρία
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πρόσφατα ήμουν στη γραμμή συναρμολόγησης του Rafale και του Falcon της Ντασώ...Ζηλεύω
-
Αυτά έιναι.......χρόνια έρωτας με τα Αεροπλάνα...χρόνια αναγνώστης της Πτήσης. Από το τεύχος 147 ανελλιπώς...όπου τα 3 Su-27 επισκέφθηκαν την τανάγρα!
Πάντως σχετικά με το Boeing τις Helios το πιο πιθανο σενάριο είναι να καταρρίφθηκε παθητικά. Αν προσέξατε παρά το πλήθος των δημοσιογράφων...από κανένα μέσο δεν εμφανίστηκαν εικόνες συντριμμιών πλήν του Ουραίου...
Όσο για το συμβάν στη Κάρπαθο.....αν σε 1-2 χρόνια ..ο τούρκος πιλότος που διεσώθηκε σκοτωθεί ,από μηχ. βλάβη. ή κάτι αντίστοιχο... μην σας φανεί παράξενο.....οι φίλοι μας ..έχουν ιστορία στην συγκάληψη της αλήθειας....από την εποχή του 1996..
-
post απο το θέμα 'Ανέκδοτα'. Ο drdino με παρέπεμψε να βάλω τα βιντεάκια και εδώ.
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Όντως το παραπάνω βιντεάκι είναι για τα ανέκδοτα....
....η απάντηση όμως είναι σοβαρότατη, καθόλου για γέλια.
http://www.youtube.com/watch?v=TfG6ZQG2xVk
http://www.youtube.com/watch?v=tuClDvll6BM&mode=related&search=
Youtube Video -
σωστός!
Έντιτ: καλά, είναι θεϊκό με το su-35/37. τι tail slide, τι κόμπρα, τι falling leaf...
Απίστευτο αεροπλάνο... -
Εορτασμός 50 χρόνων λειτουργίας 114ΠΜ
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής:
Η 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια από την ίδρυση της. Πενήντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα αεροπορικά δρώμενα και προσφοράς στην βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας της Πολεμικής Αεροπορίας.
Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής επετείου οργανώνονται εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το οποίο περιλαμβάνει στατική έκθεση, έκθεση φωτογραφίας καθώς και πτήσεις αεροσκαφών Mirage-2000 και T-6 έχει ως ακολούθως:
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2006
10:00 Δοξολογία
11:00 Έναρξη στατικής έκθεσης (αεροσκαφών-φωτογραφίας)
11:30 Πτήση αεροσκάφους Mirage-2000
12:00 Πτήση-Επίδειξη αεροσκάφους Τ-6
17:30 Πέρας εκδηλώσεωνΣάββατο - Κυριακή 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2006
09:00 Έναρξη στατικής έκθεσης (αεροσκαφών-φωτογραφίας)
10:45 Πτήση αεροσκάφους Mirage-2000
12:00 Πτήση-Επίδειξη αεροσκάφους Τ-6
17:30 Πέρας εκδηλώσεωνΗ είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου από 11:00 έως 17:30 και το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από 09:00 έως 17:30.
-
Να δηλωσω και εγω παρον για την λοξα με αεροπλανα
Με Β` Π.Π επισης και κυριως Γερμανικα καταδιωκτικα/νυκτερινα καταδιωκτικα.
Κανενας να ασχολειτε με στατικο μοντελισμο εδω? Εφτιαχνα για πολλα χρονια 48ρια, και ελπιζω συντομα μετα απο 4ετες διαλειμα να ξαναρχισω.
-
Παρων κι ο νεος!!! Πιο πολυ με πολιτικη αεροπορια και τρελλος με το flight simulator...
-
Ενδιαφέρουσα ιστορία...
-
Το υπαίθριο μουσείο της σοβιετικής αεροπορίας στο Monino, λίγο έξω από τη Μόσχα...
-
και για οσους μπορει να μη γνωριζουν υπαρχει και το http://www.airliners.net
Πολυ καλο site με τεχνικα χαρακτηριστικα αεροσκαφων και ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφιες απο spotters. -
Ναι, πολύ καλό σάιτ, για πολιτικά αεροσκάφη μόνο.
-
Ο χρήστης yannisLP έγραψε:
Να δηλωσω και εγω παρον για την λοξα με αεροπλαναΜε Β` Π.Π επισης και κυριως Γερμανικα καταδιωκτικα/νυκτερινα καταδιωκτικα.
Κανενας να ασχολειτε με στατικο μοντελισμο εδω? Εφτιαχνα για πολλα χρονια 48ρια, και ελπιζω συντομα μετα απο 4ετες διαλειμα να ξαναρχισω.
κι εγω εφτιαχνα 48αρια αλλα τοχω σταματησει δεν εχω χρονο(αν και δε θελουν και πολυ), δε ξερω,ισως απλα να βαρεθηκα.εχω 8 χρονια να φτιαξω .καποια στιγμη θα φτιαξω ενα flanker , πρεπει.
-
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ