-
Ferrari χωρίς συζήτηση!
-
Λοιπόν, για να σας ξενερώσω (με πιάνει καμιά φορά):
Ως οδηγός κανένα απ' τα δύο, γιατί δεν έχω τα χέρια!
Ως αγοραστής, το Άουντι, ως πιο αξιόπιστο απ' το Φίατ! -
Lambo
οι ferrari μου θυμίζουν fiat και AR -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Lambo
οι ferrari μου θυμίζουν fiat και ARΑν σου έδιναν μια Ferrari δηλαδή δε θα την έπαιρνες ε?
Τεσπα, τι να πεις...Εγώ δεν θα μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα στα δυο...θα έπαιρνα κ τα δυο!
-
επειδη δε θα εμπαινα ποτε σε τοσο ασχημα αμαξια
μεταξυ Diablo και 550 διαλεγω... 550.οκ ας διαλεξω μια 599 αλλα καποιος να αλλαξει το στροφομετρο καρακιτσαρια
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Ferrari και τα μυαλά στα κάγκελα.Η lambo όπως λεει κ ο mongo είναι για άντρακλες... η ferrari είναι για εμάς τις ελεύθερες και τις τρελές.
Αχ brutal αγόρι mango με την lambo σου, που σνομπάρεις και ferrari.
εγω ειπα οτι η συγκεκριμενη Λαμπο ειναι για αντρες. Κοιτα να βρεις κανεναν γιατι η πολυ ελευθερια κανει κακο στον εγκεφαλο.
Η λαμπο ειναι για πιο εκλεκτικους. -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Κοιτα να βρεις κανεναν γιατι η πολυ ελευθερια κανει κακο στον εγκεφαλο.
Η λαμπο ειναι για πιο εκλεκτικους.Και γω Ferrari.
-
Lamborghini γιατί Ferrari έχει αγοράσει η σάρα και η μάρα.
Μα είναι ερωτήματα αυτά; Ό,τι και να είχα ευτυχής θα ήμουν. -
Και τα δύο χωρίς συζήτηση...........
-
Aυτή η ferrari είναι περισσότερο πολιτισμένη από ότι θα έπρεπε και έχει πολύ εύπεπτο σχήμα.
Lamborghini για μένα.
Πέρα από αυτά τα δύο θα προτιμούσα μία 430... -
Την FERRARI, είναι πάντα διαχρονική.
-
Ferrrari
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Η λαμπο ειναι για πιο εκλεκτικους....και η 599 για την πλέμπα...
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΠΑΛΑ ΕΤΣΙ?
Συνέλθετε παίδες, και τα δύο αυτοκίνητα είναι για λίγους, για ΠΟΛΥ λίγους. Τουλάχιστον αν μιλάμε για τη χρήση που τους αξίζει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η λαμπο ειναι για πιο εκλεκτικους.
...και η 599 για την πλέμπα...
Συνέλθετε παίδες, και τα δύο αυτοκίνητα είναι για λίγους, για ΠΟΛΥ λίγους. Τουλάχιστον αν μιλάμε για τη χρήση που τους αξίζει.
Ναι καλα για πηγαινε στο you tube και πατα SLR και καπου θα δεις την Παρις Χιλτον να χαχανιζει μεσα σε μια τετοια στη θεση του οδηγου. Αυτοκινητα τα οποια διαφημιζονται ως ευκολοοδηγητα(οπως σαφεστατα η 599 στο αγγλικο car και top gear), θελουν να ψαρεψουν αυτους ακριβως τους πελατες(ποδοσφαιριστες,τραγουδιστες,κτηματομεσιτες,πολιτικους μηχανικους) τους οποιους εχει ως πελατες η Πορσε χρονια τωρα.(βισση,βανδη,ζηνα ολες κυκλοφορουν με πορσε)
Και μην μου πεις οτι ο αλλος που δινει 250 με 300 χιλιαρικα δεν μπορει να ανεβει στα 380 που κανει η Λαμπο γιατι το θεμα δεν ειναι οικονομικο.
Γιατι ομως δεν το κανει ? Προφανως γιατι η Λαμπο δεν ειναι και τοσο γκλαμουρ οπως η φεραρι αλλα και γιατι ειναι και πιο δυσκολο να τις οδηγησεις. Κανενας συντακτης δεν εχει γραψει για Λαμπο οτι το 0-100 το κανει και η γιαγια μου(θελω να τονισω οτι δεν απαιτει καμια ιδιαιτερη ικανοτητα) οπως κατα καιρους εχουν γραφτει για μοντελα της Πορσε,της AMG και τελευταια της φεραρι.... -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Η λαμπο ειναι για πιο εκλεκτικους.
...και η 599 για την πλέμπα...
Ναι καλα για πηγαινε στο you tube και πατα SLR και καπου θα δεις την Παρις Χιλτον να χαχανιζει μεσα σε μια τετοια στη θεση του οδηγου. Αυτοκινητα τα οποια διαφημιζονται ως ευκολοοδηγητα(οπως σαφεστατα η 599 στο αγγλικο car και top gear), θελουν να ψαρεψουν αυτους ακριβως τους πελατες(ποδοσφαιριστες,τραγουδιστες,κτηματομεσιτες,πολιτικους μηχανικους) τους οποιους εχει ως πελατες η Πορσε χρονια τωρα.(βισση,βανδη,ζηνα ολες κυκλοφορουν με πορσε)
Και μην μου πεις οτι ο αλλος που δινει 250 με 300 χιλιαρικα δεν μπορει να ανεβει στα 380 που κανει η Λαμπο γιατι το θεμα δεν ειναι οικονομικο.
Γιατι ομως δεν το κανει ? Προφανως γιατι η Λαμπο δεν ειναι και τοσο γκλαμουρ οπως η φεραρι αλλα και γιατι ειναι και πιο δυσκολο να τις οδηγησεις. Κανενας συντακτης δεν εχει γραψει για Λαμπο οτι το 0-100 το κανει και η γιαγια μου(θελω να τονισω οτι δεν απαιτει καμια ιδιαιτερη ικανοτητα) οπως κατα καιρους εχουν γραφτει για μοντελα της Πορσε,της AMG και τελευταια της φεραρι....Edo tha diafonisoume ligo...an kai ola ta suoercars exoun ginei glamourogampriatika,pistevo oti h ferrari(ola ta aftokinita ths) paramenei perisotero 'antriki' apo ola ta alla.
Den einai vevaia opos oi palies ferrari,alla safos pio 'eidiki'apo ta ypoloipa aftokinita! -
Ëáìðïñãêßíé
ãéáôß ðïôÝ Üëëùôå ï Þ÷ïò åíüò êéíçôÞñá áõôïêéíÞôïõ äåí Ýêáíå êÜìðïóåò ×áñëåõ ìáæåìÝíåò íá áêïýãïíôáé óáí ðáéäéêÞ ÷ïñùäßáÂÝâáéá ÷Ýñéá ãéá íá ïäçãçèåß üðùò ôçò áîßæåé äåí Ý÷ù êáé äåí ìå âëÝðù íá áðïêôþ ïðüôå
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Αυτοκινητα τα οποια διαφημιζονται ως ευκολοοδηγητα(οπως σαφεστατα η 599 στο αγγλικο car και top gear), θελουν να ψαρεψουν αυτους ακριβως τους πελατες(ποδοσφαιριστες, τραγουδιστες,κτηματομεσιτες,πολιτικους μηχανικους) τους οποιους εχει ως πελατες η Πορσε χρονια τωρα.(βισση,βανδη,ζηνα ολες κυκλοφορουν με πορσε)Αν κρίνουμε από την πελατεία τα αυτοκίνητα, τότε ζήτω που καήκαμε. Τη Βανδή και τη Ζήνα περίμενε η Porsche για να κάνει πωλήσεις...
Γιατι ομως δεν το κανει ? Προφανως γιατι η Λαμπο δεν ειναι και τοσο γκλαμουρ οπως η φεραρι αλλα και γιατι ειναι και πιο δυσκολο να τις οδηγησεις. Κανενας συντακτης δεν εχει γραψει για Λαμπο οτι το 0-100 το κανει και η γιαγια μου(θελω να τονισω οτι δεν απαιτει καμια ιδιαιτερη ικανοτητα) οπως κατα καιρους εχουν γραφτει για μοντελα της Πορσε,της AMG και τελευταια της φεραρι....
Κάνεις λάθος σε όλα όσα λες σε αυτή την παράγραφο. Καταρχήν, αν είναι κάποιο εκ των δύο πιο 'γκλάμουρ', αυτό είναι η Lambo. Όσο για το πιο είναι πιο ευκολοοδήγητο, μάλλον δεν έχεις ακούσει για την Audi-οποίηση της Lamborghini (τουλάχιστον για τις στάνταρ εκδόσεις) και τέλος, αν νομίζεις ότι δε θέλει καμία ικανότητα το να οδηγήσεις Ferrari, τότε πήγαινε δες το επεισόδιο του Fifth Gear όπου η Vicky Buttler Henderson βάζει τη συνταξιούχο μάνα της να κάνει γύρους στην πίστα με την Murcielago και της βάζει και χρόνο που πρέπει να κάνει...ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ....
Λοιπόν, μην κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά και αν είναι να μιλάμε, τουλάχιστον να είμαστε ενημερωμένοι πρώτα. Έχεις κάθε δικαίωμα να επιλέγεις τη Lamborghini, όπως έκαναν πάρα πολλοί ήδη, αλλά αν είναι να λες μερικά πράγματα, τουλάχιστον να ενημερώνεσαι πρώτα, Δημήτρη.
Φιλικά, πάντα...!
-
Εδω παντως οι Lambo θεωρουνται πιο glamour
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
δες το επεισόδιο του Fifth Gear όπου η Vicky Buttler Henderson βάζει τη συνταξιούχο μάνα της να κάνει γύρους στην πίστα με την Murcielago και της βάζει και χρόνο που πρέπει να κάνει...ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ....εντελώς off topic αλλά opterios ποιο είναι αυτό το επεισόδιο?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καταρχήν, αν είναι κάποιο εκ των δύο πιο 'γκλάμουρ', αυτό είναι η Lambo. Όσο για το πιο είναι πιο ευκολοοδήγητο, μάλλον δεν έχεις ακούσει για την** Audi-οποίηση της Lamborghini **(τουλάχιστον για τις στάνταρ εκδόσεις)Εδώ θα διαφωνήσω. Πιο γκλάμουρ θεωρώ ότι είναι η Ferrari. Παράγεται και σε περισσότερα κομμάτια. 3,500 πέρυσι, 1,500 η Lambo.
Πιο ευκολοδήγητη επίσης. Όσα τέστ κι αν έχω διαβάσει, όλα
μιλούν για 'δύστροπη', 'δύσκολη' Murcielago,
στοιχείο με το οποίο δε χαρακτηρίζουν την 599.Επίσης η Audi δεν έχει επέμβει στην LP640, παρά μόνο σε στοιχεία ποιότητας.
Lamborghini LP640 & Ferrari 599GTB