-
Ξέρει κανείς κάποιο μεγάλο ανοιχτό χώρο (πχ πάρκιν) ή κάποια μεγάλη ευθεία χωρίς πολλή κίνηση για να κάνω προπόνηση στις σούζες?
-
Ξέρει κανείς κάποιο μεγάλο ανοιχτό χώρο (πχ πάρκιν) ή κάποια μεγάλη ευθεία χωρίς πολλή κίνηση για να κάνω προπόνηση στις σούζες?
-
-
σαν πρωτη σκεψη.. παλιο αεροδρομιο.. στο παρκινγκ
αλλα οχι να το στησεις για πολυ με πολλα χλμ
αν νομιζεις οτι μπορεις να το στησεις, πανε καθημερινη ξημερωματα βουλιαγμενης στο πανοραμα απο κατω, στο ρευμα προς αθηνα -
Το πάρκινγκ στο Δέλτα εκεί που ήταν ο ιππόδρομος...
-
Μαθήματα για σούζες που γίνονται ???????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Μαθήματα για σούζες που γίνονται ???????τι να τα κανεις τα μαθηματα;
θα φας τις τουμπες σου, θα σπασεις χερια ποδια στην αυλη και ολοι καθονται στη γη
θα γινεις σαν τον Μικ ντουχαν στα τελευταια του στα gp και μετα δε θα φοβασαι καθολου..
ακου που σου λεω.. παρε το κρανος σου και βγες στους δρομους να κανεις σουζες..
αντισταση στο συστημα (πλακα κανω)δοκιμαστε να κανετε σουζα σε σαμαρακια.. μετραει πολυ ( αμα πεσετε δε φταιω )
-
Ευχαριστώ! Θα περάσω πρώτα απο ιππόδρομο και μετά απο αεροδρόμιο!
nasos/sti: Έχεις δίκαιο. Ένα μικρότερο μηχανάκι θα ήταν ευκολότερο και λιγότερο επικίνδυνο για να μάθω σούζες, όμως τώρα έχω μόνο το R6 και αν και σκοπεύω στο μέλλον να πάρω και ένα καθαρό για εκτός δρόμου, τώρα είμαι ταπί
Γενικά, μπορώ να το σηκώσω και με γκάζι και με συμπλέκτη αλλά όταν σηκωθεί φοβάμαι, κλείνω το γκάζι και πέφτει αμέσως. Δέν έχω καταφέρει να κάνω σούζα για πάνω απο μερικά μέτρα. Ελπίζω μόνο μην φάω κανένα tankslapper όπως θα το κατεβάζω
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
..υπαρχει βεβαια κ ο rubbler-buggati-buyalipstick που κατεχει πιο πολλα..
ρωτησε τον με πμ!Ιεροσυλε!!!
-
thn soyza την μαθαινεις μικρος και με μικρο μηχανακι...τωρα πεταξε το πουλακι!!
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
thn soyza την μαθαινεις μικρος και με μικρο μηχανακι...τωρα πεταξε το πουλακι!!Κάτσε και θα δείς! Σε λίγο καιρό ο dog80 θα κάνει 12 o' clock και highchair αμα λάχει να 'ούμε
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
thn soyza την μαθαινεις μικρος και με μικρο μηχανακι...τωρα πεταξε το πουλακι!!
Κάτσε και θα δείς! Σε λίγο καιρό ο dog80 θα κάνει 12 o' clock και highchair αμα λάχει να 'ούμε
Μη μασας ρε...
χρειαζονται ομως τα εξης...
ΠΑΘΟΣ...
ΘΑΡΡΟΣ (καλα δεν ειναι και κανα φοβερο κατορθωμα)...
ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ...
ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ...και καλυτερα για αρχη ελαφρυ φθηνο μηχανακι...
αλλιως στα παραπανω χρειαζεται και αρκετο(?) αναλογα με την μοτοσυκλετα χρημα γιατι σπανε πολλα περιφεριακα κατα την πτωση απο σουζα με μεγαλη μοτοσυκλετα και πλερωνεις...
αντε και καλη προπονηση...
-
Δεν ξέρεις πως κάνουν σούζες? ε λοιπόν άκου να μαθαίνεις...σε κατά προτίμηση μικρό και ελαφρύ μηχανάκι - για αρχή - το ποδαράκι το δεξί πάντα στο φρενάκι βρέξει-χιονίσει για να μην φας καπάκι. Τα υπόλοιπα είναι πανεύκολα: γκαζάκι, λίγο συμπλεκτάκι και να το μηχανάκι να κοιτάει το σύμπαν, τώρα το πας όσο θέλεις και το ελέγχεις απόλυτα, λίγες αποτυχίες στην αρχή και μετά λαμπάδες. Αν είσαι βέβαια και μαγκάκος ξύνεις και πίσω φτερό.
Εννοείται πως όλα τα παραπάνω δεν τα κάνουμε ποτέ σε δημόσιους δρόμους...άντε και καλά νάμαστε να σουζάρουμε. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ξέρει κανείς κάποιο μεγάλο ανοιχτό χώρο (πχ πάρκιν) ή κάποια μεγάλη ευθεία χωρίς πολλή κίνηση για να κάνω προπόνηση στις σούζες?Πάρκινγκ στα Lidl !!!!!!!!!! Το γέλιο !!!!!
-
Πήγα σήμερα στο πάρκιν του ιππορδόμου. Δέν κάθισα πολύ ώρα. Είχε πολύ ζέστη και έσκασα και εγώ αλλά και το μηχανάκι άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία. Και τα καινούρια μου γάντια (Dainese Speedmetal ) δέν έχουν μαλακώσει ακόμα και μου κούρασαν τα χέρια.
Με τις σούζες δεν κατάφερα και πολλά. Τουλάχιστον τώρα δεν φοβάμαι και δεν κλείνω το γκαζι απότομα οπότε η μπροστά ρόδα πέφτει πιό ομαλά. Επίσης σήμερα έκανα το πρώτο μου endo!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πήγα σήμερα στο πάρκιν του ιππορδόμου. Δέν κάθισα πολύ ώρα. Είχε πολύ ζέστη και έσκασα και εγώ αλλά και το μηχανάκι άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία. Και τα καινούρια μου γάντια (Dainese Speedmetal ) δέν έχουν μαλακώσει ακόμα και μου κούρασαν τα χέρια.Με τις σούζες δεν κατάφερα και πολλά. Τουλάχιστον τώρα δεν φοβάμαι και δεν κλείνω το γκαζι απότομα οπότε η μπροστά ρόδα πέφτει πιό ομαλά. Επίσης σήμερα έκανα το πρώτο μου endo!
προσεχε σκυλε.............
Ανοιχτός χώρος για σούζες?