-
Κάθε φορά που βλέπω διαφήμιση αυτοκινήτου δεν αντέχω!Το χ μοντέλο έχει αυτό, το άλλο, εκείνο κ.λ.π. Αλήθεια πόσοι από αυτούς που τα βλέπουν καταλαβαίνουν; Πάνε μάλιστα και αγοράζουν τα αυτοκίνητα γιατί είδαν τη διαφήμιση και τους άρεσε. Δεν ξέρουν τι είναι όλα αυτά τα συστήματα που λένε αλλά όπου υπάρχουν πολλά τόσο το καλύτερο (ακόμα και αν είναι αμφισβητούμενης χρησιμότητας).
Το άλλο με τις δόσεις; Ο καινούριος τρόπος να σε κλέβουν νόμιμα. Όλοι νομίζουν ότι οι δόσεις τους οφελούν. Βέβαια υπάρχουν και μερικά πραγματικά βολικά πακέτα δόσεων, αλλά είναι ελάχιστα.
Αλλά αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι τα ψιλά γράμματα! Οι εκπομπές ρυπών και η κατανάλωση περνάνε τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Σου δείχνουνε ένα καλογυαλισμένο δίλιτρο μοντέλο και (αν προλάβεις και δεις τι γράφει) οι εκπομπές ρυπών αναφάρονται στη φτωχή 1.4 έκδοση.
Θα χαιρόμουν να άκουγα τη γνώμη σας για τον προσηλίτισμο που λέγεται διαφήμηση. -
Κάθε φορά που βλέπω διαφήμιση αυτοκινήτου δεν αντέχω!Το χ μοντέλο έχει αυτό, το άλλο, εκείνο κ.λ.π. Αλήθεια πόσοι από αυτούς που τα βλέπουν καταλαβαίνουν; Πάνε μάλιστα και αγοράζουν τα αυτοκίνητα γιατί είδαν τη διαφήμιση και τους άρεσε. Δεν ξέρουν τι είναι όλα αυτά τα συστήματα που λένε αλλά όπου υπάρχουν πολλά τόσο το καλύτερο (ακόμα και αν είναι αμφισβητούμενης χρησιμότητας).
Το άλλο με τις δόσεις; Ο καινούριος τρόπος να σε κλέβουν νόμιμα. Όλοι νομίζουν ότι οι δόσεις τους οφελούν. Βέβαια υπάρχουν και μερικά πραγματικά βολικά πακέτα δόσεων, αλλά είναι ελάχιστα.
Αλλά αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι τα ψιλά γράμματα! Οι εκπομπές ρυπών και η κατανάλωση περνάνε τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Σου δείχνουνε ένα καλογυαλισμένο δίλιτρο μοντέλο και (αν προλάβεις και δεις τι γράφει) οι εκπομπές ρυπών αναφάρονται στη φτωχή 1.4 έκδοση.
Θα χαιρόμουν να άκουγα τη γνώμη σας για τον προσηλίτισμο που λέγεται διαφήμηση. -
...
-
Ο χρήστης PAPAMITSOS έγραψε:
Αλλά αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι τα ψιλά γράμματα! Οι εκπομπές ρυπών και η κατανάλωση περνάνε τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Σου δείχνουνε ένα καλογυαλισμένο δίλιτρο μοντέλο και (αν προλάβεις και δεις τι γράφει) οι εκπομπές ρυπών αναφάρονται στη φτωχή 1.4 έκδοση.Το χειρότερο είναι όταν σου δείχνουν τα κυβικά της μικρότερης έκδοσης, με τα άλογα της μεγαλύτερης!!
Για παράδειγμα 'Νεο Seat Leon, από 1400 κυβικά μέχρι 180 άλογα!' , με το 'μέχρι' να είναι πολύ μικρό έως ανύπαρκτο!Πάντως πολύ μου άρσε η καινούργια διαφήμιση του Seicento, που το σπερματοζωάριο αλλάζει πορεία και γυρνάει πίσω όταν μαθαίνει την τιμή του Sei! Και μετά πέφτει η φοβερή ατάκα: 'Εσάς... πού σας βρήκε η νέα προσφορά της Fiat??'
Καθώς και... 'Τέτοια προσφορά, δεν αναπαράγεται!' -
Ο χρήστης PAPAMITSOS έγραψε:
Κάθε φορά που βλέπω διαφήμιση αυτοκινήτου δεν αντέχω!Το χ μοντέλο έχει αυτό, το άλλο, εκείνο κ.λ.π. Αλήθεια πόσοι από αυτούς που τα βλέπουν καταλαβαίνουν;Πάντως εμένα μ' αρέσουν οι διαφημίσεις της VW και της Audi. Ούτε σε ζαλίζουν με 'έχει αυτό, έχει τ'άλλο' ούτε σου λένε 'τόσες δόσεις, τόσα επιτόκια, τόσα δώρα'
Άσε που είναι καταπληκτικές σαν ιδέες. Πχ αυτή με το Audi(Α4 νομίζω) και την πινακίδα στο δρόμο που ξεβιδώνεται ή η άλλη του Polo. Ή η άλλη(αν και παλιά) με το Golf και το κόκκινο χαλί. -
Tην θυμαστε την διαφημιση του Vectra(του πρωτου) οπου εδειχνε εναν να
κλεβει ενα Vectra απο βενζιναδικο,και μια φωνη να λεει: 'Ισως ο μονος τροπος να το αποκτησετε'?
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! -
Πολύ καλη είναι αυτή η διαφήμηση με τον τυπο που παίρνει 2 όπελ και βγαίνει απο το ένα και μπαίνει στο άλλο για να τα πάει σπίτι!Πολύ γέλιο .Επί το πλείστον όμως είναι όμως είναι χαζές και προσπαθούν να κοροιδέψουν τον αδεί
-
Το τελευταίο πράγμα που θα κοίταζα αν ήταν να πάρω αμάξι θα ήταν οι εκπομπές ρύπων του, με την παρούσα κατάσταση. Άλλωστε οι διαφορές είναι πολύ μικρές στην κατηγορία που παίζω.
Πιό πολύ με νοιάζουν ορισμένα χαρακτηριστικά όπως ρεπτρίζ, επιταχύνσεις από στάση, κατανάλωση πόλεως, άνεση ταξιδίου, κόστος ανταλλακτικών. Ούτε τα πολλά πολλά ηλεκτρονικά καλούδια μου φέρνουν εμπιστοσύνη, διότι, αφενός μεν αφαιρούν την ουσία της οδήγησης, αφετέρου δε μπορεί να είναι αναξιόπιστα. Και για μένα, καλύτερο είναι το αμάξι που 'πατάει' μέτρια όντας άδειο από ηλεκτρονικά βοηθήματα, παρά ένα αμάξι που είναι άριστο με τα ηλεκτρονικά του, αλλά 'τρακτέρ' χωρίς αυτά. -
Ο χρήστης chr1s_86 έγραψε:
Πάντως εμένα μ' αρέσουν οι διαφημίσεις της VW και της Audi. Ούτε σε ζαλίζουν με 'έχει αυτό, έχει τ'άλλο' ούτε σου λένε 'τόσες δόσεις, τόσα επιτόκια, τόσα δώρα'
Άσε που είναι καταπληκτικές σαν ιδέες. Πχ αυτή με το Audi(Α4 νομίζω) και την πινακίδα στο δρόμο που ξεβιδώνεται ή η άλλη του Polo. Ή η άλλη(αν και παλιά) με το Golf και το κόκκινο χαλί.Θα διαφωνήσω όσον αφορά την τελευταία διαφήμιση του Golf ('Μα μοιάζει είναι Golf'). Όποτε τη βλέπω γίνομαι 'τούρκος'.
Τι επίδειξη γερμανικής αλαζονείας είναι πάλι αυτή?! Από που κι ως που ένα αυτοκίνητο είναι καλό επειδή είναι 'Golf' και όλα τα άλλα είναι σκάρτα?
Δεν έχω πρόβλημα με το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο ούτε με τη Φοκσβάγκεν αλλά τυγχάνει να είμαι οπαδός άλλης μάρκας και η διαφήμιση αυτή με προσβάλλει.
Άλλες διαφημίσεις γερμανικών αυτοκινήτων είναι εξαιρετικές, π.χ. της Audi με τον Έλβις.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως εμένα μ' αρέσουν οι διαφημίσεις της VW και της Audi. Ούτε σε ζαλίζουν με 'έχει αυτό, έχει τ'άλλο' ούτε σου λένε 'τόσες δόσεις, τόσα επιτόκια, τόσα δώρα'
Άσε που είναι καταπληκτικές σαν ιδέες. Πχ αυτή με το Audi(Α4 νομίζω) και την πινακίδα στο δρόμο που ξεβιδώνεται ή η άλλη του Polo. Ή η άλλη(αν και παλιά) με το Golf και το κόκκινο χαλί.Θα διαφωνήσω όσον αφορά την τελευταία διαφήμιση του Golf ('Μα μοιάζει είναι Golf'). Όποτε τη βλέπω γίνομαι 'τούρκος'.
Τι επίδειξη γερμανικής αλαζονείας είναι πάλι αυτή?! Από που κι ως που ένα αυτοκίνητο είναι καλό επειδή είναι 'Golf' και όλα τα άλλα είναι σκάρτα?
Δεν έχω πρόβλημα με το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο ούτε με τη Φοκσβάγκεν αλλά τυγχάνει να είμαι οπαδός άλλης μάρκας και η διαφήμιση αυτή με προσβάλλει.
Άλλες διαφημίσεις γερμανικών αυτοκινήτων είναι εξαιρετικές, π.χ. της Audi με τον Έλβις.
Ε μην τα παίρνουμε και όλα τοις μετρητοίς...διαφήμηση είναι, τί θα πει..
-
μάλλον δυσφήμιση είναι, αν σκεφτείς ότι το αυτοκίνητο που αγοράζει ο τύπος και δεν το γουστάρει η γκόμενα είναι ένα 307...
η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι χαλαρά ότι χειρότερο έχω δει για αυτοκίνητα.
και χαλαρά η καλύτερη είναι με τον τύπο που θέλει να κάνει το ρημάδι του σαν 206, καθώς και αυτή του πούντο με τον Τ.Ε.Ο. (τον βάτραχο που Τα Είδε Όλα!!!)
Σπύρος
-
- Aytokinhto h GOLF?
- Aytokinhto
emena pantws mouthn dinei pou se oles tis foto ola ta aytokinhta fainonta xamhlwmena fardia ktl ktl....
-
ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ GOLF (THΣ ΜΑΜΑΣ ) ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ GOLF!!!!!
ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ KRUSENSTERN, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 206 ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥ PUNTO ΜΕ ΤΟΝ Τ.Ε.Ο.
ΞΕΡΑΙΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ...ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ...ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. -
Γενικά η διαφήμηση των αυτοκινήτων στη χώρα μας είναι πολύ πίσω...Τις σημειώσεις που διαβάζει ο Elena στο Loeb τις έχετε προσέξει στη διαφίμηση της xsara?
Γέλιοποιούνται προς χάριν του εντυπωσιασμού των μαζών; -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Γενικά η διαφήμηση των αυτοκινήτων στη χώρα μας είναι πολύ πίσω...Τις σημειώσεις που διαβάζει ο Elena στο Loeb τις έχετε προσέξει στη διαφίμηση της xsara?
Γέλιοποιούνται προς χάριν του εντυπωσιασμού των μαζών;Μιλούσα πριν μερικές μέρες με την διαφημιστική που έχει αναλάβει την citroen στην Ελλάδα. Η Γαλλική διαφήμιση περνάει από **όλα **τα μοντέλα της citroen, διαβάζει κανονικά σαν συνοδηγός τον δρόμο αναμέσα στην αίθουσα που σβουρίζουν και απλά αντί για σημεία κλειδια που έχουν στις σημιώσεις τoυς, αναφέρουν τα μοντέλα Saxo, Picasso, Xsara κλπ.
Στην Ελλάδα τώρα ήθελαν να τονίσουν μόνο τα Saxo, XSara και έτσι έκοψαν ένα κομμάτι. Σε ερώτηση μου γιατί δεν κράτησαν ακριβώς την μετάφραση, μου είπαν ότι δεν καταλάβαιναν τι έλεγε και ήθελαν αν απευθυνθουν στον μέσο οικογενειάρχη.
Έτσι λοιπόν έχουμε 'αναποδο τιμόνι.....' -
kai poso diskolo tous eitan na kanoun mia erotisi se ena odigo agonon gia to ti ennoei?
-
Από τις ωραίες διαφημήσεις, αυτή της Citroen με το τραγούδι των Las Ketcup, όπως επίσης και το Corolla Verso με την ανθισμένη αμυγδαλιά. Ασε που μου αρέσει ιδιαίτερα η ροκάδικη εκτέλεση του σχετικού τραγουδιού.
-
Ο χρήστης damien έγραψε:
kai poso diskolo tous eitan na kanoun mia erotisi se ena odigo agonon gia to ti ennoei?Eσενα σου εινια δυσκολο να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες?
ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!