-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...ατςςςςςςς...........μαγκιάάάάάάάάάά....
ποιος απ'ολους;
ρε παιδιά μην τσακώνεστε.. όλοι έχετε το καλύτερο αυτοκίνητο
έτσι κ αλλιώς δεν έχει γκόμενες το forum, τσάμπα τα πάτε και τα φέρνετε -
Ο χρήστης skye έγραψε:
έτσι κ αλλιώς δεν έχει γκόμενες το forum, τσάμπα τα πάτε και τα φέρνετεΚορυφή!!
-
Νάσο, στο λόγο της τιμής μου όμως και με απόλυτη ειλικρίνεια θα σου πω το εξής: Δεν ξέρω τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ στο Ηράκλειο, αν δεις ποιοι αδηγάνε 147 και 156, πίστεψέ με θα απογοητευτείς...
Είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις: ασχετους-γυναικες-κυρατσες...
Γρήγορους, πραγματικά γρήγορους μάλιστα που δείχνουν ικανοί να ταπεινώσουν ακόμα και rallye έχω πετύχει ακόμα και με 1400άρια Golf IV με corollες, με almera με Ηonda Jazz ακόμα και με Hyundai Getz.
Τέτοιο άνθρωπο με AlfaRomeo δεν έχω πετύχει πότε και οδηγώ 12 χρόνια... Θα υπάρχουν σίγουρα, αλλά δεν είναι περίεργο που ενώ έχω συναντήσει όλα τα παραπάνω, δεν μου έχει τύχει ποτέ ένας γρήγορος με μία Alfa??οποτε θες φιλαρακο μου να τα στησουμε ... αφου δεν εχεις πετυχει alfa ....
-
cool....
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Γρήγορους, πραγματικά γρήγορους μάλιστα που δείχνουν ικανοί να ταπεινώσουν ακόμα και rallye έχω πετύχει ακόμα και με 1400άρια Golf IV με corollες, με almera με Ηonda Jazz ακόμα και με Hyundai Getz.
![](http://img116.exs.cx/img116/1231/z7shysterical.gif)![](http://vidahost.com/smilies/otn/realhappy/xxrotflmao.gif)
Ρε meco, τουλάχιστον να μου λες πριν τα πετάξεις, να φορέσω το κράνος μου!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ÃñÞãïñïõò, ðñáãìáôéêÜ ãñÞãïñïõò ìÜëéóôá ðïõ äåß÷íïõí éêáíïß íá ôáðåéíþóïõí áêüìá êáé rallye Ý÷ù ðåôý÷åé áêüìá êáé ìå 1400Üñéá Golf IV ìå corollåò, ìå almera ìå Çonda Jazz áêüìá êáé ìå Hyundai Getz.
![](http://img116.exs.cx/img116/1231/z7shysterical.gif)![](http://vidahost.com/smilies/otn/realhappy/xxrotflmao.gif)
Ñå meco, ôïõëÜ÷éóôïí íá ìïõ ëåò ðñéí ôá ðåôÜîåéò, íá öïñÝóù ôï êñÜíïò ìïõ!!!
Áí êáé äåí åßìáé ï meco ....
Oôáí äåéò Hyundai Getz 1100 åôáéñéêü íá ðåñíÜ Ýóôù êáé áãêïìá÷þíôáò ìå ~110÷ëì óôéò áíçöïñéêÝò êáìðÝò ôïõ Áñôåìéóßïõ Ðüñóå 911 Carrera 4 ðáñáêáëþ ïäçãïýìåíç áðï ðáððïý ï ïðïßïò Ýâëåðå óôñïöÞ êáé öñÝíáñå áðï ôçí éëëéãéþäç ôá÷ýôçôá ôùí 90 ÷ëì óôá 40-50 ÷ëì ãéá íá ìçí ôïí ðåôÜîåé åêôüò ôüôå ôß öïñÜò ??
-
Πυτζάμες στον παππού και τον πας στο γηροκομείο.
-
Να κάνετε και διαγωνισμό ποιός κατουράει μακρύτερα!!!!
-
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί οι BMW ενώ είναι τόσο αξιόλογα αυτοκίνητα, εδώ στην Ελλάδα ένα τεράστιο ποσοστό κατόχων είναι...κίτσοι. Και προφανώς ένας από αυτούς γράφει κι εδώ μέσα
kouk, pad, Αριστοτέλη και λοιποί BMWδικοί του forum, σε ένα άτομο αναφέρομαι, οπότε συγχωρέστε μου το παραπάνο σχόλιο, αλλά δεν άντεξα. Και είναι ίσως και λίγο foul εκ μέρους μου η προσωπική επίθεση, αλλά μερικές συμπεριφορές είναι προκλητικές
-
Ωχ, άμα τα παίρνει και ο Θέμης...
-
Σαν να εξαντλήθηκε το θέμα.... Χμ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σαν να εξαντλήθηκε το θέμα.... Χμ... -
Ψήφισα Golf γιατί πιστεύω πως αξίζει τα λεφτά του.
Ότι δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο με τη Brera είναι γεγονός, αλλά αν τη συγκρίναν με το 350Ζ που είναι στην ίδια κατηγορία από άποψη τιμής και αμαξώματος, τότε μάλλον θα μιλούσαμε για βιασμό... -
τστστστσ μόνο μία σελίδα ολόκληρο ΣΚ; σκέτη απογοήτευση
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
ο ποιος δεν τη παλευει?του λογου μου?
ενα συντομο βιογραφικο μου θα σου δειξει οτι
απεκτησα το πρωτο ιταλικο μου στα 34 το οποιο κ εχω.
στο παρελθον ειχα παντα γερμανικα κ εχω.
κ δεν μιλαμε τωρα για χιλιοδιακοσαρια.μιλαμε για
μερτσ-πασσατ-αουντι κτλ.
το μονο γερμανικο που εβγαλα καπελλο ηταν το οπελ μαντα.
οποτε τι να κουρασω?
καποιοι με κανετε κ διασκεδαζω αφανταστα με τις παρωπιδες
που εχετε.
δεν περιμενω να σας αλλαξω,δεν ειναι το ζητουμενο μου αυτο
αλλα το να παρακολουθω με ενδιαφερον ιατρικα φαινομενα..
σε λιγο θα βγειτε να κανετε συγκριση το ρο 36 με την 430.
οποτε καπνισε το τσιγαρακι σου,πιες την μπυριτσα σου σαν καλο
παιδακι κ παιξε γκραν τουρισμο με κανα βελτιωμενο μπεεμμπεεε..Μπραβο ρε φιλαρακι. Εσυ μετα απο ολα αυτα που οδηγησες κατεληξες στο Opel Manta. Οκ δεν εχω τι να πω γιατι σεβομαι την ηλικια σου.
Καλημερα...Οπως σου είπα και στο pm, άλλαξε την υπογραφή σου! [kouk]
-
εν αναμονη λοιπον της 149 Q4 uniair για λογικες συγκρισεις.....με R32 IV
-
εν αναμονη λοιπον της 149 Q4 uniair για λογικες συγκρισεις..Αν συγκριθεί με το επερχόμενο Corrado R32 και βγεί η 149 καλύτερη (έστω) τότε φαντάζομαι θα λέτε τα ίδια πάλι, πως είναι άλλης κατηγορίας, συγκρίουμε πεπόνια με ταβανόπροκες πως η 149 ας βγήκε καλύτερη είναι υποδεέστερη λόγω τυ οτι ανήκει σε πιο ταπεινή κατηγορία, πως είναι μ@λάκας όποιος δώσει τόσα λεφτα για Alfa 14Χ κλπ, σωστά?
-
To Mazda 6MPS δεν παίζει καθόλου σαν αντίπαλος ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
εν αναμονη λοιπον της 149 Q4 uniair για λογικες συγκρισεις..
Αν συγκριθεί με το επερχόμενο Corrado R32 και βγεί η 149 καλύτερη (έστω) τότε φαντάζομαι θα λέτε τα ίδια πάλι, πως είναι άλλης κατηγορίας, συγκρίουμε πεπόνια με ταβανόπροκες πως η 149 ας βγήκε καλύτερη είναι υποδεέστερη λόγω τυ οτι ανήκει σε πιο ταπεινή κατηγορία, πως είναι μ@λάκας όποιος δώσει τόσα λεφτα για Alfa 14Χ κλπ, σωστά?
Μην τα ξαναλέμε, η Brera δεν συγκρίνεται.-
αν πετύχετε καμία στο δρόμο σεβαστείτε τη, μην την κοντράρετε, είναι σε δική της κατηγορία.-
@trelovet: ru serious????? οικογενειακό με ιταλίδα καλλονή ευγενούς καταγωγής;
τίποτα δεν μαθαίνεις; (άσε που θα ήταν...
-
Ειδες όμως το τεστ στους 4Τ ? Ρίχνει για πλάκα στ'αυτιά και των δυο μονομάχων χαλαρά !!!
R32 vs Brera 3.2