Εχω ένα Renault Koleos 2.5 βενζίνη και ξύνομαι να το δώσω αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί δεν γουστάρω να πληρώνω κάθε χρόνο 1000 ευρώ νταβατζιλίκι σε τέλη κυκλοφορίας, εξ'αλλου καίει αρκετά . Θα ήθελα να το αντικαθιστούσα με το RANGE ROVER Evoque αλλά να το πάρω full extra και να το κρατήσω πολλάαααα χρόνια .
Μάλλον όμως θα καταλήξω σε κάποιο μικρό crossover πετρελαίου που να μην κάνει επιδρομή στην τσέπη μου
trelovet
@trelovet
vet - Cars, Bikes, Internet, PC, Cinema etc
Latest posts made by trelovet
-
RE: Τί τετρακίνητο έχετε ή θα θέλατε να έχετε;
-
Για τους φίλους του scooter
Όποιος αγαπάει τα scooter και την φιλοσοφία τους , γίνεται μια προσπάθεια στο edit [kouk] να δημιουργηθεί ένα πολύ φιλικό και ζεστό club (SCOOTERCLUB.GR) με αγάπη για το είδος, εκδρομές κλπ.
Θέλουμε αυτή η παρέα να μεγαλώσει πολύ και γι αυτό όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέλη αν δεν το γνωρίζουν. Φυσικά όλοι οι φίλοι της μοτοσυκλέτας είναι το ίδιο ευπρόσδεκτοι, απλά το forum είναι περισσότερο για scooterόφιλους . Ευχαριστώ !!! -
RE: Για τους φίλους του scooter
Όποιος αγαπάει τα scooter και την φιλοσοφία τους , γίνεται μια προσπάθεια στο edit [kouk] να δημιουργηθεί ένα πολύ φιλικό και ζεστό club (SCOOTERCLUB.GR) με αγάπη για το είδος, εκδρομές κλπ.
Θέλουμε αυτή η παρέα να μεγαλώσει πολύ και γι αυτό όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέλη αν δεν το γνωρίζουν. Φυσικά όλοι οι φίλοι της μοτοσυκλέτας είναι το ίδιο ευπρόσδεκτοι, απλά το forum είναι περισσότερο για scooterόφιλους . Ευχαριστώ !!! -
RE: 159 1.9 Vs Octavia 5 RS Vs Jetta tfsi
Σε τι είναι καλύτερο το Octavia απο το jetta ?
-
RE: Ford Motor Hellas - απαράδεκτη εκπτωτική πολιτική
Το ίδιο δεν έγινε και με το RX8 ? 4000 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή μέσα σε λίγους μήνες . Γενικά πρέπει να έισαι τυχερός και να πάρεις μοντέλο που δεν θα απαξιωθεί !!!!
-
RE: ποιο από τα ...super car ?
Δέστε κι αυτό http://www.freestreamcars.com/
Εγώ ψήφισα Veyron -
RE: ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΖΙΠ
H εισαγωγή απ'έξω είναι μια πολύ καλή σκέψη αλλά πρέπει να βρεις κάποιες άκρες σε Γερμανία - Βέλγιο για να μην σου πουλήσουν καμιά μούφα !
Αν τελικά κάνω προς τα εκει την κίνηση θα το ψάξω για diesel ! -
Τα X-Trail είναι πολύ ακριβά ακόμα και μετά τις μειώσεις στα καινούργια.
Το Jimny το παζαρεύω στην τιμή που είπα πριν με συνάδελφό μου (γυναίκα ) και μάλλον θα το παρει !! -
To έχω πρώτο στην λίστα , αλλά δεν το έχω δει κάτω από 20-22 Κ .