-
Στην Πάρνηθα
Στην Πάρνηθα
Στην Μύκονο
-
Ας βάλω και εγω 2 φωτογραφίες, εμπνευσμένος απο τον amstrad
-
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Ο φιλος opterios ζητησε φωτο απο τα τουτου μου
Ωριστε λοιπον:
http://i11.photobucket.com/albums/a186/giorgos_gr/017p.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a186/giorgos_gr/022.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a186/giorgos_gr/019p.jpg
Πως σας φαινεται!Λοιπόν... Για αρχή καλούτσικο είναι, αλλά έχει πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Το παγκάκι στο πορτ-μπαγκάζ φαίνεται αρκετά ανθεκτικό, αλλά δεν είναι αρκετά μεγάλο. Πρέπει να το αντικαταστήσεις με μεγαλύτερο, για να μπορούν να κάθονται τίποτα ερωτευμένες γάτες το χειμώνα. Το φυμέ πρέπει να σκουρύνει. Τα μπροστινά φανάρια θέλουν επειγόντως αντικατάσταση με τριπλοφάναρα (αν δε βρεις δεν πειράζει, κόβεις τρεις τρύπες σε αυτοκόλλητη ταινία ίδιου χρώματος με το αυτοκίνητό σου). Οι λάμπες πρέπει να αντικατασταθούν με μπλε, ενώ με ίδιου φωτισμού πιτσιλιστήρια πρέπει να αντικαταστήσεις τα υπάρχοντα. Επίσης, πρέπει να βάλεις νέον κάτω από το δάπεδο. Μπλε ή μωβ. Οι ζάντες πρέπει να βαφτούν σε μωβ χρώμιο. Στην αριστερή μεριά πίσω, βάλε άλλο ένα ίδιο τελικό καζανάκι με διπλή απόληξη, αλλά ψεύτικο. Οι καθρέπτες πρέπει να αντικατασταθούν με look M3. Στον κεντρικό αεραγωγό μπροστά πρέπει να βάλεις ένα μεγάλο intercooler (ακόμα κι αν δεν το'χεις τουρμπίσει, λέει να φαίνεται). Συνδύασέ το με ψευτοσκάστρα και φλογοβόλο στο δεξί τελικό. Ακόμη, βάψε με αερογράφο φλόγες στο πλάι (πρόσεξε όμως να γίνει σωστή δουλειά). Άλλαξε τη μαμά μάσκα με άλλη, πιο άγρια και το καπώ με ανθρακονημάτινο. Βάλε μπάκετ στο εσωτερικό με κόκκινη δερμάτινη επένδυση, καθώς επίσης και όλα τα απαιτούμενα οργανάκια και φώτα.
Όχι ότι θα είναι πλήρες και ολοκληρωμένο το αυτοκίνητο αφού κάνεις αυτά που σου προτείνω, αλλά θα είναι πιο κοντά στο ιδανικό. Και, εν τω μεταξύ, θα έχεις αποκτήσει με το σπαθί σου την Αυστραλιανή υπηκοότητα.
-
σκαλωνω σκαλωνεις skulone
σκαλωνουμε σκαλωνετε σκαλωνουν... -
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
σκαλωνω σκαλωνεις skulone
σκαλωνουμε σκαλωνετε σκαλωνουν... -
Το ξανατονίζω, γιατί μάλλον δεν έγινε αντιληπτό:
Ο χρήστης Ο PetRaN όταν άνοιξε το thread έγραψε:
ας ποσταρει ο καθενας μια φωτο απο το αυτοκινητο του,
και ας προσπαθησουμε ολοι μαζι να μην τσαταλιαζουμε τα νευρα αυτων που θα τολμησουν.Είναι επιθυμία του δημιουργού του τόπικ, την βρίσκω απόλυτα λογική, και συνιστώ να την σεβαστούμε Ευχαριστώ.
[moderator]
-
Μα τον άνθρωπο τον ενθαρρύνω ρε παιδιά, μην αρπάζεστε!
-
Χαιρομαι που βλεπω το αδερφακι του στο στιβο μαχης! Ωραιες φωτογραφιες ΙΚΕ
-
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ΗΚΖ??? Κρητικός ε? Το θέμα είναι ότι με το ΗΚΖ δεν μπορώ να πω με σιγουριά από πού είσαι. Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά??
Μάλλον Ηρακλειώτης αφού στα Χανιά οι πινακίδες είναι ΧΝ...ή γενικότερα ξεκινάνε από Χ ενώ στο Ρέθυμνο από Ρ και κάτι άλλο το οποίο δεν θυμάμαι.
Καλές βόλτες πατριώτη! -
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
:roll: Kαρπενήσι Αυστραλίας;Εχει και στην αυστραλια καρπενησι?
Ωχ ωχ ωχ...βλέπω φτερούγες, σπόιλερ κτλ...τι έχεις να ακούσεις.
Δες εδώ!Να φανταστω τα χειροτερα?
Δυστηχως δεν μου ανοιγει το linkXμμ... αρκετά ξεκάρφωτη η απλώστρα πίσω, ωραίο χρωματάκι, ωραία επιλογή sedan αυτοκινήτου (στρίβει καλά το primera)...
Γενικά το body kit είναι πολύ... υπερβολικό, και δεν θα αρέσει σε πάρα πολλους εδώ μέσα... (δυστυχώς ούτε και σε μένα )
Πάντως λπίζω να μην απογοητευτείς από τα σχόλια των παιδιών, αξίζει να παραμείνεις σε αυτό το forum, καθώς το υψηλό επίπεδο όλων θα σε βοηθήσει μελλοντικά να πάρεις σωστότερο (υποκειμενικά πάντα ) δρόμο σε ό,τι αφορά τη βελτίωση του αυτοκινήτου!
Κανει ομως δουλεια η απλωστρα!
Με τις 17αρες και το χαμηλωμα εχει γινει τραινο.
Δεν απογοητευωμαι φιλε μου γουστα ειναι αυτα, σε αλλους δεν αρεσει, σε αλλους οχι.giorgo εγω πλεον θα πειραζα και τα φωτα (μπρος-πισω) και την μπροστινη μασκα ωστε να φυγει το μαμα λουκ και απο εκει, που τωρα ξενιζει καπως σε σχεση με τα υπολοιπα.
επισης θα εβαζα πιο σκουρα/πυκνη σιτα πισω (ή θα εβαφα την υπαρχουσα) ωστε να μην φαινεται τοσο το κενο εκει κατω.
και μαλλον θα καταργουσα αυτη την κεραια.
το αμαξι για τα σποιλερ που φοραει θελει λιγο πιτωμα ακομα για να ειναι αρμονικο, αλλα οχι τοσο πρακτικο.
ριξε απανω κι ενα μοτερ nissan gtir και μετα ασ'τους ολους να απορουνε..οι προφυλαχτηρες ειναι πολυεστερικοι ή πλαστικοι? ασχολεισαι με τετοιες κατασκευες?
Εχω δει Ρ10 με διαφορες πατεντες στα φωτα! Απο bmw 3αρα μεχρι skyline!
Ορεξη και χρημα να εχεις!
Πισω δεν υπαρχει τιποτα! το εχω ψαξει το θεμα.
Για την μασκουλα σηματακι GTR απο Skyline.
Για να λες nissan gtir η αλλιως sr20det κατι θα ξερεις....Αφηνω ασχολειαστω το ειρωνικο ποστ του φιλου skullone.
Ελπιζω να μην σας κουρασα με αυτο το τεραστιο ποστ!
-
Aφού είδα 3-4 4χ4 πήρα θάρρος και εγώ!!!
@ ΙΚΕ: Ρε θηρίο έχεις και gv και jimny;
-
Εχω και 3 ποδήλατα, να βάλω φωτογραφία?
-
Αν είσαι μέσα σε λάσπες τότε ναι!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εχω και 3 ποδήλατα, να βάλω φωτογραφία?Και **Jimny **και GV; Είσαι σίγουρος;
-
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αν είσαι μέσα σε λάσπες τότε ναι!!!εχω εγώ με λάσπες!!! (ποδηλατο εννοω)
-
Και τι θες τώρα; Να στο πλύνουμε;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!