-
Φυσικά και ψήφισα το ASTRA γιατί το θεωρώ το ποιό όμορφο εξωτερικά (υποκειμενικά)
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα.
Εγώ θα ψηφίσω NISSAN ALMERA 1.5 στην έκδοση CHALLENGE
Καί μικρομεσαίο είναι καί 'κοντά' στα 1600cc ( με βάση την απόδοση του κινητήρα 115ΗΡ vvti με μεταβλητό χρονισμό)
εν ετη 2005 μικρομεσαιο αυτοκινητο εχει ακαμπτο αξονα πισω.....(τεχνολογια....... )
Έ καί?? Εν έτη 2004 υπήρχαν αυτ/τα μικρομεσαίας κατηγορίας με ΤΑΜΠΟΥΡΑ ώς σύστημα φρένων στους πίσω τροχούς!!!
Έτσι κρίνουμε αυτ/τα??
Ναι, έτσι τα κρίνουμε!
-
Ο χρήστης betoven έγραψε:
Φυσικά και ψήφισα το ASTRA γιατί το θεωρώ το ποιό όμορφο εξωτερικά (υποκειμενικά)Κι εγώ, αλλά θα μ' έπαιρναν με τις πέτρες οι ορκισμένοι εχθροί της φίρμας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φυσικά και ψήφισα το ASTRA γιατί το θεωρώ το ποιό όμορφο εξωτερικά (υποκειμενικά)
Κι εγώ, αλλά θα μ' έπαιρναν με τις πέτρες οι ορκισμένοι εχθροί της φίρμας.
με φώναξε κανείς???
εδώ είστε: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13062 -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ναι, έτσι τα κρίνουμε!
Άποψή σου!
-
Mazda3 και για μένα.
-
MAZDAki και εγώ, χωρίς να έχω οδηγήσει κάποιο από τα αυτοκίνητα της λίστας. Μόνο κρίνοντας από τα + του που έχω διαβάσει σε διάφορα τεστ/συγκριτικά και που είναι πιο κοντά στο προφίλ του αυτοκινήτου που θα ήθελα σε αυτή την κατηγορία. Α, και έχοντας σαν 1η εικόνα, τουλάχιστον ποιοτικά, το 6αρι του πατέρα μου.
-
Θα ψήφιζα BMW 1 αλλά είναι τόσο ακριβή που το θεωρώ κοροϊδία. Θα ψήφιζα Opel astra επειδή το θεωρώ πολύ όμορφο, value for money, αξιόπιστο, ποιοτικό αλλά δεν έχει αρκετά σπορ οδηγική συμπεριφορά. Τελικά κατέλειξα ανάμεσα σε mazda 3, vw golf και alfa 147 και μετά από πολύ δυσκολία να αποφασίσω την έριξα στην alfa.
-
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.........
ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ.
ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΝΗΣΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ......
-
Πότε θα σκάσει η βόμβα και θα γίνει το thread Αlfa vs All?
Καιρό έχουμε να πλακωθούμε!!
Υ.Γ1. Όλοι 3άρι είπατε αλλά η 147 είναι πρώτη
Υ.Γ2. Ψήφισα 147 γιατί είναι κόσμημα μέσα έξω, είναι ποιοτική και πολύ σπορτίφ.
(έχει και διπλά ψαλίδια αλλά μην το πείτε στον lkar )
-
Focus λόγω αξιοπιστίας, ποιότητας κατασκευής, κρατήματος, εμφάνισης. Και τα άλλα είναι καλά αλλά κατά τη γνώμη μου το Ford για αυτά που πληρώνεις ανταπορκίνεται πολύ καλά. Αλλά βάλε και κανένα TOYOTA
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Focus λόγω αξιοπιστίας, ποιότητας κατασκευής, κρατήματος, εμφάνισης. Και τα άλλα είναι καλά αλλά κατά τη γνώμη μου το Ford για αυτά που πληρώνεις ανταπορκίνεται πολύ καλά. Αλλά βάλε και κανένα TOYOTAΑξιοπιστια; Για μπες στο clubfocus να δεις.
Ποιοτητα κατασκευης; Τα μισα πλαστικα ειναι στον αερα.
Εγω το βρισκω ακριβο παντως για αυτα που προσφερει. -
Ο χρήστης focus19 έγραψε:
Ρε παιδιά από πότε το octavia είναι μικρομεσαίο???? Στην κατηγορία του mondeo είναι.Η πιο σημαντική παράλειψη στην ψηφοφορία είναι η corolla το αγαπημένο του έλληνα(το γιατί μόνο οι αγοραστές το ξέρουν) αλλά όπως είπα ήδη δε χωρούσε στο post.Όποιος την προτιμά ας το δηλώσει...Το Octavia είναι βασισμένο στο πάτωμα του προηγούμενου Golf με μεταξόνιο 2512 mm, το Focus sedan είναι στην κατηγορία του (με σαφώς μεγαλύτερο μεταξόνιο - 2640 mm), όχι το Mondeo.
-
Mεταξυ τον προτεινομενων επιλογων θα επελεγα χαλαρα τη 3...
Παντως αυτη η ψηφοφορια εχει σοβαροτατη ελλειψη στις προτεινομενες επιλογες ...... ειναι δυνατον να ειναι στις επιλογες το C4 και να μην ειναι η corolla που εδω και τοσα χρονια ειναι πρωτο σε πωλησεις, με διαφορα!!!
Εκτος και ψηφισζουμε αυτα που δεν θα αγοραζαμε εμεις αλλα θα προτειναμε.... . στους αλλους!!!!!!!!!!!!!!
-
A3 . _
-
το mazdaki και αξιοπιστο ειναι και καλες επιδοσεις εχει και ιταλιζει λιγο στην εμφανιση (το sedan) και απο κρατηματα αστερακι ειναι (πατωμα απο focus II ) και τιμη υπερλογικη για αυτα που προσφερει σε σχεση με αλλα στην κατηγορια του!!!!
-
Σωστά στα άλλα, όμως η τιμή είναι ψιλοπαράλογη. Τώρα βέβαια που προσφέρεται έκπτωση 1000-1500 ευρώ κάτι πάει κι έρχεται, όμως πριν για μοντέλο 1,6 με αυτ. κλιματισμό πλήρωνες πάνω από 19.000 ευρώ, σχεδόν όσο ένα mazda 6 με ίδιο και καλύτερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Γι' αυτό δεν έπιασε στην αγορά το μοντέλο. Ας είχε τιμές Astra H-Megane-Focus I και θα έσκιζε. -
Ο χρήστης booZe έγραψε:
Ρε παιδιά από πότε το octavia είναι μικρομεσαίο???? Στην κατηγορία του mondeo είναι.Η πιο σημαντική παράλειψη στην ψηφοφορία είναι η corolla το αγαπημένο του έλληνα(το γιατί μόνο οι αγοραστές το ξέρουν) αλλά όπως είπα ήδη δε χωρούσε στο post.Όποιος την προτιμά ας το δηλώσει...
Το Octavia είναι βασισμένο στο πάτωμα του προηγούμενου Golf με μεταξόνιο 2512 mm, το Focus sedan είναι στην κατηγορία του (με σαφώς μεγαλύτερο μεταξόνιο - 2640 mm), όχι το Mondeo.
το octavia2 ειναι βασιζμενο στο πατωμα του golf5 (γιαυτο στο ελλαδισταν το λενε octavia5)
εχει περισοτερους χωρους απο ολα της λιστας, ποιοτητα, αξιοπιστια, και μαλλον και καλυτερη τιμη...... -
Alfa 147 με υποκειμενικά κριτήρια (αυτό που θα αγόραζα,δηλαδή ),
Φόκους με βάση τη λογική.... -
Πριν απο 8 μηνες που υπηρχε πραγματικα το ερωτημα, διαλεξα Μεγκαν. Και μετα απο αυτους τους μηνες αισθανομαι οτι ηταν η τελεια επιλογη...
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600