-
Ο χρήστης meco έγραψε:
O 1,6T του levorg δε μπαίνει λόγω ρύπων.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι εννοείς; Ότι θα είχε πολλούς ρύπους και θα ανέβαιναν τα τέλη κυκλοφορίας; Στο levorg που είναι βαρύτερο δεν ανεβαίνουν;
Το levorg πάντως δεν υπάρχει καν πλέον στον τιμοκατάλογο.
Άρα είναι πολύ πιθανόν να μην πληροί τις νέες προδιαγραφές -ή να είναι τόσο πολλοί οι ρύποι που το καθιστούν ασύμφορο. -
Εμενα μου ειχε εξηγήσει ο υπέυθυνος στην Ελλάδα οτι δεν τον βαζουν κογω ρυπων γιατι αυξάνει τον Μ.Ο. ρύπων του εργοστασιου και αυξάνεται το πρόστιμο που πληρώνουν. Εδω και χρόνια υπάρχει οριο για υον ΜΟ τυπων των αυτοκινητων ενος εργοστασιου και μετα απο αυτο το οριο αρχιζει το πρόστιμο το οποίο παει κλιμακωτα.
-
Σωστα, και αν δεν κανω λαθος η πιο οικολογικη εταιρεια σε αυτον τον τομεα ειναι η φιατ
-
Το XV 1.6 κατα WLTP θα φτανει κοντα στα 180 απ οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία ....οχι και λίγα για ατμόσφαιρα...
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Το XV 1.6 κατα WLTP θα φτανει κοντα στα 180 απ οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία ....οχι και λίγα για ατμόσφαιρα...Το wltp ποτε θα έχει εφαρμογη;
180 σημαίνει 441 ευρω τέλη. Δε τα λες και λίγα... -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Το XV 1.6 κατα WLTP θα φτανει κοντα στα 180 απ οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία ....οχι και λίγα για ατμόσφαιρα...
Το wltp ποτε θα έχει εφαρμογη;
180 σημαίνει 441 ευρω τέλη. Δε τα λες και λίγα...Πλήρης εφαρμογή νομίζω πως είναι από Σεπτεμβριο ή Οκτώβριο 2019, εως τότε είναι 157, μετα γίνεται 180 και σίγουρα ειναι πολλά ....
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
O 1,6T του levorg δε μπαίνει λόγω ρύπων.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι εννοείς; Ότι θα είχε πολλούς ρύπους και θα ανέβαιναν τα τέλη κυκλοφορίας; Στο levorg που είναι βαρύτερο δεν ανεβαίνουν;
Ο 1.6Τ ανεβάζει το μέσο όρο ρύπων της εταιρείας,ενώ θα έπρεπε να υποστεί πολλές αλλαγές ώστε να καλύπτει τις νέες προδιαγραφές ιδιαίτερα για τα σωματίδια και τα οξείδια του αζώτου.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
kostis20 και fanis75 ευχαριστώ. Με καλύψατε.
Ναι το έχω υπόψη μου αυτό που λέτε. Νομίζω πως είναι ευρωπαϊκή οδηγία/διάταξη. -
Ονειρο ζωης.
Να εχω μια ωραια μονοκατοικια με ενα τεραστιο γκαραζ. Οπως ειναι καθαρό και συμμαζεμένο μεχρι αηδίας.
Και σαββατοκυριακα με φιλαρακια και ουζακια να τα περναμε ετσι.
Καλά με τα ουζάκια θα βγάλουμε περισσότερα άλογα και δεν θα γνωρίζουμε το γιατι, αλλα λέμε τωραΝα γλυτώνω και το σουπερμάρκετ που με πιάνει εμετός με την όλη διαδικασία.
-
-
Περί levorg γνώμες;
-
Ο χρήστης konstantinosnov έγραψε:
Περί levorg γνώμες;Αν μιλάς για καινούριο νομίζω ότι δεν εισάγεται πλέον. Πρέπει να έχει σταματήσει λόγω ρύπων.
Αποτι βλέπω δεν υπάρχει ούτε ως μεταχειρισμένο, για Ελλάδα τουλάχιστον.
Κατά τα άλλα για την κατηγορία του το θεωρώ κορυφαία επιλογή. Αν το βρεις και πραγματικά χρειάζεσαι τέτοιο αμάξι χτυπά το.
Χώροι, επιδόσεις, τετρακίνηση. Το ιδανικό στεισον. -
Θα ρωτήσω για παραγγελία...
-
Δε το έχω οδηγήσει αλλά Ασία που έβλεπα πολλά από δ'αυτα, μοιαζει εξαιρετικό αυτοκίνητο και διαφορετικό από τα κλασσικά ευρωπαϊκά.
Αν κοιταζα στη κατηγορία, σίγουρα θα ήταν στη πρωτη 2αδα υποψήφιων. -
Καλησπέρα, ήθελα παρακαλώ την εμπειρία από τυχόν κατόχους Subaru forester 2.0 diesel μοντέλο 2011 (θετικά, αρνητικά, προβλήματα, τι να προσέξει κανείς ως μτχ, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών κλπ). Ο λόγος που το κοιτάζω είναι ότι μου φαίνεται πολύ 'πιο αυτοκίνητο' για τα λεφτά του από ένα qasqsai, duster, scross έστω νεότερα κατά 2-3 χρόνια...παρά τις οποιες επιβαρύνσεις σε τέλη κ φόρους...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκεφτομαι να αγορασω το παρακατω αυτοκινητο
subaru impreza 2.0R 160hp hawkeye
https://www.car.gr/34114578-subaru-impreza-2-0r-hawkeye
ειναι αξιοπιστο?
Δεν ξερω απο subaru . Βγαζει προβληματα?
τι να προσεξω ?
τα παρακατω ειναι αξιοπιστα?
https://www.car.gr/31374504-subaru-impreza-2-0-150-hp-4x4
https://www.car.gr/32670132-subaru-impreza-impreza-4x4-auto-besikos
-
Προσοχή στις τσαλακωμένες πινακίδες μπροστά... Καλό έλεγχο...
-
Προσοχή στις τσαλακωμένες πινακίδες μπροστά... Καλό έλεγχο...
ειναι αξιοπιστο?
-
Γενικα ειναι αξιοπιστα τα Subaru. Αλλά γιατι δεν κοιτας το τουρμπατο? Αυτα ειναι 'ψοφια' . Για τι ειδους χρηση το θες το αμαξι? Καθημερινο? Ταξιδια? Αμαξι Σαββατοκυριακου?
-
Γενικα ειναι αξιοπιστα τα Subaru. Αλλά γιατι δεν κοιτας το τουρμπατο? Αυτα ειναι 'ψοφια' . Για τι ειδους χρηση το θες το αμαξι? Καθημερινο? Ταξιδια? Αμαξι Σαββατοκυριακου?
Για ταξιδια και για αμαξι σαβατοκυριακου μονο δεν θα χρησιμοποιείται καθημερινα
ειναι το hawkeye ψοφιο?
SUBARU Forum