-
Καλορίζικο φίλε! Για την κατανάλωση μην αγχώνεσαι,όσο στρώνει τόσο θα κατεβαίνει....θα έλεγα ότι μετα τις 10 χιλιάδες θα δεις κανονικές τιμές. Και όταν μάθεις τα χούγια του φυσικά...
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ξεκινας με φουλαρισμενο τεποΖιτο. Κανεις χλμ και οταν φουλαρεις τοτε βλεπεις ποσο εκαψεςΑυτό θα κάνω, η τελευταία φωτό είναι μετά από φουλάρισμα.
Καλορίζικο φίλε! Για την κατανάλωση μην αγχώνεσαι,όσο στρώνει τόσο θα κατεβαίνει....θα έλεγα ότι μετα τις 10 χιλιάδες θα δεις κανονικές τιμές. Και όταν μάθεις τα χούγια του φυσικά...
Ευχαριστώ μαν! Αυτό ελπίζω..
εξπλισιτ, βερι νάις! μου μυρισε καινουργιλα...
Γάτε ευχαριστώ!!! Δεν τη χορταίνω!!
-
Τι ρεζερβουάρ έχει? Πάντως και τα 6,1 καλή τιμή είναι για τέτοιο αυτοκίνητο....
-
Αν αναλογιστεί κανείς και την τιμή απόκτησης για ένα τόσο ωραίο και μεγάλο αυτοκίνητο και μάλιστα πετρέλαιο που για πολλούς είναι μονόδρομος μιλάμε για καταπληκτική αγορά!
Το μοναδικό που ισως θα άλλαζα θα ήταν ζάντες σε 18αρες και θα κρατούσα τις μαμά με χιονολαστιχα αν και νομίζω πως τελικά θα με κέρδιζε η πολύ ανώτερη άνεση.Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Είναι πανέμορφο και επιβλητικό.
Νομίζω για να ανοίξει το πόρτπαγκάζ θέλει παρατεταμένο πάτημα το μπουτόν στο χειριστήριο!Ετσι δουλεύει και στο 6 και στο i10 και όντως είναι για μία φορά,για λόγους ασφαλείας φαντάζομαι. -
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Παρέλαβα την Παρασκευή.Το λοιπόν, μέχρι στιγμής αποκομίζουμε ανάμικτες εντυπώσεις με κυριότερες τις θετικές.
-
Κινητήρας αθόρυβος, ποιότητα κύλισης αθόρυβη, ηχομόνωση φοβερή σε κάνει να απορείς για τον όγκο του αυτοκινήτου και για τα λεφτά που κοστίζει.
-
Δεν τρίζει τίποτα.. [emoji38]
-
Άνετα καθίσματα ακόμη και μετά από 7ωρο ταξίδι.
-
Τα φώτα αν και αλογόνου, έχουν πολύ καλή φωτεινότητα, δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος αναβάθμισης σε led. Πρέπει να είναι αρκετών Κ, στο ανώτερο σημείο μπλεδίζουν.
-
Πολύ καλό infotainment, με λίγο σκάλισμα κατέβασα android auto στο κινητό (huawei p20 lite). Πλέον έχω χάρτες, μουσική και φωνητικές εντολές. Οδηγίες ΕΔΩ
-
Τιμόνι άμεσο, έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το prefl μοντέλο, όχι όμως τόσο, θα το ήθελα λίγο πιο σφιχτό.
-
Θα ήθελα κάποιες επιπλέον πληροφορίες από το trip computer, όπως μέση ταχύτητα, αριθμητική στιγμιαία κατανάλωση και όχι αυτή τη μπάρα που ανεβοκατεβαίνει, προαιρετική επιλογή για τα χλμ αυτονομίας-είναι συνέχεια εκεί μπροστά σου (δεν ξέρω γιατί, με αγχώνει ).
Το κουμπί για να ρυθμίσεις τους καθρέφτες, δεν είναι φωτιζόμενο. Τα L R είναι απλά τυπωμένα στο κουμπί, όπως και το AUTO DOWN στο παράθυρο οδηγού. [emoji38]
-
Κανένα παράθυρο δεν είναι πλήρες αυτόματο.
-
Στο κλειδί, το κουμπί που έχει για το πορτ-μπαγκάζ, δεν το ανοίγει. Έχεις το αμάξι κλειδωμένο? Το πατάς και αυτό σου επιτρέπει να ανοίξεις μία φορά μόνο το πορτ-μπαγκάζ. [emoji38]
-
Ξενέρωσα με το manual. Δίνουν από το προηγούμενο μοντέλο (TL), το τωρινό είναι το (TLE).
-
Η κατανάλωση, όμως, με αγχώνει. Ξεκίνησε με 6,9 και τώρα είναι στο 6,1. Μέχρι τώρα έχω βάλει 117 ευρώ πετρέλαιο (BP ενισχυμένο). Το αυτοκίνητο έχει κάνει 954 χλμ και δίνει άλλα 288. Δλδ 1242 χλμ με 117 ευρώ??
Με κλέψαν στο βενζινάδικο, καίει παραπάνω λόγω στρωσίματος???
Ελπίζω στην πορεία να καταλάβω πως λειτουργούν οι diesel κινητήρες. Πάντως με scirocco, corsa ή avensis ένα ντεπόζιτο το έκαιγα από Κομοτηνή για Αγρίνιο. Τώρα με το tucson, ο δείκτης είναι λίγο πιο κάτω από τη μέση.
Ήθελα να περάσω και κεραμικό, αλλά δεν υπήρχε χρόνος και αρκέστηκα σε ένα καλό σφράγισμα-γυάλισμα.
https://www.facebook.com/greg.kak/posts ... 0347268328
Ουαου!!!!!!!.......Κ-Α-Λ-Ο-Ρ-Ι-Ζ-Ι-Κ-Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........μολις παραλαβω σου στελνω και εγω....τελικα το μαυρο το ανεδειξε σε Limo υπερυψωμενη.....εχει τελικα το downhill contror ???.....για το cruise control σου ειπαν τιποτα για after sale αν υπαρχει πλαγιος τροπος για τοποθετηση....και πως νιωθεις σαν συναισθημα οταν το κυκλοφορεις???...μιλαμε το πριμιουμ αποκτησε vfm.....φιλε μου μολις παραλαω και εγω επισημα σκεφτηκα δεν μαζευομαστε αρκετοι να κανουμε καμια εκδρομικη λεσχη με κωδικο ονομα 'οι Τουσονάκηδες'.....χαχαχαχα κατι σαν τους 'χαρλεαδες'....ηδη στην περιοχη μου θα ειμαστε τρεις εγω και δυο profacelift.....σκεψου το.????
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Επισης τα πισω αλογονου σε σχεση με τα λεντακια εχουν διαφορα στο ανθρωπινο ματι απο κοντα ??....
-
Και συμφωνω με τους παραπανω για το θεμα καταναλωσης οτι σε βαθος καποιων μηνων θα το ρεγουλαρεις και θα στρωσεο ακομη περισσοτερο...επισης για αρχη το 6,1 στα 100 χλμ ειναι αρκετα καλο φαντασου οταν στρωσει.....
-
Ρε συ οντως ωραιο ειναι, δεν του το χα.
Γελικα η οθονη σε αυτο το μεγεθος ειναι καλη για το υψος που ειναι δεν εμποδιζει πολυ και δεν τυφλωνει τον οδηγο. -
Γι αυτα που δεν εισαι σιγουρος, ρωτα στην αντιπροσωπεια πχ για τα παραθυρα (συνηθως θελουν ρυθμιση).
Για τα φωτα αλογονου θα διαφωνησω (οχι τα συγκεκριμενα, γενικοτερα) κ απορω ποτε θα γινουν επιτελους στανταρ!!! Μαζι με κλιματισμο (ελεος)! -
Καλόταξίδο! Πολύ όμορφο ειδικά το εξωτερικό του εντυπωσιακο.
Η κατανάλωση που βγάζει με λεφτά και χλμ που λες αν έβαλες πχ με 1.40 σου βγάζει για την ώρα 6.7 . Μια χαρά νούμερο. Μιλάμε για μεγάλου και αρκετού βάρους όχημα.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ παίδες!!
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Τι ρεζερβουάρ έχει? Πάντως και τα 6,1 καλή τιμή είναι για τέτοιο αυτοκίνητο....Πρέπει να είναι 62 λίτρα
Αν αναλογιστεί κανείς και την τιμή απόκτησης για ένα τόσο ωραίο και μεγάλο αυτοκίνητο και μάλιστα πετρέλαιο που για πολλούς είναι μονόδρομος μιλάμε για καταπληκτική αγορά!
Το μοναδικό που ισως θα άλλαζα θα ήταν ζάντες σε 18αρες και θα κρατούσα τις μαμά με χιονολαστιχα αν και νομίζω πως τελικά θα με κέρδιζε η πολύ ανώτερη άνεση.Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ, πάντως οι φωτογραφίες αδικούν τις ζάντες. Για 16αρες έχουν όμορφο σχεδιασμό, δένουν με το αμάξι και δεν φαίνονται τόσο μικρές όσο στις φωτο.
Είναι πανέμορφο και επιβλητικό.
Νομίζω για να ανοίξει το πόρτπαγκάζ θέλει παρατεταμένο πάτημα το μπουτόν στο χειριστήριο!Ετσι δουλεύει και στο 6 και στο i10 και όντως είναι για μία φορά,για λόγους ασφαλείας φαντάζομαι.Το πατάω παρατεταμένα, αναβοσβήνουν 2 φορές τα φλας και μετά μπορώ να πατήσω το κουμπι του πορτ-μπαγκαζ και να ανοίξει. Αυτό που θέλω να πω, θα ήθελα να πατάω το κουμπί στο κλειδί και το πορτ-μπαγκάζ να αναπηδούσε, απλά να ξεκλείδωνε και να το σήκωνα μετά. Επίσης, ένα ακόμη φαουλ που εντόπισα είναι πως δεν υπάρχει στην καμπίνα κουμπί για το το πορτ-μπαγκάζ..
Ουαου!!!!!!!.......Κ-Α-Λ-Ο-Ρ-Ι-Ζ-Ι-Κ-Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........μολις παραλαβω σου στελνω και εγω....τελικα το μαυρο το ανεδειξε σε Limo υπερυψωμενη.....εχει τελικα το downhill contror ???.....για το cruise control σου ειπαν τιποτα για after sale αν υπαρχει πλαγιος τροπος για τοποθετηση....και πως νιωθεις σαν συναισθημα οταν το κυκλοφορεις???...μιλαμε το πριμιουμ αποκτησε vfm.....φιλε μου μολις παραλαω και εγω επισημα σκεφτηκα δεν μαζευομαστε αρκετοι να κανουμε καμια εκδρομικη λεσχη με κωδικο ονομα 'οι Τουσονάκηδες'.....χαχαχαχα κατι σαν τους 'χαρλεαδες'....ηδη στην περιοχη μου θα ειμαστε τρεις εγω και δυο profacelift.....σκεψου το.????
άντε με το καλό να παραλάβεις κι εσύ!! Ναι, έχει downhill assist, το χρησιμοποίησα κιόλας, αρκετά βολικό, κατεβαίνει το αμάξι μόνο του την κατηφόρα χωρίς να πατάς γκάζι ή φρένο. Παρεμβαίνει αρκετά το abs και τρομάζεις λίγο με το 'δάγκωμα' των φρένων. Για το CC ευελπιστώ να έχω απάντηση μέσα στην εβδομάδα. Πιστεύω πως σιγά-σιγά θα μπορέσουμε να οργανωθούμε
Επισης τα πισω αλογονου σε σχεση με τα λεντακια εχουν διαφορα στο ανθρωπινο ματι απο κοντα ??....
Αν εννοείς τα πίσω φουλ led, ναι έχουν διαφορά αλλά είναι εξίσου καλαίσθητα
Ρε συ οντως ωραιο ειναι, δεν του το χα.
Γελικα η οθονη σε αυτο το μεγεθος ειναι καλη για το υψος που ειναι δεν εμποδιζει πολυ και δεν τυφλωνει τον οδηγο.Φίλε Lap, η οθόνη είναι εκεί που πρέπει να είναι, έχεις φουλ ορατότητα από το παρ-μπρίζ, δεν εμποδίζει καθόλου το βλέμμα και δε σου αποσπά την προσοχή. Είναι και εργονομική, με όλες τις λειτουργίες να μπορείς να τις χειριστείς από το τιμόνι ή αν θες χειροκίνητα, στηρίζεις το χέρι σου ακριβώς μπροστά από την οθόνη στο υλικό τύπου carbon.
Γι αυτα που δεν εισαι σιγουρος, ρωτα στην αντιπροσωπεια πχ για τα παραθυρα (συνηθως θελουν ρυθμιση).
Για τα φωτα αλογονου θα διαφωνησω (οχι τα συγκεκριμενα, γενικοτερα) κ απορω ποτε θα γινουν επιτελους στανταρ!!! Μαζι με κλιματισμο (ελεος)!Για τα παράθυρα θα τη βρω την άκρη, ήδη ψάχνω μοντάκι για auto up-down σε όλα τα παράθυρα. Σίγουρα τα led αποδίδουν καλύτερη φωτεινότητα, προσωπικά με τα αλογόνου είμαι υπέρ ευχαριστημένος και δεν βρίσκω λόγο να βάλω led. Το tucson έχει στάνταρ διζωνικό κλιματισμό με αεραγωγούς για τους πίσω στα πόδια και στον τεμπέλη, εκτός αν αναφέρεσαι σε άλλα μοντέλα όπως το skoda karoq.
Καλόταξίδο! Πολύ όμορφο ειδικά το εξωτερικό του εντυπωσιακο.
Η κατανάλωση που βγάζει με λεφτά και χλμ που λες αν έβαλες πχ με 1.40 σου βγάζει για την ώρα 6.7 . Μια χαρά νούμερο. Μιλάμε για μεγάλου και αρκετού βάρους όχημα.Κάπου τόσα τα βγάζω και γω, στην πορεία θα δούμε πραγματικά τι γίνεται. Απλά μου φάνηκε περίεργο να πληρώνω τα ίδια με βενζίνη.
Μερικά tips που ανακάλυψα τώρα πρόσφατα. Το tucson έχει στάνταρ συναγερμό σε όλες τις θύρες και καπό, ειδοποίηση με την κόρνα χωρίς σειρήνα. Επίσης, αυτόματα φώτα και λειτουργία coming-leaving home.
Μέχρι στιγμής δείχνει να είναι μια καλή επιλογή. Δεν προσπαθώ να το βγάλω σούπερ ντούπερ χάιπερ ουάου αμάξι, αλλά για τα χρήματα που ζητάει σε αυτή την έκδοση, παίρνεις κάτι παραπάνω από ένα ικανοποιητικό πακέτο.
-
Πολύ ωραίο το αυτοκίνητο σε εμφάνιση, να το χαίρεσαι.
Τα τέλη κυκλοφορίας πόσο πάνε; -
Κουκλί είναι πρώην συνοδοιπορε να το ευχαριστηθείς και εσυ και η οικογένεια, απροβλημάτιστο και άνετο να είναι. Από κατανάλωση είσαι μια χαρά, θα πέσει κι άλλο.
-
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Πολύ ωραίο το αυτοκίνητο σε εμφάνιση, να το χαίρεσαι.
Τα τέλη κυκλοφορίας πόσο πάνε;Ευχαριστώ μαν! 148 τέλη κυκλοφορίας με 124 ρύπους, κινητήρας euro 6d δες εδώ
Κουκλί είναι πρώην συνοδοιπορε να το ευχαριστηθείς και εσυ και η οικογένεια, απροβλημάτιστο και άνετο να είναι. Από κατανάλωση είσαι μια χαρά, θα πέσει κι άλλο.
Ty mate!! άντε να δούμε
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλορίζικο και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!
(Αρέσει πολύ και στη γυναίκα μου αυτό οπότε μπορεί σε μερικά χρόνια να σου ζητάω τις εντυπώσεις σου ) -
Xplicit ειπες στον Xenos οτι το αμαξι εχει πισω αεραγωγους στον τεμπελη? και στα ποδια των επιβατων?....σοβαρα?...γιατι εγω ειδα οτι στον εξοπλισμο της βασικης εκδοσης δεν το αναγραφουν!!...αν ισχυει σουπερ!!!!...επισης αυτο με τα αυτοματα παρθυρα δεν το καταλαβα τη του λειπει...γιατι στο παλιο μου δεν ειχα καθολου αυτοματα παραθυρα....
-
@Xplicit
Καλοταξιδο με πολλα ασφαλη και απροβληματιστα χλμ ευχομαι!
Πολυ ομορφο σε μαυρο χρωμα και σε καλη τιμη... Απορω πως δεν κυκλοφορουν πολλα... -
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
@Xplicit
Καλοταξιδο με πολλα ασφαλη και απροβληματιστα χλμ ευχομαι!
Πολυ ομορφο σε μαυρο χρωμα και σε καλη τιμη... Απορω πως δεν κυκλοφορουν πολλα...Υπαρχει η πεποιθηση οτι ειναι....χιουνται.....πολλοι εχουνε δεδομενοποιησει στο μυαλο τους οτι τοσο μεγαλα αμαξια βγαζει καλα μονο ο ομιλος VAG......επισης το συγκεκριμενο μοντελο θα το παρουν μονο οσοι θελησουν πετρελαιο....γιατι σε βενζινη εχει μεν αξιοπιστο κινητηρα αλλα για τα σημερινα δεδομενα με ελαχισρη ροπη και αρκετη καταναλωση και πολλα τελη ωστε για μια οικογενεια να καθισταται ασυμφορος....σε βενζινη θα του ταιριαζε καλυτερα ο 1.4 TGDI της χιουνται και τοτε θα εσκιζε σε πωλησεις κυριολεκτικα.....αλλα για καποιο μυστηριι λογο η εταιρια εμμενει στον ιδιο 12ετη ατμοσφαιρικο.....οποτε κυκλοφορουνε αρκετα αλλα μονο επαρχια λογω πετρελαιου αλλα στις μεγαλες πολεις δεν συμφερουν....
Μετά το scirocco..ΤΙ???