-
Πόσα τέλη θα έχει με το νέο σύστημα αυτο;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω, δεν έχω βρει επίσημα τις τιμές co2 κατά wltp.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Σήμερα έμαθα ότι το 1.6 diesel με τα 115 άλογα στην έκδοση upgrade που δεν έχει ουσιαστικές ελλείψεις βγαίνει τελική τιμή 22.700 (τιμή από το τηλέφωνο) με όλα τα έξοδα και δώρο το μεταλλικό χρώμα. Αυτοκίνητα θα υπάρχουν προς το τέλος του μήνα. Μην ξεχνάμε και τα 7 χρόνια/150.000 χλμ εγγύηση που είναι η πιο δυνατή της αγοράς.Κάπως έτσι το βλέπω να έρχεται..
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 3d892a52fb
-
Πήγα χτες και είδα το νέο Sportage από κοντά (κηφισίας).
Συνοπτικά: μου άρεσε, πολύ καλό!Σε βενζίνη IX Upgrade 1.6 177 Hp βγαίνει στα 22,590 (23,412 τελική) ενώ το GT Line στα 28,590 (29,412 τελική).
Το κακό είναι τα τέλη λόγω WLTP (CO2 = 211 αστικός, 145 εκτός, 170 μικτός) που βγαίνει στα 400 το χρόνο !! Και η κατανάλωση που σύμφωνα με τα στοιχεία του κατασκευαστή είναι 9,2 αστικός κύκλος, 6,3 εκτός πόλης, 7,4 μικτός.
-
-
Ο χρήστης Beholder έγραψε:
Συνοπτικά: μου άρεσε, πολύ καλό!Σε βενζίνη IX Upgrade 1.6 177 Hp βγαίνει στα 22,590 (23,412 τελική) ενώ το GT Line στα 28,590 (29,412 τελική).
Το κακό είναι τα τέλη λόγω WLTP (CO2 = 211 αστικός, 145 εκτός, 170 μικτός) που βγαίνει στα 400 το χρόνο !! Και η κατανάλωση που σύμφωνα με τα στοιχεία του κατασκευαστή είναι 9,2 αστικός κύκλος, 6,3 εκτός πόλης, 7,4 μικτός.
400 τέλη το χρόνο για 1.6 είναι βουνό και οι καταναλώσεις σίγουρα + 2 λτ από αυτά του κατασκευαστή δλδ 9.5 λτ βενζινη για εμένα θα ήταν deal break.
-
Για εμένα πάλι δεδομένης της (σχετικά) καλής τιμής, της αξιοπιστίας και εγγύησης Kia δε θα ήταν deal breaker. Πες πως το πήρες 2000 πιο ακριβά (η διαφορά των τελών κυκλοφορίας από κάποιο που πληρώνει 200 ευρώ για 10 χρόνια). Θα το σήκωνε η τσέπη σου; Αν ναι δεν το βλέπω για deal breaker.
-
Το βλέπω συνδυαστικά και φυσικά προσωπικά . Εγώ σε βάθος 7ετιας δεν λέω 10ετιας ,η επιβάρυνση σε τέλη και καύσιμα θα ήταν 11500 για τα 18000 χλμ/έτος που κανω!!!!απλά τραγικό νούμερο ,1650 ευρώ επιπλέον έξοδα για αμάξι το έτος! Ούτε Φερράρι να αγόραζα!
-
Εννοείται, ο καθένας το βλέπει απ' τη δική του σκοπιά, δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
-
Έτσι και πάντα με το τι αμάξι το συγκρίνεις. Άμα έχεις κάνα μαμούθ 2.2 που καίει 15 λτ το 9.5 θα σου φανεί πταίσμα! Άμα έχεις 6 και ντίζελ πχ (άσε εμένα που έχω 5 ντίζελ) το 9.5 βενζινα είναι βαρύ φορτίο...
-
Ο χρήστης Beholder έγραψε:
Σιγά το πράγμα!!! 320€ δίνω εγώ για ένα Μάζντα 10ετιας
Φυσικό να θελεις να πληρώνεις λιγότερο και από τα μισά αλλά βάλε κάτω τιμή, εξοπλισμό, εγγύηση και ιπποδύναμη να δεις αν σε συμφέρει! -
https://youtu.be/iA-IiKjyEf8
Πολύ κακές αντιδράσεις το μικρό 1.6 GDI με τις μικρότερες ζάντες , κάπως καλύτερο το 2.0 AWD diesel που είναι πιο βαρύ και με μεγάλες ζάντες , και λογικά με πιο σκληρά ρυθμισμένες αναρτήσεις.
Και στα δύο πάντως μεγάλο πρόβλημα ήταν οι πολύ απότομες αντιδράσεις στις γρήγορες εναλλαγές στο τιμόνι , αυτό που λέμε γρήγορο τιμόνι ίσως; Έπρεπε να είναι πολύ απαλοί με το τιμόνι για να καταφέρουν να περάσουν το τεστ ακόμη και με χαμηλότερες ταχύτητες.Προσωπικό μάθημα 1ον από το συγκεκριμένο τεστ πως είναι απαραίτητες τουλάχιστον 18αρες ζάντες και καλά top tier 1 θερινά λάστιχα στα σουβακια αυτής της κατηγορίας και πάνω αν θες να βάζεις μέσα την οικογένεια σου.
Μάθημα 2ον ...μόνο οι Γάλλοι για κάποιο λόγο κατέχουν απόλυτα την γνώση στησίματος ενός αυτοκινήτου για κορυφαία ασφάλεια και άνεση σε όλους τους τύπους αμαξωμάτων , period.Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Εντάξει, τώρα για το δεύτερο μάθημα και το period ας κρατήσουμε και μια (τεράστια) πισινή...
Η δήλωση ότι μόνο οι Γάλλοι ξέρουν είναι τουλάχιστον υπερβολική! Γιατί; Έπεσαν στη χύτρα με το μαγικό φίλτρο μικροί;
Όσο για το συγκεκριμένο τεστ, έχουμε πει ότι δείχνει μόνο μια πολύ μικρή πτυχή της συνολικής οδικής συμπεριφοράς ενός αυτοκινήτου.
-
https://youtu.be/t0kZCvuxRpI
Χαρισμα, μεσα επεσες.
Αυτοι το ανακαλυψαν αλλωστεΒαγκιρκ, καλα το πας
Ειδατε πως παιζει σημασια η προφιλα σε καποιο βαθμο.
Με αυτα τα σουβ γυρναμε αρκετα χρονια πισω στην ενεργητικη ασφαλεια.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://youtu.be/t0kZCvuxRpI
Χαρισμα, μεσα επεσες.
Αυτοι το ανακαλυψαν αλλωστε :rtfmΔεν το έγραψα τυχαία, φίλτατε!
Έχουμε κλασική παιδεία (Αστερίξ, Λούκυ Λουκ, Τεν Τεν κτλ)... -
Καλοκαιρακι, μυρωδια απο γιασεμι, βραδυ στο εξοχικο,
Αραγμα στο κρεβατι και το πορτατιφ διπλα να δινει ενα απαλο κιτρινο φως ενω εγω διαβαζω αστεριξ και λουκυ λουκ.
Τα εχω ολα και μαλιστα τα παλια με τους διαλογους γραμμενους χειρογραφους
Ωραια εποχη
Και μην αρχισετε τα σχολεια , ναι μ αρεσει η μπαρμπαρα.
-
Ρε κερατά, με συγκίνησες...
-
-
Παιδιά σας χαιρετώ! Πρώην κάτοχος VW Scirocco (πωλήθηκε μολις χθες και ήδη μου λείπει ) και με budget αυστηρα τα 30.000 ψάχνω κάτι στην κατηγορία μεσαίων SUV, μιας και πρόσφατα παντρεύτηκα και πλεον ξεκινάω οικογένεια.
Μετά απο έρευνα κατέληξα σε KIA Sportage και Hyundai Tucson, καινούρια πάντα. Τα είδα και τα δύο απο κοντά και με κέρδισε περισσότερο το KIA το οποίο ειναι και πιο οικονομικό και με 2 έτη παραπάνω εγγύηση. Κοιτάω το GT-Line full extra (Executive) με 1.6CRDi κινητήρα, για το οποίο μου κανανε προσφορά στα 29.500. Θα προτιμούσα τον βενζινοκινητήρα μιας και ήθελα περισσότερη δύναμη και δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα (γύρω στα 10.000/χρόνο), αλλά εδώ Κύπρο που είμαι δεν τον φέρνουν. Προτείνετε να προχωρήσω?
Είμαι επίσης σε δίλημα όσον αφορά το χρώμα. Έχω 4 εςπιλογές στο μοντελο που με ενδιαφερει:
- Αμεσα διαθέσιμο το Penta Metal (ανθρακι)
- Τελος Μαρτίου Μαύρο
- Τελος Μαρτίου Άσπρο
4)Τέλος Μαίου Κόκκινο.
Το κόκκινο μου αρέσει περισσότερο απο όλα αλλά έχει μεγάλη αναμονή (+πολλά έξοδα να νοικιάζω αμάξι τόσους μήνες, μιας και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο να κάνω τη δουλεία μου). Άσπρο δεν του πάει μιας κ κανει πολύ μπαμ αυτή η μπροστινή γρίλλια. Μαύρο είναι ωραίο αλλα είμαι στην Κύπρο που έχει πολλή ήλιο, ζέστη και σκόνη και φοβάμαι πως θα βράζει το καλοκαίρι και γενικά θα θέλει πλύσιμο κάθε βδομάδα. Το ανθρακί είναι κάπου ενδιάμεσα και μάλιστα άμεσα διαθέσιμο αλλά δεν είχε ένα να το δω απο κοντά και στις φωτοπγραφίες απτο ίντερνετ είναι χρώμα που δε φαινεται τοσο καλα. Πρέπει να τοδεις απο κοντά. Το έχει κανένας σε αυτο το χρώμα να μου πει εντυπώσεις?
-
Ο χρήστης warlord1981 έγραψε:
Παιδιά σας χαιρετώ! Πρώην κάτοχος VW Scirocco (πωλήθηκε μολις χθες και ήδη μου λείπει ) και με budget αυστηρα τα 30.000 ψάχνω κάτι στην κατηγορία μεσαίων SUV, μιας και πρόσφατα παντρεύτηκα και πλεον ξεκινάω οικογένεια.Μετά απο έρευνα κατέληξα σε KIA Sportage και Hyundai Tucson, καινούρια πάντα. Τα είδα και τα δύο απο κοντά και με κέρδισε περισσότερο το KIA το οποίο ειναι και πιο οικονομικό και με 2 έτη παραπάνω εγγύηση. Κοιτάω το GT-Line full extra (Executive) με 1.6CRDi κινητήρα, για το οποίο μου κανανε προσφορά στα 29.500. Θα προτιμούσα τον βενζινοκινητήρα μιας και ήθελα περισσότερη δύναμη και δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα (γύρω στα 10.000/χρόνο), αλλά εδώ Κύπρο που είμαι δεν τον φέρνουν. Προτείνετε να προχωρήσω?
Είμαι επίσης σε δίλημα όσον αφορά το χρώμα. Έχω 4 εςπιλογές στο μοντελο που με ενδιαφερει:
- Αμεσα διαθέσιμο το Penta Metal (ανθρακι)
- Τελος Μαρτίου Μαύρο
- Τελος Μαρτίου Άσπρο
4)Τέλος Μαίου Κόκκινο.
Το κόκκινο μου αρέσει περισσότερο απο όλα αλλά έχει μεγάλη αναμονή (+πολλά έξοδα να νοικιάζω αμάξι τόσους μήνες, μιας και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο να κάνω τη δουλεία μου). Άσπρο δεν του πάει μιας κ κανει πολύ μπαμ αυτή η μπροστινή γρίλλια. Μαύρο είναι ωραίο αλλα είμαι στην Κύπρο που έχει πολλή ήλιο, ζέστη και σκόνη και φοβάμαι πως θα βράζει το καλοκαίρι και γενικά θα θέλει πλύσιμο κάθε βδομάδα. Το ανθρακί είναι κάπου ενδιάμεσα και μάλιστα άμεσα διαθέσιμο αλλά δεν είχε ένα να το δω απο κοντά και στις φωτοπγραφίες απτο ίντερνετ είναι χρώμα που δε φαινεται τοσο καλα. Πρέπει να τοδεις απο κοντά. Το έχει κανένας σε αυτο το χρώμα να μου πει εντυπώσεις?
Πλάκα με κάνεις???
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 15&t=61164
Kia Sportage IV