Εγώ αυτό για το παράθυρο δεν κατάλαβα που μπαίνει.
Στο άνω άκρο του πάνελ της πόρτας τρέχει κατά μήκος του ένα σκληρό πλαστικό. Όπως κάθεσαι στη θέση του οδηγού με κλειστή την πόρτα και κοιτάς αριστερά και βλέπεις το πλαστικό, όταν τελειώνει η πάνω έξω πλευρά του (σόρρυ για το 'πάνω έξω' αλλά μπαίνει ο άξονας των z στο παιχνίδι ) αρχίζει ένα αυλάκι βάθους περίπου 1 εκατ. το οποίο τρέχει από άκρη σε άκρη το παράθυρο. Μετά από αυτό έχει μία τσόχινη επιφάνεια και μετά το τζάμι. Στο αυλάκι μπαίνει και μάλλον παίζει τον ρόλο άσκησης πίεσης προς το τζάμι προκειμένου αυτό να είναι πιο σφιχτό. Όπως όμως έγραψα κρατώ μικρό καλάθι για το αποτέλεσμα που θα έχει.

Στο facelift έχει λυθεί το θέμα με το γρυλο.
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Δημοσίευσηαπό alnotas » 08 Φεβ 2019 06:53
...............
Τώρα απομένει να 'λύσω' και το θέμα του 'τσικ-τσικ' του παραθύρου μου που εμφανίζεται μετά τα 70-80χλμ/ώρα.
Ιγνάτιε νομίζω ότι είσαι απλά τυχερός αφού ο ήχος που ακούει ο alnotas πιθανά να μην οφείλεται στα χαλαρά λάστιχα που αναφέρεσαι.
Έχει το πλαστικό αυτό εφαρμογή σε αυτή την περίπτωση?
Όχι. Κυκλοφορούν και τέτοια λάστιχα στο ali αλλά δεν νομίζω να ασχοληθώ. Μόνο προσθήκες για την ώρα και ουχί αντικαταστάσεις..
Υ.Γ. Προηγούμενα είχα γράψει ότι τα τακάκια που φοράμε από το εργοστάσιο είναι της ashika. Πιθανότατα πρόκειται για κοτσάνα ολκής εξού και το μήνυμα διαγράφηκε.