Ιωάννη εγώ δεν τσιμπάω ούτε από Τεμπονέρες που ήταν ένα ατύχημα , ούτε από μικροπολιτική .
Επίσης δεν απολογούμαι για κανένα γιατί δεν ανήκω σε κόμματα... Είμαι υπερκομματικός...
Αλλά όπως είμαι εναντίον της βίας από όπου προέρχεται , έτσι είμαι και εναντίον των καταλήψεων , αλλά όταν κάποιοι θεωρούν ότι είναι κακές οι καταλήψεις όταν δεν τις ελέγχουν , όπως και ότι είναι καλή η αριστερή βία , τότε προφανώς είμαι εναντίον τους και υπέρ των καταλήψεων αυτών .
Και για να πάμε στην ουσία το Μακεδονικό είναι προδοσία και εθνική ήττα . Τώρα το ότι αυτά δεν αφορούν μόνο αυτή την κυβέρνηση αλλά πάμε πίσω στο 1941 , δεν σημαίνει κάτι για τον κόσμο που ζει ελεύθερα στον τόπο αυτόν μόλις 106 χρόνια. Γιατί ίσως τα παιδιά αυτά να έχουν γνωρίσει και κάποιο παππού και οι γονείς τους έχουν γνωρίσει τους δικούς τους παππούδες που έχουν ζήσει και την σκλαβιά . Και σήμερα οι απόγονοι παραδίνουν όνομα , εθνότητα και γλώσσα σε ένα μόρφωμα που μέχρι το 1941 ήταν η Βαρντάρσκα . Ακόμα δεν ξεχνάμε ότι το ΚΚΕ και οι παραφυάδες του , για να θυμηθούμε και την γλώσσα της εποχής , έχουν παίξει άσχημο ρόλο στο Μακεδονικό , για να είμαι επιεικής στους χαρακτηρισμούς και να μην πω τους αληθινούς .
Στοχοποίηση εκπαιδευτικών δεν γίνεται . Στοχοποίηση κομματόσκυλων ίσως . Αλλά αυτοί δεν με ενδιαφέρουν . Αξια ων επράξανε απολαμβάνουνε... Μην ξεχνάς πόσους στοχοποίησε ο Ρουβίκωνας και τα άλλα αριστερά ρετάλια και δεν ενοχλήθηκε κανένας και οι οποίοι ήταν απλοί πολίτες που είχαν άλλη άποψη .
Η πως στοχοποίησαν τα αριστερά ολοκληρωτικά φασιστοκομμούνια τους νοικοκυραίους με την αφορμή του ληστή που ΔΕΝ ήταν φτιαγμένος τελικά .
Δυστυχώς η αρχομανία στην δεξιά και ο φόβος του Κούλη , μαζί με τα άλλα ζώα , τους έβλεπα σήμερα στον ΣΚΑΙ , θα στείλουν την ΧΑ στο 15 % . Στις ευρωεκλογές ίσως και να το ξεπεράσει το ποσοστό και μετά θα αλλάξουν όλα .
Σήμερα τα κανάλια μιλάνε συνέχεια για την ΧΑ ξεχνώντας ότι και η αρνητική διαφήμιση , διαφήμιση είναι , ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπουν να ακουστεί και να σχολιαστεί βέβαια και η δική τους άποψη . Ετσι τους βάζουν όχι στην απομόνωση όπως νομίζουν οι ηλίθιοι αλλά στο απυρόβλητο .
Είναι ακριβώς το ίδιο που έγινε με την Αριστερά και το κκε στο μετεμφυλιακό κράτος . Η στοχοποίηση και η απαγόρευση του δημόσιου λόγου , οδήγησε στην λήθη των εγκλημάτων του και έτσι όταν βρέθηκε στην νομιμότητα είχε αβάντες από παντού .
Το χειρότερο που θα κάνει η κυβέρνηση είναι να βγάλει τις δικές της παρακρατικές δυνάμεις να χτυπήσουν τους μαθητές . Εκεί επειδή πρόκειται για κωμοπόλεις και μικρές πόλεις που όλοι γνωρίζονται μπορεί να βάλει και τους γονείς στο παιχνίδι και να ξεφύγει το πράγμα .
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η κυβέρνηση μπαίνει σε καθεστώς πανικού μπροστά στην ήττα και εμφανίζει φαινόμενα αυταρχισμού και καθεστωτικής συμπεριφοράς . Να το προσέξει αυτό , γιατί μπορεί αν της στοιχίσει πολύ . Ιδιαίτερα μετά την πτώση της .