-
Στο οποιο εχει γινει μεγαλη προσπαθεια να αποκτησει μια πιο σπορ αιαθηση ωστε να ανταγωνιστει πιο ευκολα το σιβικ.
-
Ναι είδα κάτι reviews για το νέο auris. Άσχετο τέλος βδομάδας θα τσεκάρω και λεον μετά από προτροπες στο φόρουμ.
-
Αυτοί εδώ επιμένουν για το 'Vtec' του πράγματος...
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 76.asp?a=6
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Αυτοί εδώ επιμένουν για το 'Vtec' του πράγματος...https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 76.asp?a=6
Τα έχουμε πει για το vwtriti και την αξιοπιστία του..
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Λοιπόν,
παρέλαβα χθες!
Του έκανα περίπου 200 χιλιόμετρα.
Μερικά σχόλια:
-το αμάξι είναι πραγματικά πολύ καλό!
-το οδήγησα πόλη, στροφοδιαδρομή και εθνική οδό. Η κατανάλωση (γιατί κάποιους τους ενδιαφέρει) βάσει trip είναι στο 5,9!
-είναι ασύλληπτα μπελαλίδικο στο πλύσιμο κ κυρίως στο σκούπισμα λόγω των πολλών επιφανειών-αεροτομών-αεραγωγών-πλαστικών κτλ. Βαρέθηκα κ το άφησα στη μέση.
-διαπίστωσα με λύπη μου ότι είμαι πλέον πολύ μεγάλος και δεν ενθουσιάζομαι πολύ. Π.χ. Άφησα το σκούπισμα στη μέση, δεν έχω πάρκινγκ και το έχω στον ήλιο στο δρόμο όλη μέρα και δε με νοιάζει κ.α.
-χρειάζεται/θα ήταν ωραίος κάποιου είδους κρυφός φωτισμός στην καμπίνα μάλλον κάτω στα πόδια. Αν βάλει κάποιος άλλος κάτοχος ας ενημερώσει να ξέρουμε.
-όλοι οι γνωστοί μου εντυπωσιάζονται από την εμφάνιση. Οι κοπέλες δε (που δε γνωρίζουν από αμάξια) μου λένε ότι 'αυτό πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό '
Αυτά προς το παρόν! Θα επανέλθω με τυχόν καινούργιες εντυπώσεις. -
Κράτα τα καλά...
Καλοτάξιδο και καλή τύχη... , αν υπάρχει γυναίκα ήδη, προσοχή μεγάλη -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
παρέλαβα χθες!
Γιουπίιιιιιιιι!!! Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
Καλά ακόμα πλένεις στο χέρι ; Το κακομαθαίνεις! Εγώ το έπλυνα 1 μήνα μετά που το παρέλαβα και εννοείται σε πλυντήριο αυτοκινήτων (που έχει όμως πολύ καλες κριτικές και πλένουν και στο χέρι).
Τελικά το rev hang σου φάνηκε ενοχλητικό;
-
Στη μεταφορά κάπου έβρεχε και ήταν μες τη λάσπη. Ζήτησα λοιπόν να μη μου το πλύνουν εκείνοι γιατί δεν ξέρω πως το πλένουν οπότε με το που το πήρα το πήγα για πλύσιμο.
Στο Ηράκλειο έχουμε αυτή τη μέγιστη μαγκιά και μόνο εκεί πάω πλέον:
https://letswash.gr
Το Rev hang το νιώθω έντονα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι τώρα που στρώνω είναι χρήσιμο! Αλλά γενικά θα με ξενερώσει πολύ. Προσφέρεται για χαλαρό cruising αλλά όχι για σβέλτη οδήγηση. Καταρχάς δε μουρώνει/φρενάρει ο κινητήρας όταν αφήνεις το γκάζι .
Ένα μικρό ευχάριστο που ανακάλυψα είναι ότι στο MY18 που είναι το δικό μου έριξαν και άλλο τις εκπομπές co2 στο 128! 182 άλογα για μόλις 128 co2 είναι κορυφαία επίδοση! Με τις καινούργιες μετρήσεις από 1/9 πάει μόλις στα 137 co2! Μπράβο στους μηχανικούς! -
Καλοτάξιδο και να το χαρείς σαργέ!
-
Καλοταάξιδο, πολλά ασφαλή, απροβλημάτιστα και ευχάριστα χιλιόμετρα
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο σαργέ!
-
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
-
Φωτογραφίες θέλουμε......
-
Καλοτάξιδο! Φαντάζομαι τώρα που είναι φρέσκο μοντέλο και με ιδιαίτερη σχεδίαση θα κάνει μπαμ στο δρόμο...
-
Και εμένα είναι έτοιμο και θα το παραλάβω με το καλό την Τρίτη γιατί θα λείπω.
Περιμένω να έρθουν τα ανταλλακτικά για τον κρυφό φωτισμό και θα σας πω εντυπώσεις
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδα να είναι τα καινούργια σας αυτοκίνητα. Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε!
-
Καλοτάξιδο!
-
Kαλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς πλήρως, sargus!!
-
Ευχαριστώ για τις ευχές!!
Μερικές φωτό δικές μου (αν και έχουμε ξαναδεί το ίδιο αμάξι-χρώμα στο παρόν τοπικό):Το αμάξι κρατάει πολύ καλά στο δρόμο! Σήμερα το έκανα μια μεγάλη βόλτα στον ΒΟΑΚ (την 'εθνική' μας οδό εδώ κάτω) και ήδη από το στρώσιμο παρατήρησα ότι είμαι πιο γρήγορος από τα περισσότερα αυτοκίνητα γιατί απλά στρίβεις με τα όσα έρχεσαι (να ναι καλά βέβαια και τα SUV που έχουν πλημμυρίσει τον τόπο ). Το αμάξι συμπεριφέρεται σαν τραίνο στις στροφές και αυτό το λέω και με την κακή έννοια διότι 'στρίβει' και λίγο αφύσικα. Υποθέτω ότι έχει να κάνει και με τον τρόπο που όλα αυτά τα καινούργια ηλεκτρονικά (με τα οποία δεν είμαι εξοικιωμένος) φρενάρουν τους διαφορετικούς τροχούς. Θέλω να απενεργοποιήσω κάποια στιγμή τα ηλεκτρονικά (όσο βγαίνουν και αν βγαίνουν-δε θυμάμαι τώρα) και να δω πως συμπεριφέρεται το πλαίσιο στο όριο.
Ο χρήστης gkouk έγραψε:
Και εμένα είναι έτοιμο και θα το παραλάβω με το καλό την Τρίτη γιατί θα λείπω.Περιμένω να έρθουν τα ανταλλακτικά για τον κρυφό φωτισμό και θα σας πω εντυπώσεις
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναμένω και λεπτομέρειες για τον κρυφό φωτισμό όταν είσαι έτοιμος (τιμές, πως μπαίνει, φωτό κτλ.)
-
Πανέμορφο, η μόνη στεναχώρια που θα είχα ήταν ότι δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να το προσθέσεις από έξω εμφανισιακά.
Το αμάξι τα έχει όλα.
Honda Civic 2017