Πολύ καλή τιμολόγηση κατά την άποψη μου.
Με 22.000 περίπου επιλέγεις ανάμεσα σε 1.0 8αρι αυτόματο ή 1.5 150ps είτε στην έκδοση titanium είτε στην ST-line.
Παρα τις τεράστιες επιβαρύνσεις σε φόρους τα τελευταία χρόνια στην αγορά του αυτοκινήτου ο ανταγωνισμός των εμπόρων για την μικρότερη πίτα έχει κάποια θετικά ίσως.
Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μια παρόμοια επιλογή μέχρι τα 22.000 για καινούργιο μοντέλο με τέτοιο εξοπλισμό πριν 10 χρονια. Το ίδιο ισχύει και για όλα σχεδόν τα αντίστοιχα ανταγωνιστικα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία (Leon , Megane , 308 , Astra , και το Golf εσχάτως)
Παρατηρώ δηλαδή πως δημιουργείται ένα κατώφλι εκεί γύρω στα 21.000 έως 24.000 ευρώ όπου οι έμποροι προσπαθούν να χωρέσουν ότι περισσότερο μπορούν από εξοπλισμό , και ειδικά στα χατσμπακ που ολοενα χάνουν σε πωλήσεις και δημοφιλία από τα SUV με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ συμφέρουσες επιλογές.
P.S. βλέπω και εδώ όπως και στον νέο τιμοκατάλογο της Citroen την μεγάλη επιβάρυνση σε ρύπους και τέλη κυκλοφορίας αντίστοιχα για τα αυτόματα κιβώτια σε σχέση με τα χειροκίνητα με βάση τον νέο τρόπο μετρήσεων της κατανάλωσης / ρύπων.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk