-
Ωραιο το κονα αλλα στα λεφτα αυτα αγοραζεις το βασικο και με εξτρα το χρωμα, και με το πακετο με το αυτοματο φρεναρισμα.
Ουτε οθονη δεν εχει. Ποσο μαλλον για συστημα πλοηγησης, ενεργο κρουιζ κοντρολ, αυτοματο κιβωτιο με μετατροπεα ροπης, ζινον και λεντ φωτα κτλ.Σε χωρους στους πισω επιβατες ειναι πιο στενο και μικρο απο το μπαλενο. Αρα για παιδια που μεγαλωνουν και ψηλωνουν δεν θα ειναι το ιδιο ανετο.
Καλο θα ταν να ριξουν μια ματια στο μπαλενο στην πλουσιοτερη εκδοση και να κανουν τεστ ντραιβ το τουρμπακι και ας το απορριψουν, και να φανταστουν την ευκολια του αυτοματου, διοτι αυτοματο για τεστ ντραιβ μαλλον δεν θα υπαρχει ουτε για δειγμα.
-
Αφού τους αρέσει τελικά το Κοna πρέπει οπωσδήποτε να δουν και το Stonic , έχει 17.660 στην EX premium έκδοση το 1.0 turbo που είναι η ανώτερη εξοπλιστικά , έχει μέχρι και δερμάτινα καθίσματα και 17αρες ζάντες ,κάποια άλλα στυλιστικά πραγματακια εσωτερικά, σίγουρα είναι πιο ωραία μέσα , για εμένα είναι και εξωτερικά πιο ωραίο.
Και έχει και 7 χρόνια εγγύηση έναντι 5
Επίσης νομίζω πως όλα τα χρώματα και οι συνδιασμοι με άλλο χρώμα οροφής είναι δωρεάν στην EX premium έκδοση.Και επειδή κοιτούσα τώρα το Stonic απορώ γιατί δεν του έχουν δώσει τον 1.6 με τα 177 άλογα όπως το Kona.
Επίσης στο site της Hyuandai δεν βλέπω πουθενά την έκδοση 1.6 turbo 177 AWD με DCT στα 21.900 που είχε ανακοινωθεί κατά την παρουσίαση πριν λίγες μέρες.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
http://www.hyundai.gr/timokatalogos-hyundai/
Το kona γενικότερα δεν υπάρχει στο site της hyundai..
-
-
Έχει configurator για το Kona και όταν επιλέγεις κινητήρες βενζίνης στην επόμενη σελίδα ο 1.6 turbo υπάρχει σαν επιλογή μόνο από την έκδοση premium και πάνω, από 25.690€.
Στα δελτία τύπου ανέφεραν και έκδοση style 1.6 turbo AWD DCT στα 21.990€ , ίσως ότι πιο VFM στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα αν ισχύσει η τιμή αυτή.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Για τον φίλο που ανέφερε και το Octavia να πω ότι ακόμα και στη ακριβότερη έκδοσή της απουσιάζουν κάποια σημαντικά έξτρα όπως cruise control και φυσικά και κάποια λιγότερο σημαντικά π.χ. αναδιπλούμενοι καθρέπτες, keyless entry κ.λ.π.
-
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
Για τον φίλο που ανέφερε και το Octavia να πω ότι ακόμα και στη ακριβότερη έκδοσή της απουσιάζουν κάποια σημαντικά έξτρα όπως cruise control και φυσικά και κάποια λιγότερο σημαντικά π.χ. αναδιπλούμενοι καθρέπτες, keyless entry κ.λ.π.Η style εχει αναδ. καθρεπτες
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ναι έχεις δίκιο έχει αναδιπλούμενους καθρέπτες
για την ιστορία και από σύγχρονα συστηματα ασφαλείας έχει μόνο Σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων (multi-collision brake) και Σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού ''DRIVER ALERT''
Στην άνεση: Λειτουργία Smartlink (Mirrorlink, Car Play, Android Auto)
και Ηχοσύστημα Πολυμέσων 'BOLERO' 8 ιντση οθόνη και 8 ηχεία
cruise control δεν έχει στην style που είναι η πιο εξοπλισμένη μας δουλεύουνε μου φαίνεται τέτοιο αυτοκίνητο και να μην έχει??
και με πόσα χρήματα μπαίνει ως έξτρα ξέρει κανείς?εδω είναι https://az749841.vo.msecnd.net/siteselg ... af44a4.pdf
-
Πλεον θεωρω πως οταν εξοπλιζεται ενα αυτοκινητο με κρουιζ κοντρολ θα πρεπει να ειναι μονο ενεργου τυπου. Δηλαδη να κρατα με ρανταρ σταθερη την αποσταση. Ολα τα αλλα ειναι τεχνολογια του 1990-2000
-
Εμένα πάλι το cc δε με απασχόλησε ποτέ.
Αντίθετα βρίσκω τραγικές ελλείψεις τους αισθητήρες και το hill assist
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εμένα πάλι το cc δε με απασχόλησε ποτέ.Αντίθετα βρίσκω τραγικές ελλείψεις τους αισθητήρες και το hill assist
Sent from my iPad using Tapatalk
Διαολε, ποιος ασχολείται με το hill assist αν οδηγεί πάνω από δύο μήνες;
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Τι διαβάζουμε για να δικαιολογήσουμε την αγορά μας ή αυτό που γουστάρουμε...
Λοιπόν αμάξι σύγχρονο , που περνάει τα 15 χιλ χωρίς αισθητήρες φωτός ,βροχής , αναδιπλούμενους , κρούζ κοντρόλ απλό , hill assist , είναι τριμπούρδελο ολκής . Ακόμα καλύτερα να έχει όλα τα καινούργια καλούδια που έτσι και αλλιώς θα είναι στάνταρ σε 3 χρόνια , γιατί σαν μεταπώληση δεν θα πιάνει τίποτα .
Αυτά είναι πλέον ευκολίες και ασφάλεια .
Αυτό που διαβάζω ότι κάποιος δεν τα χρειάζεται , είναι σαν να μην βάλει στο σπίτι του θερμοσίφωνα . Μπορεί να το κάνει όπως οι παππούδες μας στα νιάτα τους . Ζεσταίνοντας νερό στην κατσαρόλα στην στόφα....
-
Αν είναι το Hill assist αντίστοιχο του θερμοσίφωνα, εγώ μετά από αυτό πάω πάσο...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τι διαβάζουμε για να δικαιολογήσουμε την αγορά μας ή αυτό που γουστάρουμε...Λοιπόν αμάξι σύγχρονο , που περνάει τα 15 χιλ χωρίς αισθητήρες φωτός ,βροχής , αναδιπλούμενους , κρούζ κοντρόλ απλό , hill assist , είναι τριμπούρδελο ολκής . Ακόμα καλύτερα να έχει όλα τα καινούργια καλούδια που έτσι και αλλιώς θα είναι στάνταρ σε 3 χρόνια , γιατί σαν μεταπώληση δεν θα πιάνει τίποτα .
Αυτό που διαβάζω ότι κάποιος δεν τα χρειάζεται , είναι σαν να μην βάλει στο σπίτι του θερμοσίφωνα . Μπορεί να το κάνει όπως οι παππούδες μας στα νιάτα τους . Ζεσταίνοντας νερό στην κατσαρόλα στην στόφα....
Αν εχεις ψιτροεν όντως δε θα εχεις μεταπωληση και ας εχει μηχανη εσπρεσο μεσα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Λοιπόν αμάξι σύγχρονο , που περνάει τα 15 χιλ χωρίς αισθητήρες φωτός ,βροχής , αναδιπλούμενους , κρούζ κοντρόλ απλό , hill assist , είναι τριμπούρδελο ολκής . Ακόμα καλύτερα να έχει όλα τα καινούργια καλούδια που έτσι και αλλιώς θα είναι στάνταρ σε 3 χρόνια , γιατί σαν μεταπώληση δεν θα πιάνει τίποτα .
Δεν πειράζει, θα έχει γλιτώσει τα λεφτά απο τις τρεις ανακατασκευές ανά 8ετια που θέλουν οι φριτεζες των vag
-
Ο χρήστης kkostack έγραψε:
Και αυτά τι είναι?http://www.hyundai.gr/hyundai-kona/
http://www.hyundai.gr/wp-content/uploads/2017/11/ΚΟΝΑ 2017-10 PSB.pdf
Ίσως δεν το έθεσα εγώ σωστά, διότι αναφέρουν στην τιμή του..
Τιμοκαταλογος πάντως δεν είναι..
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Δεν πειράζει, θα έχει γλιτώσει τα λεφτά απο τις τρεις ανακατασκευές ανά 8ετια που θέλουν οι φριτεζες των vag
Κλασικη καραμελα αντιvag boy. Σιγα μην ειναι 13 ανακατασκευες. Ακομα και 23 να ηταν παλι μεταπωληση παραπανω θα είχε
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Κλασικη καραμελα αντιvag boy. Σιγα μην ειναι 13 ανακατασκευες. Ακομα και 23 να ηταν παλι μεταπωληση παραπανω θα είχε
Πρώτα από όλα ήμουν υπερβολικός για να σου δείξω ότι ήσουν κ εσύ, και νομίζω ότι σε αυτό συμφωνούμε. Δεύτερον, ως προς τις ανακατασκευές, εντάξει, τρεις δε θα χρειαστεί, αλλά μια θα χρειαστεί σχεδόν σίγουρα, μιλώντας προφανώς για συγκεκριμένα μοτέρ-μοντελα, και όχι για όλα. Και σε αυτό νομίζω ότι συμφωνούμε, σωστά; Τρίτον, μεγαλύτερη μεταπώληση δε θα έχει, καθώς αυτό εξαρτάται από το σε τι κατάσταση θα είναι το ίδιο το αμάξι..Σε αυτο ίσως διαφωνούμε, αλλά οκ. Καλημέρα!
-
Σιγα ποια την μεταπωλιτικη αξία που έχουν τα Vw πλέον.. Αυτές είναι βλακείες που αναπαράγει ένα μέρος του τύπου.. Τα περισσότερα diesel Vw έχουν πολύ χαμηλές τιμές στο car.gr και έχω ανεβάσει αγγελίες παλιότερα σε άλλο θέμα.. Λογικό να πωλούνται χαμηλά μιας και είχαμε σκάνδαλο dieselgate, κάποια έκαναν σαν τρακτέρ, χαμηλή ροπή και άλογα, 5άρια κιβώτια, κάτι polo diesel που έσβηναν... Επίσης, το άλλο παράξενο είναι ότι η Vw παρόλο που κάνει έδω και χρόνια περισσότερες πωλήσεις καινούργιων αυτοκινητων από τη Citroen, θα περίμενε κανείς να πουλάει αντίστοιχα και περισσότερα μεταχειρισμένα... Και όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.. Για τους πρώτους 5 μήνες του 2018 πουλήθηκαν 1084 μεταχειρισμένα Citroen και Vw μόλις 1010.. https://www.autoblog.gr/wp-content/uplo ... y-2018.pdf Τι συμβαίνει λοιπόν?? Γιατί δεν φευγούν εύκολα τα μεταχειρισμένα Vw?? Που είναι όλοι αυτοί που λένε ότι τα Vw φεύγουν εύκολα?? Μήπως ο κόσμος δεν τα πέρνει τα μεταχειρισμένα επειδή το εσωτερικό τους είναι σαν διαλυμένο σε αρκετά Vw??
-
Εν τω μεταξύ το έχουμε σκίσει το νήμα. Να διαγραφούν τα οφφτοπικ, πρώτα από όλα από τα δικά μου, και συγγνώμη στον νηματοθετη!
Οικογενειακό στα €17500