-
Βρήκα και σκέφτομαι να αγοράσω ένα qashqai μεταχειρισμένο του 2010 με 100.000χλμ. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Τι πρέπει να προσέξω. Εναλλακτικά βρήκα, σε καλύτερη τιμή αλλα με ίδια χλμ, ένα peugeot 3008 του 2011. Εμφανισιακά μου αρέσει καλύτερα το qashqai αλλα αυτό δεν ειναι το απόλυτο κριτήριο.
Ευχαριστώ. -
Βρήκα και σκέφτομαι να αγοράσω ένα qashqai μεταχειρισμένο του 2010 με 100.000χλμ. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Τι πρέπει να προσέξω. Εναλλακτικά βρήκα, σε καλύτερη τιμή αλλα με ίδια χλμ, ένα peugeot 3008 του 2011. Εμφανισιακά μου αρέσει καλύτερα το qashqai αλλα αυτό δεν ειναι το απόλυτο κριτήριο.
Ευχαριστώ. -
Ευχαριστώ. -
Βάλε αν μπορείς φωτογραφίες και από τα δύο.
Σε κάθε περίπτωση,όταν μιλάμε για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με εξαψήφιο αριθμό διανυθέντων χλμ, αυτό που μετράει είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου και τα ενδεχόμενα κουσούρια που μπορεί να έχει και δευτερευόντως η εμφάνιση,όπως σωστά παρατηρείς και εσύ!
Όποιο εκ των δύο κι αν επιλέξεις, θα το πας σε κάποιο καλό συνεργείο να το ελέγξει εξονυχιστικά διότι εξωτερικά μπορεί να φαίνεται πολύ καλό αλλά να κρύβει παγίδες.
Μιλάμε για πετρελαιοκίνητο ή για βενζινοκίνητο; -
Βενζίνη. Φοβάμαι τα πετρελαιοκίνητα σε μεταχειρισμένα. Βέβαια, όλα λαχείο ειναι. Θα του προτείνω σήμερα να με αφήσει να το πάω στον μηχανικό μου, αλλα πιστεύω ότι δεν θα συμφωνήσει.
-
Ο χρήστης ankyr έγραψε:
Βενζίνη. Φοβάμαι τα πετρελαιοκίνητα σε μεταχειρισμένα. Βέβαια, όλα λαχείο ειναι. Θα του προτείνω σήμερα να με αφήσει να το πάω στον μηχανικό μου, αλλα πιστεύω ότι δεν θα συμφωνήσει.Αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για έμπορο και όχι για ιδιώτη ε;
-
Άρα για να καταλάβω, μιλάς για αυτοκίνητο από έμπορο, με 100.000 χλμ δηλωμένα (διαφορετικό από τα πραγματικά) και δεν θα σε αφήσει να το πας και σε μηχανικό για έλεγχο;
Μακριά θα σου έλεγα, έως πολύ μακριά. Ούτε από συγγενή δεν παίρνεις αυτοκίνητο υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Εκτός αν το παίρνεις από αντιπροσωπεία και σου δίνει εγγύηση και πραγματικά τους εμπιστεύεσαι, πάλι όμως παίρνεις γουρούνι στο σακί. -
Έτσι ακριβώς!
Ρε παιδιά έχουμε φτάσει 2018 και ζούμε στην εποχή του ιντερνετ και ακόμα σκεφτόμαστε να πάρουμε αμάξι που δε μας αφήνουν να το ελέγξουμε; Με τόσα που έχουμε ακούσει και δει; Μακριά!! -
Καταρχάς το 3008 έχει λίγο χειρότερη μεταπωλητική αξία
Έμπορος ή όχι, πολύ δύσκολα κάποιος σου δίνει το αυτοκίνητο για έλεγχο, κάποιοι δεν έχουνε πινακίδες και ασφάλεια
Αυτό που ίσως γίνεται είναι να δεχτεί να συνεργαστεί με μία εταιρεία που έρχεται και κάνει επιτόπιους έλεγχους -
Μακριά από τον 1.6 156 THP..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καταρχάς το 3008 έχει λίγο χειρότερη μεταπωλητική αξία
Έμπορος ή όχι, πολύ δύσκολα κάποιος σου δίνει το αυτοκίνητο για έλεγχο, κάποιοι δεν έχουνε πινακίδες και ασφάλεια
Αυτό που ίσως γίνεται είναι να δεχτεί να συνεργαστεί με μία εταιρεία που έρχεται και κάνει επιτόπιους έλεγχουςΘα διαφωνήσω μαζί σου, γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Ας το κυκλοφορήσει με πινακίδες ΔΟΚ και προσωρινή ασφάλεια. Αν είναι σωστός, καταλαβαίνει ότι δεν γίνεται να το πάρεις χωρίς έλεγχο. Μόνος του πρέπει να ξεχωρίσει από τους συναδέλφους του, τους απατεώνες που πουλάνε σαπάκια.
Απλά τώρα έχουν βρει όλοι την δικαιολογία και την πουλάνε σε όποιον πιάσει. Μιλάμε για έμπορο. Όχι για κάποιον κακομοίρη ιδιώτη που ξέμεινε με αυτοκίνητο 5.000 κ.εκ. και έχει καταθέσει πινακίδες.
Είπαμε να μην είμαστε περίεργοι και να βάζουμε και λίγο νερό στο κρασί μας, αλλά μεταχειρισμένο χωρίς δικαίωμα να το πας σε μηχανικό, θα γίνω πολύ κακός, πρέπει να είσαι θύμα για να το πάρεις. -
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Μακριά από τον 1.6 156 THP..γουάι?
-
Τα περισσότερα THP παρουσίαζαν συνήθως απώλεια χρονισμού και προβλήματα στα ελατήρια των εμβόλων..
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Τα περισσότερα THP παρουσίαζαν συνήθως απώλεια χρονισμού και προβλήματα στα ελατήρια των εμβόλων..Ναι, τα περισσότερα....
Παίζει να έχει βγει σε εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια αυτός ο κινητήρας με μικρές παραλλαγές και εξέλιξη εδώ και καμία δεκαριά χρόνια, το ίδιο ποίημα... -
Σε άλλο ελληνικό φόρουμ, το θέμα των 3008 ομοιάζει με τον καφέ της παρηγοριάς μετά τα μνημόσυνα: έτσι κλαίνε τη μοίρα τους οι κάτοχοι. Λέει ο ένας τις βλάβες του στον άλλο και παίρνουν δύναμη. Κάνουν κόντρες πόσες φορές έχει μείνει ο καθένας τους στον δρόμο. 'Τι; Μόνο 5 φορές ανέβηκες σε γερανό; Ψάρακα!'
Θέλει αξιοθαύμαστη τόλμη να επιλέξεις το συγκεκριμένο μοντέλο!
-
Η αλήθεια είναι πως και εγώ όταν μπήκα πρώτη φορά στο θέμα του προηγούμενου 3008 τρόμαξα!
-
Αντί για βιβλίο σέρβις η autovalue ήθελε να μου δώσει αντίγραφο επισκευών (?) κ δεν δέχτηκα να αγοράσω απο αυτούς..
-
Αν ειναι αντιγραφο απο διαγνωστικο αντιπροσωπειας δεν θα το απερριπτα
Qasqhai ή 3008 μεταχειρισμένα;