-
Και ενώ όλοι περιμένουμε να παρουσιαστεί και επίσημα το νέο Clio η Renault παρουσιάζει τη τελευταία έκδοση του Clio II. Είναι το Clio Renault Sport Trophy το οποίο θα βγεί σε 500 μόλις κομμάτια και δυστυχώς μόνο στη Μ.Βρετανία. Έχει ανάρτηση απο το Clio 182 έκδοση Cup χαμηλωμένη κατά 1 εκατοστό και στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται καθίσματα της Recaro,πίσω αεροτομή απο το Clio V6 και οι γνωστές πανάλαφρες ζάντες που υπάρχουν και στο Megane Trophy.
-
Και ενώ όλοι περιμένουμε να παρουσιαστεί και επίσημα το νέο Clio η Renault παρουσιάζει τη τελευταία έκδοση του Clio II. Είναι το Clio Renault Sport Trophy το οποίο θα βγεί σε 500 μόλις κομμάτια και δυστυχώς μόνο στη Μ.Βρετανία. Έχει ανάρτηση απο το Clio 182 έκδοση Cup χαμηλωμένη κατά 1 εκατοστό και στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται καθίσματα της Recaro,πίσω αεροτομή απο το Clio V6 και οι γνωστές πανάλαφρες ζάντες που υπάρχουν και στο Megane Trophy.
-
-
Στο ελληνικό site της Renault υπάρχουν δύο εκδόσεις του Clio Sport. Έχει καμμία σχέση;
Αν και απο ότι είδα στο .co.uk δεν νομίζω οτι είναι το ίδιο πράγμα.
500 Δεξιοτίμονα θα γίνουν και θα υπάρξει και ανάλογο Αριστερό στην Ελβετία...τρέχα γύρευε δηλαδή πάλι Μαύρο πρόβατο μάλλον ο Έλληνας όλοι εισαγωγή TypeR απο http://uk.mobile.de -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Στο ελληνικό site της Renault υπάρχουν δύο εκδόσεις του Clio Sport. Έχει καμμία σχέση;Καμία σχέση.Η δεύτερη έκδοση που λες είναι ουσιαστικά η έκδοση sport chassis με λίγο πιο 'σκληρό' πλαίσιο , διαφορετικής σκληρότητας και ύψους αναρτήσεις, ειδικά λάστχα για το μοντέλο αυτό και κάποιες μικρές αλλαγές στον μπροστά προφυλακτήρα και στην πίσω αεροτομή.
Παλιά κόστιζε 1000 € παραπάνω από το απλό μοντέλο, αλλά αυτή την στιγμή διατίθεται στην ίδια τιμή, δηλαδή 25400 €. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
... στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται καθίσματα της Recaro,πίσω αεροτομή απο το Clio V6 και οι γνωστές πανάλαφρες ζάντες που υπάρχουν και στο Megane Trophy.Μια διόρθωση να κάνω,οι ζάντες δεν είναι ίδιες με αυτές του Megane Trophy αλλά είναι οι ζάντες του Clio Cup στο χρώμα αυτών του Megane Trophy. Σας μπέρδεψα;
-
Δεν βάζεις καμιά φωτογραφιούλα για να μπούμε στο νόημα?
-
θα βγουμ 500 κομματια μονο για Αγγλια(δεν ειμαι σιγουρος για αυτο αλλα Ελλαδα δεν θα ερθει το πιθανοτερο)
και εχει αλλη αναρτηση, ζαντες καθισματα RECARO, πισω αεροτομη απο V6 και μικροπινελιες στο εσωτερικο.οσο για την εκδοση sport chassis εχει αλλη αναρτηση, ζαντες-λαστιχα, ενα νυχι στον μπροστα προφυλακτηρα και πισω αεροτομη. Η γνωμη μου ειναι οτι οποιος παιρνει το απλο κανει μεγαλη βλακεια γιατι η διαφορα ειναι 1000ευρω και μετα που θα θελει να το κανει ετσι θα του στοιχισει 3000ευρω, αρα αξιζει να τα δωσεις τα 1000 παραπανω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν βάζεις καμιά φωτογραφιούλα για να μπούμε στο νόημα? -
Λιγούρα μου ρθε γαμώτο!Με 25000 χαλαρά Clio Sport!Αρχίζω από τώρα να το ονειρεύομαι...μεταχειρισμένο το 2007!!!Μόνο έτσι...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Λιγούρα μου ρθε γαμώτο!Με 25000 χαλαρά Clio Sport!Αρχίζω από τώρα να το ονειρεύομαι...μεταχειρισμένο το 2007!!!Μόνο έτσι...Καλά, όταν εδώ μπορείς με 16000 να πάρεις Ibiza FR τα 25000 του Κλιώ δεν είναι κλέψιμο?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Λιγούρα μου ρθε γαμώτο!Με 25000 χαλαρά Clio Sport!Αρχίζω από τώρα να το ονειρεύομαι...μεταχειρισμένο το 2007!!!Μόνο έτσι...
Καλά, όταν εδώ μπορείς με 16000 να πάρεις Ibiza FR τα 25000 του Κλιώ δεν είναι κλέψιμο?
Νομίζω ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία , το CLIO είναι μαζί με CTR και GTi ενώ το FR ένα σκαλάκι πιο κάτω.
-
Καλά, όταν εδώ μπορείς με 16000 να πάρεις Ibiza FR τα 25000 του Κλιώ δεν είναι κλέψιμο?
Σίγουρα η διαφορά είναι πολύ πολύ μεγάλη.Αλλά όταν δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσεις, το ονειρεύεσαι...Συμφωνώ πάντως οτι 25Κ είναι πολλά, αν και προσωπικά λόγω γαλλικής σχολής θα το προτιμούσα και απ τα μεγαλύτερα Golf Gti κτλ.Κι ας έχει ένα σωρό συμβιβασμούς...
ας ελπίσουμε οτι το επόμενο (υπετροφοδοτούμενο!) Κλιό Σπορτ δε θα ναι ακριβότερο... -
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
θα βγουμ 500 κομματια μονο για Αγγλια(δεν ειμαι σιγουρος για αυτο αλλα Ελλαδα δεν θα ερθει το πιθανοτερο)
και εχει αλλη αναρτηση, ζαντες καθισματα RECARO, πισω αεροτομη απο V6 και μικροπινελιες στο εσωτερικο.οσο για την εκδοση sport chassis εχει αλλη αναρτηση, ζαντες-λαστιχα, ενα νυχι στον μπροστα προφυλακτηρα και πισω αεροτομη. Η γνωμη μου ειναι οτι οποιος παιρνει το απλο κανει μεγαλη βλακεια γιατι η διαφορα ειναι 1000ευρω και μετα που θα θελει να το κανει ετσι θα του στοιχισει 3000ευρω, αρα αξιζει να τα δωσεις τα 1000 παραπανω
Αυτή την στιγμή δεν έχει 1000 € παραπάνω.Η τιμή είναι ακριβώς ίδια και για τις δύο εκδόσεις 25400 €
-
Καλά, όταν εδώ μπορείς με 16000 να πάρεις Ibiza FR τα 25000 του Κλιώ δεν είναι κλέψιμο?Mπα, μάλλον τα 16.000 του Ibiza FR είναι κλέψιμο αφού με 12.000 παίρνεις Ibiza 1400.
Το οποίο και πάλι είναι λίγο κλεψιά είναι γιατί υπάρχει και το Ibiza 1200 που με 48 άτοκες έρχεται πολύ φτηνά.Ας μη συγκρίνουμε την Λούτσα με την...
-
1)den nomizo oti exei 16000 to fr alla 19000 mallon eimai sigouros!!
2)oxi allo prosferei to ena allo to allo -
Ο χρήστης george_STi έγραψε:
Το FR τον τελευταιο καιρο το δινουν 16500 για πληρωμη με μετρητα.
-
Ο χρήστης leftis έγραψε:
Το FR τον τελευταιο καιρο το δινουν 16500 για πληρωμη με μετρητα.
Δεν το έχω οδηγήσει αλλά το προηγούμενο ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ
Renault Clio Sport Trophy