-
Παντως μελος του φορουμ που ειχε ρωτησει σχετικα την FMH (εχει ποσταρει και την απαντηση) ελαβε την απντηση οτι τα εργοσρασιακα φυμε της ford δεν φιλτραρουν την ακτινοβολία.
-
Δηλαδή αν πας ταξίδι κανα 2ωρο και είναι από την πλευρά σου ο ήλιος θα βγεις ετσι
Είπαμε, όλα τα τζάμια αυτοκινήτων φιλτράρουν την UVΒ εκ κατασκευής. Το θέμα είναι αν φιλτράρουν και την UVΑ. Αλλά επειδή τα αποτελέσματα της δεν είναι φανερά δεν μπορείς να το διαπιστώσεις στην πράξη.
Το μπέρδεμα είναι ότι στις λίγες ανακοινώσεις οι αυτοκινητοβιομηχανίες μιλάνε για UV. Οπότε δεν ξέρεις αν μιλάνε για την B ή και για Α+Β.
-
Άρα τι δλδ; Πάμε για διάφανες μεμβράνες πίσω;
-
Παρατηρησα οτι το φαναρι εχει προτζεκτορες μεσα.
Αν μπει καποιο κιτ λεντ ή ξενον θα υπαρξει προβλημα με τους απεναντι;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα
καθώς πηγαινα με 40 στην δεξια λωριδα στην παραλιακη σε κινηση στο υψος της γλυφαδας ξαφνικα ενεργοποιηση του active city sport.Πατώντας γκαζι αμεσα το αυτοκίνητο σταματησε την διαδικασια του φρεναρισματος και συνεχισε κανονικα.
Δεν υπηρχε κατι μπροστα που να δικαιολογουσε την ενεργοποιηση. Απορώ γιατι «ανοιξε» το συστημα αυτο.
Το απενεργοποιησα παντως.. -
Ο χρήστης BinaryTree έγραψε:
Άρα τι δλδ; Πάμε για διάφανες μεμβράνες πίσω;Εγώ θα βάλω μόνο μπροστά γιατί σπάνια κάθονται άτομα πίσω. Αν είχα παιδιά θα έβαζα διάφανες πίσω για να είμαι 100% εξασφαλισμένος.
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Παρατηρησα οτι το φαναρι εχει προτζεκτορες μεσα.
Αν μπει καποιο κιτ λεντ ή ξενον θα υπαρξει προβλημα με τους απεναντι;Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν βαλεις ποιοτικά (δηλ. ακριβά όχι του 20ρικου) και τα ρυθμίσεις σωστά τότε δεν θα εχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Mansell έγραψε:
Καλησπέρακαθώς πηγαινα με 40 στην δεξια λωριδα στην παραλιακη σε κινηση στο υψος της γλυφαδας ξαφνικα ενεργοποιηση του active city sport.Πατώντας γκαζι αμεσα το αυτοκίνητο σταματησε την διαδικασια του φρεναρισματος και συνεχισε κανονικα.
Δεν υπηρχε κατι μπροστα που να δικαιολογουσε την ενεργοποιηση. Απορώ γιατι «ανοιξε» το συστημα αυτο.
Το απενεργοποιησα παντως..Έχετε σκεφτεί αλήθεια τι θα γίνεται σε μερικά χρόνια (όχι στο Kuga, γενικά μιλάω για όλα τα αυτοκίνητα) που όλα αυτά τα πολύπλοκα καινούργια συστήματα φρεναρίσματος και ασφάλειας αρχίσουν -νομοτελειακά- να δυσλειτουργούν; Έχει να γίνει της @##$#%@. Και θα μπορούμε άραγε να πηγαίνουμε και σε έξω μάστορες ή μόνο αντιπροσωπείες; Δεν ξέρω, σκέφτομαι σοβαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου να ψωνίσω Ιάπωνα λόγω αυτού του πράγματος.
-
τα ιδια λεγανε καποτε και για τα ABS κτλ...
αμα χαλασουνε θα τα φτιαξουμε -
οσο ζω μαζι του τοσο το συμπαθω!! 350 χιλ εκανα β ευβοια με ολο ανηφορες και στροφες το περασμενο σκ και η μεση καταναλωση ηταν 5,5 και οταν επιασα ευθεια εδειξε 5,4 δεν ξερω ποσο καινε τα ποιο οικονομικα suv παντως για αυτοματο με τετοιο βαρος σε ανηφορικες διαδρομες με στροφες ειναι μια πολυ καλη τιμη (υποψην για να μην παρεξηγηθω το αμαξι το πηγαινα χαλαρα και ειχε μεσα 2 ατομα) το αλλο συν ειναι οτι παρολο η stline εκδοση εβγαινα ατσαλακωτος σε καθε σταση και ξεκουραστος το powershift κανει πραγματικα πολυ ομαλες αλλαγες ακομα και σε τετοιους δρομους(ας ελπισουμε να ειναι ετσι ευχαριστο και στο θεμα της αξιοπιστια του )
-
Καλημερα
Μετα απο 2 μερες που εχω το kuga ανακαλυψα το μεγαλυτερο μειονεκτιμα του,το οποιο αν το ειχα καταλαβει στη δοκιμη που το χα κανει δεν θα το ειχα αγορασει.
Το αυτοκινητο εχει θερμαινομενο παρμπριζ.
Το κακο ειναι οτι οι αντιστασεις του φαινονται.
Ειδικα τη νυχτα οταν πεφτουν τα φωτα απο τα απεναντι αυτοκινητα το φαινομενο γινεται πολυ εντονο.
Δεν ενοχλει κανεναν αλλο το συγκεκριμενο θεμα;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Καλημερα
Μετα απο 2 μερες που εχω το kuga ανακαλυψα το μεγαλυτερο μειονεκτιμα του,το οποιο αν το ειχα καταλαβει στη δοκιμη που το χα κανει δεν θα το ειχα αγορασει.
Το αυτοκινητο εχει θερμαινομενο παρμπριζ.
Το κακο ειναι οτι οι αντιστασεις του φαινονται.
Ειδικα τη νυχτα οταν πεφτουν τα φωτα απο τα απεναντι αυτοκινητα το φαινομενο γινεται πολυ εντονο.
Δεν ενοχλει κανεναν αλλο το συγκεκριμενο θεμα;Sent from my iPhone using Tapatalk
Μόνο θετικό το βρίσκω οτι εχει θερμαινόμενο παρμπρίζ! Το χειμώνα ειδικά εκτίμησα πολυ αυτή τη δυνατότητα.
Προσωπικά δε με ενοχλεί γιατι δεν «εστιάζει» η όραση μου στο παρμπρίζ αλλα μπροστά στο δρομο οποτε ειναι οκ.
-
Καθόλου δεν με ενοχλεί! Απεναντίας και επειδή το πήρα χειμώνα, είναι από τα πρώτα πράγματα που εκτίμησα στο αμάξι.
-
Όταν το πρωτοπήρα με ενοχλούσε πολύ και καθημερινά.Μετά από καμιά βδομάδα το συνήθισα.
Πλέον ούτε το προσέχω. -
Μάλλον θα πλησίασες επικίνδυνα τον μπροστινό σου. Μου έχει συμβεί σε μπάρες σε πάρκινγκ. Επίσης μθα φορά με έσωσε σε φανάρι που σταμάτησε ο μπροστινος μου και παραλίγο θα έπεφτα πάνω του.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Έχετε σκεφτεί αλήθεια τι θα γίνεται σε μερικά χρόνια (όχι στο Kuga, γενικά μιλάω για όλα τα αυτοκίνητα) που όλα αυτά τα πολύπλοκα καινούργια συστήματα φρεναρίσματος και ασφάλειας αρχίσουν -νομοτελειακά- να δυσλειτουργούν; Έχει να γίνει της @##$#%@. Και θα μπορούμε άραγε να πηγαίνουμε και σε έξω μάστορες ή μόνο αντιπροσωπείες; Δεν ξέρω, σκέφτομαι σοβαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου να ψωνίσω Ιάπωνα λόγω αυτού του πράγματος.Αυτά λέω και εγώ αλλά με λένα τεχνο-φοβικό και άνθρωπο των σπηλαίων. Εγω λέω απλά οτι είμαι ρεαλιστής
Οσο για Ιαπωνα, μη παρεις Σουζουκι μιας και χτυπάει τρελά όλη την ώρα. Εκαναν ανακληση για επαναρυθμιση αλλά απλά τα πράγματα γιναν λίιιιγο καλύτερα. Απλά περιμένω να ξεχάσω να το απενεργοποιησω καποια στιγμή και να μου σκάσει κανας ταλαίπωρος από πίσω και να τρέχουμε. -
Όχι suzuki, το honda civic σκέφτομαι.
-
Το suzuki νομίζω έχει και pedestrian detection, δλδ εντοπίζει πεζούς που πάνε να περάσουν τον δρόμο. Αυτό (αν ισχύει) είναι και ο λόγος που το κάνει πιο ευαίσθητο, δεν ξέρει από που θα του έρθει μέσα στην πόλη. Το kuga τους πεζούς τους αγνοεί.
-
Γεια σε ολους, σκεφτομαι να αγορασω το ford kuga st line, αλλα δεν μπορω να αποφασισω αν πρεπει να παρω βενζινη η πετρελαιο. Ξερω πως υπαρχει διαφορα σαφως στο κοστος του καυσιμου. Με προβληματιζουν ομως οσα ακουγονται κ κατα ποσο οδηγικα το πετρελαιο θα με καλυψει , επιταχυνση, κτλ.
Στάλθηκε από το SM-T535 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδή με 1,6+ την τιμή της βενζίνης σκέφτεσαι να το πατάς δηλαδή και δεν θα σε καλύπτει το πετρέλαιο;
Ford Kuga