-
Βάζω Εκο, και έχει παρατηρηθεί από διάφορα πρατήρια.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Βάζω Εκο, και έχει παρατηρηθεί από διάφορα πρατήρια.Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Τελευταία, με ΕΚΟ, το κάνει στο mk1 sx4 του πατέρα μου, αν και δεν είναι καθόλου σίγουρος για το αν σχετίζεται αυτό..
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Αντί βιβλίου για το καλοκαίρι, μπορείτε να διαβάζετε εδώ
http://www.forum-auto.com/marques/Suzuki/debut-SX4.htmΔεν βρήκα κάτι σπουδαίο μέχρι τώρα εκτός από το γεγονός ότι οι Γάλλοi δεν επιλέγουν διάσταση ελαστικών άλλη από τις προτεινόμενες (205/60/16 και 205/50/17 για τα προ fl), φοβούμενοι την αστυνομία, την εγγύηση και...την ασφαλιστική! Κοινώς τις ίδιες ανησυχίες με εμάς εχουν
-
Καλησπερα συμφορουμιτες.
Περασε κιολας ενας χρονος και ηρθε ο καιρος για το πρώτο service.Εχει κανεις εμπειρια απο Ανανιαδη στον Αγ. στεφανο και γενικα τι τιμη να περιμενω? -
Ο χρήστης alexos έγραψε:
Καλησπερα συμφορουμιτες.
Περασε κιολας ενας χρονος και ηρθε ο καιρος για το πρώτο service.Εχει κανεις εμπειρια απο Ανανιαδη στον Αγ. στεφανο και γενικα τι τιμη να περιμενω?εξαιρετικος... τιμη θα σε γελασω...
-
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Δημοσίευσηαπό gatoz » 30 Απρ 2018 19:26
οι κινεζιες εχουν ηχο που φερνει κατουρημα. μονο.Μόλις επέστρεψα από την αντιπροσωπεία, ο ηλεκτρολόγος της οποίας δήλωσε πλούσιο βιογραφικό σχετικά. Επιβεβαίωσε τα ούρα (κακό ήχο) του γάτου, ανέφερε μηδενικό after sales service και θεωρεί σίγουρο το κλάψιμο των χρημάτων, χωρίς να προσπαθήσει να 'πουλήσει' εναλλακτική.
Κινέζος; Fold.
-
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Δημοσίευσηαπό sailor247 » 05 Μάιος 2018 08:19Να ρωτήσω κάτι μιας και ψάχνω κι εγώ για νέο suv;Με την έλλειψη ρεζερβας τι κάνετε;Βάζετε after market η απλά κυκλοφορείτε με το κιτ;Η αλήθεια είναι ότι με χάλασε αυτή η έλλειψη όταν πήγα να το δω στην αντιπροσωπεία
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγοράζεις ρεζέρβα κοστίζει περίπου 200€ αν την διαπραγματευτείς κατά την αγορά μπορείς να την έχεις και ως δώρο !!
-
έχει ασχοληθεί κανείς με την αναβάθμιση των χαρτών είχα αγοράσει από ebay την sd με τους χάρτες λειτουργεί εξαιρετικά 1,5 χρόνια τώρα αλλά οι χάρτες είναι του 2015 και είναι here που δίνει αναβαθμίσεις συχνά ξέρουμε τίποτα ή θα αγοράσουμε νέα καρτούλα από ebay ?
-
Ο χρήστης ssivakas έγραψε:
έχει ασχοληθεί κανείς με την αναβάθμιση των χαρτών είχα αγοράσει από ebay την sd με τους χάρτες λειτουργεί εξαιρετικά 1,5 χρόνια τώρα αλλά οι χάρτες είναι του 2015 και είναι here που δίνει αναβαθμίσεις συχνά ξέρουμε τίποτα ή θα αγοράσουμε νέα καρτούλα από ebay ?καινουργια
που ομως ακομη δεν βγει για το 2018 ωστε να εχει τα νεα στις εο
προς το καλοκαιρι
αλλωστε κανενα 40αρι ολο και ολο ειναι... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
έχει ασχοληθεί κανείς με την αναβάθμιση των χαρτών είχα αγοράσει από ebay την sd με τους χάρτες λειτουργεί εξαιρετικά 1,5 χρόνια τώρα αλλά οι χάρτες είναι του 2015 και είναι here που δίνει αναβαθμίσεις συχνά ξέρουμε τίποτα ή θα αγοράσουμε νέα καρτούλα από ebay ?
καινουργια
που ομως ακομη δεν βγει για το 2018 ωστε να εχει τα νεα στις εο
προς το καλοκαιρι
αλλωστε κανενα 40αρι ολο και ολο ειναι...Θόδωρε όταν βγει ενημέρωσέ μας!
-
Το ρολόι στο infotainment πώς το ρυθμίζετε; Συνέχεια το φτιάχνω και χάνει την ώρα.
Επίσης το δορυφορικό ραδιόφωνο που είναι διαθέσιμο σε κάποιες χώρες σε εμάς δεν παίζει ε; (DAB) -
Έχω το vitara που έχει το ίδιο infotainment , με δυνατότητα λήψης DAB, και πιάνω αρκετούς σταθμούς, κυρίως κρατικούς.
-
Είμαι στην σκέψη για το s cross αλλά ποιο από τα 2;;;1,0 ή 1,4;Για βενζίνη πάντα.4μελης οικογένεια και συχνά με μπαγκαζια.Εχει κάποιος το 1000αρι να μας πει πως είναι σε ταξίδι φορτωμένο; Σκέφτομαι για 1000αρι αλλά φοβάμαι μήπως δεν τραβάει φορτωμένο η παραζοριζεται
-
Αν μπορεις να δωςεις τα παραπάνω χρήματα για το 1.4 ουτε συζήτηση.
-
Η διαφορά τιμής είναι τοσο μικρή που σαφώς αξίζει το 1.4.
-
Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης, ένα χιλιάρικο σου δίνει εντελώς άλλο αυτοκίνητο
-
Ήσασταν σαφείς και επιβεβαιωσατε αυτό που σκεφτόμουν κι εγώ.Ευχαριστωωωω
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αν μπορεις να δωςεις τα παραπάνω χρήματα για το 1.4 ουτε συζήτηση.Η διαφορά τιμής είναι τοσο μικρή που σαφώς αξίζει το 1.4.
Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης, ένα χιλιάρικο σου δίνει εντελώς άλλο αυτοκίνητο
+1
Επιβεβαιώνω τους προλαλήσαντες κι ως κάτοχος του 1.4 (+30 άλογα και +5kgr ροπή είναι σημαντική διαφορά,ιδίως αν μεταφέρεις οικογένεια κι αποσκευές). -
Πόσο βγαίνει το 1.4 σε glx? Στο 1.4 έχει διαθέσιμες και τις πιο φτωχές εκδόσεις;
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Πόσο βγαίνει το 1.4 σε glx? Στο 1.4 έχει διαθέσιμες και τις πιο φτωχές εκδόσεις;Σε Glx εισάγεται μονο αυτοματο ή/και 4κινητο. Σε δικινητο εισάγεται μονο gl+ στο 1.4 δικίνητο...δηλαδη μονο μια εκδοση.
SUZUKI SX4 SCROSS