-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Για να σας λύσω την απορία,μόλις ίσιωσε στην έξοδο,άφησε το τιμόνι και έκανε την χαρακτηριστική κίνηση 'άντε,γα.....τε ρε'....Την παιρνεις απο πισω και στο 1ο φαναρι σταματας και τις λες: ηρθα να σε γαμ....ω γιατι οι αλλοι δεν ηθελαν.... Πλακα πλακα κυκλοφορουν πολλα ζωα στο τιμονι που δεν νοιωθουν πραγματικα το τι μπορει να συμβει σε καθε δευτερόλεπτο....
-
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το οτι δεν καταλαβαίνουν τι μπορεί να συμβεί. Απλά βασίζονται στο γνωστό 'εγώ θα κάνω αυτό που θέλω και οι άλλοι θα αναγκαστούν να φροντίσουν να γίνει αυτό που θέλω εγώ ' . Η λογική αυτή υπάρχει παντού. Σε μαθητές και φοιτητές που αντιγράφουν, σε εργαζόμενους που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους (πολλούς χαιρετισμούς στον υπάλληλο του ΟΤΕ που όταν άλλαξα πάροχο σε WIND μου αποσύνδεσε εντελώς το τηλέφωνο), σε δημόσιους κηφήνες που κάθονται και παίζουν πασιέντζα ή παίζουν στο κινητό τους όταν θα έπρεπε να εξυπηρετούν και τα φορτώνουν όλα στο 20% που δουλεύει στο δημόσιο, και σε κάθε άτομο στον κόσμο αυτό που φορτώνει τις υποχρεώσεις του στους άλλους και βασίζεται στο οτι θα περάσει το δικό του γιατί οι άλλοι θα αναγκαστούν να κάνουν αυτό που θα έπρεπε αυτό να κάνει. Και το εκνευριστικό είναι ότι στο 90% των περιπτώσεων περνά το δικό τους γιατί τους λυπούνται. Το άλλο 10% είναι στα θυμαράκια...
Μπροστά σε αυτό, το οτι ο τύπος είχε αφήσει το γκρι χιουνταϊ με αλαρμ αμέσως μετά το φανάρι στο σημείο που στρίβεις από Λ. Στρατού για Παπαναστασίου με αποτέλεσμα όσοι ήθελαν να περάσουν να κάνουν σλάλομ με κίνδυνο για τους απέναντι ερχόμενους είναι πταίσμα... Αλλά είπαμε το αλαρμ όλα τα δικαιολογεί. -
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Για να σας λύσω την απορία,μόλις ίσιωσε στην έξοδο,άφησε το τιμόνι και έκανε την χαρακτηριστική κίνηση 'άντε,γα.....τε ρε'....
Την παιρνεις απο πισω και στο 1ο φαναρι σταματας και τις λες: ηρθα να σε γαμ....ω γιατι οι αλλοι δεν ηθελαν.... Πλακα πλακα κυκλοφορουν πολλα ζωα στο τιμονι που δεν νοιωθουν πραγματικα το τι μπορει να συμβει σε καθε δευτερόλεπτο....
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται πάντα εκείνη τη στιγμή που ο καθένας κάνει ότι του κ@βλώσει να μην βρίσκεται εκεί γύρο ένα περιπολικό και να τον ακινητοποιήσει επιτόπου.
-
Σημερα στη λεωφορο αγιου δημητριου το πρωι, αμαξι παρκαρισμενο πανω στη γωνια να κλεινει τη ραμπα του πεζοδρομιου. Σε σημειο μαλιστα που ο δημος λογω συνεχων παραβασεων εχει βαλει μπογιά και πασαλακια. Ε και; ο τυπος παρκαρε παραλληλα με τα πασαλακια!
Το κορυφαιο ηταν οτι προσπαθουσε μια γιαγια να περασει με το καροτσι το εγγονακι της και δε μπορουσε κι εμφανιζεται ενας σκατογερος, ο κλασσικος μπαρμπας με την μπάκα που αραζει ολη μερα στο καφενειο, και αντι να ζητησει συγγνωμη και να φυγει με κατεβασμενο κεφαλι, πηγε να βγει κι απο πανω!! Εφαγε κραξιμο κι απο υπολοιπους περαστικους κι εφυγε τελικα.
Γιατι ολοι οταν πανε σ ενα μαγαζι θελουν να σταματησουν απ εξω. Κι ας διπλοπαρκαρουν , κι ας κλεισουν ράμπα, κι ας κλεισουν σταση λεωφορειου.. δε τους καιγεται καρφι.
Δευτερο περιστατικο με κυρια που μενει απεναντι μου κι εχει κι εκεινη παρκινγκ και της το κλεινουν συχνα πυκνα.
Ειναι μεσα στο γκαραζ, μεσα σ αμαξι, ανοιχτη η γκαραζοπορτα, αναμμενη μηχανη , ετοιμαζεται να φυγει.
Κι ερχεται και σταματα απεξω οχημα!! Μου λεει δε το πιστευα τι γινεται... βγαινει εξω του φωναζει καλα δε βλεπετε οτι ειναι γκαραζ και παω να βγω. Ε της λεει πως κανεις ετσι 2' χρειαζομαι! Του λεει το προφανες οτι δε μπορειτε να το αφησετε εδω θελω τωρα να βγω κι ο 'κυριος' εφυγε βριζοντας την!!! Δεν παμε καθολου καλα.....Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για να σας λύσω την απορία,μόλις ίσιωσε στην έξοδο,άφησε το τιμόνι και έκανε την χαρακτηριστική κίνηση 'άντε,γα.....τε ρε'....
Την παιρνεις απο πισω και στο 1ο φαναρι σταματας και τις λες: ηρθα να σε γαμ....ω γιατι οι αλλοι δεν ηθελαν.... Πλακα πλακα κυκλοφορουν πολλα ζωα στο τιμονι που δεν νοιωθουν πραγματικα το τι μπορει να συμβει σε καθε δευτερόλεπτο....
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται πάντα εκείνη τη στιγμή που ο καθένας κάνει ότι του κ@βλώσει να μην βρίσκεται εκεί γύρο ένα περιπολικό και να τον ακινητοποιήσει επιτόπου.
Πολύ απλά...... διότι δεν υπάρχει γενικότερα πουθενά , πώς να είναι εκεί τη στιγμή της μακακιας;;;;;
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Δευτερο περιστατικο με κυρια που μενει απεναντι μου κι εχει κι εκεινη παρκινγκ και της το κλεινουν συχνα πυκνα.
Ειναι μεσα στο γκαραζ, μεσα σ αμαξι, ανοιχτη η γκαραζοπορτα, αναμμενη μηχανη , ετοιμαζεται να φυγει.
Κι ερχεται και σταματα απεξω οχημα!! Μου λεει δε το πιστευα τι γινεται... βγαινει εξω του φωναζει καλα δε βλεπετε οτι ειναι γκαραζ και παω να βγω. Ε της λεει πως κανεις ετσι 2' χρειαζομαι! Του λεει το προφανες οτι δε μπορειτε να το αφησετε εδω θελω τωρα να βγω κι ο 'κυριος' εφυγε βριζοντας την!!! Δεν παμε καθολου καλα.....Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμενα με ξεπερναει το γεγονος,οτι ενω ολος ο δρομος μου ειναι γενικα αδειος,και ησυχος(ζητημα να περνανε 2-3 αμαξια τη μερα),ερχονται και παρκαρουν μπροστα στη γκαραζοπορτα μου,οι τυχον επισκεπτες των γειτονων,η η πελατες του κοντινου σουβλατζιδικου...
-
Και η τρομερη ατακα που σκοτωνει:Καλα ενταξει δεν το ειδα τι θες τωρα να πλακωθουμε????
-
Σε έναν πολυσύχναστο δρόμο εδώ στην Αλεξανδρούπολη, στα όρια του κέντρου (εθνικής αντιστάσεως για όσους γνωρίζουν), υπάρχει ένα μίνι μάρκετ σε κάποιο σημείο και γενικά έχω παρατηρήσει ότι σταματάν πολλοί για να πεταχτούν να πάρουν κάτι.Έχω δει αρκετούς να σταματούν με διπλοπαρκάρισμα μπροστά από το μαγαζί, ενώ τις περισσότερες φορές υπάρχει θέση για παρκάρισμα και άνετη κιόλας καμιά 20-50 μέτρα πριν ή μετά. Αλλά όχι, ο ελληνάρας δεν περπατάει, δεν πήρε τουτου για να κουράζεται...
-
Ετσι ακριβως! Μου κλεινουν το γκαραζ καμια φορα ενω υπαρχει και θεση ελευθερη στο ιδιο τετραγωνο, ελαχιστα παρακατω δηλαδη. Αλλα οχι να μη κανουν μια μανουβρα να μπουνε αρχοντες εκει μπροστα στο γκαραζ.
Τη πιο καλη δουλεια τη κανει ενας δικηγορος στη γειτονια ο οποιος εχει φτασει στο αμην και φωναζει τη τροχαια. Εχουνε πεσει κλησεις ουυυ. Ενα διποδο γαιδουρι τον ειχε κλεισει τον χριστιανο 1.5 ωρα κι οταν ειδε το ραβασακι του φωναζε οτι δεν εχει ανθρωπιά
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνωστός βαρεμάρας στην γειτονιά που παρκάρει όπου κ οπως γουσταρει , (γωνιες, ραμπες, στη μεση του δρομου) στην προσπαθεια του να ανεβει σε πεζοδρομιο επεσε πανω σε δεντρο πίσω πλαγιομετωπικα αριστερα κ εβαλε μεσα ολο τον προφυλακτηρα. Κατεβηκε κ ελεγχε ολο θυμο κ απογοητευση.
Μονολόγησα απο μέσα μου ''καλα να πάθει'' -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Τη πιο καλη δουλεια τη κανει ενας δικηγορος στη γειτονια ο οποιος εχει φτασει στο αμην και φωναζει τη τροχαια. Εχουνε πεσει κλησεις ουυυ.
Πρωταπριλιατικο ειναι αυτο;
Εκει που εμενα παλια μου εκλειναν συνεχεια το γκαραζ, ειχα παρει την τροχαια δεκαδες φορες και δεν ηρθε ΠΟΤΕ. Ως και 3ωρο περιμενα μεχρι που ο εκαστοτε μαχαραγιας επαιρνε τον τσιγκο του. Ηταν ενας απο τους βασικους λογους που εφυγα, αφου το παρκαρισμα εξω ηθελε να κανεις γυρες 10 τετραγωνα , το παρκινγκ μου ηταν πανω απο τις μισες φορες αχρηστευμενο και δεν μπορουσα να κανω απολυτως τιποτα γι αυτο (εκτος απο τονα βριζομαι με τους παντες, κατι που με κουρασε σε καποια φαση)
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Τη πιο καλη δουλεια τη κανει ενας δικηγορος στη γειτονια ο οποιος εχει φτασει στο αμην και φωναζει τη τροχαια. Εχουνε πεσει κλησεις ουυυ.
Πρωταπριλιατικο ειναι αυτο;
Τι να πεις? Ίσως να ξέρουν ότι είναι δικηγόρος και να φοβούνται να τον γράψουν στα @@ τους.
Δεν νομίζω ότι κοινοί θνητοί έχουν ελπίδα να έρθει η τροχαία πριν την αποχώρηση του κάθε γαϊδάρου. -
Σχετικά με το θέμα της παράνομης στάθμευσης πάνω ή μπροστά από θέση parking,το έχω αντιμετωπίσει πάμπολλες φορές στο σπίτι μου.
Όταν ζούσε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου,εκείνος ως χρόνιος ασθενής που χρειαζόταν άμεση νοσοκομειακή πρόσβαση κι εγώ ως ιατρός λόγω ανάγκης άμεσης έξοδου από το parking,είχαμε βγάλει επιπλέον άδεια κι ήρθαν από το δήμο για να οριοθετήσουν με πλαστικούς κώνους το χώρο της εισόδου-εξόδου.Φυσικά,έχει χρειαστεί από τότε να αντικαταστήσω -με δικά μου έξοδα- καμιά δεκαριά φορές τους εν λόγω κώνους,αφού φυσικά τα 'ζώα' για να μην κουραστούν ή γιατί ήταν λιώμα,δεν έκαναν 1-2 μανούβρες παραπάνω για ξεπαρκάρισμα-παρκάρισμα,τους πατούσαν και τους έσπαγαν κι έκλειναν οριακά το parking.Τελευταία,έβαλα από πιο ανθεκτικό πλαστικό με πιο δυνατή βάση κι είναι κάπως καλύτερα (Δυστυχώς,δεν μπορώ να βάλω από τσιμέντο ή σίδερο για καλύτερα αποτελέσματα).Ένας-δύο που δεν με είχαν δει καθώς παρκάριζαν,τους είπα 'Σιγά-σιγά,έχει εμπόδιο πίσω',μου την είπαν κιόλας 'ε,καλά ένας κώνος είναι,τι κάνεις έτσι',αλλά όταν τους είπα,αν ήταν ένα καροτσάκι με μωρό ή μια γιαγιά τι θα λέγατε,γύρισαν πλάτη κι έφυγαν.Το τραγικό είναι πως μερικοί έχουν και αισθητήρες παρκαρίσματος,αλλά στ' π@π@ρι@ τους,έτσι τους βολέυει να παρκάρουν,έτσι παρκάρουν.
Και φυσικά υπάρχουν κι αυτοί που κλείνουν τελείως την έξοδο παρκάροντας κάθετα κι εξαφανίζονται ή κορνάρεις μισή ώρα και είναι στον κόσμο τους.Θυμάμαι δυο 'κυρίες' που είχαν κλείσει το γκαράζ,ενώ είχαν πάει αμέριμνες το κατοικίδιο τους στον κτηνίατρο λίγο πιο κάτω,κορνάρα,φώναξα και την τροχαία γιατί έπρεπε να βγω άμεσα για περιστατικό ασθενή σε επίσκεψη κατ'οίκω.Τελικά,αφού έκαναν την δουλειά τους ήρθαν μετά από μισή ώρα -εννοείται πριν την τροχαία-,σα να μη συμβαίνει τίποτα .Τα χρειάστηκαν μόνο (τουλάχιστον έτσι έδειξαν,γιατί μέχρι τότε έλεγαν τα δικά τους ), όταν με άκουσε όλη η γειτονιά και τους είπα πως είμαι γιατρός κι εξαιτίας τους,δε μπορούσα να βγω για να πάω σε ασθενή που είχε ανάγκη και πως θα τους φαινόταν αν αυτός ο ασθενής ήταν η μητέρα τους ή ο πατέρας τους. -
Μια είναί η λύση ιδίως αν έχουμε κλειστό γκαράζ και παλιό αμάξι.
Πρώτη, γκάζι, μπουμ, (επαναλαμβάνουμε όσες φορές θέλουμε), όπισθεν, κλείδωμα, ταξί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αυτό το έχω κάνει 2-3 φορές όταν δεν με βλέπει κανείς , αλλά χωρίς φόρα , τους ακουμπάω ελαφρα με τα λαστιχένια bumpers υπό γωνία και σπρώχνω συμπλεκταροντας μέχρι να μπει όσο γίνεται προς τα μέσα κάποια λαμαρίνα ή να σπάσει κάτι.
Και κλειδί μέσα στην χούφτα κλασικά και αμέριμνο πέρασμα κρατώντας το κινητό με το άλλο χέρι εννοείται.
Είναι κακό αυτό το ξέρω αλλά όταν εγώ δεν έχω εμποδίσει ποτέ κανένα σε σημείο όλοι να με λένε βλάκα , να προσέχω οχι να μην κλείσω κάποιον αλλά να μην τον δυσκολεψω ούτε ελάχιστα στην έξοδο από πάρκινγκ μπροστά μου ή πίσω ή από γκαράζ κατά την μανούβρα εξόδου του, και αν χρειαστεί να για πολύ λίγο να είμαι πάντα μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να μπορώ να το μετακινήσω , να τσακώνομαι με την γυναίκα μου για να βρω πάρκινγκ δύο-τρια τετράγωνα μακριά από εκεί που θέλουμε να πάμε ή να πληρώσω και κλειστό πάρκινγκ για ένα τέταρτο , ε... νιώθω λίγο μαλακας να μου φέρονται έτσι.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Σχετικά με το θέμα της παράνομης στάθμευσης πάνω ή μπροστά από θέση parking,το έχω αντιμετωπίσει πάμπολλες φορές στο σπίτι μου.
Όταν ζούσε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου,εκείνος ως χρόνιος ασθενής που χρειαζόταν άμεση νοσοκομειακή πρόσβαση κι εγώ ως ιατρός λόγω ανάγκης άμεσης έξοδου από το parking,είχαμε βγάλει επιπλέον άδεια κι ήρθαν από το δήμο για να οριοθετήσουν με πλαστικούς κώνους το χώρο της εισόδου-εξόδου.Φυσικά,έχει χρειαστεί από τότε να αντικαταστήσω -με δικά μου έξοδα- καμιά δεκαριά φορές τους εν λόγω κώνους,αφού φυσικά τα 'ζώα' για να μην κουραστούν ή γιατί ήταν λιώμα,δεν έκαναν 1-2 μανούβρες παραπάνω για ξεπαρκάρισμα-παρκάρισμα,τους πατούσαν και τους έσπαγαν κι έκλειναν οριακά το parking.Τελευταία,έβαλα από πιο ανθεκτικό πλαστικό με πιο δυνατή βάση κι είναι κάπως καλύτερα (Δυστυχώς,δεν μπορώ να βάλω από τσιμέντο ή σίδερο για καλύτερα αποτελέσματα).Ένας-δύο που δεν με είχαν δει καθώς παρκάριζαν,τους είπα 'Σιγά-σιγά,έχει εμπόδιο πίσω',μου την είπαν κιόλας 'ε,καλά ένας κώνος είναι,τι κάνεις έτσι',αλλά όταν τους είπα,αν ήταν ένα καροτσάκι με μωρό ή μια γιαγιά τι θα λέγατε,γύρισαν πλάτη κι έφυγαν.Το τραγικό είναι πως μερικοί έχουν και αισθητήρες παρκαρίσματος,αλλά στ' π@π@ρι@ τους,έτσι τους βολέυει να παρκάρουν,έτσι παρκάρουν.
Και φυσικά υπάρχουν κι αυτοί που κλείνουν τελείως την έξοδο παρκάροντας κάθετα κι εξαφανίζονται ή κορνάρεις μισή ώρα και είναι στον κόσμο τους.Θυμάμαι δυο 'κυρίες' που είχαν κλείσει το γκαράζ,ενώ είχαν πάει αμέριμνες το κατοικίδιο τους στον κτηνίατρο λίγο πιο κάτω,κορνάρα,φώναξα και την τροχαία γιατί έπρεπε να βγω άμεσα για περιστατικό ασθενή σε επίσκεψη κατ'οίκω.Τελικά,αφού έκαναν την δουλειά τους ήρθαν μετά από μισή ώρα -εννοείται πριν την τροχαία-,σα να μη συμβαίνει τίποτα .Τα χρειάστηκαν μόνο (τουλάχιστον έτσι έδειξαν,γιατί μέχρι τότε έλεγαν τα δικά τους ), όταν με άκουσε όλη η γειτονιά και τους είπα πως είμαι γιατρός κι εξαιτίας τους,δε μπορούσα να βγω για να πάω σε ασθενή που είχε ανάγκη και πως θα τους φαινόταν αν αυτός ο ασθενής ήταν η μητέρα τους ή ο πατέρας τους.κιμ, ιστορια...
δυο χιλιαδες και εννεα
μολις εχω πουληθει στη γιουρομπανκ για το ρημαδι. και ρωτησει τη μανα μου αν εχει μεινει κατι απο το εφαπαξ. που ειχαν μεινει κατι λιγα και πηρα τη 2η θεση στη πυλωτη.
μετακομιση ανημερα αγιου βαλεντινου, αντι λελου της εδωκα καινουργια εντοιχισμενη,
βαζω τον σιβικα τοτες υπογειο, αδειαζω κατι κατσαρολικα σπο το σουιφτ, παω να μπω μεσα, ενα μεγκανε, απο αυτα τα ασχημα.
λεω συγκατοικος θα ειναι, δεν πειραζει.
παω ολιγον παρακατω - αλλη ιστορια αυτη, αλλη μερα
ειχε και κρυο, θεωρησα οτι θα εχω τυχερα πρωτη μερα, δεν ειχα
την επομενη παω να χωσω τον σιβικα κατω, βλεπω το σουιφτ της βλαχας - ειναι ενα γαλαζο (το ι στα ναυπακτια μονο στο λιιιμανιιι) μου λεει πανω. μεγκανε.
την επομενη το αυτο
λεω και εγω καλα αρχισαμε...
κυριακη και γνωριμια με τους υπολοιπους, ταριφας στον 3 με 2 παρκιν τσεκντ, μιλφατο στο 1ο, φραγκατο ειχε και τον 2ο κλειστο, ανευ, τσεκντ. μυστηριο ο 4. τελικα μπαλοφατσα, γνωστος απο παλια, ενα γιαρι στο υπογειο και τελος.
το γαλαζο?
ειτανε και καλες οι μερες τοτες, ειχα πουλησει και στο πουτιν και πλερω.
βαζω ηλεκτρικες. και πανω και κατω.
πουρνο - ντριν-ντριν το κουδουνι
ξανθια, καπου τη ξευρω, επρεπε να αλλαξω γειτονια...
μου λεει κατι για υγρασια που μπαζει το σπιτι της, κατι για ηρθαν οι ξενοι να διωξουν τους ντοπιους. και μου λεει οτι καποιος μαλακς γατος εβαλε ηλεκτροπορτες και την εκλεισε μεσα, πρπει της δωσει κοντρολ και παρκιν, να κανωμε και χαρτια, να προσεξω να μην ξαναγινει
ρωταω ξανθια κοντη - ακομη κατι μου λεει - εχει και λιγο αντροφατσα, αν καταλαβαινει που εχει το αμαξι της, τι ζηταει κλπ- εχω δικαιωμα στο παρκιν
- ειναι παρακολουθημα της λεω (αν δεν παρεις σπιτι νομικα δεν ξερς), εχω σταξει και 5.
- μου λεει, εδω ητανε οικοπεδο και το εβαζα
- της λεω τωρα ειναι δικο μου και θελω να το βαζω εγώ, εκει, οχι σε αυτη
- μου λεει με ξερει εμενα, ημουνα καποτες με τον αδελφο της στη κνε (ιδια φατσα ρε συ, ο νεκ σε ξανθο, δυσκολο και να σκεφτω τον συντροφο ξανθο και στο κρεββατι) και οτι αποχωρησα γιατι με παρεσυραν οι φιλελευθερες πολιτικες και διαφορα αλλοτριωση και προτσές.
εφερα την αστυνομια, μου ευχηθηκε καλοριζικο ο μπατς - να πεσει να με πλακωσει η ξανθια, μου ειπε να φτιαξω την υγρασια που ο εργολαβος εριξε το κοτετσι που ειχαν εκει και τωρα βρεχετε ο τοιχος...
καποια στιγμη πετυχα τον συντροφο. του λεω για την σις, μου λεει ειμαι λαθος, τοσα χρονια το οικοπεδο ηταν σαν δικο τους, μπορουσα να τη δωκω το παρκιν και να φτιαξω το κοτετσι. δεν μιλαω πια με τον συντροφο. εβαλα και ενα παρτερι εκει που εχει υγρασια. με κισσο. και αυτοματο ποτισμα, 6 ωρες την ημερα, χειμωνα-καλοκαιρι...
αυτη βεβαια που εφερε τη πολεοδομια/αστυνομια οταν εβαφε ο μπογιατζης τα καγκελα, οταν εβαζα τεντες. οκ ειχα σταξει το 500αρακι και ειχα βγαλει μικρων εργασιων. γενικα πολεμος...
-
Μην περιοριζόμαστε σε ελληνάρες... πέρυσι σε φιλικό σπίτι στη χαλκιδική, που είναι κοντά σε beach bar ρουμάνος είχε κλείσει με τεράστιο suv την κύρια (και μόνη !) είσοδο του οικοπέδου. Ευτυχώς είχε αφήσει το κινητό του και ζήτησε συγνώμη μετά, αλλά είχε παγίως το κινητό στο παρμπριζ... άρα το έκανε συστηματικά.
Από την αντίθετη πλευρά, είναι ένας που έχει και καλά άδεια χώρου στάθμευσης σε μέρος που λόγω ύψους δεν χωρά αυτοκίνητο και καταλαμβάενι με κορίνες χώρο μπροστά από αυτό για το αμάξι του ! Δεν το βάζει ποτέ μέσα, γιατί δεν χωρά... -
Το Opel μπήκε ανάποδα στην Ιασωνίδου στο Ελληνικο σε ώρα αιχμής και προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να χωρέσει για να προχωρήσει. Όταν μαζεύτηκε ουρά και άρχισαν να τον (την; ) κράζουν, με τα πολλά έκανε όπισθεν και συνέχισε στο κανονικό ρεύμα.
-
Χαχαχαχα τι φαση! Πως γινεται να εχεις διπλωμα και να το κανεις αυτο; Ουτε απο δασκαλο δε πρεπει να χει περασει - και προφανως λειπει κοινη λογικη.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]