-
Τι ferrari και lamborghini...αυτο δε προκειται να το πετυχεις ποτε ξανα!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι ferrari και lamborghini...αυτο δε προκειται να το πετυχεις ποτε ξανα!Μακάρι να έχεις δίκιο γιατί και η μία φορά που το είδα είναι αρκετά τραυματική...
-
Έχω κάνει πολλά χλμ σαν παιδί με ένα τέτοιο.
Είχε ένας θείος μου, έχουμε κάνει ταξίδια Αθήνα-Άρτα 4 ενήλικες και 3 παιδιά και γύρω ανά την Ελλάδα, εννοείται και με τα ευτράπελα τουSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αυτο παιδες ηταν πολυ καλο αμαξακι στα χαρακτηριστικα του (4 δισκοφρενα, υστερουντες βραχιονες πισω, μποξερ κινητηρας) αλλα οτι ηταν ρουμανικο πανω του ηταν κακης ποιοτητας και κακης συναρμολογησης.
Το ειχε φιλος απο καινουργιο, μεγας σιτροεανακιας και συλλεκτης που μου ριχνει μερικες δεκαετιες Τον αφησε ολοκαινοργιο απο την αντιπροσωπεια και αλλη μια φορα παρκαρωντας εξω απο το σπιτι, εχωντας επιστεψει απο τη...Βουδαπεστη! -
Μ' άρεσε πολύ το Axel. Ήταν 'το κουπέ' στα μάτια μου σε σχέση με το επίσης αγαπημένο μου Visa.
Και εδώ πάνω τα καλοκαίρια χωρίς να δεις καν πινακίδες σε αυτά καταλάβαινες τους Ρουμανους τουρίστες. -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Έχω κάνει πολλά χλμ σαν παιδί με ένα τέτοιο.
Είχε ένας θείος μου, έχουμε κάνει ταξίδια Αθήνα-Άρτα 4 ενήλικες και 3 παιδιά και γύρω ανά την Ελλάδα, εννοείται και με τα ευτράπελα τουSent from my Mi A1 using Tapatalk
Χωρέσατε εκεί μέσα 7 άτομα? Τι είχατε κάνει και σας τιμωρούσαν?
-
Αλλες δεκαετιες.. Κι εγω σε GS μεγαλωσα. 2 παιδικα καθισματακια με ζωνες, τα μαξιλαρια αναμεσα και πραγματα αναμεσα στα ποδια και στο πατωμα, πορτμπαγκαζ φισκα και σχαρα οροφης καθε καλοκαιρι Πηρε τη cx μετα ο πατερας και ειχε παθει τη πλακα του πως καταφερνε η μανα μου παλι να μη πεφτει καρφιτσα
-
Κλασικό ελληνικό σόι, 2 οικογένειες με τα πιτσιρίκια τους διακοπάρουν. Το κλίμα και η διάθεση μας, μας έκανε να παραβλέπουμε τα στριμώγματα κλπ
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Στην Ρουμανια εβγαινε σαν Oltcit.Το ειχα φαει στη μαπα 4 χρονια...
-
Σωστος Oltcit! Μ ενα σημα εντελως ''space''
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι ferrari και lamborghini...αυτο δε προκειται να το πετυχεις ποτε ξανα!
Όταν πήρα δίπλωμα μου το έδωσε ο ξάδερφός μου για 6 μήνες να μάθω να οδηγώ. Θεόβαρο τιμόνι, αλλά πολύ καλό αυτοκίνητο για την εποχή του με καλό κράτημα, 4 δισκόφρενα (δεν θυμάμαι εαν ήταν τα μπροστά ή τα πίσω που ήταν πάνω στον άξονα, αλλά Αλφα Ρομέο!), κιβώτιο ταχυτήτων αστείο (ότι ταχύτητα και να είχες ο λεβιές ήταν στην μέση και κουνιόταν σαν να έχεις νεκρά) και ένας κινητήρας που τράβαγε πολύ καλά αλλά μέχρι να ζεσταθεί δεν ξάταγε ρελαντί με τίποτα.
Το είχα αγαπήσει αυτό το αυτοκινητάκι. Μετά πήρα ένα golf Gti 16v MkII και νόμιζα ότι είχα μπεί σε πύραυλο!
-
Τα μπροστα ηταν γιατι το powertrain ηταν δανεικο απο τη GSA.
-
-
Χροοοοονια και ζαμανια...Πες μου οτι εχεις ακομα το ritmo και τη xantia?!
-
ΜΧ5 ND στην επαρχιακή Σερρών- Δράμας. Πόσο
Επίσης χθες 2 panamera στη Θεσσαλονίκη και μια στα Μάλγαρα που την είχα δίπλα μου για κάμποση ώρα στα διόδια. Ούτε φωτό δε μου κανε αίσθηση να τη βγάλω -
660e τελη, κανονικα με κρατικες
-
-
-
Όμορφη δεν είναι αλλά είναι πολύ εντυπωσιακή.
-
Κακάσχημη η Bentley...αυτό με ένα αυτοκίνητο να βγάζουν 5-6 (Cayenne, Bentaya, Q7, Touareg, Lambo) καταντάει κουραστικό και βαρετό!
Carspotting [#7]