-
Χρειάζεσαι αμάξι και κέρδισες ένα.
Κράτα το.
Το c3, σε καμία περίπτωση δεν είναι στην κατηγορία 'και να μου το χάριζαν, δεν θα το έπαιρνα'Άσε μην πάρει χαμπάρι ο criuser το τοπικ και δεν μας γλιτώνει ούτε ο Θεός
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν με παρακολουθείς .
Είμαι ο πρώτος που του απάντησα καθότι πρωινός τύπος....
Ο φίλος όμως έχει θέσει όλα τα θέματα του και νομίζω ότι όλοι του είπαμε το αυτονόητο .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δεν με παρακολουθείς .Είμαι ο πρώτος που του απάντησα καθότι πρωινός τύπος.... [emoji38]
Ο φίλος όμως έχει θέσει όλα τα θέματα του και νομίζω ότι όλοι του είπαμε το αυτονόητο .
Σόρρυ criuser. Δεν είδα ποστ κραξίματος και λέω 'ευτυχώς δεν το είδε ακόμη'
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν είμαι ποτέ εγώ αυτός που 'Ηρξατο χειρών αδίκων' ....
Μετά βέβαια τα χτυπήματα είναι πάντοτε ασύμμετρα...
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Η καινουργίλα δε βγαίνει σε άρωμα..μην το λες
https://www.amazon.com/Chemical-Guys-AIR_101_16-Freshener-Eliminator/dp/B002J7VX4Y
-
Να μην το πουλησεις αν δεν το ηθελες να μην το παραλαμβανες
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλύτερα να μην πουλήσεις τίποτα.
Κέρδισες ένα C3 με πλούσιο εξοπλισμό και θα το 'χαρίσεις' για να το χαρεί άλλος;
Και εσύ θα πας να πάρεις ένα μεταχειρισμένο που θα σου ζητάει χρήματα κάθε τρεις και λίγο;;;;;ΤΡΑΓΙΚΟ
Το να χει 6-7 χιλιαρικα στην ακρη μετρητα στην Ελλαδα της κρισης αδιαφορο ε?
Να μην το πουλησεις αν δεν το ηθελες να μην το παραλαμβανες
Τα μετρητα απο τη πωληση επρεπε να τον αφησουν αδιαφορο ε?
-
λεω να μαζευτουμε ολοι να βρουμε που μενει να τον δειρουμε....
-
-
Χαλανδρι παιδια κοπιαστε χαχαχα
-
Στη πλατεια στην εκκλησια σε μιση ωρα, θα φερω και το μπαμπη το σουγια
-
Ο χρήστης guardian4ce έγραψε:
Χαλανδρι παιδια κοπιαστε χαχαχαΕύχομαι να έχεις πάρκινγκ, αλλιώς πούλα το και κράτα τα λεφτά... Έτσι κι αλλιώς εκεί που θα παρκάρεις, πάλι συγκοινωνία θα θέλεις για να φτάσεις σπίτι σου!!
-
Ασχετο, αλλα το Χαλανδρι ειναι μια τεραστια περιοχη με υπερανετες και εξαιρετικα ασχημες γειτονιες στο παρκαρισμα.
-
nonos: Σε περίμενα μια ώρα και δεν ήρθες
-
Λοιπόν μίλησα με την αντιπροσωπεία της Citroen και μου είπαν ότι αυτοί δεν το παίρνουν αλλά συνεργάζονται με εμπόρους και θα ρωτήσουν.
-
Επίσης ο ασφαλιστής μου είπε ότι επιστρέφονται αναλογικά τα χρήματα εάν ακυρωθεί.
-
Με ένα ψάξιμο βρήκα αμάξια ίδια με το δικό μου, καινούρια αλλά όχι τόσο καινούρια σε αρκετά ψηλές τιμές...
Παράδειγμα αυτό έχει και 3.000 χλμ και το έχουν 12.000
https://www.car.gr/12586952-citroen-c3-feel
Με δεδομένο ότι τα τελευταία 2 χρόνια που είχα αμάξι έκανα λιγότερο από 3.000 χλμ το χρόνο (και εκεί γύρω με βλέπω να είμαι πάλι) λέω εαν:
- βρω καλό μεταχειρισμένο
- καταφέρω να το πουλήσω χωρίς να με γδάρουν
να το κάνω. τι νομίζετε?
-
-
Το καλο μεταχειρισμένο δεν ειναι φτηνό.
Όσο καλο και να ειναι όμως μπορει να χρειαστει ένα καλο service, λαστιχα, μπορει κανέναν ιμαντα και με προϋπόθεση να μην ζητήσει τίποτε άλλο πχ δίσκο - πλατώ (μιλάω για φυσιολογικές φθορές πάντα).
Αντίθετα το αυτοκίνητο που έχεις για τα επομενα 5-6 χρόνια θα του βάζεις καυσιμο και ένα σερβις το χρόνο ( τα βασικα λαδια,φίλτρα )
Βαλτα κάτω και δες απο τα χρήματα που θα πάρεις τι πραγματικά θα σου μείνει στο χέρι σε βάθος πχ πενταετίας.
Ασε που μετα απο 5-6 χρόνια εάν πουληθεί κάτι θα πιάσει το άλλο που θα ειναι δεκαετίας ή και περισσότερο τι θα το κάνεις;
Απο την στιγμη που σου χρειάζεται αυτοκίνητο εγω προσωπικά θα το κρατούσα. -
Όλοι σου λένε σωστά να το κρατήσεις και εσύ σε τρώει να μπλέξεις σε κανένα μεταχειρισμένο αμαρτία..
Κράτησε το αμάξι που είναι μια χαρά και να λες και ευχαριστώ... Δηλώνεις άσχετος με αμάξια οπότε το να βρεις καλό μεταχειρισμένο είναι πιο δύσκολο από τον διαγωνισμό που κέρδισες...
-
Κράτησέ το!
-
Κράτησε το αφού δεν έχεις άλλο αυτοκίνητο.
Επίσης αν δεν έχεις άμεση ανάγκη ρευστότητας , σκέψου πως κρατώντας το αυτοκίνητο θα είναι σαν να έχεις στην άκρη ένα ποσό , -σαν να έχεις χρήματα σε ένα προθεσμιακό λογαριασμό - ένα κεφάλαιο το οποίο επειδή το αυτοκίνητο είναι καλό και αρκετά εμπορικό δεν νομίζω να πέσει κάτω από 8000 σε 4-5 χρόνια αν το συντηρείς σωστά και δεν του φορτώσεις πολλά χιλιόμετρα και αποφασίσεις να το πουλήσεις για να χρηματοδοτήσεις μια νέα αγορά.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μαζί σου. Αφού δεν θα το χρησιμοποιήσεις, δωστο τώρα που είναι 'απάτητο', πάρε ένα άλλο φθηνό (στη μισή του τιμή) και κράτα τα άλλα.
Βάλτο αγγελία. Μην αναφέρεις ότι είναι κερδισμένο στην αγγελία.
Ανανέωνε την αγγελία σου συχνά για να βγαίνει μπροστά. Θα πουληθεί σύντομα.
Με 5-6 χιλ μπορείς να βρείς καλό μεταχειρισμένο με αρκετά χλμ. Αν είναι καλοσυντηρημένο και κάνεις μόλις 3-4 χιλ χλμ το χρόνο, δε σε νοιάζει. Αρκεί να ψάξεις σωστά και σοβαρά.
Αν σε 1-2 μήνες δεν έχεις καταφέρει να το δώσεις χωρίς να το σκοτώσεις, τότε ξεκίνα να σκέφτεσαι μήπως το κρατήσεις.Για να εχεις εικόνα της τιμής:
Μπες μέσα σε μια άλλη σιτροεν σαν πελάτης και μάθε τιμή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Κάνε το απαραίτητο παζάρι για να το κλείσεις 'τώρα'. Εσύ αν ήσουν πράγματι στην αναζήτηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, θα το έπαιρνες 'μεταχειρισμένο' με -1500 ευρώ ; αν όχι, με -2000;
Υποκειμενική ιδέα: Για μένα θα ήταν ευκαιρία η αγγελία σου αν κάτι που το αγοράζω σήμερα 12,000, θα μπορούσα να το πάρω από σένα με 2 χιλ διαφορά. Για οτιδήποτε λιγότερο, θα προτιμούσα να το πάρω καινούριο από την αντιπροσωπεία. -
+1
Καλες συμβουλες
Ολοκαίνουριο αμάξι. Πώληση/ερωτήσεις.