-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Ας είχες του '87,δεν θα κολλήσουμε εκεί....
Όπως δεν θα έπρεπε να έχεις επιχείρηση,αφού η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο είναι ανεπίτρεπτη....Έχω ατομική επιχείρηση. Υπαλλήλους δεν έχω όμως!!! Μόνος μου ξεφορτώνω τα φορτηγά των προμηθευτών, δουλεύω στις μηχανές μου στο υπόγειο, φτιάχνω τις παλέτες με τα εμπορεύματα, φορτώνω τα φορτηγά των πελατών, κάνω τα λογιστικά μου, πραγματοποιώ τις πληρωμές προμηθευτών και λοιπών εξόδων, τρέχω σε πελάτες αν γίνει κάτι, τρέχω σε Εφορίες όταν χρειάζεται κλπ κλπ κλπ. Τι έχεις να πεις τώρα;;;
Έλα μια μέρα να σηκώσεις τα ρολλά των 50 και 60 κιλών από την παλέτα και να τα βάλεις στην μηχανή και μετά να την δουλέψεις και 8 ώρες, να συσκευάσεις κλπ και μετά να μου πουλήσεις εξυπναδούλες πίσω από το πληκτρολόγιο σου...
Κι αυτά τα κάνει άνθρωπος με 2 πτυχία και μεταπτυχιακό από καλό πανεπιστήμιο της Αγγλίας, ο οποίος επίσης διοικούσε Ίλη Αρμάτων και ένα σωρό νοματαίους με καλή προοπτική καριέρας που απλά τόλμησε να ιδιωτεύσει...
-
Πολλά νεύρα βλέπω και δεν κάνουν καλό. Προφανώς δεν υπάρχει λόγος να 'μετρήσουμε' τα πτυχία μας σαν οκτάχρονα. Όμως και εγώ έχω μια τσάντα γεμάτη πτυχία,και εγώ έχω κουβαλήσει την 'Άρτα και τα Γιάννενα' μετά από 21 μετακομίσεις σε 24 χρόνια,και εγώ έχω διοικήσει λόχο ενώ ταυτόχρονα είχα άλλα 4 πόστα και πολλά άλλα που δεν γράφονται δημόσια. Για κάποιο προφανώς σοβαρό λόγο είχα CTSA περίπου 15 χρόνια.....
Εγώ δεν έχω ποτέ και κανένα θέμα με όποιον έχει,κατέχει και παλεύει για να βελτιώσει τη ζωή του,την δική του και της οικογένειας του. Μαγκιά του! Καποια στιγμή όμως πρέπει τα λόγια μας να συμφωνούν με τις πράξεις μας. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Που εντοπίζεις την αντίφαση; Θα έπρεπε να έχω Lada του '84 για να θέλω μια πιο δίκαια κοινωνία;Θεωρείς ότι ζεις σε μία κοινωνία που έχει αδικήσει εσένα ή κάποιους άλλους ανθρώπους;
Αν μου πεις ότι αισθάνεσαι αδικημένος από την συγκεκριμένη κοινωνία θα μου φανεί παράξενο.
Οπότε με ενδιαφέρον θα ήθελα να διαβάσω σε τι σε έχει αδικήσει η κοινωνία που ζούμε.
Και επιπλέον ποια κοινωνία θα θεωρούσες δίκαιη;Εγώ πάντως όχι μόνο αισθάνομαι ότι η κοινωνία είναι άδικη προς εμένα αλλά και ότι με τιμωρεί κιόλας που γεννήθηκα σε αυτό το τόπο.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και όχι, δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν άλλο. Μονο με εσας , που μαλλον εσεις εχετε θεμα μαζι μου.[/color]γιατι όταν σε διορθωσα απλα σε διορθωσα διχως κανενα σχολιο, (για την ορθογραφια) επειδή δεν είναι αυτή η προθεση μου, αλλα δεν περιμενω να με πιστεψεις. Εξαλλου λεω ασυναρτησίες, δεν παω καλα και δεν επικοινωνω. Ε;
-
Άρα έχεις θέμα ή τέλος πάντων φταίμε 100% εμείς που έχουμε θέμα μαζί σου και για αυτό εσύ για να μας ''πικάρεις'', ''μείώσεις'' ή οτιδήποτε διορθώνεις τα ορθογραφικά;
Και είσαι δάσκαλος και διδάσκεις παιδάκια...Να σε πιστέψω τελικά ότι δεν το κάνεις για αυτό το λόγο ή όπως έγραψες το κάνεις επειδή έχουμε εμείς θέμα μαζί σου;
Βγες και πες ρε Γιάννη: Το κάνω για να σας πικάρω.
Μην γράφεις μια το ένα και μια το άλλο ανάμεσα από 2 ημέρες. -
Είμαι πολύ λίγος ηθικά και κατώτερος σου.
Συμφωνώ.
Καληνύχτα δασκαλάκο.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Πολλά νεύρα βλέπω και δεν κάνουν καλό.Δεν κάνουν καλό στα νεύρα μου οι κρίσεις και οι εξυπνάδες.
Καποια στιγμή όμως πρέπει τα λόγια μας να συμφωνούν με τις πράξεις μας.
Αυτό να το πεις σε όποιον εκμεταλλεύεται άλλους ανθρώπους για να πλουτίσει, όχι σε εμένα.
Θεωρείς ότι ζεις σε μία κοινωνία που έχει αδικήσει εσένα ή κάποιους άλλους ανθρώπους;
Φυσικά και έχει αδικήσει το 99,99% των ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν 'Βαρδινογιάννηδες'. Δεν λέω ότι είμαι ο πιο αδικημένος, αλλά θα ήμουν σιχαμένος αν δεν ήθελα δικαιοσύνη ακόμα και για τους πιο αδύναμους από εμένα. Επιθυμώ μια δίκαιη κοινωνία ισότητας, όπως ο κάθε κομμουνιστής. Και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ωφελημένος - περιέγραψα τις εργασιακές μου συνθήκες άλλωστε.
@REALZEUS
Δια απλα γραφω το τελικο αποτέλεσμα για τον κομμουνισμο. Τιποτε άλλο.Κι εγώ απλά λέω για ποιόν λόγο έπεσε το σύστημα.
-
Εννοείται ότι σε αυτά που μου έγραψες δεν θα απαντήσω αφού θα πρόκειται περί διαλόγου κωφών και δεν μου αρέσει , αλλά η ερώτηση μου είναι απλή .
Επιχειρηματικά δεν σε παίρνει να έχεις 1-2 υπαλλήλους ώστε και πιο ξεκούραστος να είσαι και πιο πολύ χρόνο να έχεις για να κλείνεις δουλειές και θέσεις εργασίας να ανοίξεις που θα είναι και κοινωνικά σωστό .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θεωρείς ότι ζεις σε μία κοινωνία που έχει αδικήσει εσένα ή κάποιους άλλους ανθρώπους;
Φυσικά και έχει αδικήσει το 99,99% των ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν 'Βαρδινογιάννηδες'. Δεν λέω ότι είμαι ο πιο αδικημένος, αλλά θα ήμουν σιχαμένος αν δεν ήθελα δικαιοσύνη ακόμα και για τους πιο αδύναμους από εμένα. Επιθυμώ μια δίκαιη κοινωνία ισότητας, όπως ο κάθε κομμουνιστής. Και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ωφελημένος - περιέγραψα τις εργασιακές μου συνθήκες άλλωστε.
Εγώ από την άλλη βλέπω ότι είσαι σε μία πολύ καλή κατάσταση από όλες τις πλευρές στο συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα που ζούμε. Φυσικά κρίνω από αυτά που διαβάζω. Έχεις μία ατομική επιχείρηση, έχεις πολύ δουλειά, κουράζεσαι βεβαίως αλλά έχεις την δυνατότητα να διαθέτεις και να συντηρείς 5 premium αυτοκίνητα. Τα οποία θεωρώ ότι δεν τα παρατάς και μέσα στο δρόμο. Εγώ πάντως σε βλέπω σαν εύπορο πολίτη.
Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με αυτά. Είσαι ωραίος και καλά κάνεις αφού μπορείς.Αναρωτιέμαι όμως.
Σε ένα κομουνιστικό μοντέλο θα έχω την δυνατότητα να ξεκινήσω μία (όπως την θέλω εγώ και όχι κάποιος άλλος) ατομική επιχείρηση και να έχω στη διάθεσή μου κάποια καλά αυτοκίνητα;;Θα μου το επιτρέψει αυτό μία κομουνιστική κυβέρνηση ή θα τους βάλει όλους στο ίδιο σακί και θα πει το παρακάτω;
'Storm η ατομική σου επιχείρηση θα γίνει με συνιδιοκτήτη το κράτος, θα φτιάξεις ότι επιχείρηση σου πούμε και θα έχεις πλέον ένα αυτοκίνητο ή ένα σκούτερ. Διαφορετικά άντε τράβα στα χωράφια ή τράβα εργάτης όπου σε στείλει ο κρατικός μηχανισμός και πολύ σου είναι. Διάλεξε Storm.'
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Y.Γ2: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Και νόμιμο και ηθικό.
http://www.enikos.gr/politics/561991/sa ... -dilonei-kΤυπικοί αριστεροί που διαφέρουν από τους προηγούμενους πιτσαδόρους... και νοιάζονται για το καλό του τόπου και των πολιτών ...
-
Οι ιδεολογίες και τα κόμματα που άλλοτε καταρχήν (πχ ΚΚΕ) και άλλοτε υπό μια (συριζα) έννοια τις υποστηρίζουν, δεν είναι τίποτε άλλο για το μέσο λαμόγιο, από ένα όχημα μεταφοράς στους στόχους του. Το πρόβλημα πλέον είναι πως τα κανάλια (όχι τα τηλεοπτικά...) που προμηθεύουν το πολιτικό σύστημα με νέους πολιτικούς είναι τόσο μα τόσο ελεγχόμενα και διεφθαρμένα που σχεδόν ... ουδείς ηθικός δεν δύναται να γίνει πολιτικός. Θα βρεις 10 αριστερούς (!) που θα έχουν κάνει τις λαμογιές τους και από την άλλη πλευρά θα σου βρουν άλλους δέκα και πάει λέγοντας. Όλα αυτά βέβαια έχουν αιτία. Μέχρι να την ανακαλύψει η πλειοψηφία ρεμάλια λαμόγια ή ότι άλλο θα περνούν μια χαρά στην υγειά των κορόιδων. Βέβαια με αυτούς εδώ υπάρχει ένα νέο στοιχείο - δείγμα δυσοσμίας. Κανείς δεν παραιτείται, κανείς δεν απολύεται γιατί όλοι μαζί γνωρίζουν πως 'μεταξύ κατεργαρέων' πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια... Ο ένας κάνει την γυναίκα του καθηγήτρια Πανεπιστημίου, ο άλλος βάζει το ταίρι του σε μια ΔΕΚΟ, ο τρίτος προστατεύει την ξαδέρφη του και πάει λέγοντας... Μα αφού δεν ανοίγει μύτη όλα καλά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Y.Γ2: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Και νόμιμο και ηθικό.
http://www.enikos.gr/politics/561991/sa ... -dilonei-kΤυπικοί αριστεροί που διαφέρουν από τους προηγούμενους πιτσαδόρους... και νοιάζονται για το καλό του τόπου και των πολιτών ...
Η απάντηση της είναι χαρακτηριστική.
http://newpost.gr/politiki/656853/den-p ... ta-xrhmata
Το παίζει και θιγμένη και το μόνο που ζητάει είναι να την κρίνουν από το έργο της, για το οποίο αναφέρει ότι είναι 'η μείωση της ανεργίας!'. Τη στιγμή που έγινε κατεστημένο να δουλεύει ο κοσμάκης 10ωρα για ένα 500αρικο (και πολύ λέω). Η κυρία Αντωνόπουλου, με οικογενειακή δήλωση εκατομμυρίων... Δεν υπάρχει καθόλου τσίπα λέμε..
-
Θα απαντήσω ως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:
'Ναι αλλά οι προηγούμενοι τι έκαναν;
Η Siemens; H διαπλοκή;
Τα βοθροκάναλα;
Ο σκατοβόθρις;
Ο Κούλης; Η Μαρέβα;
Ο Βορίδης; Ο πιτσαδόρος; Οι ακροδεξιοί της ΝΔ;
Ο Μπένυ;
Αυτοί δεν κατέστρεψαν τη χώρα;
Άρα εμείς σε τι φταίμε; Καμμένη γη παραλάβαμε...
Φταίνε οι άλλοι. Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους.
Αυτά. Τέλος. Πάμε παρακάτω παρακαλώ. Επόμενη ερώτηση. ' -
Ως άτομο χαμηλού ήθους έχω να πω το εξής:
Το mentalite αυτών που δεν έχουν τσίπα, κοροϊδεύουν όντας βιδωμένοι στην καρέκλα και δεν παραιτούνται με τίποτα, είναι ευθέως συγκρίσιμο με αυτό των αμετανόητων υποστηρικτών τους.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα απαντήσω ως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:'Ναι αλλά οι προηγούμενοι τι έκαναν;
Η Siemens; H διαπλοκή;
Τα βοθροκάναλα;
Ο σκατοβόθρις;
Ο Κούλης; Η Μαρέβα;
Ο Βορίδης; Ο πιτσαδόρος; Οι ακροδεξιοί της ΝΔ;
Ο Μπένυ;
Αυτοί δεν κατέστρεψαν τη χώρα;
Άρα εμείς σε τι φταίμε; Καμμένη γη παραλάβαμε...
Φταίνε οι άλλοι. Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους.
Αυτά. Τέλος. Πάμε παρακάτω παρακαλώ. Επόμενη ερώτηση. 'Ο Koσκωτάς, τα πρώτα F16 που αγοράσαμε; Ο Καραμανλής που έσβησε τα αγροτικά δάνεια, τα φόρτωσε στην Αγροτική και τα πληρώσαμε εμείς; Τα αυθαίρετα που φυτρώνουν μέσα στα δάση; Η φοροδιαφυγή από τα λαθραία καύσιμα; Η πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Αγροτικής Τράπεζας; Τα θαλασσοδάνεια στα τηλεοπτικά κανάλια; Το φαγοπότι στην τοπική αυτοδιοίκηση;
Όμως, η ελπίδα.....πεθαίνει....τελευταία.... -
Αν ξεκινήσουμε από την εποχή του 1980 μπορούμε να γράψουμε βιβλίο...
-
Είπαμε... Να προσπαθείς να βρεις καθαρό πολιτικό μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα είναι σα να ψάχνεις να βρεις παρθένα σε μπουρδέλο. Βέβαια όπως έγραψα πιο πάνω στους κυβερνώντες επικρατεί ένα σχετικά πρωτόγνωρο ποιοτικό χαρακτηριστικό. Δεν παραιτούνται, δεν απολύονται, δεν παραδέχονται και φυσικά δεν βλέπουν το λόγο να δείξουν μεταμέλεια για οτιδήποτε.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Είπαμε... Να προσπαθείς να βρεις καθαρό πολιτικό μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα είναι σα να ψάχνεις να βρεις παρθένα σε μπουρδέλο. Βέβαια όπως έγραψα πιο πάνω στους κυβερνώντες επικρατεί ένα σχετικά πρωτόγνωρο ποιοτικό χαρακτηριστικό. Δεν παραιτούνται, δεν απολύονται, δεν παραδέχονται και φυσικά δεν βλέπουν το λόγο να δείξουν μεταμέλεια για οτιδήποτε.+1
Απλά να σημειώσουμε ότι στην ουσία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι και αυτά παιδιά του ίδιου πολιτικού σωλήνα.
Οπότε δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο.
Μόνο κάτι χειρότερο, γιατί είχαν άλλωστε τους 'καλύτερους' δασκάλους. -
εισαστε αδικοι κυριοι με την ρανια...
μην ξεχνατε οτι δια μολις τρία εκατομμύρια ευρώ έχασε το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Επιχειρηματικά δεν σε παίρνει να έχεις 1-2 υπαλλήλουςΌχι.
Εγώ από την άλλη βλέπω ότι είσαι σε μία πολύ καλή κατάσταση από όλες τις πλευρές στο συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα που ζούμε. Φυσικά κρίνω από αυτά που διαβάζω. Έχεις μία ατομική επιχείρηση, έχεις πολύ δουλειά, κουράζεσαι βεβαίως αλλά έχεις την δυνατότητα να διαθέτεις και να συντηρείς 5 premium αυτοκίνητα. Τα οποία θεωρώ ότι δεν τα παρατάς και μέσα στο δρόμο. Εγώ πάντως σε βλέπω σαν εύπορο πολίτη.
Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με αυτά. Είσαι ωραίος και καλά κάνεις αφού μπορείς.Αναρωτιέμαι όμως.
Σε ένα κομουνιστικό μοντέλο θα έχω την δυνατότητα να ξεκινήσω μία (όπως την θέλω εγώ και όχι κάποιος άλλος) ατομική επιχείρηση και να έχω στη διάθεσή μου κάποια καλά αυτοκίνητα;;Θα μου το επιτρέψει αυτό μία κομουνιστική κυβέρνηση ή θα τους βάλει όλους στο ίδιο σακί και θα πει το παρακάτω;
Το τι σταυρό κουβαλάει ο καθένας το ξέρει μόνο ο ίδιος.
Πίστεψέ με πάντως στο ότι θα ήμουν πολύ καλύτερα αν δεν είχα να τρέχω για τα πάντα και ήμουν απλά εργαζόμενος σε μια επιχείρηση του Κράτους (μιας και ρώτησες για το κομμουνιστικό μοντέλο) αντί να πληρώνω φόρους για ανύπαρκτα εισοδήματα.Αν ξεκινήσουμε από την εποχή του 1980 μπορούμε να γράψουμε βιβλίο...
Από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους θα έλεγα... Την ιστορία με τα αγγλικά δάνεια για να αγοράσουμε πλοία (από τα δικά τους ναυπηγεία φυσικά) για τον πόλεμο με τους Οθωμανούς την ξέρετε φαντάζομαι...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ