-
Cruiser σίγουρα το έχεις δει από κοντά;
Και εγώ την ίδια περίπου άποψη με εσένα είχα όταν είδα την παρουσίαση του σε βίντεο και φωτό.
Μόλις είδα πριν κάτι μήνες από κοντά στην Τρίπολη ένα γκρί ίδια έκδοση όπως της φωτό μου έπεσε το σαγόνι.
Δίπλα του η 3αρα μοιάζει με... γιαπωνέζικο.
Είπα πως έμοιαζε σε πολυτελή σπορ μπερλινα , αν έπρεπε να δώσω μια εικόνα σε κάποιον που δεν το είχε δει θα του έλεγα πως είναι κάτι ανάμεσα σε Jaguar και Aston Martin.
Τώρα τι εννοείς σχεδίαση Alfa , δεν το κατανοώ , αυτό που βλέπω είναι πως είναι με διαφορά το πιο όμορφο-σπορ σε εμφάνιση της κατηγορίας του.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το 2018 άμα είσαι μάγκας φτιάχνεις κάτι πρωτότυπο . Οχι τον κώλο ενός μάζντα 6 , μοντέο , τολέδο κλπ και την μούρη με το σήμα να είναι άσχετο σχεδιαστικά με τα φώτα και τις αεροτομές .+1
Από όταν την πρωτο-είδα, προσωπικά πάντα που έκανε οτι μοιαζει με πολυεστερική κατασκευή από μαγαζί που φτιαχνει Ντουρμπο και ΤζιΤιΑι κατσκευές με προϊστορία σε κορεάτικά και ισπανικά αυτοκίνητα.
Καμία αναλογία, καμία λεπτομέρεια στο surface treatment που λέμε και στο χώρο του σχεδιασμού. Απλά μια αμηχανία στο πως να καλύψουν τον όγκο και να το κανουν να μοιαζει ζμπορ και κουορε ζπορτίβο.
Καλά, στη Στέλβιο δώσαν ρέστα ανοησίας.
Θα πρέπει να τους λείπει ο σινιορε Βάλτερ -
Την είδα όταν ήρθε στην έκθεση στην Κηφισίας και στο γκόλντεν χώλλ . Κάθισα μέσα , εντάξει ζόρι για μένα αλλά δεν είμαι το μέτρο σύγκρισης αλλά δεν μου έκανε εντύπωση .
Την ξαναείδα πριν ένα μήνα μαζί με το Στελβιο πάλι στην Κηφισίας που ένα φιλικό ζευγάρι πήγε να δει τα τζίπ .
Η άποψη ίδια όπως και για το Στέλβιο . No name .
Ιδιαίτερα για το δεύτερο όταν παίζει το μικρό Ρείντζ , οι τζάγκ κλπ .
Τώρα τι θα περίμενα ? Κάτι ιδιαίτερο . Οπως ιδιαίτερο είναι η κομπετιτσιόνε .
Αλεχάντρο +1000
-
Eμένα πάντως -κυρίως στα οπίσθια-, μου θυμίζει κάτι σε Maserati (Ghibli, GT)
-
Κοίταξε ότι το αμάξι ότι δεν είναι πραγματική Αλφα είναι προφανές .
Ο συνεταίρος μου Αρχιτέκτονας σπουδαγμένος στην Βενετία έχει μείνει στην Ιταλία 14 χρόνια . Είχε το τζουνιορ που λες και πριν κάποια χρόνια την gtv 2.0 tb και ασχολείται με τα αμάξια αλλά όχι όσο εμείς με μοντέλα κλπ . Του έδειξα το πίσω της τζούλια . Του λέω τι μάρκα είναι όπως σου έρχεται . Είπε ότι και εγώ αλλά και όλοι . Το αμάξι πίσω είναι ότι νάναι .Γι αυτο μαστορα και εχει τελειωσει κατι Φλωρεντοβενετιες που πηγαινε ο καθε πικραμενος αρχες-μεσα '70s Ρωτα το πατερα μου και τον αδερφο μου ,αρχιτεκτονες Μετσοβιου και Πατρων αντιστοιχα να μαθεις την αληθεια για τη giulia... Ο μεν δευτερος σχετικα αδιαφορος με την αυτοκινηση που ηρθε και με ρωτησε ''Το εχεις δει αυτο?'' και ο μεν πρωτος καμμενος απο alfasud πριν χρονια και με ψιλοαποστροφη προς την alfa που στην εκθεση στον Ελληνικο ηταν το μονο αμαξι που εκατσε να το ψαξει μετα απο αυτο που ειδε.
Μάλιστα περισσότερο Αλφα είναι το πίσω μέρος του νέου 508 , παρά αυτό . Και στο πλάι 3άρα facelift .
Το πισω μερος του 508 ειναι μια προσαρμογη της peugeot στο κωλο του insignia και οχι φαντασιωσεις σου οτι θα ταν το νεο c5 και δε ξερω γω τι αλλο. Αν περιμενες να δεις τον ιδιο κωλο της 156 και της 159 στη giulia να σου θυμισουμε οτι ''Το 2018 αν εισαι μαγκας φτιαχνεις κατι πρωτοτυπο'' ή τουλαχισον οχι ολοιδιο. Προσωπικα το πισω μερος ειναι η φυσιολογικη εξελιξη οταν βγαζεις καινουργιο αμαξι και δε κανεις ενα fl αλα VAG και οταν δε βαφτιζεις πρωτοπορεια κατι πιπες τυπου....ε τωρα ενταξει μαντεψε ποιο αμαξι θα γραφα...
Το 2018 άμα είσαι μάγκας φτιάχνεις κάτι πρωτότυπο . Οχι τον κώλο ενός μάζντα 6 , μοντέο , τολέδο κλπ και την μούρη με το σήμα να είναι άσχετο σχεδιαστικά με τα φώτα και τις αεροτομές .
Τι σχεση εχουν σχεδιαστικα οι κωλοι των 6, toledo, mondeo με τη giulia ο θεος και η ψυχη σου.
Οσο για τη Stelvio ειναι καλη για τη κατηγορια της και σε σωστα λεφτα απο παλιοτερες συζητησεις δω μεσα και τιποτα παραπανω ως SUV...
-
Πλάγια όψη 3άρας , πίσω όψη 10 εταιρειών από τογιότα ,λέξους , μέχρι κία και σέατ . Εντάξει η πρόσοψη αγωνιά να φωνάξει ότι είμαι άλφα με το τεράστιο σήμα , αλλά αν ήταν πιο τετράγωνο διατηρώντας τα φώτα και τις αεροτομές θα μπορούσε να είναι κράισλερ...Πιστεύω θα έχω ανεβάσει την πίεση στον νονό στο 20...
Που και που πάμε σε κανέναν οφθαλμίατρο!!! Και στο λέει κάτοχος 3άρας...
-
Σας γλεντάει κανονικά ο πάππος!
Μπαίνει γράφει δυο τρεις μαλακίες...τρέχουν οι υπόλοιποι να απαντούν με σεντόνια...και αυτός γελάει αραχτός!
Αδιαφορία απέναντι στα trolls -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Από όταν την πρωτο-είδα, προσωπικά πάντα που έκανε οτι μοιαζει με πολυεστερική κατασκευή από μαγαζί που φτιαχνει Ντουρμπο και ΤζιΤιΑι κατσκευές με προϊστορία σε κορεάτικά και ισπανικά αυτοκίνητα.
Καμία αναλογία, καμία λεπτομέρεια στο surface treatment που λέμε και στο χώρο του σχεδιασμού. Απλά μια αμηχανία στο πως να καλύψουν τον όγκο και να το κανουν να μοιαζει ζμπορ και κουορε ζπορτίβο.
Καλά, στη Στέλβιο δώσαν ρέστα ανοησίας.
Θα πρέπει να τους λείπει ο σινιορε ΒάλτερΚόψε τα παραισθησιογόνα... φιλικά...
-
χαχαχα, βρε τους χαβαλέδες!
-
Δεν απαντώ .....
Περιμένω να πιάσουν τα ηρεμιστικά πρώτα.........
-
Άμα δεν σε πιάνουν, να αυξήσεις τη δοσολογία.
-
http://www.alfaromeo.gr/kosmos-tis-alfa ... stelvio-q4
-
Σα μαλακας φερεσαι παντως και στο λεω γιατι μ εμενα τουλαχιστον δε σεβεσαι ουτε τα διαδικτυακα χρονια που γνωριζομαστε αππ αλλου. Και γραφω σα γιατι θελω να πιστευω οτι δεν εισαι.
-
Πόσο κάνει η giulia;
edit:Άκυρο το βρήκα. Άρκετά προσιτή. Αν ήμασταν στα '80s των sedan και του τσοβόλα μπορεί και να κυκλοφορούσαν παντού. Προσωπικά την βρίσκω όμορφη. Αλλά απ΄την άλλη, εγώ οδηγώ s-cross...
Άντε καλό βράδυ σας -
Πριν το edit ηθελα να σου γραψω οσο μια καλουτσικα εξοπλισμενη τρικυλινδρη X1
-
It's a steal που λένε και στα ξένα! Πρώτα χρειάζομαι κλειστό γκαράζ όμως...
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
It's a steal που λένε και στα ξένα! Πρώτα χρειάζομαι κλειστό γκαράζ όμως...Μανία βρε γαμώτο με το γκαράζ. Φυσικά χρειάζεσαι το γκαράζ για ένα τέτοιο αυτοκίνητο αλλά πρωτίστως χρειάζεσαι μαθήματα σπορ οδήγησης και καλή πίστα!
-
Hmm interesting..
https://www.autoblog.gr/2018/03/01/neo- ... -sto-2019/ -
Παράκληση. Μόνο suv να μην είναι... Θα προτιμούσα μια αναβίωση της GT
-
μολις ερθει, κλεισιμο στη τουαλετα και 'αυτοδιαχειρηση'
https://www.amazon.com/Pure-Alfa-Romeo-Culture-Passion/dp/8891814393
ΑLFA ROMEO FORUM