Jan 5, 2018, 6:12 AM

Tέσπα. Καλώς θυμόμουν Ιούλιο για το σχετικό συγκριτικό το οποίο και παραθέτω.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkriti ... hdi-120-vw
Το τιγκ προκρίνεται λόγω του πιο ισορροπημένου χαρακτήρα του και όχι της ομορφιάς του (επαναλαμβάνω πως έγραψα πως είναι το πρώτο τιγκ που πραγματικά μου άρεσε και είναι η άποψη μου κατατεθειμένη στο νήμα του στα πρώτα ποσταρισματα που του έγιναν.) Αντίστοιχα έχω γράψει πως κατά την γνώμη μου το ωραιότερο suv αυτή την στιγμή είναι το 3008. Αυτό το έχω γράψει όχι μόνο στο νήμα του αλλά και σε όποιο άλλο ενεπλάκη. Από εκεί και μετά λόγω ιδιοσυγκρασίας και γενικότερα χαρακτήρα για το μόνο όχημα που στην κυριολεξία έχω αλλάξει θέση έστω και εν μέρει είναι το scross το οποίο αν και όχι όμορφο (πάντα κατά την γνώμη μου) εντούτοις το πλέον vfm και απόλυτο εργαλείο με στοχευμένη την οικονομική αλλά και σπορ οδήγηση με όλα όμως τα συν της πολυχρηστικότητας, των χώρων και της εκτός δρόμου οδήγησης. Το T-Roc μπορεί να είναι αισθητικά όμορφο αλλά στα χρήματα που ζητά στις υψηλές εκδόσεις είναι λίγο σε σχέση με το τιγκ και στην τιμή εκκίνησης από το scross και πολλά ακόμη. Μόνο σαν δεύτερο αυτοκίνητο και μάλιστα ευκατάστατης οικογένειας έχει λόγο ύπαρξης στην Ελλάδα. Καμία διάθεση ειρωνείας. Διαβάζοντας την αναφορά των 4Τ για την επαφή τους με το αυτοκίνητο έγραψαν τα καλά του αλλά εύστοχα οι άνθρωποι διαπίστωσαν σε μεγάλο βαθμό αυτά που σκεφτόμουν. Καλημέρα σε όλους.