-
Δλδ, το πρόβλημα τις πόλης στο κέντρο λύθηκε με τις θέσεις για τους κατοίκους και τις θέσεις επί πληρωμή;;
Πότε επιτέλους θα ασχοληθεί ένας χριστιανούς με τα ταλιμπανοπαρκαρίσματα και τα διπλο-τριπλοπαρκαρίσματα; Υπάρχουν δρόμοι και στενά χωρίς κίνηση και κάνεις πόση ώρα να τα διασχίσεις γτ αρχιζεις τα σλάλομ για να περάσεις. Ανύπαρκτο δημοτική διοίκηση δεκαετίες τώρα. Μοναδικό ΜΜΜ το λεωφορείο και δεν ασχολείτια κάποιος να είναι έστω καθαρές οι λεωφορειογραμμές.
Θεσσαλονίκη σε χαιρετάω σε λίγες μέρες και ειλικρινά για μερικά πράγματα νιώθω ανακούφιση.
-
Κάτι σημαντικό να αναφέρω. Δεν είναι για δρόμο πολυσύχναστο αλλά έστω και ένας να περάσει θέλειο προσοχή.
Ήμουν στο φανάρι του τζάμπο χθες το βράδυ και περίμενα να στρίψω προς της Απόλλωνος, προς τον συνεταιρσμό ταξί δλδ, και σταμάτησε μαι κυρία στο φανάρι και μου είπε να προσέξω μία λακούβα κοντά στον συνεταιρισμό. Η λακούβα είναι μερικά μέτρα πριν το βενζινάδικο αν έρχεται κάποιος από τζάμπο και πραγματικά είναι βαθιά και στενόμακρη. Το βράδυ δεν φαίνετια και ευτυχώς με προειδοποίησαν καθώ ςέτσι όπως την είδα μπορούσα κάλλιστα να πέσω μέσα. Ευχαριστώ ξανά την κυρία για την ενημέρωση και όσοι περάσετε από εκεί προσοχή, ειδικά νυκτερινές ώρες.
-
Ειδοποιήστε το Δήμο, μερικές φορές τις φτιάχνουν γρήγορα, ειδικά αν είναι σε άσχημο σημείο.
Για θέματα στάθμευσης, λεωφορειολωρίδων κ.λ.π. είναι καθαρά θέμα αστυνόμευσης και όχι θέμα τοπικής γαϊδουριάς (μόνο). Στην Αθήνα π.χ. δεν διανοούνται να διπλοπαρκάρουν σε Πανεπιστημίου - Σταδίου κ.λ.π. αλλά περιφερειακά (π.χ. Παγκράτι) οι κεντρικοί δρόμοι είναι εφιάλτης. Αν η αστυνομία δεν σταματήσει να κάνει τα χατήρια των τοπικών αρχόντων και δεν αρχίσει να παίρνει πινακίδες, δεν βλέπω λύση. Κανένας εισαγγελέας να ασχοληθεί με το θέμα και τα διαφυγόντα έσοδα από πρόστιμα υπάρχει ; -
Η λακούβα βρίσκεται έξω από τον συνεταιρισμό ταξί, δεκάδες επαγγελματίες οδηγοί περνάν από εκεί. Ξαναλέω επαγγελματίες, εγώ τυχαία πέρασα. Αν δεν έχουν ασχοληθεί αυτοί, τι να πω...
Επίσης, στην Αθήνα δεν ξέρω τι συμβαίνει, όσες φορές έχω κατέβει σαν τουρίστας, δεν παρατηρώ καν για να είμαι ειλικρινής. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από τότε που έβαλαν αυτά τα παρκόμετρα έχουμε τα εξής. Αρχικά το σύστημα αυτό λειτουργεί κυρίως ηλεκτρονικά, θέλεις συγκεκριμένο app, στοιχεία κάρτας κτλ για να πληρώσεις να παρκάρεις στις θέσεις που είναι επί πληρωμή. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετοί δρόμοι που παλαιότερα δεν έβρισκες πάρκινγκ ούτε με σφαίρες και τώρα βρίσκεις άπειρες ακριβώς γτ δεν είναι τζάμπα. Αυτό είναι καλό από τη μία γτ ίσως λιγότεροι μπαίνουν κέντρο αλλά αυτοί οι δρόμοι κυρίως αφορόυν μη εμπορικούς δρόμους, από την Αγ. Δημητρίου και πάνω, επομένως ο δήμος από έσοδα δεν κερδίζει απολύτως τπτ, γτ αυτός που θα πληρώσει σου λέει καλύτερα στο επι πληρωμή πάρκινγκ που είναι δίπλα στο μέρος που θα πάω και όχι και να πληρώσω και να περπατήσω χιλιόμετρα.
Τα διπλοπαρκαρίσματα και τα ταλιμπάνικα παρκαρίσματα σε εμπορικούς δρόμους της πόλης είναι κωμικοτραγικό. Όσο η δημοτική αστυνομία γράφει μία στο τόσο, δεν θα αλλάξει τίποτα, γτ απλά γράφουν τους 'ατυχους' αν το κάνουν κάθε μέρα ίσως αλλάξει κάτι. Διαδρομές που με τον τραγικό οασθ μπορείς να κάνεις σε 20 λεπτά , την κάνεις 40+ γτ δνε τσουλάει τίποτα.
-
-
Πρόασκηση εκκενωσης στο ΑΧΕΠΑ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειναι απίστευτο πως η πόλη μας έχει γίνει ενα τεράστιο πάρκινγκ με αφορμή την αγκροτικα. Τα αυτοκίνητα ειναι παντού.
Προφανώς επέτρεψαν το πάρκινγκ στο χώρο του ΑΠΘ, αλλά παρκαραν ακόμα και στο πράσινο
-
μαλλον θα είναι αγρότες, οπότε εχουν συνηθίσει να πατάνε 'πράσινο'
Εγω παντως εδω και τρια χρονια εχω καθιερώσει το παρκινκ του Δημαρχείου, ανετο, κοντα και πιο σιγουρο απο το να το αφησω σε κανα πεζοδρομιο (που έτσι κι αλλιως δεν βρισκω)
-
Εδώ κάθε Χριστούγεννα η Τσιμισκή γίνεται ένα μεγάλο υπαίθριο πάρκινγκ. Προσωπικά το αφήνω στην έκθεση. Έμαθα ότι το ΣΚ ξαμολύθηκε η δημοτική να γράψει. Αν το έκαναν και τις εργάσιμες μέρες και ώρες στους κεντρικούς δρόμους θα έλεγα μπράβο, αλλιώς μου φαίνεται μάλλον εισπρακτικό το μέτρο.
-
Από την άσκηση εκκένωσης σημερα, το σημείο καταυλισμου.
-
Μολις με πήρε τηλέφωνο φίλος που μένει Εύοσμο. Κατέβηκε να πάρει το αμάξι, ένα γιαρις λίγων μηνών, παρκαρισμένο στη πυλωτη και το βρήκε πάνω σε τούβλα. Εκτος από τα ζαντολαστιχα είχαν πάρει ακόμα και τους υαλοκαθαριστήρες. Ευτυχώς είχε μερική κλοπή, λογικά καλύπτουν...
-
Και τελευταία ακουγόταν στις πυλωτες της Καλαμαριάς...
-
Πλάκα κάνετε? Εδώ ξεβιδωσαν κάλυμμα φωτιστικού σε αυλή για να πάρουν την λάμπα από μέσα....
-
Για την ιστορία να πω, επειδή είχε ασφαλεία μερικής κλοπής ήρθε η Toyota, το πήρε και θα το κρατήσει 2-3 μέρες. Φυσικά δόθηκε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.
-
Δεν ξέρω αν είναι σύνηθες σημείο αλλά στα τόσα χρόνια πρώτη φορά πέτυχα τροχαία εδώ. Το όχημα κρυμμένο όσο πιο μέσα γίνεται και ο αστυνομικός πίσω από το δέντρο με το ραντάρ ταχύτητας. Το όριο των 50χλμ είναι ακατόρθωτο να το πιάσεις με πράσινο φανάρι, και αν γίνει κάποιος θα πέσει πάνω σου
https://www.google.gr/maps/@40.6418778, ... 312!8i6656
-
Πριν μερικά χρόνια την ''έφαγα' σ'αυτό το σημείο με το corsa των 70 ατίθασων πετρελαιοκίνητων ίππων και με είχε πιάσει το φανάρι αν το είχα βρει πράσινο θα είχα αυτόφωρο σίγουρα ήταν δυνατό μπλόκο με αστεράτους και πολλά περιπολικά + ανακριτικό!
-
Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα εδώ και χρόνια....
-
Ξέρει κανείς (γιατί ήρθα στην πόλη εδώ και λίγα χρόνια) γιατί δεν έγινε ποτέ ο παράδρομος της περιφερειακής στην Πυλαία που θα ένωνε και τα Κωσταντινουπολίτικα με το κυρίως τμήμα της Πυλαίας ; Στο κομμάτι αμέσως πριν την είσοδο της Πυλαίας και εως τη 17ης Νοέμβρη εννοώ. Υπάρχει εκεί ένα τεχνικό (οχετός) στο ελαιόρεμα. Τους σταμάτησε ένας με κάτι αυθαίρετα στο δρόμο τους ; Έγινε κάποιο ατύχημα στην κατασκευή όπως μου είπε ένας κάτοικος; Γιατί είναι ανόητο η σύνδεση Τούμπας - Πυλαίας να είναι από το δρομάκι πίσω από τον Προφήτη Ηλία...
Επειδή δεν ανακοίνωσαν τι θα γίνει με τις διακοπές νερού, πήρα τις 2 εξάδες μου να υπάρχουν...δεν εμπιστεύομαι ότι θα ανακοινώσουν τις περιοχές εκ περιτροπής όπως θα έπρεπε. Ας ελπίσουμε την παρασκευή να το φτιάξουν. -
Ζεις στην Θεσσαλονίκη μερικά χρόνια και πραγματικά ψάχνεις το γτ σε κάτι λογικό; Δεν υπάρχει λογική φίλε μου... έπρεπε να το είχες μάθει ήδη.
-
Πολλά έργα στον Περιφερειακό ματαιώθηκαν μετά από διαμαρτυρίες και δικαστικές προσφυγές οικολογικών οργανώσεων, ώστε να μην κοπούν κι άλλα δέντρα του Σειχ-Σου.
Posts προς Θεσσαλονικείς