-
τελικα ποια ειναι η γνωμη σου για το xtrail;
το οδήγησες ή απλά μπήκες;
τι εννοεις σπιτι μου στο τρακτερ;;; σου αρεσε; -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Η θέση οδήγησης του xtrail μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι κι εγώ σε ανεβασμενα κυβικά ύψους και βάρους 1.93 και 120 κιλά! Test drive μου είπαν μετά τα φώτα... Οπότε μόνο κάθομαι στη θέση οδηγού και ταξιδεύω νοητικά. [emoji3] Κάθομαι πολύ ψιλά και σε σχέση με το Χ1 το μπροστινό τζάμι δεν είναι τόσο ξάπλα που σίγουρα είναι καλό αεροδυναμικα αλλά χάνει σε αίσθηση SUV (για μένα τουλάχιστον). Ένα φάουλ της NISSAN είναι η τιμή του μεταλλικου που θα έπρεπε να είναι μέσα στην τιμή μιας και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επίσης όπου μίλησα σε πωλητή περί τριγμων qq κάνεις δεν ξέρει τίποτα η δεν έχει ακούσει παράπονο... Και στα περιοδικά Ελλάδα και εξωτερικό τίποτα!!!! Όλοι αυτοί που τραβάνε τα μαλλιά τους ψυχακηδες είναι....?????????? Πολλές φορές σταματάω στο φανάρι οδηγούς με qq και τους ρωτάω οι περισσότεροι λένε πως σαν ποιότητα εσωτερικός είναι για κλάματα.... Και μάλιστα κάνα δυο μου έλεγαν μην μπλεξεις με την NISSAN....
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Επίσης όπου μίλησα σε πωλητή περί τριγμων qq κάνεις δεν ξέρει τίποτα η δεν έχει ακούσει παράπονο...Ρε παιδιά, -με το συμπάθιο κιόλας-, είναι δυνατόν ποτέ να πας σε πωλητή και να σου πει πως έχει πρόβλημα το αμάξι που εμπορεύεται;;
Είναι σα να πας στον κρεοπώλη ή το ψαρά να αγοράσεις και να σου πει οτι το κρέας ή το ψάρι δεν είναι καλό ή είναι άνοστο... -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Επίσης όπου μίλησα σε πωλητή περί τριγμων qq κάνεις δεν ξέρει τίποτα η δεν έχει ακούσει παράπονο...
Ρε παιδιά, -με το συμπάθιο κιόλας-, είναι δυνατόν ποτέ να πας σε πωλητή και να σου πει πως έχει πρόβλημα το αμάξι που εμπορεύεται;;
Είναι σα να πας στον κρεοπώλη ή το ψαρά να αγοράσεις και να σου πει οτι το κρέας ή το ψάρι δεν είναι καλό ή είναι άνοστο...+1000
-
Σωστό όμως όταν διαπιστώσεις πως ο πωλητής είναι 'μουσατος' αλλάζεις σκεπτικό σχετικά με το αν θα προχωρήσεις στην αγορά. Όταν κοίταζα το qq ήμουν έτοιμος να καταθέσω 25000+. Θα εκτιμούσα μια ειλικρινια και ένα καθησυχαστικο σχόλιο του τύπου : Φίλε ισχύει το θέμα με τους τριγμους αλλά εδώ είμαστε να τα φτιάξουμε εφόσον εμφανιστούν...
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Είναι λογικό το να πας να δεις ένα αυτοκίνητο, το qq στην συγκεκριμένη περίπτωση και να μην σου πει τπτ. Το να πας ψιλιασμένος, να τον ρωτήσεις για τους τριγμούς ενώ έχει βουήξει το σύμπαν και να κάνει τον κινέζο, τότε για εμένα αυτό είναι κοροϊδία. Έστω να σου πει, υπήρχαν θέματα στα παλαιότερα, στο νέο μοντέλο δεν παίζουν αυτά. Έτσι το βλέπω εγώ.
-
Συμφωνώ απόλυτα!
-
nikapin, αν παραδεχθεί πως υπάρχει πρόβλημα ακόμη και να μου πει πως θα το λύσουν,αν εμφανιστεί, δε με καθησυχάζει και πολύ,ξέροντας τι παίζει στο aftersales στην πλειοψηφία των συνεργείων και αντιπροσωπειών ειδικά στη χώρα μας.
Δηλ. για τους τριγμούς,τι νομίζεις θα κάνει το συνεργείο; Πιθανά θα αρχίσει να ξηλώνει ταμπλώ,κονσόλες,καθίσματα,επενδύσεις με το πιθανότερο να μη βρει τη λύση και να δημιουργήσει κι επιπλέον προβλήματα στην επανατοποθέτηση τους,με αποτέλεσμα χάσιμο προσωπικού σου χρόνου και ηρεμίας.Δεν είναι κι ότι καλύτερο σε καινούριο αμάξι να ξεκινάς από το συνεργείο. -
Έχει βγει καινούργιο; Γιατί περνάω κάθε μέρα μπροστά από την Nissan στη Συγγρού και θα ορκιζόμουν ότι εχθές είδα καινούργιο μοντέλο απέξω. Δεν ήταν το Qashqai, αυτό το βλέπω κάθε μέρα. 99% ήταν αυτό
-
Ναι έχει βγεί καινούργιο X-Trail. Facelift, όπως και το QQ. Μαζί έγινε το facelift σε αυτά τα 2.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Έχει βγει καινούργιο; Γιατί περνάω κάθε μέρα μπροστά από την Nissan στη Συγγρού και θα ορκιζόμουν ότι εχθές είδα καινούργιο μοντέλο απέξω. Δεν ήταν το Qashqai, αυτό το βλέπω κάθε μέρα. 99% ήταν αυτόΕίναι το καινούργιο (Face-lift) xtrail με τιμή που πλέον ξεκινάει από τα 22000. Είναι made in Japan και ευχομαι να αποτελεί εγγύηση ποιότητας....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
nikapin, αν παραδεχθεί πως υπάρχει πρόβλημα ακόμη και να μου πει πως θα το λύσουν,αν εμφανιστεί, δε με καθησυχάζει και πολύ,ξέροντας τι παίζει στο aftersales στην πλειοψηφία των συνεργείων και αντιπροσωπειών ειδικά στη χώρα μας.
Δηλ. για τους τριγμούς,τι νομίζεις θα κάνει το συνεργείο; Πιθανά θα αρχίσει να ξηλώνει ταμπλώ,κονσόλες,καθίσματα,επενδύσεις με το πιθανότερο να μη βρει τη λύση και να δημιουργήσει κι επιπλέον προβλήματα στην επανατοποθέτηση τους,με αποτέλεσμα χάσιμο προσωπικού σου χρόνου και ηρεμίας.Δεν είναι κι ότι καλύτερο σε καινούριο αμάξι να ξεκινάς από το συνεργείο.Σωστά τα λες! Από την άλλη ποιο μοντέλο δεν έχει τα αλλά του? Είμαι 44χρ και είχα στην κατοχή μου αρκετά αυτοκίνητα... Πάντα υπήρχαν τα υπεράνω ( που δεν είχαμε, δεν τα φταναμε) και όταν τα αποκτήσαμε ήταν μια από τα ίδια... Η επαφή με την αντιπρόσωπια ( ή εξουσιοδοτημενου) είναι για μένα όπως η επαφή με τον γιατρό. Οσό υπάρχει εμπιστοσύνη κοιμάσαι ήσυχα... Άμα δεν υπάρχει..... Πόσο μάλλον όταν ξεκινάς με γκολ από τα αποδυτήρια...
Όσο για τις γνώμες.... Έχω γνωστό που λέει πάρε Tiguan τα ίδια λεφτά... Δεν υπάρχει τριξει με την καμία... Αθάνατο!!! Ο άλλος... VAG???? ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ????? Πάρε Νissan made in Japan!!!!
Πάρε KIA πάρε πάρε.... Οπότε άμα ακούσεις και τις αρλουμπες των πωλητων έδεσε!!!! -
Ξέχασα και το θεϊκό : μόνο TOYOTA!!!! Μπορεί να πληρώνεις τα 2000 κυβικά αλλά είναι το τέλειο (RAV4) Πρόσεχε μόνο να πάρεις αυτό που δεν φτιάχνεται στην Τουρκία... Είναι χάλια!!!!!! [emoji23]
-
Ότι πληρώνεις φίλε μου. Επίσης οι Χ1/Tiguan/3008 με το QQ δεν μπορούν να συγκριθούν
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ότι πληρώνεις φίλε μου. Επίσης οι Χ1/Tiguan/3008 με το QQ δεν μπορούν να συγκριθούνΔεν αντιλέγω! Η ερώτηση είναι αν το xtrail είναι μια από τα ίδια... Τώρα που έπεσε και η τιμή....
-
Σίγουρα είναι πιο προσεγμένο απο το QQ
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Ότι πληρώνεις φίλε μου. Επίσης οι Χ1/Tiguan/3008 με το QQ δεν μπορούν να συγκριθούν
Δεν αντιλέγω! Η ερώτηση είναι αν το xtrail είναι μια από τα ίδια... Τώρα που έπεσε και η τιμή....
Το σπορτατζ ειναι καλη περιπτωση σε ολα του. Απο τιμη-εξοπλισμο-εγγυηση-χωρους. Το xtrail το θεωρω εξαιρετικο με το made in japan να το υπογραφει. Τελος θα αναφερω το τιγκουαν που εθπες γιατην εγγυηση. Θα μπορουσες να κανεις κανα παζαρι να παρεις τα +2. Τα παραπανω αυτοκινητα τα ανεφερα με βαση αυτα που ειπες παραπανω
Α και το κοντιακ που κλεβεις τη σκοντα ειναι καλη προταση -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Δεν αντιλέγω! Η ερώτηση είναι αν το xtrail είναι μια από τα ίδια... Τώρα που έπεσε και η τιμή....
Το σπορτατζ ειναι καλη περιπτωση σε ολα του. Απο τιμη-εξοπλισμο-εγγυηση-χωρους. Το xtrail το θεωρω εξαιρετικο με το made in japan να το υπογραφει. Τελος θα αναφερω το τιγκουαν που εθπες γιατην εγγυηση. Θα μπορουσες να κανεις κανα παζαρι να παρεις τα +2. Τα παραπανω αυτοκινητα τα ανεφερα με βαση αυτα που ειπες παραπανω
Σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου! Όλα τα παραπάνω με ενδιαφέρουν.... Μου δίνουν 4 χρόνια στην vw.... Απλά φοβάμαι τον κινητήρα με όλα αυτά τα συστήματα του 150 hp 1.4....
-
Δεν αντικαθιστούν σιγά σιγά τον 1.4 150hp με τον 1.5 ίδιας ιπποδύναμης; Βέβαια μέχρι να βγει σε όλα τα μοντέλα θα περάσει καιρός φαντάζομαι.
-
Καλημέρα, σιγά σιγά αντικαθιστά τον 1.4 σε 1.5 εύχομαι όχι για λόγους αξιοπιστίας... Το karoq τον έχει ήδη το Tiguan όχι ακόμα
Nissan X-Trail 2013