-
bebe, πρατήριο Gazprom/Lukoil με Ελληνικό καύσιμο δεν παίζει ούτε με σφαίρες!
Κάτι άλλα Forum πρατήρια, Petrogaz έξω από το sandanski, και ένα λεπτό να είχε το πετρέλαιο δε θα έβαζα.
Foivo, μέσα στο bansko, στο Lukoil είχε 2,32 λέβα το λίτρο....κάπου 1,17 ευρώ δικά μας. Παρέλειψα να αναφέρω πως στη διαδρομή, σταματήσαμε δεξιά για να ελέγξουμε αν ο δρόμος ήταν κατηφόρα ή όχι γιατί είχαμε μεγάλη απορία μέσα στο αμάξι!
Να πληρώνεις 1,35+ πετρέλαιο, να είναι νοθευμένο, να σε κλέβει στην αντλία, να είναι βρώμικη η δεξαμενή και πολλά άλλα, μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.
-
oi Βούλγαροι εχουν δυο ειδων πετρελαια (το χειμωνα που ειδα)
Ενα στην κανονικη τιμη (γυρω στο € ήταν περυσι) και ενα 10-15 λεπτα ακριβότερο το οποιο ομως αντέχει σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.
Αυτο το δευτερο πιθανον να ειναι ενισχυμενο και με αλλα προσθετα -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
oi Βούλγαροι εχουν δυο ειδων πετρελαια (το χειμωνα που ειδα)
Ενα στην κανονικη τιμη (γυρω στο € ήταν περυσι) και ενα 10-15 λεπτα ακριβότερο το οποιο ομως αντέχει σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.
Αυτο το δευτερο πιθανον να ειναι ενισχυμενο και με αλλα προσθεταΠροσοχή στο πετρέλαιο βάζουν καμένα λάδια την πάτησα το καλοκαίρι απο την sell στα σύνορα χοντρή ζημιά
Υπάρχει μια κρατική εταιρεία απο ότι μου είπαν και είναι η καλύτερηSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
bebe, πρατήριο Gazprom/Lukoil με Ελληνικό καύσιμο δεν παίζει ούτε με σφαίρες!Κάτι άλλα Forum πρατήρια, Petrogaz έξω από το sandanski, και ένα λεπτό να είχε το πετρέλαιο δε θα έβαζα.
Foivo, μέσα στο bansko, στο Lukoil είχε 2,32 λέβα το λίτρο....κάπου 1,17 ευρώ δικά μας. Παρέλειψα να αναφέρω πως στη διαδρομή, σταματήσαμε δεξιά για να ελέγξουμε αν ο δρόμος ήταν κατηφόρα ή όχι γιατί είχαμε μεγάλη απορία μέσα στο αμάξι!
Να πληρώνεις 1,35+ πετρέλαιο, να είναι νοθευμένο, να σε κλέβει στην αντλία, να είναι βρώμικη η δεξαμενή και πολλά άλλα, μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.
Πως γνωρίζεις ότι αυτά δεν ισχύουν και στη Βουλγαρία; Γενικά τους έχουμε αποθεώσει επειδή απλά έχουν πιο φθηνό καύσιμο και μάλλον παίσατε σε μεγάλα σε κομβικά σημεία. Σίγουρα και εκεί κάποιοι κλέβουν όπως ισχύει και στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είχα θέμα με κακό πετρέλαιο. Στα ΣΕΑ πάντα στα εταιρικά (ΜΥΡΤΕΑ της Shell πχ) ενώ σε αυτά που βρίσκονται σε πόλεις μη εταιρικά πάντα συστημένα και ευτυχώς από αγρότες.
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !
Εγώ βαρέθηκα να δοκιμάζω και να συγκρινω.
Μέχρι νεωτέρας καταλήγω στο συνδυασμό AVIN Best Action + 1 δόση Redex (1 φορά το δίμηνο/τρίμηνο αναλόγως χιλιομέτρων).Με το Shell το αυτοκινητο έκανε σαν μηχανότρατα
Το Elin ξεκινησε με καλές προοπτικές αλλά όσο το χρησιμοποιούσα μου είχε ανάψει 2 φορές ένδειξη για καυσαέρια
Το EKO μου φάνηκε ψόφιο αλλά μπορεί να το ξαναδοκιμάσω..
Με το BP Ultimate diesel είχα καλή απόδοση αλλά σκυλοβρώμαγε ο τόπος + καπνίλα όταν γκάζωναKαι εννοείται ποτέ ξανα diesel. Το επόμενο αυτοκίνητο θα ειναι υβριδικό με βενζίνη
Σε ποια Avin βάζεις? εγώ βάζω από ένα μακραιων στη Μοναστηρίου 136. και μέχρι στιγμής δεν έχω θέματα.
-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !
Εγώ βαρέθηκα να δοκιμάζω και να συγκρινω.
Μέχρι νεωτέρας καταλήγω στο συνδυασμό AVIN Best Action + 1 δόση Redex (1 φορά το δίμηνο/τρίμηνο αναλόγως χιλιομέτρων).Με το Shell το αυτοκινητο έκανε σαν μηχανότρατα
Το Elin ξεκινησε με καλές προοπτικές αλλά όσο το χρησιμοποιούσα μου είχε ανάψει 2 φορές ένδειξη για καυσαέρια
Το EKO μου φάνηκε ψόφιο αλλά μπορεί να το ξαναδοκιμάσω..
Με το BP Ultimate diesel είχα καλή απόδοση αλλά σκυλοβρώμαγε ο τόπος + καπνίλα όταν γκάζωναKαι εννοείται ποτέ ξανα diesel. Το επόμενο αυτοκίνητο θα ειναι υβριδικό με βενζίνη
Σε ποια Avin βάζεις? εγώ βάζω από ένα μακραιων στη Μοναστηρίου 136. και μέχρι στιγμής δεν έχω θέματα.
Το ενα μολις το ανεφερες και το αλλο στην οδο λαγκαδα 377 λιγο πριν την αερογεφυρα Σταυρουπολης με κατευθυνση προς Θεσσαλονικη.Προβλημα δεν εχω αντιμετωπιση ως τωρα...
-
Εγώ πετρέλαιο βάζω avin μακραίων Χαριλάου και Mediamarkt Πυλαία χωρίς κανένα πρόβλημα. Τελευταία δοκίμασα σε 2 γεμίσματα το best action και είδα μείωση κατανάλωσης τουλάχιστον μισό λίτρο οπότε συνεχίζω με αυτό
-
Έχει ακριβύνει αρκετά το best action, αν δες έχεις κάποια επιστροφή με κάρτα κτλ από avin δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. Θυμάμαι αρακτηριστικά όταν ξεκίνησα να δοκιμάζω ελιν κρισταλ το είχα βάλει 1,19 και σε εταιρικό avin κοντά στη δουλειά μου είχε το best action 1,16. Τώρα στα ίδια πρατήρια έχει 1,30 το κρίσταλ και 1,33 το αβιν.
Εκτός φυσικά αν κάποιον τον καλύπτει το καλό καύσιμο και δεν τον ενδιαφέρον τα όποια οικονομικά, οπότε ναι και εγώ συμφωνώ πως είναι καλό καύσιμο, καλύτερo από άλλα. Ξέρει κανέις αν έχει τσεκαριστεί ποτέ, αν το vpower Που βάζουμε την Πέμπτη σε προσφορά, είναι όντως vpower και δεν πουλάνε παπα;
-
Η avin αν εχεις χρεωστικη ή πιστωτικη της πειραιως παιρνεις 3% επιστροφη. Επισης εβγαλε μια καρτα για να μαζευεις ποντους. Αν βαζεις το best action καθε λιτρο ειναι 2 ποντοι. Στους 300 ποντους (δηλαδη 3 γεμισματα απο 50λ) παιρνεις μια επιταγη 3 ευρω. Ετσι στο τελος σου βγαινει αρκετα πιο φτηνα
Πολυ ποο συμφερουσα απο τη καρτα της shell οπου σου δινει δωρα αφου μαζεψεις χιλιαδες ποντους -
Το πετρέλαιο διυλίζεται είτε στην MOTOR OIL (AVIN, SHELL) είτε στα ΕΛΠΕ (EKO, BP). Οι υπόλοιποι αγοράζουν από τους παραπάνω. Όλοι έχουν ακριβώς το ίδιο πετρέλαιο και ο καθένας βάζει τα πρόσθετα που επιθυμεί. Πλέον βάζω απλό πετρέλαιο και κάθε 10000χλμ, χρησιμοποιώ καθαριστικό πρόσθετο. Δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή διαφορά σε σχέση με τα premium καύσιμα.
-
Ναι NikosGolf συμφωνώ για την ΠΕιραιώς, αυτό αριβώς λέω πως αν εχεις κάρτα αξίζει, αλλιώς μάλλον όχι γτ έχει ακριβύνει. Εγώ λόγω αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος θα έχω πλέον λογαριασμό και κάρτα στην Πειραιώς οπότε ίσως το γυρίσω στο avin. Το σύστημα με τα 3ευρα κουπόνια έχεις ιδέα πως δουλεύει; Μπορέις να το εξαργυρώνεις σε καύσιμα δλδ να έχει μείον 3 ευρώ σε γέμισμα ή πρέπει να αγοράσεις μπιμπλίκια από το καταστημα του πρατηρίου; Επίσης μπορείς να τα μαζέψεις και να τα χρησιμοποιήσεις μαζί;
Προσωπικά έχω την απορία με την shell, πως το απλό με το vpower, έχουν περίπου 8 λεπτά διαφορά και κάθε πέμπτη αυτή εξανεμίζεται. Άρα το κέρδος τους ποιο είναι; Γτ αν υπήρχε προσφορά μία τον μήνα θα το καταλάβαινα, το κάνουν σαν προώθηση, τώρα που σχεδόν πάνε όλη μόνο κάθε Πέμπτη τι κερδίζουν; Για αυτό και αναρωτιέμαι μας βάζουν vpowe (άσχετα με το αν έχει διαφορά στο αυτοκίνητο) ή μας βάζουν ότι γουστάρουν;
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Ναι NikosGolf συμφωνώ για την ΠΕιραιώς, αυτό αριβώς λέω πως αν εχεις κάρτα αξίζει, αλλιώς μάλλον όχι γτ έχει ακριβύνει. Εγώ λόγω αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος θα έχω πλέον λογαριασμό και κάρτα στην Πειραιώς οπότε ίσως το γυρίσω στο avin. Το σύστημα με τα 3ευρα κουπόνια έχεις ιδέα πως δουλεύει; Μπορέις να το εξαργυρώνεις σε καύσιμα δλδ να έχει μείον 3 ευρώ σε γέμισμα ή πρέπει να αγοράσεις μπιμπλίκια από το καταστημα του πρατηρίου; Επίσης μπορείς να τα μαζέψεις και να τα χρησιμοποιήσεις μαζί;Προσωπικά έχω την απορία με την shell, πως το απλό με το vpower, έχουν περίπου 8 λεπτά διαφορά και κάθε πέμπτη αυτή εξανεμίζεται. Άρα το κέρδος τους ποιο είναι; Γτ αν υπήρχε προσφορά μία τον μήνα θα το καταλάβαινα, το κάνουν σαν προώθηση, τώρα που σχεδόν πάνε όλη μόνο κάθε Πέμπτη τι κερδίζουν; Για αυτό και αναρωτιέμαι μας βάζουν vpowe (άσχετα με το αν έχει διαφορά στο αυτοκίνητο) ή μας βάζουν ότι γουστάρουν;
Τα κουπόνια μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις για μείωση του ποσου αλλα και να παρεις απο τσίχλες μεχρι λαδι. Εγω εκανα χρηση 2 κουπόνια μαζι...
Οσο για την shell ο θεος και η ψυχή τους οπως οταν βγηκε η βενζινη vpower που λεγανε μια 97 οκτανια αλλος 98 και τελικα μονο προσθετα ειχε... -
Σχετικά με το best action με το 3% της πειραιώς και τους πόντους από την avin βγαίνει ελάχιστα ακριβότερο από το απλό οπότε πλέον αξίζει. Τις επιταγές των €3 μπορείς να τις εξαργυρώσεις και μαζεμένες . Το action δεν έχει ακριβύνει πάντα +7 λεπτά το λίτρο είχε, τα καύσιμα γενικά έχουν ακριβύνει !
-
Σε 2 εταιρικά avin που είχα κοντά στην δουλειά μου πάντως, ήταν τα πιο φθηνά και έγιναν τα πιο ακριβά. Και στα άλλα πρατήρια αυξήθηκε η τιμή των καυσίμων αλλά εκεί η αύξηση σε απλό και μπεστ ντίζελ ήταν σαφώς μεγαλύτερη. Για βενζίνη δεν παρατηρώ.
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Ναι NikosGolf συμφωνώ για την ΠΕιραιώς, αυτό αριβώς λέω πως αν εχεις κάρτα αξίζει, αλλιώς μάλλον όχι γτ έχει ακριβύνει. Εγώ λόγω αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος θα έχω πλέον λογαριασμό και κάρτα στην Πειραιώς οπότε ίσως το γυρίσω στο avin. Το σύστημα με τα 3ευρα κουπόνια έχεις ιδέα πως δουλεύει; Μπορέις να το εξαργυρώνεις σε καύσιμα δλδ να έχει μείον 3 ευρώ σε γέμισμαΤα εξαργυρωνεις σε γεμισμα.
Στο.τελος σου βγαινει πιο φτηνα απο το απλο πετρελαιο -
ειμαι λιγο offtopic, αλλά θα μπορούσε να εξηγησει καποιος πως γινεται στην AVIN η εκπτωση με χρεωστική κάρτα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ;
ευχαριστω
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
:offtopicviii:
ειμαι λιγο offtopic, αλλά θα μπορούσε να εξηγησει καποιος πως γινεται στην AVIN η εκπτωση με χρεωστική κάρτα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ;ευχαριστω
Καλημερα. Απλα πληρωνεις κ σου επιστρεφει το 3%. Λεγεται αντιλογισμός αγορων. Δεν κανεις κατι αλλο. Κατεβασε κ την εφαρμογη απο το play store της avin για να σκαναρει την καρτα σου επι τοπου κ να μαζευεις ποντους.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ειμαι λιγο offtopic, αλλά θα μπορούσε να εξηγησει καποιος πως γινεται στην AVIN η εκπτωση με χρεωστική κάρτα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ;ευχαριστω
Χωρίς να κάνω χρήση της συγκεκριμένης προσφοράς, από οτι καταλαβαίνω ισχύουν τα εξης.
Η προσφορά ουσιαστικά είναι 2 διαφορετικές.1η προσφορά. Πληρώνεις με την χρεωστική ή πιστωτική Πειραιώς και σου επιστρέφουν το 3% στο λογαριασμό σου
http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/prosfores-karton/prosfores-xreostikon-karton/sinergasia-xreostikwn-me-avin-oil2η προσφορά. Κατεβάζεις την εφαρμογή ή/και βγάζεις δωρεάν κάρτα μέλους AVIN. Με κάθε αγορά, ανεξάρτητα αν πληρώνεις με Πειραιώς, επιδεικνύεις και την κάρτα μέλους AVIN. Έτσι, για κάθε λίτρο καυσίμων που βάζεις κερδίζεις 1 πόντο. Μόλις μαζέψεις 250 πόντους, τους εξαργυρώνεις για έκπτωση 3 ευρώ. Άρα πρακτικά, πέρα από το 3% με την Πειραιώς, έχεις και έκπτωση 3/250=0,012 στο λίτρο (ή 0,024 για το best action).
http://www.avinoil.gr/gr/drastiriotites/programma-avin-kerdizo
Και η 2 προσφορές μαζί ρίχνουν την τιμή του Diesel ACTION στην τιμή του απλού
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Χωρίς να κάνω χρήση της συγκεκριμένης προσφοράς, από οτι καταλαβαίνω ισχύουν τα εξης.
Η προσφορά ουσιαστικά είναι 2 διαφορετικές.1η προσφορά. Πληρώνεις με την χρεωστική ή πιστωτική Πειραιώς και σου επιστρέφουν το 3% στο λογαριασμό σου
http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/prosfores-karton/prosfores-xreostikon-karton/sinergasia-xreostikwn-me-avin-oil2η προσφορά. Κατεβάζεις την εφαρμογή ή/και βγάζεις δωρεάν κάρτα μέλους AVIN. Με κάθε αγορά, ανεξάρτητα αν πληρώνεις με Πειραιώς, επιδεικνύεις και την κάρτα μέλους AVIN. Έτσι, για κάθε λίτρο καυσίμων που βάζεις κερδίζεις 1 πόντο. Μόλις μαζέψεις 250 πόντους, τους εξαργυρώνεις για έκπτωση 3 ευρώ. Άρα πρακτικά, πέρα από το 3% με την Πειραιώς, έχεις και έκπτωση 3/250=0,012 στο λίτρο (ή 0,024 για το best action).
http://www.avinoil.gr/gr/drastiriotites/programma-avin-kerdizo
Και η 2 προσφορές μαζί ρίχνουν την τιμή του Diesel ACTION στην τιμή του απλού
Σωστα. 300 ποντοι οχι 250. Διπλασιοι με το καλο.πετρελαιο.
Με 150 λιτρα δλδ 3 γεμισματα 50λ εχεις εκπτωση 3 ευρω -
@dexter130101 και @Infide1 ευχαριστώ πολύ.
Ανοιξε ενα καινουριο AVIN πολυ κοντα στη δουλεια μου, οποτε θα δοκιμασω τα 'καινουρια συστήματα'μεχρι πριν ενα χρονο (ισως και λιγοτερο) εβαζα πετρελαιο σε μπετονια απο ΑΒΙΝ και δεν υπηρχε αυτη η εκπτωση (πληρωνα με χρεωστικη Πειραιως).
το 3% ισχύει και για το 'απλό', οποτε με κατρα παίρνεις το φτηνοτερο πετρελαιο της αγορας.
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;