-
Καλησπέρα
Ψάχνω όλη μέρα και δεν μπορώ να βρω το κλειδί από το αμάξι..
Το θέμα είναι ότι έχω αντιλειδι αλλά δεν παίρνει μπρος το αμάξι με αυτό...ίσος δεν έχει το imobilazer πάνω δεν ξέρω πριν καιρό θυμάμαι ομος ότι δούλευε με το ίδιο κλειδί τώρα ομος όχι..μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω reset της πληροφορίες από το imobilazer μπας και δουλέψει...αλιως τι να κάνω έρχονται και γιορτές...
Το κλειδί δεν το βρησκω το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το πέταξα κατά λάθος σκουπίδια δεν υπάρχει άλλη εξήγηση έχω ψάξει παντού -
Καλησπέρα
Το θέμα είναι ότι έχω αντιλειδι αλλά δεν παίρνει μπρος το αμάξι με αυτό...ίσος δεν έχει το imobilazer πάνω δεν ξέρω πριν καιρό θυμάμαι ομος ότι δούλευε με το ίδιο κλειδί τώρα ομος όχι..μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω reset της πληροφορίες από το imobilazer μπας και δουλέψει...αλιως τι να κάνω έρχονται και γιορτές...
Το κλειδί δεν το βρησκω το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το πέταξα κατά λάθος σκουπίδια δεν υπάρχει άλλη εξήγηση έχω ψάξει παντού -
Καλησπέρα
Ξέχασα να πω με το αντικλείδι που έχω τώρα οι πόρτες ξεκλειδώνουν αν το βάλω στην κλειδαριά επίσης κάτι που έκανε πάντα αλλά και σήμερα στην 1η μίζα θα πάρει μπρος για 1-2 δευτερόλεπτα αυτό έκανε κει πριν αλλά μόνο στην 1η μίζα μετά δεν παίρνει καθόλου κάνει μίζα αλλά δεν παίρνει μπρος
-
Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις reset το immobiliser. Αν και από αυτά που ξέρω το immobiliser είναι παθητικό, δλδ δεν έχει μπαταρία μέσα για να τελειώσει, σε κάποια αυτοκίνητα υπάρχει ειδική εγκοπή που το πλησιάζεις όταν δεν πιάνει. Για ποιο μοντέλο αυτοκινήτου μιλάς;
Άκυρο, το πάνω είναι για keyless τώρα που το σκέπτομαι, εσένα έχει κλειδί άρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Όταν βάζεις μπροστά αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι στο ταμπλό;
-
Ναι όταν πάω να βάλω μπρος αναβοσβήνει το λαμπάκι που είναι ένα αμάξι με ένα κλειδί
-
Άρα δε διαβάζει το τσιπάκι, ή το κλειδί δεν έχει προγραμματιστεί. Ο προγραμματισμός κλειδιών χωρίς τουλάχιστον 1 κλειδί είναι αρκετά πιο δύσκολος και ακριβός. Βέβαια παίζει ρόλο και το μοντέλο, αν είναι 10ετίας μπορεί και να το κάνει κλειδαράς.
-
Αρα απο οτι καταλαβα εχεις το κλειδι αλλα οχι την κωδικοποιηση. Η μιζα ξεκινα για 2 δευτερα και αμεσα ο εγκεφαλος δινει σημα να διακοπει η λειτουργεια γιατι το κλειδι δεν ειναι κωδικοποιημενο.
Η κωδικοποιηση γινεται απο την αντιπροσωπεια σχεδον αμεσα αρκει να προσκομισεις ολα τα εγκραφα του αυτοκινητου που να πιστοποιουν οτι ειναι δικο σου και κοστιζει γυρω στα 50 ευρω.
Απο κει και περα παιζει ποιο μοντελο ειναι ποσο παλιο ειναι και αν θες να βγαλεις και αλλο κλειδι.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Είχα αλλάξει εγκέφαλο πριν κάνα ενάμιση χρόνο..
Και τότε θυμάμαι δεν είχα πάει το 2ο κλειδί.... -
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
Είχα αλλάξει εγκέφαλο πριν κάνα ενάμιση χρόνο..
Και τότε θυμάμαι δεν είχα πάει το 2ο κλειδί....Έτσι μάλλον εξηγείται πως δεν παίρνει μπρος με το 2ο (γιατί κανονικά θα έπαιρνε).
-
Και τι κάνω τώρα...έχω τον παλιό εγκέφαλο ο οποίος είχε ένα σφάλμα στον λάμδα αλλά δούλευε το αμάξι αν τον βάλω πάνω έστω πρωσορινα θα δουλέψει?
-
Είδα ότι ακόμα δεν μάζεψαν τα σκουπίδια έξω θα πάω αργά για επιχείρηση στο κάδο να βρω τα σκουπίδια που πέταξα
-
Θα δουλέψει αν βάλω πάνω το παλιό εγκέφαλο ο οποίος είναι αυτός που δούλευε το αντικλείδι? Έρχονται γιορτές και αργίες και το θέλω το αμάξι τουλάχιστον να πάρει μπρος να κάνω της δουλειές μου αυτές της μέρες
-
[quote='giannis_007']Θα δουλέψει αν βάλω πάνω το παλιό εγκέφαλο ο οποίος είναι αυτός που δούλευε το αντικλείδι? Έρχονται γιορτές και αργίες και το θέλω το αμάξι τουλάχιστον να πάρει μπρος να κάνω της δουλειές μου αυτές της μέρες[/quote
Ρε φιλε απλα πραγματα. Γιατι να μπεις στην διαδικασια να κουμπωνεις παλι τον παλιο εγκεφαλο που ουσιαστικα ειναι και μεγαλη μανουρα;;
Απλα πας και κωδικοποιεις το κλειδι στα στοιχεια του νεου εγκεφαλου. Απορω πως δε στο πανε εκει που τον αλλαξες.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα.
Ηταν αργείες και ηθελα το αμάξι οπος δίποτε και το ειχα αναφέρει να βαλω τον εγκέφαλο πάνω για να τι κινήσω μέχρι και εχθές που ηταν εργάσημη.
Τελικά περίμενα και το προγραμμάτισα στην όπελ, 50€ κοστισε.
Τωρα επιδή εχω συνιθήσει να πατάω το κουμπάκι και να ανοίγει η πόρτα θέλω να φτιαξω κλειδί αλλά στην όπελ εχει πολύ ιστορία τα παραγέλνουν απο γερμανία συγκεκριμένες μέρες του μήνα (αλλά αυτο μπορεί να είναι μονο αν δέν εχεις αντικλέιδι δέν πολυ κατάλαβα)
Έχασα το μοναδικο κλειδί με το imobilazer