Με αφορμή αυτό το post να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό. Σε fiat seicento έγινε διάρρηξη, με αποτέλεσμα να χαλάσει ο αφαλός της πόρτας του οδηγού. Οι υπόλοιπες κλειδαριές δουλεύουν κανονικά. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάποια αλλαγή στον αφαλό της κλειδαριάς του οδηγού με το υπάρχον κλειδί ή θα πρέπει να αλλαχτούν όλες προκειμένου να ανοίγει με ένα κλειδί; Δυστυχώς στην ασφάλεια δεν υπήρχε κάλυψη για κλοπή. Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα έχω ενα φιατ τσιγκουετσεντο του 97 και έχασα το μοναδικό κλειδί που είχα.Μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω όλο το σετ (κλειδαριές ιμομπιλαιζερ εγκέφαλο) κοστίζει 200ευρω και δεν συμφερει γιατί το αμάξι δεν κάνει ούτε 1000 ευρώ.Υπαρχει κάποια άλλη λύση να μου προτείνετε.ευχαριστω
-
Καλησπέρα έχω ενα φιατ τσιγκουετσεντο του 97 και έχασα το μοναδικό κλειδί που είχα.Μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω όλο το σετ (κλειδαριές ιμομπιλαιζερ εγκέφαλο) κοστίζει 200ευρω και δεν συμφερει γιατί το αμάξι δεν κάνει ούτε 1000 ευρώ.Υπαρχει κάποια άλλη λύση να μου προτείνετε.ευχαριστω
-
-
Ψαξε σετ μεταχειρισμένων.
Αφου είχες μόνο ενα κλειδί γιατί δεν έβγαζες και άλλο βρε φίλε; -
Δεν είχα βγάλει γιατί δεν το πολύ κυκλοφορούσα και τώρα που το χρειάστηκα δεν το βρίσκω
-
Μέσω αντιπροσωπίας με την άδεια κυκλοφορίας και την ταυτότητα σου. Αποδεικνύεις οτι είσαι ο κάτοχος του και με οποιο χρηματικό κόστος θα σε εξυπηρετήσουν.
Καμιά άλλη λύση.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ευχαριστώ ότι με βρήκε με βρήκε πάω αύριο στην αντιπροσωπεία
-
Ο χρήστης Arris80 έγραψε:
............... δεν συμφερει ............Πρώτη φορά ακούω ότι κλειδί κοστίζει περισσότερο από αμάξι....
Πήγαινε πρώτα σε έναν καλό κλειδαρά και εαν δεν σε εξυπηρετήσει φθηνά , τοτε πας στην αντιπροσωπεία. Πρώτα όμως ρώτα τηλεφωνικώς την αντιπροσωπεία για το κόστος......
-
αστα φιλε και η φαση ειναι οτι στο car εχει αμαξι ολοκληρο ιδιο για ανταλλακτικα με 250 ευρω http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6210545/
-
Δυστυχώς ένας κλειδαράς θα σου δώσει λύση να μπεις στο αμάξι. Η αντιπροσωπεία όμως για να το βάλεις μπροστά.
Ξέροντας από άλλη εταιρία, η Fiat δεν θα αλλάξει και το immobiliser αλλά δίνει κλειδί συμβατό με το υπάρχον του αυτοκινήτου. Λογικά το κόστος γύρω στο 100αρι.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Με αφορμή αυτό το post να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό. Σε fiat seicento έγινε διάρρηξη, με αποτέλεσμα να χαλάσει ο αφαλός της πόρτας του οδηγού. Οι υπόλοιπες κλειδαριές δουλεύουν κανονικά. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάποια αλλαγή στον αφαλό της κλειδαριάς του οδηγού με το υπάρχον κλειδί ή θα πρέπει να αλλαχτούν όλες προκειμένου να ανοίγει με ένα κλειδί; Δυστυχώς στην ασφάλεια δεν υπήρχε κάλυψη για κλοπή. Ευχαριστώ
-
Γίνεται: κόστος = κόστος αγοράς κλειδαριάς + κόστος κλειδαρά για να στην προσαρμόσει στο κλειδί σου (κανα 15άρι ευρώ).
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Γίνεται: κόστος = κόστος αγοράς κλειδαριάς + κόστος κλειδαρά για να στην προσαρμόσει στο κλειδί σου (κανα 15άρι ευρώ).Been there, done that μετά απο παραβίαση με κατσαβίδι της κλειδαριάς του οδηγού σε punto gt.
-
Αν δεν έχουν στραβώσει τα λαμάκια μέσα στον αφαλό μπορεί και να επισκευαστεί η ίδια κλειδαρια. Αν έχουν στραβώσει αλλάζεις αφαλό ο οποίος προσαρμόζεται στο κλειδί σου για να μην έχεις 2 κλειδιά.
-
Δηλαδή μπορεί να αγοραστεί ακόμα και ένας μεταχειρισμένος αφαλός και να προσαρμοστεί πάνω του το υπάρχον κλειδί; Από την εξωτερική εικόνα του αφαλού πάντως δύσκολα να μην έχουν στραβώσει τα πάντα μέσα. Κλειδί δε μπαίνει πάντως ούτε γι` αστείο και φωνάζει από μακριά οτι έχει γίνει διάρρηξη οπότε ακόμα και για την εικόνα αξίζει να αλλαχτεί